♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Aranygaluska

Aranygaluska

Hozzávalók : 25 dkg liszt, 2.5 dkg margarin, 2.5 dkg élesztő, 2.5 dkg porcukor, 1 tojás, 1.3 dl tej, 3 csipet só, egy citrom reszelt héja

 

10 dkg darált dió, 10 dkg kristálycukor, olvasztott vaj

 

Elkészítés : A tészta összetevőiből kézzel vagy géppel kelt tésztát gyúrunk. Ezután kb. 30-40 percet kelesztjük.

 

Egy 26 cm-es tortaformát kivajazunk vagy sütőpapírral kibélelünk. ( az alját is )

Keverjük össze a darált diót és a kristálycukrot.

 

Ha a tésztánk megkelt, nyújtsuk ki kb. egy – másfél centi vastagságúra és egy kisebb pogácsa szaggatóval szaggassuk ki a tésztát. A kiszaggatott tésztákat mártsuk bele egy villával az olvasztott margarinba és forgassuk meg jól a cukros dióba. Ezután tegyük szorosan a tésztadarabokat a tortaformába és szórjuk a tetejére a maradék cukros diót. Így kelesszük még újabb 30 percig.

Előmelegített sütőben 170 fokon, 25-30 perc alatt készre sütjük.

 

Vaníliasodó : 4 dkg liszt, 5 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor vagy 1 vaníliarúd belseje, 4 db tojássárgája, 8 dl tej

 

Elkészítés : A cukrot, vaníliáscukrot és a lisztet egy tűzálló tálba tesszük, jól összekeverjük. Hozzáadunk 1 dl tejet és a 4 db tojássárgáját. Ezt csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk ( ha vanília rudat használunk akkor itt tegyük bele a tejbe ). Ha felforrt akkor lassan adagolva, folytonos keverés mellett adjuk hozzá a tojássárgás alaphoz. Kis lángra téve sűrítsük be a sodót. Tipp : Én ezt a mikróban csináltam, kb. 2 perc volt az egész, közben kétszer megkevergettem. Nem kellett attól félni, hogy leég az alja!

 

Nagyon finom, puha! Vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert akkor kiszáradhat a teteje! Az aranygaluska frissen a legfinomabb!

 

 

 

 A tortaformából kivéve :

 A második kelesztés után, a sütés elötti állapot :

 

 

 

 
 
Print
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
61 hozzászólás
2021.09.03. 14:56
Erzsi 40

Kedvencem  köszike  aranyos  vay  Andika

2020.08.19. 22:53
Nagykitti

finom kedvencem!!!!!!! 

2020.08.19. 22:53
Nagykitti

finom kedvencem!!!!!!! 

2020.05.09. 12:14
Anita
Kedves Andi 10 éve sütök az oldaladrol Színte minden receptet kipróbáltunk ,kivétel nélkül sikerült. Nagyon nagy köszönetet szeretnek mondani hogy megalkottad ezt a csodás oldalt
2018.03.01. 14:50
Renáta
Kedves Andi! Most lett kész az aranygaluska a kisebbik lányom nagy kedvence. Félve kezdtem hozzá hiszen a kelt tészta készítés nem a nagy kedvencem , sőt nem is igazán szeretem. De ez a recept hihetetlenül tökéletes. Isteni finom , gusztusos lett . Hibátlan annyira , hogy olyan jó ízűen lakmározta a család , hogy megkóstóltam kellemesen csalódtam , nagyon finom. Talán azért nem szerettem eddig, mert nem ettem finomat? Ha valamit akarok sütni rendszeresen elöször nálad nézem meg, hogy van-e recept, mert SIKERÜL minden süti. A zserbód és a pudingos tejfölös sütid is fantasztikus! Nagyköszönettel: Renáta
2017.02.18. 13:48
Zsolt

 Végre valaki aki olyat ír le amit meg is lehet csinálni!! Köszönöm Andi olyan lett mint a "gyári" süti finomság.üdv:Zsolt

2014.01.18. 17:33
monica75

Isteni finom lett:) dupla mennyiséggel készítettem, így a közepes méretű tepsi lett tele és kanállal szaggattam...gyorsabb és egyszerübb:)

2012.10.23. 21:47
vyoletke

Kiskorunkban a mamám készítette mindig, ez volt a kedvenc édességünk.
Sajnos a mama már nem tud készíteni, ezért az én dolgom a családdal felidéztetni a boldog gyerekkort, ami ezzel a recepttel tökéletesen sikerül!
A recept alapján,  mintha csak a mama készítette volna Nekünk!

