Van már egy hasonló receptem, a Pulykaszeletek burgonyabundában, de ennek az elkészítése egyszerűbb és szerintem finomabb is, mint az elözőleg már felrakott recept.
Töltött tócsi
A hagyományos, általam ismert és készített tócsi receptet nem írom le, itt megtaláljátok : Tócsi készítése ( Én ebbe szalonnát most nem tettem, de el nem rontja, ha valaki beleteszi )
A tölteni kívánt húst ( én most pulykahússal készítettem) készíts elő és vékony szeletekben serpenyőben süsd meg. Ezután a tócsikat süsd meg, sütés után egy kicsit várj vele, hogy ne törjön és hajtsd félbe úgy, hogy a közepébe tegyél egy szelet megsütött húst. Szórd meg a hússzeletet apróra vágott fokhagymával és hajtsd rá a tetejét. Ezután a tócsi tetejét kend meg bőven tejföllel és szórd meg reszelt sajttal. Én sütőpapíros tepsire helyeztem és annyi időre tettem a sütőbe, míg egy kicsit megpírult rajta a sajt. Vigyázzatok nehogy a végén sokáig pirítsátok és a tócsi kiszárajon!
Nagyon finom!
Betöltve - tejföl és sajt nélkül
A tepsiben - sütés előtt
|
Szia Andi!
Ez az étel egyszerűen isteni!
A kedvencem a tócsni, úgyhogy nem csoda!
Üdv! Móni