♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Amerikai krémes

 

Amerikai krémes 

A tésztához: 7 tojás sárgája,  20 dkg cukor, 20 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 2 ek. kakaó, 11 ek. víz, 2 evőkanál olaj

A krémhez: 7 tojás fehérje , 7-10 ek. cukor ( ízlés szerint ) , 2 cs. vaníliás pudingpor , 5 – 6 dl tej

A tetejére : 4 dl tejszín, reszelt csokoládé

Elkészítés :

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzádolgozzuk a sütőporos lisztet amibe a kakaóport is beleszitáltuk. Előmelegített sütőben, sütőpapíron, vagy vajazott – lisztezett tepsiben, közepes hőfokon ( kb. 180 fokon ) süssük 20 percig a piskótát.

Amíg a piskóta sül készítsük el a krémet. A pudingporból és a tejből a megszokott módon készítsünk pudingot, és jól sűrítsük be. ( Ha nem érezzük elég sűrűnek tegyük pár percre a mikróba, és közben párszor keverjük meg ) A tojások fehérjéit a cukorral verjük kemény habbá. Még forrón keverjük össze a habbal és kenjük a tészta tetejére, és tegyük vissza a sütőbe további 10 – 15 percre, közepes hőfokon. Hagyjuk teljesen kihűlni.

Ha kihűlt akkor felvert tejszínhabbal, és reszelt csokoládéval díszítjük.

 

35 * 27 cm-es tepsiben készült.

 

 
 
Print
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Nagyon finom, az egész család odáig volt! :)  máskor is elkészítem, köszönjük ezt a csodálatos receptet!

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
124 hozzászólás
2021.10.17. 15:09
Nagy Gabriella
8 dl tejjel csináltam a pudingot és így is sikerült, nem lett folyós. Hatalmas sikerem volt ezzel a sütivel, köszönöm a receptet!
2021.01.22. 21:32
Pollák Éva
Kedves Andika! Nagyon szépen köszönöm ezt a kíváló receptet, én ma sütöttem meg, készítettem el. Tekintettel, hogy unokámnak a 14. szülinapja van holnap, most fedeztem fel az oldaladat, ezért ezt most csináltam meg, de nem tepsiben, hanem nagyobb 26 cm-es kapcsos torta sütőben. Most hűl, még a tejszín hátra van, de remélem sikerülni fog. Olyan magas lett, hogy félek nehogy leessen a tejszínhab, mert az már csak a krém tetején lesz és nincs már tovább oldalfala. De sebaj remélem minden rendben lesz! Köszönöm szépen mégegyszer, szerintem nagyon finom lesz. Üdv. Éva
2018.09.21. 11:48
Magdi

A kisebbik lányom inzulinrezisztenciás, ezért főként édesítőszerrel (+ kevés cukorral) és teljes kiőrlésű liszttel szoktam sütni, de úgy is nagyon-nagyon finom!

 

 

2018.04.13. 13:15
Ágnes

Nagyon finom, az egész család odáig volt! :)  máskor is elkészítem, köszönjük ezt a csodálatos receptet!

2018.03.22. 10:13
DIné Kun Marika

Ez a recept meg van nekem  is, és szoktam sütni. De mivel cukorbeteg vagyok mostanában kevesebbet sütök. Húsvétra ismét megsütöm mert nagyon kívánnivaló süti.A cukrokat , lisztet lehet helyettesíteni és most így fogom  sütni,hogy csökkentsem a szénhidrátot. Üzenem mindenkinek süsse meg mert nagyon finom,mutatós ez a süti !

2016.05.14. 21:51
YaOnRa
Szia Andi, tegnap csak úgy megsütöttem ezt a finomságot, mert amnyira szerettem volna valami krémes de mégsem túl édes süteményt sütni. Szóval a cukormennyiséget jócskán lecsökkentettem, picivel több mint felére vettem. Ja és nem fehér cukorból hanem tiszta nádcukorból. A normál liszt helyett mindig zabpehelyből daráltam "zablisztet" kávédarálóval. A puding helyett én is a főzöttkrémet készítettem, mint lejjebb láttam valakinél a receptet, kommentba. A hulala helyett sima telyszínhabot készítettem 6 dl-nől, mert kettő 3 dl-es tejszínt kaptam./nem szeretjük a hulalát, mert mellékízét érezzük/ A végeredmény az TÖKÉLETES lett!!!!, pont olyan, amilyent szerettem volna. Szuper ez a recept Andi!, nagyon köszönöm, biztosan máskor is meg fogom sütni! Már ki is néztem a holnapi ebéd receptet😉🌷 Száz szónak is egy a vége isteni finom minden recepted!😉😘🌺
2015.12.07. 12:02
meli

Szia Andi! Megsutottem en is a sutit a rrecepted alapjan! Nagyon finom lett, csak a krem nem sikerült! Fèl centi vekony volt, ès olyan kemeny mintha csak puding lettvolna. Vajon mitol?

2015.10.30. 16:19
Zsóka

Kedves Andi! Örök hálánk. Ez isteni és nagyon gyorsan kész van :) 

2014.12.19. 14:43
sanyiolah

Köszönöm a receptet.Már többször is elkészítettem és a család minden tagja szereti.

2014.09.28. 07:10
casarel

..még annyit ,hogy nem volt pudungpor itthon (igazából már alig hasznáom) én csináltam vanilia krémet,5 dl tej 4 tojás sárgája+4 ek keményitő+ vaniliás cukor ,pici vanilia aroma és édesitő. normál puding állag lett és bele a fehérje -nagyon finom lett. Én az eegészsütit egészséges alapanyagokkal hoztam össze. Kár hogy nem tudom hogy kell vagy lehet e fotót feltölteni -megmutatnám :)

2014.09.28. 07:04
casarel

Mint mindig most is egy tökéletes receptet kaptam-Köszönöm! nagyon finom és szuper egyszerű,ne féljetek a pudingba belekeverni és sütni a krémet ,én is tartottam tőle ,de nagyon jól sikerült-hálás köszönet Andi :)

2014.04.20. 14:32
hobo28

Szia Andi!

 

Mért kell visszatenni a sütőbe krémmel együtt??Keményedjen a krém?

Köszi:

Szia, a krémbe kevert tojásfehérje hőkezelése miatt kell vissza tenni. Üdv, Andi

2014.02.22. 20:27
Zimt

Sziasztok!

Én 2-szer sütöttem már meg ezt a fincsi sütit, nagyon jól sikerült! Szerintem a pudinghoz mindenképpen kell a 6 dl tej. A tojásfehérjét nem szabad túlverni (darabosra), és még forrón kell összekeverni a pudinggal. Én simán kézi habverővel kevertem össze, nagyon szépen elvegyült. A tésztába másodszorra kicsivel kevesebb cukrot tettem, és nekem elég volt 18 perc a tésztának, és alacsonyabb hőfokon sütöttem légkeverésesben, mert az első alkalommal nekem sok volt a 20 perc 180 fokon, kiszáradt a tésztám. És hulalából rátettem az 5dl-eset. Nagy sikere volt, még a lányom is több szeletet evett belőle, pedig ő nem szereti a habos sütiket:)

 

 

 

2013.01.08. 21:26
lolkabolka1

Kedves Andi, vagy valaki, aki megsütötte már ezt a süteményt!

Megcsináltam ezt a krémest, mindent úgy, ahogyan le van írva, de nem sikerült, pedig nem először sütök, van már némi gyakorlatom. Segítséget szeretnék kérni, hogy rájöjjek, mégis mit rontottam el??

A krémmel volt csak bajom, pedig a recept szerint készítettem.5 dl tejjel főztem nagyon sűrűre a 2 csomag pudingot. A recept 5-6 decit ír, de mivel írtad, hogy nagyon sűrűre kell főzni, ezért 5 dl-vel készítettem. Ezután felvertem a tojáshabot, gyönyörű lett, szép keményre sikerült felverni. Utána egyből kevertem össze a pudinggal, de már akkor is kételyeim voltak, mivel a puding iszonyatosan kemény volt és sehogyan sem akart összevegyülni szép simára a felvert habbal, teljesen csomós, darabos lett. Azért megsütöttem, de ez a krém rész teljesen darabos lett, úgyhogy kidobtam, nem tettem rá a tetejére a Hulalát sem, hogy legalább az ne vesszen kárba.

Szóval mit rontottam el, ha mindent úgy csináltam, ahogyan a receptben van?

Gondoltam arra is, hogy több tej kellett volna a pudingba, mert így iszonyatosan kemény lett, vagy először felverni a habot és utána nekiállni a puding főzésének, hogy tényleg a legforróbban keverjem össze, vagy nem tudom, mi a siker titka......

Segítsetek légyszi!! Köszönöm előre is!

Anikó

Kedves Anikó, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de csak egy tippen van az okára, hogy túlzottam sűrű lett a pudingod. Legközelebb akkor mindenképpen 6 dl tejjel készítsd, mert igaz folynia nem kell a pudingnak, de túlzottan keménynek sem szabad lennie. A másik gond esetleg az lehetett, hogy túl keményre verted a fehérjét,mert ilyen esetben mikor keverni kell valamihez nem szabad túlverni. Remélem legközelebb sikerült elkészítened. Üdv, Andi

2012.10.10. 19:06
tanaszirozalia

most sütjük

már a sütőben a kremmel együtt

nagyon várjuk a végeredményt

2012.07.22. 09:58
Szilvia31

Szia Andi!

Most találtam rá az oldaladra és szuper! Tegnap vendégség volt nálunk és megsütöttem a szakállas pogit, és a felhő szeletet, nagyon finom volt elkérték a recepteket, ajánlottam az oldalad. A kérdésem ezzel a sütivel az lenne, hogy a tészta 20 perc után már megsül, vagy esetelg félúton van a sülésben,  mert attól tartok ha  visszateszem még további 10-15 percre nem szárad ki? Mert nekem egy 7 tojásos piskótatészta közepes hőfokon összesen 20-25 perc.

Köszönöm

Szilvia egy újabb lekes tag

Szia! A sütési időket a receptekben ne vedd készpénznek, mert ez minden esetben a saját sütőd teljesítményétől függ. Elvileg készre kell sütni a piskótát, és utána alacsonyabb hőfokon a krémet is egy kicsit " megsütni ". Üdv, Andi

2012.05.25. 16:13
szokepiroska

Szia Andi!

Kérdésem lenne.

Mi a neve ennek a sütinek,ami a háttérképed? Ez a kekszes,az alja és a teteje is kesz. Olyan guszta.

Köszi,puszi,Piroska

További szép napot kívánok.

Nagyon szépek a sütijeid és finomak.  :)

Szia! A háttérképen lévő sütinek kekszes krémes a neve, a receptjét a sütés nélküli sütik között találod. Üdv, Andi

 

 

2012.04.28. 12:57
erika07

Szia Andi

Nagyon finom és sikerült ez a recept köszönjük.

2012.03.30. 18:57
nyakoedit

Szia Andi!

Megsütöttem a sütit isteni finom lett, a családom minden tagja megnyalta a tíz ujját utána. Köszönjük 

2012.03.14. 13:50
kinguci1983

Szia Andi!