Köszönöm! :)

2012.10.12. 11:06
erzsi 40

    Nagyon  fínom  ez  arecept   megsütötteem  izlett  acsalának::

2012.06.23. 16:20
Ilis
Megsütöttem:) Csak figyelmeztetésképpen,aki még nem tette:édesszájú családtagok követelni fogják mindig:) köszönöm,ezt a receptet is!
2012.03.14. 17:18
Gabeszka

Kedves Andi!

A barátnőm ajánlotta az oldalad. Most készültem el az aranygaluskával, és pont olyan lett mintha anyukám készítette volna. :) Köszönöm a sok jó receptet, már egy párat készítettem az oldaladról. Nagyon jó az oldal!

Üdv.:Gabeszka

2012.02.26. 10:40
szisy

Szia Andi! Nagyon tetszik minden recepted, már pár sütit meg is csináltam.

Egy problémám van néha nem tudom hány főre van írva pl:aranygaluska.

 

2012.01.22. 11:27
PurpleGoose

Kedves Andi!

A Te tésztarecepteted használtam fel. Annyiban másította meg, hogy a cukros dióba kevertem még fahéjat. Isteni illata lett. Sütés közben a család a "mikor lesz már kész?!" mondatot skandálta. :)

Sodó helyett 1 liter tejbe tettem 1 csomag vaníliáspudingot, cukrot, és még egy kis vaníliaaromát. Ezzel tálalva is jó lett.

Üdv, PG.

2011.09.18. 17:08
Mi-lena

Sziasztok!

BÄCHER IVÁN azt írja a szakácskönyvében: "Az aranygaluska nehéz ügy. Vagy sikerül, vagy nem. Meg kell próbálni, mindenesetre."

Én megpróbáltam, és szuperül sikerült! A  kelesztőtálban 40 perc alatt jól megkelt. Vajzott kanállal szaggattam ki. A vaníliasodót Gála főzés nélküli pudingból készítettem 800 ml tejjel, így elég híg maradt. 

Isteni finom! A férjem oda van érte!
Köszi a receptet!

2011.06.13. 12:19
tibea13

Sziasztok!

Már többször csináltam kelt tésztát, viszont eddig soha nem mertem nekiállni az aranygaluskának, de most nekiveselkedtem. Féltem is :) Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt az elkészítés (nem nagyon jött fel az élesztő, több, mint egy órát kelt, és még így se kelt meg rendesen, viszont közben rájöttem az okára), de a galuska végeredménye még így is meglepően tökéletes lett.

Iszit ötlete alapján nem nyújtottam ki, hanem evőkanállal szaggattam, és tényleg sokkal egyszerűbb. Köszi! 

A mártást bevallom nem a recept szerint csináltam, nem is lett szuper, de nem kellett kidobni. Régóta nem sütöttem kelt tésztát, de azt hiszem, megint gyakrabban fogok.

Mindenkinek ajánlom!

2011.05.04. 13:22
Brigi0902

Szia!

Nagyon tetszik az oldalad,el is mentettem.Nagyon sok recept van ami tetszik és meg is fogom csinálni.
Csak így tovább! :)

 

2011.01.30. 12:50
évucska

Szia Andi!

Kalapom emelem előtted, nagyon jó az összes recept csak így tovább.Érthető a kezdők számára is, guszták a képek, kedvet kap hozzá az ember még akkor is ha csak egy kicsit barangol az oldaladon. Gratulálok még egyszer.

Üdv. ÉVUCSKA

2011.01.18. 13:22
kleo86

 Sziasztok!!

Sajnos nekem nem sikerült.Nem kelt meg a tészta,pedig hagytam állni 45 percet,nem értem mi történhetett. A tésztát mikor összegyurtam,nem állt össze ,ráragadt a kezemre,ragacsos,volt,ezért raktam bele még kicsi lisztet ugy sikerült összeállítanom...de lapos tallérok lettek..:((mi lehetett a baj???1,3 tejet  nem értettem,igy raktam bele  1 dl-nél picit többet és élesztővel felfutattam..

2010.12.19. 15:25
Katona Mária

 Drága Andikám!

Eddig az életben bevallom /férfiasan/ nem nagyon sütöttem ezt a családom is a fejemhez vágta,és igazuk volt.Most,hogy az  interneten keresztül megismertem recepteidet nincs egy olyan hétvége,hogy ne készítsek valami különlegeset vagy ne süssek.Most is nagy izgalommal várom már a karácsonyt,hogy sok finomságot készítsek.

