Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
[44-25] [24-5] [4-1]
Abbahagyhatatlan csirke
Hozzávalók
-
1 db csirke, vagy tetszés szerint csirkemell, comb, szárny
-
5 dl tejföl
-
2 dl főzőtejszín
-
3-4 fej hagyma
-
10-15 dkg füstölt sajt
-
só
-
bors
-
pirospaprika
-
majoránna
-
őrölt kömény
-
liszt
-
2-3 gerezd fokhagyma
-
1 dl olaj
Elkészítés
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti, és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisztbe belekeverjük a fűszereket (a pirospaprikát is, mert a lisztnek pirosnak kell lennie), a hagymát felkarikázzuk.
Egy hőálló tálat kikenünk. A csirkehúst beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, és a kikent tálba szorosan, egymás mellé rakjuk. A hagymakarikákat is beleforgatjuk a fűszeres lisztbe, és rárakjuk a csirkehúsokra. (Ha még
maradt a fűszeres lisztből, azt is rászórhatjuk a tetejére.)
A tejfölt összekeverjük sóval, borssal,
majorannával, zúzott fokhagymával, esetleg pirospaprikával, a tejszínnel és az olajjal, és a hagymás húsra locsoljuk. Megszórjuk reszelt füstölt sajttal.
Alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben sütjük kb. fél órát, majd az alufóliát levéve tovább sütjük további 20
percet. Amikor már szép piros, puha és szaftos, akkor elkészült.
|
Hogyan lesz ebből a tésztából palacsinta? Nekem olyan massza jött ki, hogy inkább pizzát lehetne belőle csinálni, mint palacsintát! Segítene valaki, aki kicsit jártasabb a palacsinta készítésben? Mert ez a massza ha felfordítom a tálat, le se esik... :S
2010.03.25 14:50 Evi77 „
Habos-meggyes palacsinta
Hozzávalók 15 darabhoz:
35 dkg liszt, 1 csipet só, 3 tojás, fél csomag szárított élesztő, 3 dkg olvasztott vaj, tej, 1 dl olaj a sütéshez.
60 dkg friss, vagy mirelit meggy (én 1 üveg meggybefőttel csinálom), 1 kiskanál fahéj, 1 citrom reszelt héja, 5 dl édesített növényi tejszín (Hulala)
A liszthez hozzáadjuk a sót, tojásokat, szárított élesztőt, olvasztott vajat, és annyi tejet, hogy tejszín sűrűségű tésztamasszát kapjunk. 15 percig pihentetjük, majd kisütjük a palacsintákat. Utána elkészítjük a habos-meggyes tölteléket.
A meggyet kimagozzuk, tálba tesszük, megszórjuk fahéjjal, hozzáadjuk a citromhéjat, összekeverjük, és lazán a habbá vert növényi tejszínbe forgatjuk a levével együtt. A palacsintákat megtöltjük a meggyes krémmel.
(Nem baj, ha a palacsinta langyos még, amikor megtöltjük, mert a habos töltelék kicsit megolvadva még krémesebb lesz)
Jó étvágyat hozzá!
”
|
Házi májkrém recept:
Hozzávalók:
30 dkg. csirkemáj, szív nélküli
4 evőkanálnyi liba, vagy kacsazsír,
5 dkg. vaj
2 közepes fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 mokkáskanál őrölt bors,
1 - " - majoránna,
só ízlés szerint
Elkészítés:
A vöröshagymát és a fokhagymát felvágjuk, a vöröshagymát karikára és
feltesszük a tűzre a zsírban kissé megpároljuk, hozzáadjuk a kisebb
darabokra vágott májat, és gyakori keverés mellett megsütjük, közben
rátesszük borsot, majoránnát és a sót.
Kicsit hűlni hagyjuk! Darálón vagy turmixgépben a májat a hagymás
résszel és az 5 dkg. vajjal jól összedolgozzuk. A zsírt nem tesszük
bele. Amikor jó pépes eredményt kaptunk, akkor edénybe szedjük át,
amiben tárolni szeretnénk a hűtőben, és a massza tetejére öntjük a
zsiradékot, hagyjuk megdermedni, ez fogja szigetelni a májkrémünket,
hogy ne tudjon oxidálódni, ne barnuljon meg.