Először is el kell mondjam nem szeretem a krémest. De a sógornőmnek ajánlottam az oldalad más recept miatt és meglátta ezt. Megkért hogyha jönnek ebédre ez legyen a desszert. Mondtam rendben. Hát ez isteni finom! A látvány valami gyönyörű! De azt is el kell mondjam hogy a mi kis háromtagú családunknak a fele hozzávalókból is elég mert nekem tömény kicsit. A hét tojásból sztem kb. két de lehet három fehérjét is ki kellett dobjak mert túl kicsi lábosban kezdtem hozzá a krém rétegnek ezek szerint. Igaz nagy L-es tojások voltak. Az eredmény így is hatalmas lett. Én is rengeteget sütök mostanában és fel is szoktam tenni a face-re amiket sütök. Ezt is feltettem, mármint a saját képemet, és legalább 15.-en elkérték a receptet köztük a nagymamám is igaz Ő nem látta hanem ette :). Úgyhogy ideirányítottam Őket a Te oldaladra! :). Már főztem is innen és eddig minden sikerült. Szerintem végigsütöm mindet! :) Csak ne lenne olyan drága tojás és a tejszín, minden nap sütnék :(

2012.03.13. 17:29
medinas1975

Sziasztok, holnap szeretném megsütni, torta formában. Mekkorában??? Ha valaki tud, légyszi segítsen! Nagyon köszönöm

2012.03.07. 10:48
-Lizabet-

Szia Andi!

Mult szombaton megsütöttem kicsit féltem tőle,de SIKERÜLT a fiam 6 éves  szülinapjára torta formában sütöttem meg.Nagy sikert aratott könnyebb volt mint gondoltam.Mégegyszer köszönet a receptért mást is ki fogok próbálni.

2012.02.24. 19:58
Mery

Szia Andi !

Ez a süti valami isteni finom..múlt vasárnap ez lett a desszert..nagy sikert arattam vele...és éppen így nézett ki ahogy a tied is a képen..a tésztát cseppet tovább sütöttem mint ahogy te írtad..de  nagyon jól sikerült..ez a krém majdnem sárga krém..ez jön a krémesbe is kicsit másképp..de féltem ,hogy mi lesz ha én ezt a sütőbe visszateszem :) Hát isteni lett belőle..és a hulala tejszín a tetején még másnap is bírta igaz nem sokáig ,mert megettük azt az egy-két  szeletet ami maradt.,köszönöm ezt a finomságot neked..bármi készül innen az csak finom lehet..további sok sikert neked Andikám...és várom a többi finomságot amivel a családot így 28 év után is megörvendeztethetem..

puszillak :Méry

2012.02.11. 19:54
RAgi78

Szia Andi!

Ez lett a kedvenc sütink itthon. Egyébként már sokmindent elkészítettem az oldalaról.Tényleg olyan receptek amik könnyedén elkészíthetők. A vasárnapi ebédet is innen készítem. Sokat lógok az oldalon.

Üdv: Ági

2012.02.06. 08:46
tkiki

Szia Andi!

A hétvégén elkészítettem ezt a finomságot!

Hatalmas sikere volt.

Köszönjük!

Kriszta

2012.02.05. 12:51
Adrienn0715

Szia Andi!

Nagy bátorsággal nekikezdtünk anyósommal ennek a sütinek az elkészítéséhez, és ahogy készült kicsit alább hagyott a lendület.... A pudingos krém állaga nem igazán olyan volt aminek elképzeltük. Nem volt csomós, csak kicsit híg. Végül arra jutottunk olyan lesz amilyen ....és láss csodát, olyan lett a végeredmény mint a te képeiden! Jól ki is röhögtük magunkat!

Viszont aki jobban szereti az édeset, több cukrot rakjon bele, mert így tényleg light-os az íze a sütinek. De FINI! Nagyon köszönjük a receptet, kipróbáljuk a többit is!!

Irén és Adrienn

2012.02.05. 10:26
Picúr

Én is elkészítettem, sikert arattam vele. Köszönöm szépen a receptet!

Picúr

2011.12.11. 17:15
kisscsicsi

Kedves Andi!

Megcsináltam és nagyon, nagyon finom lett!! Nagy az elismerés és a sikerélményem is! Köszönöm az egész család nevében!! Azt hiszem elég sűrűn az étlapon lesz!

2011.12.11. 09:31
dudi

Szia Andi! Már régóta nézegetem a sok igényes, gyönyörű sütidet,én is sokat sütök. Ez a süti idős Édesanyám kedvence lett.Nagy-nagy köszönet érte,és a többi sütiért,ételért is.Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok: Dudi

2011.12.04. 20:17
Heni0227

Kedves Andi!

Nagyon köszönöm ezt a receptet, óriási sikert arattam vele a családom körében. Csak ajánlani tudlak az ismerőseim körében. Még sok jó receptet várunk Tőled.

2011.11.27. 12:28
Mögyöngyi

Andii. 
Én mézeskalácsos pudinggal csináltam ígyis finom. :D  hogy feltetted a receptet. :;)

 

2011.10.29. 20:53
Moho

Szia Andi!!!!

Szuper lett ez a süti, tényleg nagyon egyszerű!!

Csak egy kérdésem lenne, hűtőben, meddig tartható el biztonsággal??Ugyanis reggel sütöttem, épphogy megkóstóltuk, s a család egyik fele kissé beteg lett, valami vírus, s pár napig tuti nem tudunk enni belőle, diétáznunk kell.....    

De egyébként isteni finom lett!! Köszönjük!!!!!!!!!

Szia, hűtőben nyugodtan tárolhatod pár napig, nem lesz semmi baja. Remélem már meggyógyultatok! Üdv, Andi

2011.10.28. 19:54
MONYO

Ahogy olvasom olyan könnyűnek tűnik,de ahogy nézem nagyon bonyolultnak  . Jól  átverem a családom,holnap megsütöm és majd azt gondolják micsoda nehéz sütit sütöttem. Én meg jól besöpröm a dícséreteket. Ezért is szeretem az oldalt mert mindíg találok valami egyszerűen nagyszerűt. köszi

2011.08.28. 22:29
domsea

Szia Andi!

