A mázhoz: 2 kis pohár tejföl, 4 evőkanál porcukor, 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés: A pudingot megfőzzük, félrerakjuk kihűlni (néha keverjük meg, hogy ne legyen hártyás a teteje).
Az 5 tojássárgáját, a 25 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük. Lassan hozzáadjuk az 1 dl tejet, az 1 dl olajat, majd a lisztet, kakaót, a sütőport, és a végén a kikevert tésztához adjuk a keményre vert tojás habját. Sütőpapírral vagy vajjal, liszttel kikent tepsibe tesszük a tésztát, és vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingot. 180 fokon megsütjük. 2 pohár tejfölbe elkeverünk 4 evőkanál porcukrot és 1 csomag vaníliás cukrot, és a forrón kivett sütire öntjük szépen elkenve. Ettől lesz olyan kráteres.
Megjegyzés : Én most 1 vanilíás és 1 puncsos pudinggal készítettem. A hozzászólásaitokat olvasva azt ajánlom, hogy ne nagy kanállal, hanem kis kávéskanállal szaggassátok a pudingot a masszába, mert akkor nem lesz nagy a súlya és nem fog lesüllyedni az aljára.
Annyit változtattam a receptem, hogy én a tejfölös mázat sütés elött tettem a sütire.
Én 24 * 32 cm-es tepsiben sütöttem, alacsony hőfokon ( kb. 160 - 170 fokon ), kb. 35 - 40 percig.
És ami még több hozzászólás témája volt, a puding mennyisége. Mehet bele a 2 cs. puding, " elfér " benne. Sőt, így utólag kóstólás után azt mondom kell is bele a 2 cs. puding. Természetesen 1-el is elkészíthető, ha valaki spórolni akar.
Olyan sütireceptet kerestem, ami gyorsan elkészül és még én (a konyhai analfabéta) is képes vagyok elkészíteni. Akkor sütöttem meg, mikor a férjem japán munkatársai jöttek hozzánk vendégségbe. Örömmel mondhatom, hogy nagyon ízlett nekik, nem is maradt egy morzsa sem. Köszönöm neked ezt a receptet. Biztos, hogy máskor is meg fogom csinálni.
Képzeld el Andi, elkészítettem a kráter sütit...,és kifelejtettem a tojáshabot ,a tetejére tettem, majd rá a tejfölt és még így is jó lett. A sulit otthagytam, tudod, én ültem melletted. Az Andi konyhája Zseniális!!! Mészi
Nemrégen találtam erre a szuper oldalra,és nagyon imádom!!! Már megsütöttem a sonkás-sajtos tekercset,(kemencében!-isteni lett)! Az őzgerinces csirkemellnek is nagy sikere volt. Most sütöm a kráter sütit. De én úgy csináltam,hogy félidőben kentem rá a cukros tejfölt,és bizony még avval egy fél órát kellett sütni,hogy teljesen átsüljön a tészta. Így az egész 1 órát sült 170 fokon. De isteni lett!!! Köszönet érte!
Gratulálok az oldalhoz mégegyszer nagyon sokat fogok itt nézelődni,mert minden nagyon jól sikerült amit idáig csináltam innen :)
Nemrég bukkantam erre az oldalra, és nagyon jó receptekre bukkantam, de ezzel nem vagyok egyedül.Első, és sokadik olvasatra is nagyon jó mind, elég sokat "beterveztem", hogy megfőzöm-sütöm. Első, de nagyon nem utolsó volt ez a recept, amit ma megvcsináltam, és ahogy gondoltam, és olvastam a hozzászólásokban, nem is tudom, hogy hogy jellemezzem. Ha azt mondom, hogy nagyon finom, akkor messze nem mondtam el mindent, de isteninek is sokan titulálták már. :)) Szóval csupán annyit mondanék így már, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy megsütöm eme édességet. :)) Következőleg a mákos gubával szemezem, amit már csináltam párszor, és a gyermekeim nagy kedvence, de még soha nem tettem hozzá habot, és vaniliasodót.
Köszönöm Andi a recepteket, és hogy velük megspékelhetem a sajátjaim.
Szia Andi! Az lenne a kérdésem, hogy szerinted ha nem kakaósra csinálom a piskótát akkor milyen lenne szerinted? A párom nem szereti túlzottan a kakaósat:( csak nem tudom mennyire lenne úgy mutatós ez a süti ha kihagynám belőle vagy variáljak esetleg a pudinggal? a vaniliás helyett valami másat válasszak? üdv kincsem212
Szia, kihagyhatod belőle a kakaót,de mutatós az biztosan nem lesz Ízre viszont nem hiszem, hogy rossz lenne.Üdv, Andi
Már régóta szemezek ezzel a recepttel, a hétvégén végre kipróbáltam és pont olyan jó, mint amilyennek képzeltem :) Egyszerű elkészíteni és nagyon finom! Én a cukros tejfölt akkor tettem rá, amikor már majdnem jó volt a süti, kb. 10 percet sütöttem még tejföllel együtt. Ezalatt az idő alatt szépen rápirult a tetejére az öntet. Köszi a receptet! :)
Hellóka!!!Hát én most csináltam meg először ezt a sütit!Sütés elött raktam rá a tejfölt de nekem teljesen lefoljt és összefolyt a pudingal sajnos!!! Lehet hogy utánna kéne rárakni és akkor nem folyna össze az egész? Nem értem miért történt ez!! :(
Ma nézelődtem az oldaladon, aztán rátaláltam erre a fincsi sütire! Kedvet kaptam hozzá, aztán gyorsan megsütöttem! Nagyon finom és mutatós sütemény! Rögtön dupla adagot készítettem, az egyikre kentem tejfölt, a másikra nem! Tejföl nélkül nekem jobban ízlett, de volt aki a tejfölösre szavazott! :o)
Ez a süti tényleg nagyon finom az unokáim is nagyon szeretik.
2011.04.21. 18:14
Brigi
Szia Andi!!!
Tavaly találtam rá az oldaladra és azóta rengeteg mindent csináltam innen!!! Minden nagyon finom lett!!! Most is ezt a sütit eszem éppen!!! Nagyon finom!!!
Üdv: Brigi
2011.04.09. 17:33
Szilvia Pleva
Ez a süti nagyon finom ,a 12 -ét éves fiam egyedül is neg tudja csinálni !
Én is megsütötem már a mult hétvégén, nagyon fincsi lett, a 22 éves fiam egész héten azzal nyaggatott hogy mikor sütök újra, úgyhogy ma újra sütöm, mert nem bírom már a noszogatást. Köszönjük Puszi: Margó
Olvastam, hogy volt akinek nem sult meg 35-40 perc alatt. Hat nekem sem sult meg ennyi ido alatt hanem 60 vagy 70 perc kellett hozza. Minden sutemenyt mielott kiveszem a kozepebe szurok fogvajot es ha nem ragad ra a teszta csak akkor veszem ki. Sajnos ahany suto annyi fele, ezer lehet kulonbseg a sutesi idoben. Szeretek kiserletezni uj receptekkel, ugyhogy nem adom fel konnyen ! Megerte, mert ez a sutemeny is nagyon finom lett, csak kicsit tovabb kellett sutni mint ahogy le van irva.
2011.03.12. 19:34
pip
nekem sajnos nem ízlett de a többi süti amit készítettem mind mind nagyon finom volt.
Szia Andi! egy kerdesem lenne:9 dl tej nem tul sok a 2 csomag vanilias pudingporhoz?elore is koszonom:)
Szia! Nem sok, ennyi kell bele. Üdv, Andi
2011.03.08. 16:05
Reny
nagyon finom süti bár én más oldalról sütöttem és ritkán pakoltam a pudingot de így is ki próbálom!meg a boci szelet is fincsi lehet:)gratulálok az oldalhoz!
Szia Andi! Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldaladra! Én még kezdő vagyok a sütögetésben,de amilyen recepteket találtam az oldaladon és elkészítettem, eddig mind egytől-egyik sikerült!!! Most csináltam meg a kráteres sütit, várjuk a családdal hogy kihűljön és megkóstolhassuk... kinézetre tökre olyan mint a képeken, az íze is biztos finom lesz!
2011.03.06. 16:51
Gina
Most találtam rá az oldalra, de egyből el is könyvjelzőztem!:)) Nagyon szupik a receptek,és jó ,hogy vannak képek is !:) Ezentúl csak innen fogok sütni:P:D Ez a süti most sül,remélem fincsi lesz!:))
2011.02.25. 18:27
Szia Andi!
Kezdőként a te oldaladról próbálkozom, és mindig nagy a sikerem!
Ez a süti is pont ilyen lett, mint a képen. Jó érzés a sikerélmény :) Még a legnagyobb kritikusnak, apunak is ízlenek amiket erről az oldalról készítek!
Most épp a kolbászos csónakok sülnek, remélem finik lesznek! :)
Nagyszerű az oldalad, gyakran benézek ide. Szépek a fotók, és mindig találák valami újat. A kráter sütit készítettem ma, alig várom, higy kihűljön. Kandírozott citromhéjat is szórtam bele.
Véletlenül bukkantam a blogodra nagy örömömre.Imádok sütni és szenvedélyesen gyűjtöm a jó süti és étel recepteket.Ma meg sütöttem a kráter sütetit,nagyon jól sikerült.Igazán fimon volt.Sajnos már elfogyott.Mi ebből a tanulság?Legközelebb dupla adagot készítek.Köszi a receptet,csak így tovább.Zsumi
2011.01.21. 20:54
Andreacska
Udvozletem Andi!
Az en sutim most sul... remelem jol sikerul :) en csak 20 eves vagyok, es kezdo... de valahol el kell kezdeni, nem? :D
Tegnap megsütöttem a kráter sütit, 1 cs.vanília és 1 cs. puncs pudingot használtam fel hozzá. Mondhatom,hogy tökéletes lett,mind kinézetre és állagra is. A puding nem vándorolt le az aljára,szépen fennmaradt. Megvártam míg teljesen kihűl a puding és kiskanállal szaggattam. A családnak is nagyon ízlett, még a 18 hónapos kisfiam is megnyalta utána mind a 10 ujját. :)
Köszi a receptet!
Kellemes ünnepeket Neked és kedves családodnak!
2010.12.11. 16:11
Heni
Nagyon finom süti,családomnak is nagyon izlet! Én csórgattam a tésztát és a pundingokat is a tepsibe.
Én egy vanília- és egy csokipudingot szaggattam bele. A tetejére, tejfölös máz helyett, tejszínt tettem, miután kihűlt. Nagyon finom! Gondban állok, hogy karácsonyra is ezt süssek, más süti mellé.
Egy kicsit megvariáltam a sütidet egy adag pudingot és magozott meggyet szórok rá és így isteni finom lett.
2010.11.01. 09:25
Marcsi70
Szia Andi!
Én most úgy készítettem el, hogy a tésztába kakaó helyett 5 evőkanál kókuszreszeléket kevertem így a tészta fehér lett és csoki pudingot raktam rá. A pudingnak teljesen hidegnek és keménynek kell lennie.
MENNYEI FINOM LETT!!!!!! Próbáljátok ki így is, érdemes!!
Nagyon finom lett , a lányom szülinapján 2 tepsivel csináltam.
2010.10.27. 15:14
Eszter1219
Szia Andi!
Megcsináltuk a sütit és nagyon finom lett sak egy probléma volt,hogy a puding teljesen lement az aljára. Lehet túl nagy adagot raktunk bele? De attól függetlenül nagyon nagyon finom lett. Már nagyon sok receptet kiírtam innen és már sok mindent meg is csináltunk. Nagyon jó ez az oldal.
Puszi:Eszter
Kedves Eszter! Lehet, hogy túl nagy adagokban szaggattad a pudingot a masszába. Én kávéskanállal rakosgattam rá. Köszi a dicséretet! Üdv. : Andi
Ezt a sütit én is meg sütöttem,karamell ízű pudinggal.Írtó finom volt.Csak én nem mertem beletenni az összes pudingot.De most már tudom igen is megkívánja a sütemény!Szóval!Finom!
2010.10.25. 14:30
eniko
Hat ez a suti egyszeruen imadnivalo megsutottem es nagyon fincsi lett.Gratulalok Andinak a sok finom receptert.
2010.10.23. 17:27
Kata
Szia Andi !
Már másodjára sütöm meg,de még 45 perc után is folyik az egész süti :-(
Amúgy nagyon tetszik ez az oldal,de ez az egy süti valahogy nem jön össze.
sziaandi nagyon finom ez a sütemény már anya sütött a lánytestvéremnek mert volt a szülinapja és már anya kétszer sütötte meg mindenkinek ízlett és így tovább hajrá andi
Valószínű azért folyt szét, mert a pudingnak teljesen, dermedtre kell hülni, és csak azután lehet "rákanalazni" a tésztára!!!
Üdv: B.Andi
2010.09.28 21:49
adamzsu
„Kedves hozzászólók!
Szeretném a segítségeteket kérni, 2010.09.24.-i probléma felvetésemre szeretnék választ kapni! Köszönöm segítségeteket előre is! Zsuzsa”
2010.09.29. 22:59
Evica
Kedves Andi!
Ezt a sütit én is többször sütöttem már. Újabban a tetejére sütés után joghurtos-tejszínhabos krémet teszek és így is nagyon finom.:
1 nagy doboz gyümölcsös joghurt, 3db lapzselatin v. 4 teáskanál zselatin, 1 db 2dl-es Hulalá tejszínhab. A tejszínhabot felverem, elkészítem a zselatint a leírás szerint , s ha kissé kihűlt gyorsan belekeverem a joghurtba, majd az egészet összekeverem a felvert tejszínnel és rákenem a kihűlt tésztára. Ha valaki szeretné intenzívebb ízűre, akkor a joghurtba egy kis lekvárt is lehet keverni. Végül a hűtőbe teszem, s ha áthűlt rögtön fogyasztható. Így nem túl édes, de a joghurtos krém egy kicsit elbolondítja.
Szeretném a segítségeteket kérni, 2010.09.24.-i probléma felvetésemre szeretnék választ kapni! Köszönöm segítségeteket előre is! Zsuzsa
Zsuzsa, szerintem is jobban ki kell hűteni a pudingot. Nem elég, hogy langyos legyen, hanem szilárdnak kell lenni. Ha megnézed a recept alatti közvetlen képet, azon látszik, hogy az enyém sem volt már folyós. De sütés után is kell egy kicsit állni ahhoz, hogy szépen szeletelhető legyen. Üdv. : Andi
2010.09.28. 10:01
nikybaba
szia Andi!
Sokan irták hogy a tejföl lement a sütemény aljára, nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha én a sütés végén rakom rá a tejfölt akkor is meg fog nekem dermedni??
köszönöm, niky
Szia! Igen, akkor is meg fog dermedni. Andi
2010.09.27. 15:57
Csapó Julianna
Kedves Andi!
Köszönöm szépen ezt a klasz receptet is:-) A hétvégén készítettem el és isteni finomra sikerült, nagyon ízlet a család minden tagjának:-)
Én is sok sok receptedet készítettem már el és minig bejött a dolog,általában több emberke is kóstolja és mindig dícséretet kap.További sok sikert és én is köszi ezt a sok fini receptet!!!!:)
Először is nagyon szépen köszönöm én is az isteni receptjeidet! Elkészítettem ezt a sütit is, csak valamit nem jól csinálhattam, mert (próbáltam a többi hozzászólásból kideríteni, de mással nem fordult ez elő) a pudingom kifolyt- szétfolyt a sütiből, a tetején a tejfölös máz tökéletes lett, a süti tésztája is jónak tűnt, csak mikor felszeleteltem, nem maradt meg a süti egy kockában, hanem "csúnyán" szétfolyt. Az íze nagyon fincsi volt, de látványra számomra nem volt megnyugtató, bár a család ezzel a kérdéssel cseppet sem foglalkozott :-). Szóval mi a trükk? A puding "márkája", (ja amúgy hagytam kihülni a pudingot, langyos volt, vagy jobban ki kellett volna hűteni?) vagy sok volt a tej bele? (2 cs.-hoz használtam fel a 9 dl-t.) Vagy a sütés után mennyi ideig kell a sütit "pihentetni"-hűlni?
Ne haragudj, hogy ilyen sokat írtam, csak legközelebb már a látvánnyal is sikert szeretnék aratni, nem csak az ízével, remélem tudsz segíteni nekem!
Előre is köszönök mindent, szép és kellemes hétvégét! Zsuzsa
2010.09.19. 18:20
borsoka
szerintem valamit nagyon rosszul elnyomtam a kep beillesztesnel. Ki tudod javitani? Huh
Szia! Elvileg nincs semmi gond. Küld át a fotót az e-mail címemre, én én felteszem. andikonyhaja@indamail.hu Üdv. : Andi
sziasztok! én is megcsináltam a sütit annyi külömbséggel hogy csoki vanilia pudinggal készítettem! nagyon finnom lett !kösszi a recepteket mindig erről az oldalról sütök!
Én ma sütöttem meg, nagyon fincsi lett, de kicsit nekem is fura a tetején a tejfölös máz, amit én sütés előtt tettem a sütire.Legközelebb inkább valami csokimázzal fogom készíteni, de így is sikere lett.
És még szeretném megköszönni a sok jó receptet, már nagyon sokat kipróbáltam.Tetszenek a hozzászólások, mert sokat segít a gyakorlottabb háziasszonyok sok jó tanácsa.
Mivel a "pici"férjem hallani sem akart arról,hogy a végén tegyem rá,így sütés elött tettem rá ismét,s megint az alján landólt a tejföl csak egyet nem értek,hogy miért???Gondoltam azt(biztos hülyeség)hogy nem-e a tejföl sűrűsége miatt,vagy épp a puding állaga(Lidl-s),súlya miatt,de aztán úgy döntöttem nem idegeskedek ilyen miatt,hisz azt mondták még a barátok is,hogy MENNYEIEN FINOM!!!!Amit Neked köszönhetek,hisz a jobbnál jobb és finomabbnál finomabb receptekkel látsz el!!!
Azért ha lesz időd válaszólnál Nekem arra,hogy lehetséges-e,ami miatt aggodalmaskodtam?!Bánt egy kicsit,hogy mi az,amit elrontok egyfolytában!!!(A sütemény teljes magassága lemértem:7 cm és az aljától számítva 1 cm magasságban van a tejföl.A Te fotódod meg a tetején van,pedig írtad,hogy újítottál!!!
Ez a süti az egyedüli(pedig nagyon könnyű)ami eddig nem akart sikerülni:(:(:(
Na ismét jó sokat írtam!!!
Pusssy,Ancsy
Szia! Sajnos nem tudom miért megy le neked mindig a tejfől az aljára. Azt ajánlom, hogy legközelebb próbáld ki más tejföllel készítve, talán sűrűbbel és akkor nem fog lemenni az aljára. Andi
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod:D Nekem teljesen lemegy mindig:(
Így is nagyon finom,de a Tiéd sokkal gusztább,hogy a tetején van a tejföl:D
Annyi kérdésem lenne viszont még a válaszoddal kapcsolatban,hogy ha a végén fogom rátenni a tejfölt,akkor is rádermed???Ma közölte a kis családom,hogy csak ezt a sütit kérik,s így ismét megpróbálnám d.u.,de olyannak szeretném látni a sütés végén az alkotást,mint a képen:D:D:D
Nagyon szép és kellemes hetet kívánok kedves Andi:D
Szia! A válasszal ugyan már elkéstem, de nem voltam gép közelben, bocsi. Hogy sikerült a süti újból? Andi
Lenne egy nagyon fontos kérdésem:Ez lett a család új kedvence,így már 4.szer megsütöttem.Maga a süti isteni,de egyet nem értek,pedig mindig úgyanúgy csinálom,ahogy le van írva(modosított)A tejfölt rákenem szép óvatosan,de mire megsül mindig lemegy a tészta aljára a pudinghoz.Tudsz segíteni nekem ebben,hogy miért???
Előre is köszönöm!!!
Hűséges kis tanítványod:Ancsy
Nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok!!!
Kedves Ancsy! Nekem is lement egy kicsit, de nem teljesen, így engem nem zavart. Sajnos nem tudom miért meg le, főleg az aljára. Próbáld ki egyszer úgy, hogy sütés után teszed rá. Üdv. : Andi
szia Andi a magam részéröl már nagyon sok sütidet meg sütöttem jobbnál jobbak álltalába hét végén .A családom örömére és persze a magaméra is ,hogy hányat meg sütöttem felsorolni sok volna de azt tudom az összes elismerésem a tiéd nagyon ügyes vagy ,nem csak finomak a sütik nagyon mutatosak is .A magam részéröl csak gratulálni tudok a kitarto eredményes munkádhoz nagyon jo egészséget kivánok..Ugy érzem a tisztelet mégis az lenne ,hogy legalább a sok süti közül egyet legaláb megemlitsek a pöttyényi turos az nagyon nagy sikert aratot pillanatok alat megette a család .TERI vagyok egy zala megyei kis falubol.
2010.09.10. 15:59
menyuska
Már a fotók miatt is megéri az oldalon böngészni, nem is szólva a receptek pontos leírásáról. Nagyon örülök , hogy ennyi remek recept található egy helyen.Csak így tovább mindannyiunk örömére. Gratulálok. Menyuska.
Tegnap megsütöttem, és isteni a süti! Viszont nekem furi rajta a tejfölös máz, úgyhogy legközelebb lehagyom, vagy valami fini szaftos csokimázt teszek rá. A puding nem süllyedt ell, vagyis mikor pakoltam bele kiskanállal, először beterítettem vele az egészet,kb a felével, aztán kicsit vártam, elkezdtek süllyedni lefelé. Aztán a következő adag pudingdarabkákat már az első réteg tarotta fennt, vagyis építkeztem :) Sütés után is maradt a tetején belőle. Köszi jó kis recepteket!
Én is megsütöttem tegnap délután. Mindent ugyanúgy csináltam, ahogy Andi írta. (Nem kell itt semmit változtatgatni!) Nagyon finom lett és olyan szép, mint az itt lévő fotón.
Szia Kjisztike szerintem 2 db kicsi tejfől! Nagy tejfől szerintem sok lenne bele! udv cila
2010.08.31. 16:02
Kjisztike
Szia Andi!
A 2 doboz tejföl ugye kis doboz?
Mindig bajban vagyok az ilyen receptekkel, soha nem tudom, hogy mekkora doboz. Én mindenbe nagy dobozt használok, nekem az az evidens, de sokallanám bele a 2 nagy dobozzal. Segíts ki, légy szíves, hogy ma este, vagy holnap meg tudjam sütni. :)
Köszönöm.
Szia! Kis doboz tejföl kell bele, de most javítottam a receptben is. Nekem inkább a kis doboz az alap :) Üdv. : Andi
Először is gratulálok Neked a sok finomsághoz, amit megosztasz velünk. Sokat kipróbáltam már eddig is, és ezután is így lesz. Nem vagyok az a nagy " hozzászóló ", de bosszant az amikor valaki kötözködik bármivel is. pl. hogy új recept vagy nem új. Ne is törödj az ilyen jellegű hozzászólásokkal. Akinek nem tetszik az tényleg ne olvassa, nem kötelező.
Te , aki sok munkát és energiát fektetsz ezekbe a dolgokba, azért hogy másokkal megoszd a recepteket nem kritikát érdemelsz, hanem dicséretet.
Más még az is, ha valaki építő jelleggel hozzászól, mint az aki " okoskodik " és fikázza a másikat.
Én magam részéről örülök ( külölönösen a fotós) recepteknek , továbbra is kitartást kivánok Neked ehhez a munkához és várom az újdonságokat.
Köszi, ez a recepted is szuper! Gratulálni tudok neked, hogy sok háziasszony életébe sikert hozol fantasztikus receptjeiddel, mert az elismerést mi is megkapjuk a családtól!
Szia Andikám! Nagyon örülök, hogy megint hoztál nekünk fincsikét. Azzal meg ne törődj ha valaki, bánt. Mint például a Joli. Igen is ügyes vagy, és nagyon jó recepteket hozol nekünk. A reklámokkal sem törődj, azt rakjál fel amit csak akarsz. Ez a te oldalad. Jolikának üzenem, h nem kötelező ide járnod, de az Andikát légyszike ne bántsd.Örüljél, hogy nagyon sokat tanulhatsz ettől a kis fiatal asszonytól. Na sokan ezt irigyelhetnék. Legyünk rá nagyon büszkék. Köszönöm meg értésedet.
2010.08.30. 11:34
Szono
Szia! Bár nem Andi vagyok, de nekem 1órát sült a sütőbe, amibe rendszerint minden süti alja odaég mert nem egyenletesen süt, na ez egy picit sem égett meg, pedig az egész puding az alján volt... :D
2010.08.30 08:47
nikybaba
„szia andi azt szeretném csak kérdezni hogy a sütési idő (35-40perc) alatt nem fog megégni a puding hisz az már egyszer meg van főzve lehet hogy hülye kérdés de én azért megkérdezem...
kellemes napot...”
2010.08.30. 11:10
erzsoka erdelybol
En is elkeszitettem,nagyon finom mindenkinek csak ajanlani tudom.
Nagyon guszta!Meg is fogom csinálni!Én egy kezdő vagyok,de akár melyik sütivel próbálkoztam a te oldaladról,eddig mindig összejött!További sok msikert kívánok!
2010.08.30. 08:47
nikybaba
szia andi azt szeretném csak kérdezni hogy a sütési idő (35-40perc) alatt nem fog megégni a puding hisz az már egyszer meg van főzve lehet hogy hülye kérdés de én azért megkérdezem...
kellemes napot...
Szia! Nem fog megégni a puding. Andi
2010.08.29. 23:26
Szono
Sziasztok!
Megcsináltam! Na de az összes puding az alján landolt, pedig olyan picikre szaggattam, hogy már beleőszültem... :) ja, és a tejföl is alámerült... De ezeket leszámitva nagyon fincsi!
2010.08.29. 20:22
kerianyu
Szia Andi!
Egy kis eltéréssel , de rá ismertem a sütire. Na nem a nevéről, mert én csak "csúrgatósnak" ismerem. Az egy kicsit egyszerűbb. Üdv :kerianyu
Nem kellene ilyen gonoszkodónak és irigynek lened!!!
Ha nem tetszik amit itt találsz, ne gyere ide. ENNYI!
Andi utalt rá, hogy nem "friss" a recept, de kép nem volt eddig hozzá, de Neked valami elhomályosítja az éleslátásodat és a figyelmedet, vajon MI lehet az?
Nagyon köszönöm!Jó látni, vizuálisan jobban értek, legalábbis én.Nekem tetszik a recept, és jó hogy majd le lehet fénymásolni,ha valamelyik megtetszik,én örülök neki, és a klassz receptjeidnek is.Köszi!Meg lesz sütve, és a többivel is próbálkozok, eddig még sikerrel.Szia:Éva
2010.08.29. 08:48
Joli
Andikám kevés a látogatottságod, hogy a tavalyi receptet nevezed újnak? Mindenki láthatja tavaly márciusban tetted fel! Szerintem nem kéne ennyire törekvőnek lenni, hiszen Te vagy a legjobb és azzal is hogy teleteszed a lapodat google hírdetésekkel, csak elcsúfitod!
Szia!
Köszi a véleményed, de olvasd el a recept utolsó sorait is.
Tegnap megsütöttem, és isteni fincsi lett! Nagy sikert arattam vele
2010.08.18. 13:46
Princess
Hello...én is csináltam kráter sütit és ezt a receptet használtam. Finom lett de én már 1x ettem puncs pudinggal és úgy nekem jobban ízlett. Viszont a tejfölt a tetejéről ne hagyjátok le mert az sokat ad az ízéhez. Fincsi volt Ajánlom a puncs pudingot...
Tegnap megsütöttem, és nagyon jó lett! Nagyon finom, könnyű a tésztája, és a tetején lévő máz is hamar megszikkadt rajta Nagy sikert aratott a családban, köszönet a receptért
2010.07.31. 20:41
Anita
Sziasztok!
Így is nagyon finom, de én szoktam nyáron úgy is sütni, hogy gyümölcsöt (meggyet, cseresznyét barackot) szórok a pudighalmok közé! Akkor még könnyebb, nyáriasabb lesz.
Andi!
Köszönöm a sok jó receptet, amit itt úgy találtam meg, ahogy a nagymamám szokta sütni!
Nagyon jó ez a süti. Nagynéném mikor megyünk le mindig kéri süssem ezt az édességet. Multkor vitt a munkahelyére, de mivel vannak cukrosok is csináltam egyet édesítővel is. Mesélte hogy nagyon hamar elfogyott.,
Szia Andi! Megsutottem ezt a sutit is az oldaladrol!Nagyon sok mindent keszitettem mar innen.Mondhatom az itt talalhato receptek a legjobbak!Ez a suti valahogy megsem sikerult,vagyis nagyon finom lett,de nem tokeletes.A puding leszallt az aljara.Egyebkent nagyon finom a tesztaja.vajon ez miert lehetett?
Megsutottem a krater sutit.Hozzavalok hianyaba nem tettem bele kakaot es csak puncs pudingom volt itthon(baba mellol nem nagyon tudok elszabadulni) de igy is finom lett .Szerintem ezt a sutit sok felekeppen lehet varialni.Nagyon koszi a receptet.Nagyon gyorsan elkeszul ha esetleg varatlan vendeg toppan be.
Blankanak irnam:Nekem is lement a puding az aljara pedig mar kivolt hulve.:)
megsütöttem a krátert jó lett de a puding le ment az aljára.Csak akkor tudtam felszeletelni amikor már kihült.Mi lehetett a baj mit rontottam el?Valaki írjon.Lehet hogy a pudingot melegen tettem rá?,ez volt a baj?
2009.09.09. 13:12
Ági
Szia Andi!
A hétvégén megcsináltam ezt a sütit és a családnak nagyon ízlett. Köszönöm Neked ezt a receptet és mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani kipróbálásra, nem fognak benne csalódni.
Anyu havonta egyszer biztosan elkészíti ezt a sütit. Szokta úgy is csinálni, hogy a tésztába nem tesz kakaóport, az világos marad és csokipudingot szaggat bele. De szerintem a megfinomabb, amikor kókuszt is rak bele. (általában a világos részbe vagy inkább a vaniliás pudinghoz)
2009.06.27. 12:54
Erika
Nagyon jól hangzik ez a süti is, de ezt a pudinggal való beleszaggatást nem annyira tudom elképzelni. Valaki tegyen fel légyszi egy képet! Köszi
Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!
Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi
Szia Andi!
Olyan sütireceptet kerestem, ami gyorsan elkészül és még én (a konyhai analfabéta) is képes vagyok elkészíteni. Akkor sütöttem meg, mikor a férjem japán munkatársai jöttek hozzánk vendégségbe. Örömmel mondhatom, hogy nagyon ízlett nekik, nem is maradt egy morzsa sem. Köszönöm neked ezt a receptet. Biztos, hogy máskor is meg fogom csinálni.