Pirított kenyérrel, sok napi finom vacsora!
Nagyon jó étvágyat hozzá! |
Hamis Túrós
Hozzávalók: 4 db kefír, 2 db tejföl, 20 dkg olvsztott vaj, 4 db vaníiliás cukor, 30 dkg cukor, 6 db tojás, 1 db citrom reszelt héja, 1 l tej, 500 g-os fodros nagykocka tészta
Elkészítése: A hozzávalókat a tej és a fodros nagykocka tészta kivételével összekeverjük, majd hozzáadjuk az 1 liter tejet és belekeverjük az 500 g-os fodros nagykocka tésztát nyersen. Nagy tepsibe öntjük és lassú tűznél sütjük. Kockára vágjuk és tálaljuk.
Jó étvágyat! |
Kakaós kalács
Hozzávalók:
60 dkg liszt
kb. 1/2 liter
tej
25+3 szem
édesítőtabletta
2 kanál kakaó
1 dl olaj
5dkg élesztő
1 teáskanál
cukor
csipet só
Elkészítés:
Az élesztőt
megfuttatjuk kb. 2,5 dl
tejben (a tejbe belekeverjük a csipet sót és a teáskanálnyi cukrot). Kevés
forró tejben feloldjuk az édesítőtablettákat. A lisztet, élesztős tejet, az
édesítős tejet és az olajat összedolgozzuk, közepes lágyságú kelt tésztává. A
tésztát megfelezzük, az egyik felét félretesszük, a másik felébe beletesszük a pár kanál forró tejben feloldott 3szem
édesítőt és kakaót, jól összedolgozzuk.
Mindkét
tésztát megkelesztjük (kb. 1/2 óra), majd megfelezzük és téglalap alakúra
kinyújtjuk. A fehér tésztalapra ráfektetjük a kakaósat és felcsavarjuk. Én
légkeveréses sütőben kb. 160-180 C-on szoktam sütni, amíg szép aranybarna nem
lesz.
Két rúd
kalács lesz belőle. (Napokig puha marad, érdemes dupla adagot készíteni).
|
Prágai
sertéssült zsemlegombóccal
Hozzávalók:
1,5 kg tarja
2 nagy fej
hagyma
2 paradicsom
1 kis doboz
sűrített paradicsom
1/2 l
húsleves (lehet kockából is)
2,5dl tejszín
1 evőkanál
liszt
2 jó nagy
póréhagyma
kevés vaj
6 zsemle
tej
2 szelet
füstölt szalonna
3 tojás
1 fej hagyma
Elkészítés:
A húst
besózzuk, borsozzuk, kevés köménnyel bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, kevés olajat
és 1dl húslevessel meglocsoljuk, kb. 1/2 órát sütjük, majd mellé tesszük a
paradicsomot, hagymát és folyamatosan locsoljuk a megmaradt húslevessel és még
kb. 1/2-2 órát sütjük.
A póréhagymát
ferdén kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk, és lobogó forró sós vízben 10-12 percig
főzzük, majd leszűrjük és vajon pár perc alatt megfuttatjuk.
A zsemléket
apró kockára vágjuk, meglocsoljuk a felforrósított tejjel, és állni hagyjuk egy
kicsit. Közben a szalonnát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk és a zsírjában
megdinszteljük a hagymát. Hozzáadjuk a zsemlekockákhoz, beleütjük a tojásokat
és jól összedolgozzuk. Lobogó sós vízben kifőzzük a gombócokat (újraforrástól
számítva kb. 10 perc, a gombócok méretétől függően).
Közben a hús
elkészült, kivesszük a tepsiből és a
pecsenyelevet átszűrjük, majd behabarjuk a tejszínnel és a liszttel.
A húshoz a
párolt pórét és a zsemlegombócot kínáljuk, és a szafttal bőségesen meglocsoljuk
a húst.
Jó étvágyat!
|
Pongyolás pulykamell
A filézett pulykamellet szép szeletekre vágjuk, csak éppen kis lisztbe megforgatjuk.