Köszönjük a család nevében is ezt a sok jó recepteket.Marcsy


2010.08.30 15:35
Pancsika

„Sziasztok! 

Nálunk mindenki imádja az aranygaluskát... innen való a kedvenc recept :D

A család a diós változatot fogyasztja, én azonban teljes dió-mogyoró allergia miatt nem ehetek velük, pedig nagyon kívánom. Ezért a golyócskákat kókuszreszelékbe vagy rumaramás tejjel meglocsolt babapiskótával túrbózom fel, így én is olyasmit eszek, mint ők... :) de az övék bizti finomabb. :) 

Köszönjük a jobbnál jobb recepteket!

Üdv, Pancsi!  

2010.12.18. 21:41
Gregor Lászlóné Éva

Kedves Andi!

Sok receptet olvasva, többől kitaláltam egy saját verziót.Őszintén, finom, de nem az igazi.Ez nagyon megtetszett, a hozzávalók, és az elkészítés módja miatt is.Kifogom próbálni így,tutira bejön, és ez az, amit kerestem.Köszi.:-)))Éva-Anyóca

2010.12.11. 18:31
Youlcsi

Kedves Andi!

Eddig anyukám készítette a világ legjobb aranygaluskáját. Mától én. Köszi

2010.11.13. 19:14
Bartókné Chikán Éva

Kedveseim

Az aranygaluska még finomabb, ha megtöltjük lekváral!! Pogácsa szaggatóval

kiszaggatod, kemény lekvárt  teszetel az egyik felére, a másikat ráhajtod.

 Bele forgatod az olvasztott vajba és így teszed a formába, persze a cukros dióval

minden sort megszórsz. A többi változatlan. Bné.Éva

2010.10.21. 15:48
Aranka84

Szia Andi!  Azt szeretnem megkerdezni,hogy 170 fokon 25-30 perc alatt megsul?Nem marad nyers a teszta?Mert en tovabb szoktam sutni,es akkor megkemenyedik a teteje..                   

Szia! Ez sajnos teljesen a sütődtől függ. Végezz tűpróbát és akkor meglátod, hogy nyers-e vagy megsült. Üdv. : Andi                                                                                          

2010.10.01. 01:51
anita

 Andi koszi!Isteni lett!

2010.09.16. 07:29
Reni78

Drága Andi!

Ezúton köszönöm szépen a rengeteg munkát, amit ebbe a portálba fektettél!

Nekem is - mint sokaknak- kincset érsz!!! A szalagos fánk, a lángos és az őzgerinces husi után az aranygaluska volt a negyedik étel, amit kipróbáltam és kivétel nélkül mind bejött! A husit és a fánkot rendszeresen követeli a kislányom és a férjem. Nélküled nagyon unalmas lenne már a repertoárom! Alig várom, hogy a férjem hazaérjen és megkóstolja a mai sütit, mert bizony jobb lett, mint az anyósomé, ami nem kis dolog, mert ő nagyon érti a dolgát.

Én mostantól új recepteket csak innen fogok kipróbálni, többé nem zsákbamacskázom! Köszönjük, hogy vagy!

Kedves Reni! Nagyon köszönöm a kedves és elismerő soraidat! Örülök, hogy eddig mindent kipróbált recept sikert aratott a családodban. Sok sikert kívánok a további receptek kipróbálásához is! Üdv. : Andi

2010.08.30. 15:35
Pancsika

Sziasztok! 

Nálunk mindenki imádja az aranygaluskát... innen való a kedvenc recept :D

A család a diós változatot fogyasztja, én azonban teljes dió-mogyoró allergia miatt nem ehetek velük, pedig nagyon kívánom. Ezért a golyócskákat kókuszreszelékbe vagy rumaramás tejjel meglocsolt babapiskótával túrbózom fel, így én is olyasmit eszek, mint ők... :) de az övék bizti finomabb. :) 

Köszönjük a jobbnál jobb recepteket!

Üdv, Pancsi!  

2010.08.25. 15:39
Szilvi

Hálás köszönet a receptért! A múltkor megsütöttem s páromnak is, nekem is nagyon ízlett! Kényszerűségből változtattam a recepten (nem volt itthon dió, így mogyoróval helyettesítettem, ráadásul nem darált volt, hanem durvára tört), de annyira ízlett, hogy ezután inkább így fogom sütni. Ha szeretitek a mogyorót, feltétlenül próbáljátok ki azzal is!

2010.08.23. 18:41
kisimosok

ezzel anyosomnal meg egy plussz pontot szereztem :D Isten nyugtassa neki az anyukaja szokta cisnalni, de en nem tudtam, es ma megsutottem, nagyon orult neki !!! koszonom!!! 

2010.08.08. 16:08
Andi

Húúú,nagyon jó lett,köszi!

2010.08.06. 23:44
bnikolett0505

Én megcsináltam egyik nap nagyon finom lett 1nap alatt elfogyott.

2010.05.25. 00:55
Angela Szemenyei

 En is megakarom csinalni.......en is,en is,en is.:)))Azt hiszem en is itt fogok tanulni.Koszonom a lehetoseget.Angi

2010.05.19. 09:51
Zsuzsa

Kedves Andi!

Mivel néhány kelt tésztás recepttel sikkerrel jártam ezt is megcsináltam. Nem biztam magamban, de nagyon finom lett.. Nem igaz, hogy másnap nem jó!

Köszönöm a recepteket, én tényleg itt tanultam meg kelt tésztát csinálni!

2010.05.18. 14:14
Kata

 Ez fantasztikusan gusztusos és fínom is lehet.

A kérdésem csak annyi: a vaniliarúd iszonyú drága. Nem lehet helyettesíteni?

köszi

Kedves Kata! A receptben az szerepel, hogy 2 csomag vanilíás cukor vagy vaníliarúd belseje    Andi

2010.03.30. 15:06
Edusho

Kedves Andi

Nagyon jók a receptek eddig hadi lábon álltam a kelt tésztákkal de ezek a receptek eddig nagyon jol sikerültek.köszi Edusho

2010.03.22. 18:15
Szindi

Imádom ezt a receptet,ez a kedvencem!!mindenkinek ajánlom...

2010.03.16. 16:50
nikica

Szia Andi!

A barátnőm ajánlotta ezt az oldalt, az őzgerinces csirkemellel kezdtem, isteni lett :) és mindenkinek nagyon tetszett (azóta több barátnőm is elkészítette, mindenhol siker volt).

Azóta minden receptet először itt nézek meg, általában meg is találom, pl ezt a csodás aranygaluskát!!! A párom imádta, jövő vasárnap is ez lesz a desszert.

Ma zsemlében sült sonkás tojás lesz a vacsi.

Köszi a sok sok ötletet, és ami a legjobb, a sok fotót, így sokkal könnyebb :)

Gratulálok és további sok sikert!!!

Niki

2010.03.12. 14:20
fajuli

Imádom ezt az oldalt, bátran vágok bele a receptek elkészítésébe,mert eddig mindig siker élményem volt.

Az aranygaluska szuperül sikerült, ráadásul rögtön dupla adaggal kezdtem, és el is fogyott!

Köszi Andi!

2010.03.02. 23:18
iszit

Szia!

Én annyi különbséggel csinálom, hogy nem nyújtom ki, hanem a kelesztőtálból olajba (vagy olvasztott vajba) mártott kanállal kiszaggatom. Kevesebb macera  Aztán mehet a cukros dióba, és az edénybe. Vanília sodót meg egyszerűen és gyorsan egy kis hidegen kikeverhető pudingból készítek, kis vaníliás cukor és az előírtnál több tej hozzáadásával. Így is alig tudják kivárni a gyerekeim, hogy készen legyen :D

2010.02.20. 20:57
Rayrobika997

Andi! Isteni finom lett az Aranygaluska! Előszőr mikor én gyúrtam a tésztát, akkor a liszt felét tettem bele, mert rosszul mértem és anyukám picit furcsállta, hogy ilyen folyós a tészta és ilyen kicsi, mert feleannyi liszt volt benne. Aztán tettünk bele még annyit. De amúgy meg nagyon finom lett! Örülök, hogy megnéztem az oldaladat! Érdemes volt...

2010.02.14. 21:58
zsuzsi09

Nagyon jó ez a recept! Isteni finom, pedig próbáltam már más oldalon található recepttel aranygaluskát készíteni, de az közel nem lett ilyen puha és omlós. Igazolja ezt a barátom is, aki miután kijeletette (a múltkori kevésbé sikeres próbálkozásom után), hogy ő nem szereti az aranygaluskát "csak" 2-szer evett belőle :D

Köszi még1szer a recit! Üdv: Zsuzsi

2010.02.13. 20:54
Zsu

Szia Andi!

Remek ez az oldal, sokkal jobb mint a mindmegette... :) Ma délután kitaláltam, hogy ennék valami édességet, és ezt csináltam meg. Pikk-pakk kész lett, és isteni finom, a páromat idézve: " minden bűnöd megbocsátva" :)

Köszi, ezt  és a sok finomságot!

Zsu

2010.02.01. 10:48
Reni

Szia Andi. Engem az érdekelne hogy ezt az aranygaluskát dio helyet lehetne-e valami mássel csinálni mivel a családba a diot nemszereti senki???!!! Esetleg mákkal vagy fahéjjal??? Vagy akkor már a tésztát máskép kell csinálni? Megköszönném,ha válaszolnál nekem. Reni

Szia! Nyugodtan készítheted mákkal is, biztosan finom lesz, igaz én még nem próbáltam. Nem hinném, hogy más tészta kellene neki.      Üdv. : Andi

2010.01.06. 17:44
Csibe

Nagyon finom az aranygaluska, a tojás fehérjéből pedig habrudat készítettem. KÖSZÖNÖM SZÉPEN! További sok sikert kívánok!

2009.12.18. 18:00
szimpati

Szia Andi! Tegnap letöltöttem a receptet, ma pedig megsütöttem. Nagyon, nagyon finom lett. Köszönöm szépen Neked!

2009.12.14. 12:50
Rita

Csillag Rita voltam, ez lemaradt.

2009.12.13. 17:29
Csrita

Szia!

El sem hiszem milyen finom lett. Az elkészítése pedig nagyon egyszerű volt! A sodó pedig mennyei lett, ez az igazi nem a vanilia puding.

Nagyon köszönöm ezt az isteni receptet!

2009.11.24. 15:52
ancsa

most készitettem el az aranygaluskát isteni finom lett!!!!köszi!!!!

2009.11.24. 15:49
Rencsi

Tegnap elkészítette a párom, isteni finom!!!!Nagyon jók a receptek!!!!!!

2009.10.28. 13:33
gyorkosildi

Ildi

Most készítettem el az aranygaluskát.Nagyon fincsi lett,finom lágy a tésztája.Mind egy szálig elfogyott.Köszönöm!

Gy.Ildi

2009.10.24. 16:08
szilvi

most készitettem el az aranygaluskát  isteni lett mindenkinek tetszett

2009.10.18. 13:55
S.Ildi

Én is elkészítettem az aranygaluskát, ajánlom mindenkinek!!!

2009.08.29. 13:16
dorci

Szia Andi,

ma elkésztettem az aranygaluskát a recepted szerint!

Nagyon egyszerű volt és nagyon fnom lett!!

Köszönöm

Dorci

2009.08.26. 06:41
Moncs

Szia Andi!Ez a recept valmi fantasztikus!!!!!!! A héten megcsináltam,mit ne mondjak csak lestem az üres tortaformát:-))) Köszönöm a receptet.Ja képet is küldtem volna de már nem volt mit fényképezni,esetleg az üres edényt:-))) Üdv:Moncs

2009.07.11. 16:30
Fanniii

Sziasztok! Én a napokban sütöttem meg az aranygaluskát, ráadásul dupla adagot csináltam rögtön elsőre. Este szomszédékhoz vittem át belőle és annyira ízlett nekik, hogy másnap kellett készítenem még egy adagot. Úgyhogy köszi a receptet, már ki is van nyomtatva a gyújteményembe.

2009.05.19. 17:08
márk

én nagyn régota csinálom és nagyon fini

2009.05.15. 09:56
Marti

Szia.Tegnap megsütöttem.Nagyon finom lett.Köszönöm a recepteket.Üdv Marti.

2009.05.05. 15:23
niko márti

Szia! kőszőnőm a receptet remélem finom lesz!

2009.04.13. 20:06
Tucsi-Kropi

Nagyon finom volt! Édes anyukám meg volt elégedve!

                        SKÖSZIS

2009.03.28. 18:22
Jolcsi

Anya, ha én ennyiből csinálnék a bandának aranygaluskát, kb. egy ember ehetne belőle kétszer, aztán csá.... 80 dkg lisztnél kezdem:)

Nagyon guszta az egész honlapod, tetszik. Valószínűleg szakember vagy, laikusként nem ilyenek az ételek, sütemények....

2009.03.05. 11:25
Skeeper

Szia Andi!

Szupi a recept, ismét köszi.

2009.02.18. 19:36
Andi36

Szia Andi!

Megsütöttem, nagy sikere volt   Ez a recept pont így jó, és bár nem hittem el, de tényleg besűrűsödött mikroban a vanília sodó.

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa