♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Bounty szelet II.

Bounty szelet  II.

Tészta:

15 dkg porcukor
25 dkg liszt
1 tojás
12.5 dkg margarin
1 cs. sütőpor
1 ek. kakaó

Kókuszos töltelék:

6 tojásfehérje kemény habja
25 dkg porcukor
25 dkg kókuszreszelék

Sárga krém:

6 tojássárgája
3 ek. liszt
3 dl tej 
12.5 dkg margarin 
15 dkg porcukor

1 db étcsokis tortabevonó

Elkészítés:
A sütőporos, szitált lisztet összemorzsoljuk a margarinnal,hozzáadjuk a cukrot, kakaót, tojásokat, s összegyúrjuk.
2 lapra nyújtjuk.
Az egyiket kikent, lisztezett közepes tepsibe fektetjük.
A kókuszos töltelék hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy ne törjük össze a habot, ráöntjük a tésztára.
Erre jön a tészta másik fele, és előmelegített sütőben kisütjük.

A kihűlt tésztára jön a sárga krém:

Ehhez a tejet felforraljuk, felöntjük vele a liszttel, cukorral elkevert tojássárgáját, és sűrűre főzzük.
Ha kihűlt, elegyítjük a kikevert margarinnal.

Tetejét tortabevonóval bevonjuk.

 

 A recept a Csábító házi sütemények című könyvből való!

 

78 hozzászólás
Idézet
2014.08.17. 15:39
iker

nah..én olvastam itt annyi újítást meg tippet, és nehézséget is gondoltam nosza új kihívás hát nekikezdtem... minden úgy ahogy itt le van írva jó..ha valakinem nem sikerül mert száraz a kókuszos rész vagy folyik a sárgakrém vagy akármi, az nem azért van mert a recept nem jó, hanem mert nem jól csinálja... minden flott volt nem volt gondolm se a tésztával se a kókuszossal se a sárgával... persze...minden részének megvan a maga fortéllya....mert ha ne jól csinálod ..kuk- folyik törik száraz miegyéb.

1, a tészta zsíros,  ergo....minél többet taperálod, annál jobban szakad.ha begyúrtad vedd kétfelé, csinálj belőle két henger formát és dobd be a hűtőbe..keményedjen... aztán pikk pakk nyújtsd, még csak zsírpapír sem kell hozzá.

2, a kókuszos azért száraz, mert halálra sütötted, vagy épp túl kiszárítottad.....én ezer éves mórán, 4-es fokozaton  sütöttem nem is néztem az időt  nem is érdekelt...húzd ki 20 perc után a tenyereddel óvatosan nyomd le a tésztát a közepén, ha "roszog" akkor az biza még nyers... ha enyhén megnyomod nem ad hangot, jó a tésztád..persze a jól bevállt hurkapálca teszt is jöhet a vége ua... ne szárítsd ki és ne süsd hirtelen

3, sárga krém...minden krém lépfenéje... alapból lisztes pép csak benne némi ságája is ..semmit nem jelent , a lényeg, hogy addig főzd, (nem őrült lángon, az a titka ) amig már fáj a kezed és a fakanál is megáll benne hogy majdnem csak a két kezeddel tudod keverni..na akkor az igazi...tedd rá egy tepsi aljára vékonyan kend szét rajta és hagyd ott kihűlni. Keverd ki a puha vajat a cukorral...jóóó habos legyen aztán lökd bele apránként a lisztes pépet, nem árt ha gépi haberővel csinálod. Rápakolod a kihűlt tésztára, és bevágod a hűtőbe.