Kevés olajon elősütjük, félre tesszük. 1 nagyobb hagymát apróra vágonk, és megdinszteljük rádobunk 30 dkg apróra vágott gombát, és addig pároljuk mig a leve elsül, mikor kihült 2- egésztojást ütünk rá (ha esetleg tul hig lene egykis zsemlemorzsát szorunkrá, sózzuk borsozzuk..)mindegyik husikára egy nagyobb evőka.nálnyit,teszünk és réteslapokba csomagoljuk (egy 4 laposat 4 felévágunk olajozzuk) esetleg fogvájoval rögzitjük. Tepsibe tesszük szép pirosra meg sütjük,Bármilyen zöldség körettel forron tálaljuk.
|
Vargabéles (Recept Klub)
Hozzávalók: 50 dkg túró, 3 tojás, 10 dkg vaj v. margarin, 20dkg cukor, 1-2 cs. vaniliáscukor, 2 pohár tejföl, mazsola ízlés szerint, 1 cs. metélt tészta, 1 citrom reszelt héja, 1 cs. réteslap
Elkészítés: A túrót a tejföllel a porcukorral és a van. cukorral jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és a mazsolát. Végül kevés citromhéjjal ízesítjük. Az így nyert túrómasszát összekeverjük a jól lecsurgatott, lehűtött tésztával és óvatosan a fehérjék kemény habját is belekeverjük. Megfelelő nagyságú, magasabb tepsit hideg vajjal kikenünk, s ezt egy réteslappal kibéleljük. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, majd ráteszünk egy újabb réteslapot. A masszát egyenletesen szétterítjük rajta. A töltelék tetejére ismét 2 réteslapot teszünk. A legfelső lapot is meglocsoljuk az olvasztott vajjal. Közép meleg sütőben jól átsütjük. A sütőből kivéve 15-20 percig hűlni hagyjuk, így könnyebb szeletelni.
Dobálós rétes
Hozzávalók: 30 dkg rétes liszt, 10-15 dkg cukor, 2 cs. van cukor, 50 dkg túró, 5 dl tej, 4 tojás, 10 dkg margarin, 1 cs. sütőpor - 1 cs. van. puding tetszés szerint, de nem muszáj
Elkészítés: A hozzávalókat rétegenként öntjük a tepsibe.
1. réteg: liszt + cukor + sütőpor + 1 cs. van.cukor - ezeket összekeverjük
2. réteg: túró + van. cukor - ezeket összekeverjük
3. réteg: tej + tojás - ezeket összekeverük
5 dkg margarinnal kikenjük a tepsit és beleszórjuk az 1 réteg felét evőkanállal. picit locsolunk a 3. rétegből. Majd a 2. réteget öntjük bele. Ezután a első réteg 2. felét is beleöntjük, és ráöntjük a 3. réteget.
5dkg olvasztott margarint öntünk a tetejére. Előmelegített sütőben sütjük. |
Husos lecsó
50 dkg darált hús, paprika, paradisom, vöröshagyma
-a darálthusból pörköltet készítünk kevés lével, füszerezzük sóval borssal pici vegetával, őrölt paprikával, és addig főzzük míg a leve majdnem elpárolog, ezután a felkarikázott paprikával tovább főzzük fedő alatt kis lángon többször kevergetve. Ha a paprika már eléggé fonnyadt a paradicsomot rákockázzuk és készre főzzük. Lehet hagymát bőven rátenni nem lesz túl hagyma ízű |
Töltött cukkíni karikák recept
Hozzávalók 2 főre: 1 vastagabb cukkíni (kb. 70 dkg), 25 dkg darált pulykahús, só, bors, cayenne bors, 1 tojás, 1 púpos ek kukoricadara (bio), 3 gerezd fokhagyma, 2 dl tejföl, pici sajt
Elkészítés:
A cukkínit megmossuk, majd kb. 3-4 cm széles korongokat vágunk belőle.
Egy kisebb pogácsa szaggató segítségével kiszúrjuk a közepüket, amiket félreteszünk.
A zöldséget picit megsózzuk.
A darált húst a fűszerekkel, 1 gerezd reszelt fokhagymával, a tojással, és a kukoricadarával kikeverjük, és 15 percet pihentetjük. Ez idő alatt a dara megszívhatja magát kissé a hús nedvességétől.
Ez alatt a cukkíni kivágott belsejéből egy tejfölös ragut készítünk.
A fokhagymákat lereszeljük, majd pici zsiradékon (én egészséges kókuszzsírt használtam) megdinszteljük.
Erre rászedtem a pici kockákra vágott cukkíni belsőt, és puhára pároltam.
Sóztam, és tejföllel dúsítottam.
A tejfölös ragut egy hőálló tál aljára öntöttem.
Erre helyeztem rá a korongokat, amiket megtöltöttem a húsos masszával.
Alufóliával lefedtem, majd 180 fokos sütőben 30 percig pároltam az ételt.
Majd levettem a fóliát, a húsok tetejére pici reszelt sajtot tettem, és további 10 percig sütöttem.
TIPP: Az étel jobban mutat, és ízletesebb is, ha a cukkínik közé felezett újhagymákat is teszünk.
TIPP: Tejallergiások tejföl helyett használhatnak növényi tejszínt is (pl. szója tejszín krém), és a sajtot hagyják el.
-----------------------------------------------------
Tepsis rizses hús
Hozzávalók:
30 dkg darált hús
1 gerezd fokhagyma
Só, bors
10 dkg rizs
Fél evőkanál ételízesítő
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj
4-6 db tojás
4-6 szelet trappista sajt.
Elkészítése:
A rizst puhára főzzük az ételízesítős vízben
A vöröshagymát apróra vágjuk, megfuttatjuk a felforrósított olajon, hozzáadjuk a darált húst és megpároljuk. Sóval, borssal, az áttört fokhagymával fűszerezzük. Belevegyítjük a főtt, lecsepegtetett rizst, és egy kiolajozott tepsibe simítjuk. A tetején egy evőkanállal 4-6 mélyedést készítünk, majd mindegyikbe 1-1 tojást ütünk. A tojásokat 1-1 szelet sajttal beborítjuk, majd forró sütőbe toljuk és kb. Fél óra alatt megsütjük.
|
Sváb pecsenye sajtos krumpli golyókkal
Hozzávalók: Bármilyen húsból meg lehet csinálni. Én csirkemellből szoktam. Fél kg csirkemell,liszt,só,bors,közepes sűrített paradicsom konzerv,fokhagyma,olaj,húsleves lé amit én meleg vízben feloldott húsleves kockából szoktam. A golyó receptjét az oldalon megtaláljátok.
A vékony szeletekre vágott húsit megsózom és beborsozom,majd liszbe beleforgatom és kevés olajon hirtelen serpenyőben kisütöm.Amiben sütöttük a húst abba az olajba lisztet szórunk majd az apróra vágott fokhagymát megpirítom,hozzákeverem a sűrített paradicsomot és ha elkevertem felöntöm a húsleves lével amit langyosra hűtöttünk.Amikor a mártás besűrűsödött akkor a húsokat beleteszem,hagyom kicsit rottyanni és kész!Köretként lehet sültkrumplit,krumligolyókat vagy akár rizst is tálalni.
Jó étvágyat hozzá!
|
SAJTOS CSIRKEMELL
Hozzávalok 4 személyre:60 dkg csirkemell,2 tojás,3-4 evőkanál liszt,1 dl tej,20 dkg reszelt sajt(trappista a legjobb),só,bors és kb.2 dl tejföl
A csirkemellet felszeletelem és besózóm.Elkészitem a "panirját".A tojást kikeverem a liszttel,a tejjel ugy mintha palacsintatésztát készitenék csak sűrűbb legyen!Izesitem sóval,borssal.A csirkemellet kiklopfolom.Lisztbe mártom,majd a panirba és véknyan kiolajozott tepsibe vagy jénai tálba sorakoztatom.nem baj ha csirkemellek egy picit fedik egymást.mikor belekerült a husi,jöhet a tejföl amit egy pici vizzel kikeverek,és a tetejére öntöm.végül az egészet megszórom a sajttal.Előmelegitett sütőbe kb 180fokon addig sütöm amig a sajt megpirul. |
Cukkinis tojáslepény:
hozzávalók 3 főre
0,5 kg zsenge cukkini,1 ek só,5 dkg zsemlemorzsa,
5 dkg reszelt füstölt sajt,15 dkg kolbász,3 tojás,1dl tejszín,1 tk oregánó,frissen őrölt bors a forma
kikenéséhez kevés vaj
Elkészítés:
A cukkiniket lereszeljük a reszelő nagy lyukú oldalán, összekeverjük a sóval és 20 percre félretesszük.
A besózott cukkinit szűrőben alaposan átöblítjük, kinyomkodjuk belőle a vizet és papírtörlőn szétterítve minél szárazabbra töröljük.
Előmelegítjük a sütőt 200 fokra és kivajazunk egy 24 cm átmérőjű, 5 cm magas piteformát.
A tojásokat kézi habverővel összehabarjuk a tejszínnel, borssal és oregánóval, fakanállal hozzákeverjük a zsemlemorzsát, sajtot és végül a cukkinireszeléket.
Beleöntjük a piteformába, tetejére rendezzük a karikára vágott kolbászt és 20-25 perc alatt megsütjük.
sütés: 25 perc előkészület: 15 perc |
Cukkinis palacsinta
60dkg cukkini
60dkg liszt
kb 6dl víz
2 tojás,só,csipett szódabikarbóna
töltelék: tejföl és reszelt sajt
elkészítés: a cukkinit meghámozom,és az a lyukú amelyiken a sajtot szokták reszelni,csak a nagylyukún lereszelem a cukkinit.
beleteszem a lisztet,a tojást,a sót,és vízzel összekeverem,picit hígabb legyen mint a sima palacsintáé.
azzal nem kell foglalkozni hogy durva benne a cukkini mert ez szinte teljesen eltűnik.ha összekevertem a vízzel,beleteszek egy csipet szódabikarbonátot,ez olyan "puha szivaccsá" varázsolja. és mehet a sütés
én tefalba szoktam.
egy kicsit vastagabb mint az átlag palacsinta,de isteni!!
ha kész kikenem tejföllel és sajtot szórok bele,a párom még megszórja őrölt borssal is,feltekerem és már fogyasztható is.
nagymamámtól tanultam ezt a receptet,ő "átvágta" a fejem,hogy kóstoljam meg,nem mondta meg hogy mi az mert finnya voltam akkoriban,csak amikor mondtam hogy ez fincsi,akkor árulta el hogy miből van!
hát nem bántam meg... |
Nem lehet abbahagyni
Egyik nagy kedvencem és tényleg nem lehet abbahagyni......
Hozzávalók:
6 db egész csirkecomb,8-10 szem krumpli, 2 fej vöröshagyma,1 nagy tejföl(450gr),10dkg sajt
A panírhoz
4 evőkanál liszt, 1 -1 teáskanál őrölt pirospaprika,majoranna, őrölt kömény és őrölt bors.
A tepsi alját kiolajozom,belerakom a felkarikázott krumplit.Sózom ,olajjal meglocsolom.Erre kerül a paníros hús, rákarikázom a hagymákat, bevonom tejföllel, sajtot reszelek rá.Alufóliával lefedem a tepsit és kb. 60 percig sütöm. Ha kész ,a fóliát leveszem és addig sütöm még, amíg a krumpli és a sajt egy kicsit megpirul.
Jó étvágyat !
|
Ez egy gyors és finom tészta recept. Mindössze 4 hozzávalóból!
Baconos penne
Hozzávalók:
500 gr kockázott bacon
500 gr tejföl
4 duci gerezd fokhagyma
500 gr penne
A tésztát kifőzöm. Míg a tészta fő, elkészítem a mártást. Pofonegyszerű! A bacont beteszem egy megfelelő méretű serpenyőbe és pörcösre sütöm. Ha kész, le veszem a tűzről és belereszelem a fokhagya gerezdeket. Eztuán beleöntöm a tejfölt, vissza a tűzre és összeforralom. Nem főzöm csak épp forr egyet és kész. Sózni nem kell. A kifőtt pennét beleforgatom és már kész is, tálalom.
Jó étvágyat! |
Dauphine burgonya - egyszer kipróbálod, többet nem bírod nélküle
- 70 dkg burgonya
- 1-2 fej fej karikázott lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma (kihagyható aki nem szereti)
- 10 dkg reszelt karaván sajt
- 3 dl tejszín
- 1 dkg vaj
- só, bors
- sonka vagy vékonyra szeletelt császárhús
Kivajazunk egy LAPOS tűzálló tálat.
Bele egy sor krumpli, só, bors, lilahagyma karikák, reszeltsajt, császárhús. Ugyanezt ismételjünk, a tetején krumplival fejezzük be. reszelt sajttal megszórjuk, ráöntjük a tejszínt, hogy mindenhová jusson. Előmelegített sütőben 1 órát sütjük.
Szinte bármilyen savanyúsággal nagyon finom. |
Habos-meggyes palacsinta
Hozzávalók 15 darabhoz:
35 dkg liszt, 1 csipet só, 3 tojás, fél csomag szárított élesztő, 3 dkg olvasztott vaj, tej, 1 dl olaj a sütéshez.
60 dkg friss, vagy mirelit meggy (én 1 üveg meggybefőttel csinálom), 1 kiskanál fahéj, 1 citrom reszelt héja, 5 dl édesített növényi tejszín (Hulala)
A liszthez hozzáadjuk a sót, tojásokat, szárított élesztőt, olvasztott vajat, és annyi tejet, hogy tejszín sűrűségű tésztamasszát kapjunk. 15 percig pihentetjük, majd kisütjük a palacsintákat. Utána elkészítjük a habos-meggyes tölteléket.
A meggyet kimagozzuk, tálba tesszük, megszórjuk fahéjjal, hozzáadjuk a citromhéjat, összekeverjük, és lazán a habbá vert növényi tejszínbe forgatjuk a levével együtt. A palacsintákat megtöltjük a meggyes krémmel.
(Nem baj, ha a palacsinta langyos még, amikor megtöltjük, mert a habos töltelék kicsit megolvadva még krémesebb lesz)
Jó étvágyat hozzá!
|
Baconos-zöldborsós máj
Dán étel, nagyon finom és gyorsan elkészíthető
- 25 dkg kockázott bacon szalonna vagy füstölt apróra vágott sonkakocka
- 40-50 dkg máj (bármilyennel finom)
- Konzerv zoldborsó leve nélkül
- kevés feketebors , só
A bacon szalonnát fedő alatt megpárolom, ha szükséges kevés vizet öntök alá, majd félig ropogósra pirítom. Kiveszem a serpenyőből, félre teszem. A maradék zsírba esetleg kevés olajat hozzátéve, hirtelen jól felforrósítva, megsütöm a vékony szeletekre vágott májat. Amikor megsült sózom, borsozom, majd hozzáöntöm a levétől lecsepegtetett konzervzöldborsót. Ízlés szerinti mennyiséget. Ezzel már csak átmelegítem és a legvégén visszateszem a kisült bacont és ezzel is kissé átkeverem.
Ilyen egyszerű !!!
Burgonyapürével vagy párolt rizzsel tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
|
Töltött fasírt kosárkák
Az alapja ugyanaz, mint a fasírtnak, ki hogyan szokta, szájíze szerint.
Fasírt kosárka:
60-70 dkg darálthús, 1 tojás, áztatott zsemle vagy kenyér, apróra vágott petrezselyem, só, bors, vegeta, pirospaprika. Amikor összekevertük a hozzávalókat, egy kiolajozott tepsibe a fasírt masszából kosárkákat formázunk.
Töltelék:
20-30 dkg szalonna (én kolozsvárit szoktam), 2 hagyma, 20-30 dkg gomba, petrezselyemzöld, só, bors, vegeta. A szalonnát apró kockákra vágom és zsírjára lesütöm egy serpenyőben. Amikor lesült, hozzáadom a hosszúra vágott hagymát, azzal is párolom egy kicsit, majd hozzáteszem még a feldarabolt gombát. Kevás sót, vegetát és borsot adok hozzá, vigyázni kell, mert a szalonna eléggé megadja a sós ízt. Apróra vágott petrezselyemzöldet is teszek hozzá. Készre párolom az egészet. Ha netán a gomba sok vizet engedne, öntsd le róla.
Amikor kész a töltelék, a kis kosárkákba töltöm púposra. A tetejére egy szelet paradicsomot és reszelt vagy szeletelt sajtot teszek.
Én általában párolt rizst adok hozzá köretnek. Nagyon-nagyon finom, próbáljátok ki.
Jó étvágyat!!!!!
|
[44-25] [24-5] [4-1]
|