Ma megsütöttem a sűtit és nagyon finom bíztos hogy többször megfogom még sütni.Nagyon szeretem az oldaladat vátozatos finomságok vannak amit az én családom nagyon szeret.Köszönöm.

Üdv :Andy

2011.08.20. 17:04
Katka1

    Andi!

Ma ezt a sütit kézítettem el.Fenomenális lett.Könnyű elkészíteni , csodás lett és finom. Receptjeid jobbnál jobbak, már gondba vagyok melyiket is készítsem el.Ennek a  krémje jó könnyű és ízgatja a fantáziámat,hogy valami gyümölcsös kivitelbe is elkészítsem,átvariáljam. a receptet. Szép hétvégét kívánok!  

2011.07.27. 14:36
Vikusz

Szia Andi, egy 26 cm.es tortaformába szeretném megcsináli ezt a sütit a hétvégén,de bajban vagyok a mennyiségekkel :(

2011.07.24. 21:27
gacmel25

Szia!

Tényleg nagyon finom ez a süti!

Nagyon féltem tőle, de jobban nem is sikerülhetett volna!

Köszönöm ezt a receptett!

Délutánra megsütöttem és fél óra alatt eltünt!

Még egyszer köszi! ... Shift+R improves the quality of this image. CTRL+F5 reloads the whole page.

2011.07.17. 16:53
Renike0119

Ez tényleg isteni finom süti!!!!Nálunk mindenki imádja!!!!!

2011.06.23. 11:55
emmaendreanya

Szia! Én is megsütöttem ezt  a  sütit. A barátnőm (Ő ajánlotta az oldalt) hozott nekem, ő tortának csinálta meg, annyira finom volt, én is megcsináltam a kislányom névnapján. Azóta is várja a família hogy süssek még. Kisfiam keresztelőjére is megsütöm. Napokban megcsinálom a sajtrolót és a vadgesztenyés sütit is. Csodásak a receptek!

2011.06.22. 14:09
varikriszti

Nagyon finom,ízlik az egész családnak.Köszi a sok finom receptet!Üdv.: Kriszta

2011.05.25. 15:29
sissy

azer nem kell a tesztahoz a tojasfeherje szerintem, mert az megjobban megemelne a tesztat,es meg magasabb lenne a sutink.volt mar ra pelda ,ha piskotat sutottem elfelejtettem a sutoport beletenni,es lass csodat magasabb lett a tesztam mint sutoporral.es nem is esett osze.szerintem a feherjet jol kikel dolgozni ,ez a lenyeg.....:):):)sissy

2011.05.16. 14:14
vickiky

Kedves Andi!

Isteni finom lett és gyönyörű! Köszönöm a receptet!

2011.05.08. 14:11
Erika

Sziasztok!

 

Hétvégén megsütöttem ezt a sütit,és hát isteni finom!!Nem csalódtam benne.Egy kicsit féltem tőle,de valóban egyszerü,nem lehet elrontani.A puding krém szépen besűrűsödött ahogy kell,és amikor a tojáshabot belekevertem akkor sem lett csomós.Nagyon szép sima lett a krémem.

A tészta is tökéletes,én mikor a krémet rákentem csak egy gyenge 10 percre tettem vissza a sütőbe,de nem száradt ki a tészta.Én egy picit kevesebb cukorral csináltam,szájíz szerint.Ez így tökéletes ahogy van.!

 

Köszönöm Andi!

 

2011.05.05. 16:26
tina

sziasztok isteni finom

 

2011.04.21. 11:19
Phippa

Kedves Andi!!

Eddig nem igazán volt sütik terén siker élményem söt inkább ehetetlenek voltak:(  de miota töled nézem a recepteket meg jött a kedvem és bármennyire is hihetetlen pontosan olyanok a sütijeim amilyennek lennie kell!!! Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldaladra hisz nagyon nagy segitség vagy gondolom nem csak nekem:)))  A gyerekeim boldogan falják a finomabbnál finomabb sütiket amit erröl az oldalrol sütök. További sok sikert!!! Üdv:Phippa

Ui:Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

2011.04.15. 10:12
mabe1984

A kérdésem, hogy a hulalába nem kell habfixáló? Nem fog összeesni?

Egyébként nagyon jók a receptek. Én csak innen sütök. Eddig még mind bejött a családnak.

További sok sikert!

Szia! Én a Hulalába még sohasem tettem habfixálót. Üdv, Andi

2011.04.06. 13:59
Eszter

Szia Andi!

Én 20 éves vagyok és még nem nagyon próbálkoztam a sütéssel, de ez a süti annyira jól néz ki, hogy megpróbálom elkészíteni.

Az lenne a kérdésem, hogy a pistkótába nem kell tojásfehérje, csak a krémbe kell.  Én úgy tudtam a piskótába is kell.

Előre is köszönöm a válaszod.

Eszter.

Szia Eszter, most ebben a sütiben nem kell a piskótába a fehérje, nyugodtan készítsd el, szerintem sikerülni fog még akkor is, ha kezdő vagy. Üdv, Andi

2011.03.29. 09:18
thanhuen

Kedves Andi!

Párom névnapjára megsütöttem a krémest, tényleg nagyon finom. Viszont szerintem nem kell visszatenni a sütőbe, miután rákerült a pudingos hab, mert csak kiszárad a tészta :( Hasonló módon szoktunk mi is krémest készíteni, csak tej helyett vízben főzzük meg a vaníliás pudingot, ebbe keverjük bele még forrón a felvert tojáshabot és még melegen a kinyújtott, megsütött leveles tésztára tesszük és tetejére tesszük a másik lapot. Finom :)

Az oldal pedig remek, gyakran körbenézek, főleg a sütik miatt :D

2011.03.24. 05:39
Erzsike

KEDVES ANDI!  vASÁRNAP ETTEM EZT A SŰTIT,CSAK NEM KÉRTEM EL A RECEPTET.KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKED.EZ NAGYON DE NAGYON FINOM. SZÉP NAPOT MINDENKINEK AKI IDE BETÉR!

2011.03.23. 15:55
K.Andi

Andi:nagyon fincsi és egyszerű!

 

2011.03.19. 20:48
Schkruthné Rózsi

Kedves Andi az almás meggyes bögrésed gyors és finom , az Amerikai Kréme pedig nagy sikert aratott a nyugdijas klubunkban nőnapkor . Gratulálok a tudományodhoz és köszönöm

2011.03.18. 13:25
Kun Szilvia

Nagyon finom ez a süti és nagyon jól is néz ki . Köszönöm szépen ezt a receptet .

2011.02.28. 15:24
Viki

Kedves Andi!

Végül is megsütöttem a tortát. Egy 26 cm-es és egy 15 cm tortaformába elosztva. Nagyon finom és mutatós lett!

Ági: Köszi a tippet!

TortaTortaszelet

Köszönöm a receptet!

Üdvözlettel: Viki

2011.02.27. 19:26
Ági

revideálom alláspontomat, a vendégek oda voltak meg vissza tőle, sőt, estére már nekem is sokkal jobban ízlett :)

2011.02.27. 14:02
LovasZsuzsanna

Fantasztikus süti,nagyon egyszerű délelőtt sütöttem estére elfogyott.Köszönöm ezeket a fantasztikus recepteket.

2011.02.26. 15:13
Ági

eléggé antitalentum és gyakorlatlan vagyok a sütik terén, de ez tényleg nagyon egyszerű... megsütöttem, gyönyörű lett, pont olyan, mint a képen, soha életemben nem lett még ilyen szép sütim, óriási sikerélmény... viszont az íze olyan semmilyen... kicsit aggódok, hogy mit fognak szólni hozzá a vendégek

Vikinek üzenem: a 26 centis tortaformában szerintem kb 1/2 - 2/3 mennyiségből csináld, mert túl magasra nőne a piskóta és a krémből is sok lesz

2011.02.25. 21:44
Viki

Kedves Andi!

Ha a sütit (az alapját) egy 26 cm-es tortaformában sütöm meg, vajon meddig kell sütni és milyen vastag lesz a tészta és maga a süti? Kipróbálnám hétvégére szülinapi tortának.

Üdvözlettel: Viki

2011.02.23. 14:33
Kata

 Andi! Ez fantasztikus. Nem merek hozzáfogni. Nyilván soha nem lesz olyan, mint a képen. 

Gratulálok!

2011.02.23. 12:56
Barbi

én is meg csináltam,ez volt életem első süteménye így 18évesen :) és nagyon jol sikerult!!!!!!!!! kösz

2011.02.21. 13:47
kedvesmama

 Szia Andi !

Ez az amerikai krémes egy csúcs. Megsütöttem az öcsém 55. születésnapjára, és alig jutott mindenkinek egy falat, mert annyira kapós volt. Tényleg egyszerű az elkészítése és nagyon mutatós.

Köszönöm, hogy ilyen sok energiát és időt szánsz arra, hogy olyan recepteket válogass össze, hogy mi, egyszerű háziasszonyok is elkápráztathassuk a családunkat.  

Üdv

Ági mama

2011.02.13. 21:48
mari52

Megsütöttem  az  Amerikai krémest  nagyon fincsi   köszi  a receptet  Üdv.mari

2011.02.12. 22:28
gabigél

Elkészítettem a sütit (gluténmentes változatban), nagyon finom és mutatós lett. Mindenkinek ízlett, aki kóstolta. Köszönöm Andi! 

2011.02.07. 17:43
Zls

Köszi a receptet! Szülinapi bulimra sütöttem először hatlmas sikere volt, 2 nap múlva ismét ezt sütöttem. Nem lehet megunni, mutatós, egyszerú és nagyon fincsi.

2011.01.25. 13:16
tofalvi erika

ez a suti a legfinomabb amit ediig ettem:):)

2011.01.23. 17:48
nóra10

az anyukámmal megcsináltuk ezt a sütit és nagyon finom lett

2011.01.18. 18:14
cilla68

Szia!  Andi  ez  a  legjobb  suti  a  világon!  Majdnem  mindent  kiprobáltam! 

2011.01.11. 14:09
Tünde

Szia Andi! Először is gratúlálok neked nagyon szeretem az receptjeidet, érthetöek és ez nagyon fontos már jó pár receptet kípróbáltam és síkerültek!!!!!!

Ezt is kípróbálom remélem sikerrel járok!!!!

2011.01.08. 13:51
Anazar

Gyerekkoromban anyam sokszor keszitette unnepekre, kinezetre epp ilyen volt, barna-sarga-feher retegek, reszelt csokival  a tetejen, de hogy mi volt a neve nalunk, fogalmam sincs. Nagyon mutatos! Emlekszem olyan jo volt beleharapni, konnyu volt, nem telitett el hamar. Gyorsan is fogyott ;-)

2011.01.06. 14:34
Kriszti

Tegnap megsütöttem, és finom lett. Viszont mikor a krémmel együtt sült a süti, a krém iszonyú magasra nőtt. Nektek is? Igaz, vacak a gáztűhelyünk, ill. a tepsi is kisebb volt, mint amit az Andi írt. Persze, ahogy hűlt a süti, a krém is visszahúzódott, és a tejszínhabbal a tetején szép lett.

Amúgy az állaga szuper, könnyen szeletelhető. És persze FINOM! Köszi a receptet Andi!

2011.01.05. 11:09
lisa74

Szia Andi! Én már többször megsütöttem ezt a sütit  .A család kedvence!

Nagyon jók a receptek! Igy tovább,és sok sikert neked:)

2011.01.02. 21:43
hajnal1984

Nagyon-nagyon finom, és tényleg pont így néz, ki, mint a képen. Mondjuk mi másodszor nem raktunk rá annyi Hulalát (úgy még finomabb volt).

2011.01.01. 14:41
molkata111

 Szia! Tegnap megsütöttem, valami újat szerettem volna készíteni.

Valami isteni lett! Nagyon finom, mutatós, pont olyan mint a képen.

Úgyhogy köszönöm szépen kis családom nevében is.

Mos tmár bátrabban keresgetek. 

2010.12.30. 17:23
Bea

Szia Andi,sok finomságot kipróbáltam már az oldaladról,eddig mind jól sikerült,köszönöm.ezt a sütit én kicsit másképpen ismerem,emeletes élvezet a neve,abba túró is kell,és a piskóta helyett csak egy vékony háztartási kekszes cucc kell.De ez is nagyon jól néz ,ki is próbálom.Köszi.B.U.É.K.

2010.12.30. 14:27
Izabella

Szia Andi :) koszi a receptet :) ez hihetetlenul konnyu es finom :)

Boldog Uj evet neked es minden errejaronak :) 

2010.12.29. 15:19
erzsi40

Boldog  békés  gazdag  Új  esztendötÜdv.  Erzsi

2010.12.26. 20:23
apjalanya

Szia Andi!

Megsütttem már nagyon sok sütit töled:) többek közt ezt is nagyon finomak és jol sikerültek:)

Ezuton szeretném megköszönni az eddigi recepteket és kívánok nagyon sok eröt egészséget a további munkádhoz:)

Boldog békés übónnepeket,és örömökben gazdad Új esztendöt!

Üdv: Kriszta 

2010.12.26. 20:12
Szami

Szia Andi!

Megsütöttem ezt a sütit!

Tuti lett!Nem vagyok egy nagy sütőfenomén,de ez még nekem is sikerült!

Kellemes Karácsonyt Kívánok!

üdv:Judit

2010.12.25. 21:43
n.a.

 Nem vagyok egy nagy süti sütő alkat, a főzés megy gond nélkül, de a süteményeim sohasem tökéletesek. Hát ez most az lett!! :) Nagyon finom és gyönyörű, tényleg mint a cukrászdai és egyáltalán nem nehéz. Szerencsére pont hulala tejszín volt itthon. Ma nagy családi ebéd volt, mindenki imádta :)

2010.12.25. 20:14
Kulcsár Ili

 Kedves Andi!

Boldog Karácsonyt Neked, és mindenkinek Aki erre jár!

2010.12.22. 21:59
Nagy Béláné

Kedves Andi!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kivánok Neked és a kedves Családodnak! 

Ezuton köszönöm meg Neked ezt a sok finom receptet. nagyon sokat kipróbáltam már és szinte mindegyik jól sikerült!

Üdvözlettel: Lilianaa

2010.12.21. 14:19
Évi

Benigna!

A Hulalát elvileg nem lehet helyettesíteni más tejszínnel. Egyedül ennek van igazán istenien finom íze és állaga. Napok múlva is olyan mintha előtte percben csináltad volna. Nincs semmi mellékíze, ami a többiről nem mondható el. A többi tejszínt én nem is használom már mióta ezt megkóstoltam. Olyan amilyen tejszínhabot a cukrászdákban csinálnak. Mennyei

Én coop boltban találtam rá, de szerintem mindenhol kaphatónak kell lennie. Fehér és rózsaszín kis dobozban találhatsz rá.

Sok sikert! Én tuti megsütök karácsonyra a családnak!!!!

2010.12.19. 15:12
benigna

 szia

a hulala tejszínt hol lehet kapni ?

esetleg mi lenne jó helyette

2010.12.19. 12:37
Disney

Ma én is megsütöttem a sütit!Tényleg nagyon jó lett Még sok másikat is néztem ki innét amit karácsonyra fogok elkészíteni.Nagyon örülök ennek az oldalnak mert sok jó recept van ami könnyen elkészíthető!Gratulálok hozzá kedves Andi!

2010.12.16. 18:19
erzsi40

Megsütöttem,  amerikai  krémest  isteni  finom  lett!

Hamarelkészíhető  mutatós!!    Köszi:  szépen!

2010.12.13. 17:25
szuszuek

sziasztok!

a süti tökéletes,immént csináltam meg!

egy bibi volt csak,amit én rontottam el,a hulala nem lett elég kemény!

azt tanácsolták ,hogy rakjam be legközelebb hűtőbe,mert nekem csak a speiz-be volt!

most kicsit szomorú is lettem,hogy ez miatt nem lett 100%-os,de karácsonyra akarom egsütni,és arra tökéletesre fog majd sikerülni!

Köszönjük Andi ezt a remek receptet!

könnyű,hamar elkészíthető,mutatós,és isteni finom!

2010.12.13. 16:02
Csőkör Edina

Sziasztok!

Tegnap megsütöttem az amerikai krémest próbaképpen,mivel ezt szeretném majd karácsonyra megsütni.Nem hittem el,hogy ez ilyen jól fog sikerülni.Teljesen olyan lett,mint a képen,az íze valami isteni.Hálás vagyok ezért a receptért és nagyon örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra.Eddig amit innen csináltam,az mindig sikerült.Bátran ajánlom mindenkinek ezt a receptet és persze a többit is.

2010.12.13. 11:56
p-edina

Sziasztok!

Ez a sütemény valami fantasztikus!Nagyon egyszerű elkészíteni és isteni finom!Mindenki azt hitte,hogy a cukrászdából hoztam.

Andi!Gratulálok az oldalhoz!

2010.12.12. 20:35
Andi / szerkesztő

Sziasztok!

Mivel többeknek okozott gondot a krém elkészítése, így ide válaszolok. Nekem semmi gondom nem volt a puding és a tojásfehérje hab összedolgozásával. Nem lehet, hogy túlvertétek a fehérjét? Igaz, hogy keménynek kell lennie, de "túrósra" sem szabad verni. Valamint nagyon fontos, hogy a meleg, szinte forró pudingba legyen beledolgozva, habverővel, finoman kevergetve.

Üdv. : Andi

2010.12.12. 14:26
Zsuzsiiii

Ma ez a süti nálunk.Nagyon szép és finom lett,köszönöm ezt a receptet is.

2010.12.12. 13:28
Ildikó

 Kedves Andi!

Köszi ezt a nagyon finom mutatós, könnyű krémes receptet! Nálunk nem nagyon szereti senki a krémest, DE EZ FANTASZTIKUS volt! Anyósóm megkérdezte melyik cukrászdából hoztam! Gratulálok az oldalhoz már nagyon sokat használtam! Nagyon köszönöm: Ildikó

2010.12.12. 12:24
Lilla

Kedves Andi!

Szeretném megköszönni, hogy ennyi rengeteg finom sütemény receptet teszel fel! Amikor ezeket készítem, soha nem csalódom a végeredményben!

Lilla

2010.12.11. 20:08
M.Agi

Szia Andi!Ma megsutottem edesanyam szulinapjara es finom lett.A vanilias krem nekem se akart osszeallni mikor a feherjevel osszekevertem,de vegul a mixerrel simara lehetett keverni.Koszi a receptet

2010.12.11. 12:53
Tomika

Szia Andi! Férfiak ritkán írnak neked, most azonban én mégis kivételt teszek . Barátnőm  meglepett egy ilyen Amerikai krémessel és mondanom sem kell, hogy írtó finom volt. Mégsem lett  100%-os a sikere, a sütemény középső része miatt. A felfőzött puding annak rendje és módja szerint beűrűsödött és a tojásfehérjék kemény habjával sem volt semmi gond. De ezt a kettőt nem tudta szegényke összehozi, olyan homogén, krémes állagúvá mint amilyet a képen látunk. A kérdésem az -engem is érdekelne, ha már ennyire kedveskedni akart- hogy hogy tud egy besűrűsödött anyag (amit szinte késsel lehet vágni) egy kemény habbal (amit ráadásul csak óvatosan lehet keverni, hogy ne törjön meg) elkeveredni? Őszintén szólva nem értem

Köszi a választ és magát az oldalt, hogy egyáltalán létezik!

üdv: aggódó Tomi barát

2010.12.10. 16:25
sziszi 34

 szia andi ! csak annyit szeretnék kérdezni,hogy ez az a recept amit hónapokkal ezelőtt elküldtem neked?ugyanis a ti küldtétek olvasóim rovatba nem került be.bár örömmel látom hogy kipróbáltad és felraktad az oldaladra! üdv sziszi 34

Szia! Nekem ez a recept már régóta megvan, így nem tudom, hogy ugyanaz volt-e, és azt sem tudom, hogy megkaptam-e, mert nem emlékszem. Egyébként a Ti küldtétek rovatba mindenki saját maga tölti, töltheti fel a receptet. Üdv. : Andi

2010.12.09. 18:57
Ági

Kedves Andi!

Ma megcsináltam ezt a sütit is és mondanom sem kell,hogy nagyon ízlett mindenkinek.Már azt sem tudom,hogy Karácsonyra mit süssek,mert annyi sok jó receptedet kipróbáltam már.A puding nekem is csomós lett,amikor belekevertem a tojásfehérjét,úgy mint másoknak is,ahogy olvastam a hozzászólásokat.

2010.12.09. 15:30
Zsu

Szia Andi! Hétvégén megsütöttem de nekem a vaníliás krém sajnos nem lett ilyen szép sima mint Neked. A puding nekem nem keveredett el teljesen a tojásfehérje habban, hanem csomókban összeállt... Mi lehet a baj? Amúgy még így is nagyon finom lett a süti, de legközelebb szeretném, ha tökéletes lenne. Kérlek segíts, hogy mit ronthattam el. Előre is köszi!

2010.12.08. 16:44
Hegedűs andrea

szia! Meg fogom csinálni szeretem   meg jön hazza hugom pont jó lesz ez a recept.

2010.12.08. 11:54
agi

Szia Andi!

Ne haragudj , de nekem nem egyértelmü .Elkészítem a pudingot , felverem a tojások fehérjét, és ezt a kettőt összekeverem rásimitom a tésztára  és visszateszem a sütöbe még egy kicsit, nem olvad meg a pudingos rász.Várom válaszod. Köszönöm szépen .

Szia! Pontosan úgy kell ahogy leírtad, nem fog megolvadni a pudingos rész. Üdv. : Andi

2010.12.07. 15:51
terke

Kedves Andi!

Ez valami fenséges! Én tettem a tésztába és a krémbe is vaníliás cukrot és az olajat - nehogy visszabeszéljen - utoljára tettem a tésztába. Gyermekem, aki nem eszi a krémest, gyorsan bekebelezte. (Persze engem sem kellett félteni.) Nagyon köszönjük, áttettük a kedvencek közé.

Üdvözlettel - terke (terőke)

2010.12.06. 18:53
Györgyi

Szia Andi!

A puding krémbe tettem, 1 adag lapzselatint, és a tejszinhabba is. Nagyon mutatós, és finom süti! Köszönöm a receptet!

Üdvözlettel Györgyi

2010.12.05. 21:30
Olgica05

Szia Andi!

Egyszerűen csodás, isteni ez a süti!! Nagyon nagy sikerem volt! Pontosan ugyanígy néz ki. Köszönöm ezt az oldalt, és további sok-sok fini receptet kívánok, nem titkolt szándékkal a magam és még sok látogató örömére! Még egyszer köszi! Üdvözöllek: Olga

2010.12.03. 17:52
cilla68

Szia!  Én  ugy  csináltam  a  krémet  hogy  tojásfehérjét  nem  raktam  bele  csak  a  2  cs.  pudingot  és  igy  is  őssze  állt!  OK  tejszinnel  a  tetejére  rá!  Igy  is  finom  volt!  

2010.12.02. 12:57
noraa24

Szia Andi!

Most sütöttem meg a sütit, ízét még nem tudom, de nekem nem lett szép sima a krém. Valamiért ahogy összekevertem a pudinggal becsomósodott a tojásfehérje. Ez mitől lehet?

2010.12.01. 20:50
kati

szia andi kiprobáltam az amerikai krémest nagyon finom kőszi

2010.12.01. 20:25
gabi

szia!

nem a tésztába kell rakni a tojásfehérjét?

a krémbe meg a sárgáját?

amúgy guszta.

2010.12.01. 13:21
Anita

    Szia Andi

Azt szeretném megkérdezni hogy miután megsült a piskóta azután rakod rá a krémet és úgy vissza a sütőbe meg hogy magas falú tepsipen sütöd?várom a válaszod előre is köszönöm.

2010.11.29. 14:48
Adrika

Szia!

Nagyon könnyű,gyors és gusztusos és mindamellett nagyon finom!

Örülök az oldaladnak,csak így tovább!

2010.11.29. 14:48
Adrika

Szia!

Nagyon könnyű,gyors és gusztusos és mindamellett nagyon finom!

Örülök az oldaladnak,csak így tovább!

2010.11.28. 08:48
Piroska

Szia Andi!Ez a süti isteni fini megsütöttem!Köszi ezt a csodás oldalt nagyon jók a receptek.Már egy csomo sütit el készitetem.

2010.11.27. 21:42
selibaba

NYAMI ; MEGSÜTÖTTEM MA ; FINI ES KÖNNYÜ IS ; KÖSZI

2010.11.27. 19:39
sica67

Szia kedves Andi!

Köszönöm a receptet,ezt már több oldalon is olvastam,de valahogy nem hatott meg,de amikor NÁLAD megláttam, hogy milyen gusztusos  ez a süti,hát máris kedvet kaptam a megsütésére!!!

Köszönöm mégegyszer és gratulálok!!!

2010.11.27. 18:45
Babi

Szia Andi!Ezt a krémest én is megsütöttem és a habot a recés habkártyával simitottam rá és úgy reszeltem rá a csokit.Olyan tuti lett hogy apósom azt hitte cukrászdából vettem.Köszi a receptet és a habkártyát is.Üdv:Babi

2010.11.27. 16:53
kovács zsofia

Szia andi naon de naon finom volt

2010.11.27. 15:13
cilla68

Szia  Andi ! koszi  a  receptet! Ilyen  hasonlot  csináltam!  oké  tejszinhabbal!  Nagyon  finom  lett

2010.11.26. 15:51
andreacska

SZia Andi !Nagyon jók a receptek megcsináltam a ezt a sütit és nagyon jó és finom is ,gratulálok az oldalhoz nagyon jó.

2010.11.25. 16:00
Ancsa

 Szia Andi!

Nagyon szép és nagyon gusztusos a süti,a képek is profira vallanak,tökéletesen van szeletelve,igazán izléses minden,a tálalás is,a sütireceptet pedig lementem,az ünnepekre jól jön.Köszi szépen!

2010.11.25. 15:57
Pongrácz Kata

Andika!

Istenien néz ki a süti, és milyen finom lehet. Kérdezném ha nem Hulala tejszinnel készitem , ugy is jó?  Üdv.Kati

2010.11.25. 15:00
Vikica

Szia Andi!!

Nagyon régen ettem már ezt a sütit,írtó guszta ahogy tálaltad,gratulálok hozzá!

Köszönöm ezt a receptedet is.

Üdv.Vikica

2010.11.25. 14:32
marcsika

szia Andi!

jól néz ki ez a süti,egy barátnőmtől kaptam ezt a linket és ki fogom próbálni.

A kérdésem az lenne hogy mekkora méretű tepsire van ez a süti kiszabva?

köszi

2010.11.25. 13:48
Ildiko39

Csodálatos ez a süti,,,biztos,hogy kiprobálom,,Gratulálok a receptjeidhez,

2010.11.25. 08:58
Gregor Lászlóné Éva

Kedves Andi!

Köszi szépen ezt a csodás sütit!Már annyi süti és főétel receptjének a neve sorjázik a naptáromban, december elsejétől, hogy van , ahol öt süti is fel van írva, ,nem beszélve a fiam szülinapjáról, Télapóról,de ezt a csodát, tutira el fogom készíteni.Köszönöm, hogy elküldted!! Szép napot, jó ráhangolódást az ünnepekre!Éva

2010.11.24. 22:27
Andi73

Andi, köszönöm a válaszod, ezek szerint egyformán csináljuk, és valahogy mégsem...

2010.11.24. 20:13
ildiko77

Húúúúúúúúú ez nagyon gusztusos süti. Biztos hogy kipróbálom. Köszi a jobbnál jobb recepteket.

2010.11.24. 17:21
Andi73

Szia Andi!

Köszönöm a finomabbnál finomabb receptjeid, már többet elkészítettem belőlük! Erről a sütiről nekem a Madártej szelet jut eszembe, és mivel azt is imádom, így ezt is el fogom készíteni.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan szeleteled ilyen gusztusosra, nekem ezeknél a krémes, illetve csokibevonatos sütiknél sosem sikerül ilyen szépen...

Köszi: Andi

Szia! A legfontosabb, hogy sima, hosszú pengéjű, forró vizbe mártott késsel. Minden egyes vágásnál bele kell mártani a vizbe. A csokibevonatosoknál pedig fűrészelő mozdulatokkal kell a sütit szeletelni. Mindkét esetben fontos, hogy hagyjuk jól kihűlni a sütit.  Üdv. : Andi

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa