Rántott gombafejek csirkemájjal töltve
A gombafejeket tisztítsuk meg és szedjük ki a szárát. A szár helyén sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg majoránnával a gombánkat. A májat készítsük elő, és vágjuk akkora darabokra, amekkorát a gombánkba be tudunk tölteni. A szokásos módon panírozzuk be és forró olajban süssük ki.
Készíthetjük úgy is, hogy resztelt májat készítünk a nagyon apróra vágott csirkemájból és azt töltjük a gombába.
Könnyen elkészíthető, mégis különlegesebb mint a sima rántott gomba.
Betöltve :
Panírozva :
Tálalva :
|
Szia Andi!
Ma vendégek voltak nálunk, és ezt az ételt készítettem nekik, de a dinsztelős verzióban. Megkell, hogy mondjam nagy sikert aratott, úgyhogy nagyon szépen köszönöm a receptet. Sok receptet kipróbáltam már, és mindegyik nagyon jó volt, imádom az oldaladat!!!!!!!!