| 
	Mustáros karaj 
	Hozzávalók :  
	Csont nélküli egész karaj , fokhagyma, mustár, 2 db húsleveskocka, 2 - 3 dl langyos víz 
	Elkészítés: A húst besózzuk és berakjuk egy tepsibe majd jól megkenjük mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucoljuk, felszeljük (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldjuk 2-3 dl langyos vízben, és a tepsibe öntsük a húshoz.  Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütjük, majd fólia nélkül még ízlés szerint piríthatjuk.  
	Felszeletelve tálaltam.
 Nagyon egyszerű és finom!
 
	Megjegyzés : Én ezt a képen látható karajt több mint másfél óráig sütöttem, mire puha és omlós lett!  
	 
	  
	 
	  | 
Andi ! ezt mindenképpen megcsinálom a hétvégén koszi a receptet! krumplit is ahogyan te!