4, csokimáz : Minden kezdő rémálma... fogj egy csokit vagy bolti kimértet vagy táblásat, darabold össze , egy porcelán pohárba kollants rá olajat...na ez az amiben nem tudok okosságot mondani,  én csak öntöm és hogy hogy nem mindig jó  lesz mindenki tapasztalja ki maga...sohe nem olvasztom gőz fölött bevágom a mikroba ott van 10 mp ig kiveszem, kanállal kis fakanállal keverem egy két percig hogy a felforrósodott olajban olvadozzék, ha kell még berakom pár másodpercre, aztán keverem újra...Ha sok olajat teszel bele nem fog megkötni ha keveset, meg eltörik ha vágod. Az arany középút ott van csak rá kell érezni ahogy kevered.  Ha nem megy marad a gőz, de oda is kell olaj,,mert egyetlen tortabevonó nem működik olaj nélkül akármi is van a papírjára írva.

no remélem segítettem,  nekem pont olyan szép és isteni finom lett elsőre ahogy a nagykönyvebn meg van írva, és mondhatni dugdosom hogy még holnap is legyen belőle

Idézet
2013.07.04. 13:52
hoppalbrigi

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A szülinapomra sütném meg ezt a sütit, de gáztepsi méretűt szeretnék. Tudja esetleg valaki, hogy akkor mennyivel kell növelnem a hozzávalókat?

Köszönettel: Brigi

Szia! Másfélszeres mennyiséget nyugodtan készíthetsz! Üdv, Andi

Idézet
2012.04.23. 09:38
melcsike

Szia Andi!

Tegnap megsütöttem a sütit és nagyon fincsi lett,könnyű,egyszerű és ISTENI finom!!!!!

Még annyit,hogy a sárgakrémet én is mikróba csinálom,mert így sokkal sűrűbb,meg biztos h nem ég oda!:)

Imádom az oldalad,nagyon jó hogy rátaláltam!!!!!!!!!!!!!!!!

További szép napot!:)

Idézet
2012.04.07. 21:34
RoseTulip

Most sütöttem meg, tökéletes a recept, nagyon jól sikerült! Andi, gratulálok az oldaladhoz, elmentettem a kedvencekhez! 

Áldott Húsvétot kívánok mindenkinek!

Idézet
2012.02.19. 15:03
pajko

Ezt én már régóta sütöm, ez e kedvencem és kiadós is.!!!

 

Idézet
2012.02.18. 18:16
Zsuzsiiii

Megsütöttem ma én is ezt a sütit,kicsit tartottam tőle a hozzászólásokat olvasva.Szerintem a tésztája úgy jó ahogy le van írva csak nem szabad sokáig a kezünk melegét éreznie.Hamar összeáll és akkor én beraktam a hűtőbe.Nyújtáskor jól alá kell lisztezni + a nyújtót is és akkor rendben van.A sárga krémet mikróban főztem össze mert azt tapasztaltam,hogy sokkal sűrűbb lesz mint gázon főzve.Nekem légkeveréses sütőben 20 perc alatt sült meg, bár kicsit előmelegítettem a sütőt.Finom,köszi a receptet.

Zsuzsiiii

Idézet
2011.05.19. 19:10
kicsilány7

Szia!
Köszi a receptet, nagyon fincsi lett és elsőre sikerült, pont így néz ki. :)

Idézet
2011.04.26. 16:07
firgusz

35-40 percig 160-170C-on kell sütni ,nekem legalábbis ez  bevált


2011.04.23 17:12
FLP

Szia Andi!

Nagyon remek ez a süti,csak annyi lenne a kérdésem,hogy mennyi ideig kellene sütni és hány fokon ???

Most fogtam hozzá,hát eléggé ragad és törik nehéz nyújtani,vagy csak nekem?Mennyi ideig kell sütni,nekem ez fontos lépés.

Nagyon szeretem az oldalad.

 

Köszönöm.

Aloe Vera Gabi.

Idézet
2011.04.23. 17:12
FLP

Szia Andi!

Nagyon remek ez a süti,csak annyi lenne a kérdésem,hogy mennyi ideig kellene sütni és hány fokon ???

Most fogtam hozzá,hát eléggé ragad és törik nehéz nyújtani,vagy csak nekem?Mennyi ideig kell sütni,nekem ez fontos lépés.

Nagyon szeretem az oldalad.

 

Köszönöm.

Aloe Vera Gabi.

Idézet
2011.04.21. 14:48
vargaandrea

nagy jo a recept jol nézz ki

Idézet
2011.04.16. 11:22
ancsyka81

Én a tésztával könnyen boldogultam, mert van egy pudingos receptem és annak is ilyen a tésztája. Akkora sütőpapíron nyújtom mint a tepsi, utána pedig lazán feltekerem a nyújtófára és szépen bele lehet "gurítani" a tepsibe.

Idézet
2011.04.16. 11:18
ancsyka81

Most sült ki a tészta, már hűl a krém! Sokat sütöttem már innen, minden úgy sikerül ahogy a képen van, úgyhogy bátran sütök innen bármilyen ünnepre elsőre is. Nagyon jó az oldal, köszi a recepteket!

Idézet
2011.04.15. 11:57
Kitti

Nagyon finom . Tegnap meg csináltam de valami isteni a lányom tele ette magát.Nagyon jó és finom sütijeid vanak.

Idézet
2011.04.02. 15:48
Bea

Sziasztok!

Minden remekül néz ki, de a sárgakrém folyik!!! Gyors választ várok,mert mindjárt készen kell hogy legyek vele....összekevertem a porcukros margarinnal és folyik :(

Szia! Sűrűre kellett volna felfőzöd, szerepel a receptben, addig a margarint sem kellett volna hozzáadni. Üdv, Andi

Idézet
2011.03.19. 11:42
Heni

Sziasztok!

Nagyon sok receptet készítettem el erről az oldalról. És mindegyiknek nagy sikere volt. Ezt a süteményt is imádjuk!

Idézet
2011.03.16. 09:34
Erdősné Vera

Sziasztok! A hétvégén megsütöttem ezt a sütit a lányom névnapi köszöntőjére. Nagyon fincsi  lett, kiadós és mindenkinek nagyon  Ízlett.

További sok sikert a honlap készítésénél. Puszi: Vera

 

 

Idézet
2011.03.11. 08:53
juma

Azoknak akik nehezen boldogultak a tésztával a következő tanácsot adnám:

Sütőpapírból vágjanak le egy akkorara darabot, mint a tepsi és azon nyújtsák ki a tésztát. Sütőpapírral együtt már könnyű belevarázsolni a tésztát a tepsibe.

Vajas, margarinos tésztákkal könnyebben lehet dolgozni, ha előtte kb. fél órára hűtőbe tesszük.

Nagyon jól néz ki ez a süti!

Idézet
2011.03.10. 08:43
Nicky88

Sziasztok!

Hétvégén szeretném megsütni ezt a sütit. Tudnátok abban segíteni, hogy mekkora tepsiben kell csinálni?!

Amúgy nagyon klasszak a receptek!

Köszi

Idézet
2011.03.06. 08:33
márti

Szia Andi! Isteni a suti,tegnap megcsinaltam a csaladnak,es nagyon finom lett!! Nem csinaltam semmi valtoztatast,megse volt semmi gondom a tesztaval. Nagyon konnyen elkeszitettem.Koszi,ja es nagyon jok a receptjeid.

Idézet
2011.02.25. 18:44

sziooo andiii

nagyon fincsi ez a sütiiiiii remélem jól sikerül mindenkinek puszi esztiiiii♥

Idézet
2011.02.05. 17:36
lajos

kedves andi

A feleségem kiválasztotta a rengeteg receptedből ezt a süteményt és én elkészítettem.Gratulálok igen könyen el lehet készíteni és ami a lényeg, IGEN NAGYON FINOM.Köszönöm. ÉS AJÁNLOM MINDENKINEK.

Idézet
2010.12.22. 11:54
fodeandi73

SZIA NAGYON SZERETEM EZT AZ OLDALT ÉS MÁR RENGETEG RECEPTEDET KI PROBÁLTAM ÉS NAGY SIKERT ARATTAM MINDEN KIPRÓBÁLT RECPTEDDEL 5 GYERMEKEM VAN ÉS EZÉRT SZÁMÍT A VÁLTOZATOSSÁG AZ ÉTKEZÉSBEN KÖSZÖNÖM.

Idézet
2010.11.06. 20:36
NóciNorbi

Én is meg csináltam,testvérem ajánlotta csak elötte szólt,hogy elég édes ezért én már ugy készitettem kevesebb cukorral és mivel itt olvastam,hogy kicsit száraz a kokuszos része igy kevesebb kokuszt raktam bele!A végeredmény jó lett!

Idézet
2010.10.17. 21:50
nicoleangel

A süti nagyon finom,bár a tésztájával egy kicsit nehéz volt bánni,de amikor kész..ISTENI!!!!
Imádom az oldalad,már nem ez az első süti amit innen sütöttem.Köszönet érte!

Idézet
2010.09.29. 17:55
Andi

Ma meg is csináltam a sütit,nagyon finom lett. Valóban a tésztája ragacsos,és nem lehet kinyújtani rendesen az elsőt tepsiben kézzel simítottam ki,a másodikat betettem a hűtőbe,és jól ki lehetett nyújtani,próbáljátok ki! A krémesem csomós lett,de finom,máskor jobban oda fogok figyelni 

Idézet
2010.09.19. 11:39
Julcsi

A recept tetszett mutatós és finomnak néz ki. Az elkészítéssel semmi gondom nem akadt, azonban nekem csalódást okozott az íze, túlllll édesssss   és a kókuszos töltelék pedig túl száraz lett.

De azért gratula remek az oldal!

Idézet
2010.09.10. 15:46
lili

Áhh.A 6. nyújtási kísérletnél feladtam,és ment a kukába. Még jó hogy a többi hozzávalót nem kevertem még be. Iszonyatosan ragad,egyszerűen nem tudtam mit kezdeni vele,már liszteztem,de semmi javulás.

Ráadásul az idegrendszeremnek is annyi mára  Azt hiszem soha többé nem próbálkozom vele.Pedig olyan szép

Idézet
2010.09.10. 15:03
lili

Na most kicsit megilyedtem. Épp most fogtam bele,és észrevettem,hogy a hozzávalókban 1 tojás szerepel,az elkészítésnél viszont "tojások" szerepel.Akkor most hol a hiba? A többit már bekevertem,és most félek hogy nem is 1 tojás kell bele? Légyszi segítsetek!

Köszi

Idézet
2010.09.06. 14:18
vasika

Nagyon finom,ajánlom mindenkinek!

Idézet
2010.08.21. 13:10
Andi

Ízlik mindenkinek a családban,jól sikerült

Idézet
2010.07.16. 18:26
noémi

nagyon finomra sikert a süti!

Idézet
2010.07.07. 18:19
picur

nagyon finom lett

Idézet
2010.07.05. 14:52
sakura

Szia Andi a süti nagyon finom,és ez az oldal is nagyon tuti!    

a recptet!

Idézet
2010.07.04. 16:54
Póta Istvánné

Nagyon finom csak nekem a sárga krém egy kicsit fojós lett de ettől elfogyott..  Kössz a receptet.

Idézet
2010.06.29. 20:37
Mamszika

Drága kis menyem,nekeseredj el majd csak sikerülni fog.Tudom te nem adod fel:)

Idézet
2010.06.28. 18:59
Sziszko82

Sziasztok!én is megsütöttem a sütit,de nem sikerült valami jol.nagyon száraz lett az egész mikor kész lett.a tésztát nagyon nehezen tudtam kinyujtani,sőt,az also lapot a kezemmel nyomkodtam el a tepsibe.nem tudom más hogy boldogult vele???!!!!a tetejére valo krémet meg keveslem.segitsetek mit ronthattam el???? előre is köszi

Idézet
2010.06.24. 14:42
orsolyákné bottlik ilona

Megsütöttem ,annyi változtatással,hogy a tetejére a tojássárgáját kikavartam porcukorral,kicsi rum aromával és miután kivettem a sütőből a sütit még forrón a tetejéte öntöttem .Percek alatt rászárad. Így is nagyon finom :)

Idézet
2010.06.14. 13:23
R NÉ Nati

A süti jól sikerült, de a csokimáz nem.

Idézet
2010.06.08. 18:07
Márta

Ez a süti a viág csodája! Isteni fonom mindenféle változtatás nélkül. Türelem kell a tészte nyújtásához! :)

Idézet
2010.05.30. 15:20
miklos liza

 finnom édesség jol sikerült 

Idézet
2010.05.30. 15:15
rozi néni

 nagyo n jó süti most let kész


Idézet
2010.05.30. 11:16
Anya és Lánya

Biztos finom lesz, mi most csináljuk...de elég pancsos munka, De legalább jóóó édes lesz:D

Idézet
2010.05.29. 16:54
Zsuzsanna22

Szia! Megsütöttem a sütit. Nagyon finom lett. Csak annyi bajom volt ,hogy a tésztát nagyon nehezen tudtam elnyújtani rendesen. Nagyon ragadt. De azért sikerült megoldanom dolgot. Köszi  a receptet.  Zsuzsanna22

Idézet
2010.05.20. 21:49
vaskarika

Megsütöttem ezt a süteményt, nagyon finom lett, az ízek nagyon jól harmonizálnak egymással. Annyit csináltam csak másként, hogy a kókuszos krémet felülre raktam. Köszönöm a receptet, nagy örömet szereztem vele a szeretteimnek.

Idézet
2010.05.17. 15:25
caligula

hétvégén elkészitettem a bounty szeletet és nagyon finom lett köszi a receptet sütni szerető nő társaim a tepsi méreteire mindig vigyázzunkűdvözletem

Idézet
2010.05.15. 17:55
boros andrea

 szia andi.finnom a süti de jolenne tudni hogy medig kell  sütni.


2010.04.17 16:16
anita

„én  épp ma sütöttem ilyet!!!!!!!

ja és nagyon jól sikerűlt!!!!”

Idézet
2010.05.15. 12:01
meli

ha nagyon ragad a tészta akkor tegyetek bele még 5 dkg-lisztet én már mindíg így csinálom tökéletesen nyújtható,ja a kókuszkrémhez miután kikavartam mindent én hozzákavarok még 12,5 dkg olvasztott rama-t sokkal krémesebb lesz és nem hullik úgy a tölteléke és csak 15 dkg kókuszreszeléket adok hozzá mindenki szerint így sokkal jobb.

Idézet
2010.05.13. 12:30
Katici

Nagyon finom!

Idézet
2010.05.12. 12:11
mano081

mano081  a nevem ,de nem írta ki éa most azt probálom beállitani de nem megy .Én írtam az elöző levet is.

Idézet
2010.05.12. 12:06
mano081

Isteni ez a süti,és a hétvégén is sütök nagyon szeretem ezt az oldalt. A családod le tudom nyűgözni ezzekel a fincsi sütikel. és már csak én sütök egyedül,mert mindenki rám hagyta a sütést.

Köszönöm Andi ezt a fantasztikus oldalt .

Idézet
2010.04.17. 18:23
Csilla (15 éves)

Mármint a tészta teteje és még nincs rajta a sárga krém.

Idézet
2010.04.17. 18:22
Csilla (15 éves)

Szia Andi! Mennyi ideig kell sütni amikor benne van akokuszkrém és rajta van a teteje?

Idézet
2010.04.17. 16:16
anita

én  épp ma sütöttem ilyet!!!!!!!

ja és nagyon jól sikerűlt!!!!

Idézet
2010.04.14. 18:43
HorBol

Baromi finom ez a süti!mindenki csinálja meg!:D

Idézet
2010.04.11. 13:43
timcsy23

Koszonom szepen a valaszodat valoban segitett!

Idézet
2010.04.10. 17:02
timcsy23

szia Andi!Nagyon tetszik ez a suti recept is csak egy kerdesem van:milyen etcsokit hasznalsz te?mert en hasznaltam tobb felet is es a problema a szeleteleskor volt hisz nem tudtam szeletelni mert tort szet.udv timcsy23

Szia! Én sima tortabevonót használok. Az hogy a csoki törik-e vagy sem nem a csokitól, hanem a felhasználásától függ. A bal oldalt a menüben van egy olyan rovatom, hogy olvasztott csokoládé készítése, légyszi olvas el, hátha Neked is segit. Üdv. : Andi

Idézet
2010.04.03. 11:20
vali

Pont mos sütüm ezt a sütit és nézem a leirásban nincs hozzá irva a tej annélkül pedignem lehet össze gyurni

Kedves Vali, én most is több helyen megnéztem a receptet, de sehol nem szerepelt a tésztához tej. Andi

Idézet
2010.04.03. 10:42
vali

Én is már töbször meg sütöttem ezt a sütit és mindenkinek nagyon izlett és semmi gond nem volt vele de én az ilyen barna tésztához mindig szodaport rakok

Idézet
2010.03.31. 18:26
Bea Temesvárról

Ajanlom a lennebi Marta Porteleki hozzászolását elolvasni. Nagy segítség azok hölgyek hozzászólásait elolvasni akik már elkészítették a receptet és jártasabbak a konyhán. Ezen úton köszönjük nekük a hasznos tippeket.


2010.02.15 10:23
artmuk

„Nekem ez a süti nagy csalódás volt, bár a család fiú tagjainak nagyon ízlett. Nem is az ízével volt a gond, hanem a készítésével. Közepes méretű tepsit használtam hozzá, de a tészta, amit leírsz max egy lapra elegendő, de nem is ez volt a legnagyobb gond, hanem a megadott összetevőkkel egyáltalán nem volt nyújtható a tészta. Raknom kellett  még  hozzá jócskán margarint és lisztet. És persze egy új adagot kellett gyúrnom a másik laphoz.:-) A kókuszos massza finom volt megsülve, de a sárga krémhez legközelebb használnék valamit, amitől szilárdabb állagúvá válik, főként azért, mert a csokit nem lehet rajta szépen eloszlatni. ”

Idézet
2010.03.05. 10:51
Kadarka

A konyhàban fö a kreativitàs!!!!

Én is megsütöttem  ezt a  süteményt ,de  tésztàjàval megszenvedtem. Az also lapot belevaràzsoltam a tepsibe,aztan a kokuszos massza, a felsö lapot viszont ràreszeltem,és igy is jo lett.

Idézet
2010.02.20. 20:13
Szenczy

Nagyon finom süti!!! Egy dolog hiányzik belőle: A sütőport 0,5dl tejben kell feloldani,mert úgy nem törik el a tészta,de különben semmi gubanc nincs vele... :) 

Idézet
2010.02.15. 10:23
artmuk

Nekem ez a süti nagy csalódás volt, bár a család fiú tagjainak nagyon ízlett. Nem is az ízével volt a gond, hanem a készítésével. Közepes méretű tepsit használtam hozzá, de a tészta, amit leírsz max egy lapra elegendő, de nem is ez volt a legnagyobb gond, hanem a megadott összetevőkkel egyáltalán nem volt nyújtható a tészta. Raknom kellett  még  hozzá jócskán margarint és lisztet. És persze egy új adagot kellett gyúrnom a másik laphoz.:-) A kókuszos massza finom volt megsülve, de a sárga krémhez legközelebb használnék valamit, amitől szilárdabb állagúvá válik, főként azért, mert a csokit nem lehet rajta szépen eloszlatni.

Idézet
2010.02.12. 19:39
jucus

kiprobálom

Idézet
2009.12.28. 10:25
Bea temesvarrol

Nagyon jo receptjeid vannak, nagyon sikeresek.Ezt a bounty szeletet is mar masodjara csinalom es ugy elkel hogy csoda.Mindenki keri a receptet. Orulok hogy ratalaltam erre az oldalra azota is nagy segitseg a konyhan.

Idézet
2009.12.24. 09:48
magino

 Sziasztok!

Tegnap megsütöttük a lányaimmal.A tészta mennyisége a tepsinkhez mérten kicsinek tünt,de pici csalással megoldottuk..A tejére a bevonoval nem boldogultunk,ezért itt is csaltunk picit.Ugyanis a bevonó nem akart megolvadni,vaj szerű maradt.A sárga krémmel kicsi tösszekevertük.A végeredmény igy is tökéletes lett,ma megkostóltuk,és mindenki "zabálta".

Több receptedet tegnap megsütöttünk,és lányaim noszogatnak,hogy süssünk még többet,mert oltári finomak.

Idézet
2009.12.16. 12:25
gszkata

Sziasztok!

Én megsütöttem a süti valami fantasztikus lett, nem lett száraz a tölteléke és a tésztája is szép lett. Nagyon jók a receptek! Magyon szívesen próbálom ki a sütijeidet, ha a többi is ilyen jól elkészíthető

Köszönettel Kata

Idézet
2009.12.02. 11:54
melinda

szia lenne 2 kérdésem.ennyi tésztához mekkora tepsire lesz szükségem?illetve hány fokon süssem és meddig?válaszodat előre is köszönöm.

Idézet
2009.11.16. 22:24
Marcsi

Én is megcsináltam, de a tésztája nem igazán sikerült. Ragadt, szakadt, tapadt. Nagyon megkínlódtam vele, pedig mindent kimértem. De azért meg lehetett enni. Nem tudom mit ronthattam el?!

Idézet
2009.10.14. 12:09
Zsu

Andi! 

Megcsináltam ezt a süteményt a fiaimnak 4en vannak oltári nagy sikert aratott náluk azota folyton ezt ennék. Nagyon jok a receptjeid. köszönöm

Idézet
2009.09.09. 15:34
Zsanett

Andi!  A sütit tepsiben kell hagyni kihűlni?

Idézet
2009.09.08. 16:04
norbinyu

igaz férfi vagyok és kétbalkezes de azért sikerült és fincsi .

Idézet
2009.08.20. 18:08
márta

Ez a süti úgy tökéletes. ahogyan le van írva!!

Változtatás nélkül sütöm, és nagy sikere van! Kár lenne elrontani különböző  "praktikus" javaslattal!

Idézet
2009.08.19. 17:27
Marta Porteleki

Tegnap megsutottem  en is a sutit. Nagyon finom, nagyon  latvanyos. Annyi a valtoztatas, hogy a kokuszos reszhez  pici olvasztott vajat adtam, a tesztahoz egy kis lisztet meg , igy tokeletes lett. Koszonom a receptet!

Idézet
2009.08.18. 13:31
Ibike

Megsütöttem a sütit   , nagyon finom lett. Annyit változtattam rajta , hogy a tetejét nem leöntöttem csokival , csak reszeltem rá étcsokit. A kókuszba pedig olvasztottam egy kevés margarint , és hozzákevertem.   Egyszerűen tökéletes lett !!!!!

Idézet
2009.07.26. 13:02
x

Valoban a tésztaba kell még egy kis liszt és a kokuszhoz kevés vajat is tettem igy már kifogástalan lett

Idézet
2009.07.24. 13:01
Judit80

Ma szerettem volna megcsinálni ezt a sütit, de elakadtam a tésztánál, mivel  szakadozott és nem tudtam áttemelni a tepsire. Mit csináljak, hogy ne szakadjon el a tészta?

Idézet
2009.07.23. 16:48
mókus

Túl száraz lett a kókuszos töltelék

Idézet
2009.07.08. 05:58
Cicus

Ez az én nagy kedvencem. Imádom!

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa