Kókuszgolyó - zabpehelyből
Hozzávalók : 10 dkg zabpehely, 30 dkg alma, 10 dkg kókuszreszelék, 2 kávéskanál natur kakaópor, 6 - 8 csepp rumaroma, folyékony édesítő, őrölt fahéj, meggy ( friss vagy fagyasztott )
Elkészítés : a meghámozott, finomra reszelt almát gyúrd össze a zabpehellyel, add hozzá a natur kakaóport, az édesítőszert , a rumaromát, fahájat és a kókuszreszelék kétharmadát. A masszát célszerű egy kicsit pihnetetni, hogy az ízek összeérhessenek. Ezután vízes kézzel diónyi golyókat formálunk belőle és meghempergetjük a maradék kókuszreszelékben.
|
Szia Andi!
Most regisztráltam, és a kötelező tiszreletkörököket kihagynám (szuper oldal, szuper receptek...). Majd jól kipróálom őket
Rögtön a közepébe vágva, a meggyel mit csináljak? Vágjam a közepébe? Nem kell hozzá semmi fakszni (cukor, rum...), csak így natúrban?
Köszönöm a válaszod!
Jencibácsi