♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Kekszes krémes

Kekszes krémes

 

Hozzávalók :

 

Kocka alakú háztartási keksz

1,5 cs. vaniliás pudingpor

2 db tojás

7 evőkanál cukor

1 evőkanál liszt

12.5 dkg margarin

7,5 dl tej

5 gramm zselatin

 

Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá :

 

Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük. Beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. A tűzről levéve, addig amíg forró, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint.

Óvatosan a kekszre merjük ( nem öntjük! ) és kirakjuk a tetejét is keksszel. Másnapra megpuhul és gyönyörűen lehet szeletelni.

 

  

83 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2014.01.31. 19:06
zsuzsaneni

Sziasztok!

Ezt a kekszes krémest mi is megcsináltuk! Mindenkinek nagyon ízlett, nagy volt a sikere! Könnyen elkészíthető és nagyon finom!

Üdv.Zsuzsa

2013.03.05. 10:52
Szjutka

Kipróbáltam,nagyon nyerő! Most csak egy olyan kérésem volna,hogy gluténmentes recepteket hol találok? Unokám lisztérzékeny,de imádja a sütiket!

Üdv: Jutka

2012.12.30. 23:38
maffin

Szia Andi !!!

Köszi ezt a receptet !! A CSALÁD KEDVENCE LETT !!!  Csak 1 a baja : gyorsan elfogy !!!   !!!

 

2012.02.12. 09:36
ildiko35

Szia Andi !

Nagyon finom ez a suti, isteni ,mint ahogy a lanyom mondja , nagyon jol sikerult ,nem is tudom hanyagyara sutom meg de nagy keletye van .Koszi !

2012.01.04. 15:56
ShadyGirl

Szia Andi!
Köszönöm szépen a receptet, megcsináltam karácsonykor, valami isteni ez a sütemény!!! és még sok más receptedet is nagyon köszönöm!!
További szép napot: Viki

2011.11.11. 21:29
scarlett

Szia! Sziasztok!

Több kekszes krémes receptet elolvastam, aztán-ismét-a te oldaladon kötöttem ki. A többi receptben, ugyanennyi hozzávalóhoz, 25 dkg margarin kellett.... sokallottam. Mivel én erdetileg kekszes francia krémest akartam csinálni, és azt is csináltam, a sárga főzött krémre, miután kihült, felvert tejszínhabot tettem, és én egyikhez sem használtam zselatint, felesleges. A tetejére viszont csoki máz került, holnapra érik össze, várom h vajon milyen lesz :)

Üdv: Scarlett

2011.05.22. 15:39
babos andrea

Szia Andi!Gratulálok neked!

Nagyon sok finom, és látványba isgyönyörű receptjeid vannak!

Sokszor látogatom az oldalad,és nagyon sok mindent elkészítettem már!

Mégegyszer Gratula:)

Szép napot neked:)Andi.

 

2011.05.21. 18:45
zszsa972

Szia Andi!

Ma ez a süti volt a kiszemelt áldozat.

Hihetetlen, milyen gyorsan elkészült! 3 óra alatt nekem megpuhult (porckorral megszórtam a tetejét) és büszkén jelentem: a nagy adag fele már mostanra el is fogyott!

Nagy kedvencünk lett az oldalad! Köszi a sok receptet,mert az elkészített ételek és sütik nem csak látványosak-elkészítve finomak is! Hamarosan levélben is kereslek pár infóval

További szép napot. Zsu

 

2011.04.18. 22:39
Szingi

Szia Andi!

Véletlenül leltem rá az oldaladra és csak gratulálni tudok hozzá!!! :-)

Nálunk is nagy népszerűségnek örvend a kekszes krémes. Az én receptem kicsit más (kb. a duplája: 3cs. van. pudingpor, 9ek. cukor, 1,4 l tej, 1 Rama, 2 cs. keksz, mert a tepsim aljába 40db fér) és a tetejét leöntöm csokimázzal.

Csokimáz: gőz fölöt felolvasztok 100g ét tortabevonót és belekeverek 3 ek. olajat, majd eloszlatom a süti tetején. Mutatósabb lesz és nagyon finom!!! Nálunk ez vált be, bárhol megállja a helyét!

Sok sikert kívánok a honlaphoz!!! Most megyek, mert ennyi finomság láttán megéheztem! Az ember azt sem tudja, melyik receptet próbálja ki. :-)

Minden jót! Szingi

2011.04.18. 10:14
Margó

Hello!

Mennyi tej kell hozzá?azt nem írtad le...

Szia! A receptben szerepel a tej mennyisége, különben nem tudták volna már ennyien elkészíteni... Üdv, Andi

2011.04.05. 16:25
pasztorkatalin59

Szia Andi! Ez a sütemény megállja a helyét,nagyon finom! Gratulálok hozzá!

2011.04.04. 18:55
Zsuzsi

Kedves Andi!

Ez a sütemény tökéletes! Gratulálok hozzá!

2011.03.28. 14:48
gizus0508

Klárinak!

Valószínű kimaradt a zselatin én a dr oetker 10 g-osat és 2 egész pudingport teszek bele.Isteni és pont olyan az állaga mint a bolti krémesnek.Megpuhulni a melegtül illetve a krémben található folyadékot szívja magába,persze le kell takarni alufóliábal míh ki nem hül.És pont olyan mint aképen!

Életemben nem sikerült krém ezért nem is csináltam.Elsőre sikerült. Ugyan ez a krén a képviseló fánkba és a bolti krémeslap megtöltésére is kiváló.

 

2011.03.26. 18:36
klára

Üdv!

Én próbáltam elkészíteni, de mivel nem vagyok egy konyhatündér így nem sikerült valami jól.  A krémnek milyen állagúnak kell lennie? Nekem punding állagú, hiába tettem bele a margarint és a tojásfehérjét.

Ésazt sem értem,hogy miért fog megpuhulni a keksz? Mert nincs vákuumcsomagolsában?

2011.03.18. 22:40
Sabatini

      Sziasztok!

 

Elkészitettem a krémest, nagyon egyszerű és finom!

 

 

2011.03.18. 16:53
Zojka

 Sziasztok!!!!!  

 

Anyuval megsütöttük ezt a kekszes krémest!!!!!                      

Nagyon jól sikerült!!!!!!!!

    Üdv:                                                                                        

Zojka

                                                     


 

                                                             

2011.03.17. 16:04
Petra13

amugy mecsináltam b.nőmmel és nagyon vajas íze lettt és nagyo kevés a töltelék és nem szilárdul meg 

2011.02.20. 15:04
Barbara

Szia Andi.

Végre volt időm regisztrálni.:)

Már nagyon sok receptedet kipróbáltam, köztük a kekszes krémest is, amit azóta már többször is elkészítettem a családnak, barátoknak. Nagy sikere van mindig.:)

Ma is éppen ezt csináltam.:)

Mindegyik recept isteni. Köszönöm szépen.

Üdv. Barbara

2011.02.06. 11:22
Móni

Szia!

Pénteken én is megcsináltam este, persze szombaton el is fogyott. :)

Most kipróbálom más ízű pudinggal is.

Köszi Andi

2011.02.04. 11:57
Roland

Szia Andi!!

Meg csináltam és nagyon finomlett  köszi a receptet megtartom :DDDDDD

2010.12.30. 22:49
hege

Szia Andi!

Most találtam az oldaladra,nagyon tetszik kb három órája nézelödök,

ezt a sütit feltétlen megcsinálom,nagyon guszta.

Nagyon ügyes vagy,csak gratulálni tudok neked.

2010.10.16. 19:32
mokuci

Szia Andi tetszik az old.!!Ennél a receptnél én ugy csinálom a krémet 1l tejhez 3zacsi majzénát(aranykalász pudingport),1zacsi vaniliás cukrot és 16dkg kr.cukrot surure fozok majd kihulés után 1 margarint mixelek huzzá igy is dermedtt és vastag a krém.A tetejére pedig csoki.!!!!

2010.09.23. 15:57
zsyke

Szia Andi.

Azt írtad....:Amíg forr, belekeverjük a tojások felvert habját és beledaraboljuk a margarint.

Mikor forr ?

Mikor még nem sűrűsödött be de gőzölög?:)

Lécci írj vissza

egy kezdő háziasszony :)

Szia! Igen, akkor amikor még szinte forr, vagyis egyből ahogy levetted a tűzről. Akkor már sűrűnek kell lennie. A felvert habbal lazítjuk. Üdv. : Andi

2010.09.15. 18:09
Andianna

Köszi a választ! egyébként már pont végeztem vele a hűtőben pihen, mire olvastam a választ! :(

de nem volt gond a recept szerint csináltam és miközben készült láttam hogy ez durván rugacsos állagú szóval csak jót tesz neki ha olvad benne a vaj :)

köszi a receptet, naon fincsi lesz

2010.09.15. 16:50
Andianna

 nekem az lenne a kérdésem, hogy a vaj nem fog elolvadni és ezáltal folyóssá válni ha a forró krémbe teszem?????? ja és mielőtt beletenném a vajat nem kéne robotgéppel kikeverni és csak azután a krémbe rakni, hogy már kicsit hűlt?

tényleg a meleg krémbe kell rakni a vajat? előre is köszi a választ! :o) még ma este szeretném megcsinálni remélem hamarosan tudtok tanácsot adni :o)

Szia! Pont azért kell a margarint ( kikeverés nélkül ) a forró krémbe tenni, hogy elolvadjon. Üdv. : Andi

2010.09.02. 20:19
Aida

Épp most készítettem el, remélem holnap az egész családot meglephetem vele. :) Minden generáció megkóstolja, holnap visszük ajándékba. Elsőként 2 éves kisfiam, utána édesanyámék, majd a nagymamám is és végül biztosan én és a párom is. ;)

2010.08.06. 09:51
Sedna

Szia Andi!

Csak szeretném megköszönni ezt a jó kis receptet, nagyon könnyű elkészíteni, és finom is ^^ Ráadásul pont úgy néz ki, mint a Te képeden :D

Itt van egy kép: http://kepfeltoltes.hu/100805/kekszeskr_mes1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mégegyszer köszi, a többi recepteddel is próbálkozni fogok! ^^

Sedna

2010.07.30. 23:06
Wunderlich Évi

Szia Andi!

Köszönöm szépen megtaláltam!

Üdv:Évi

2010.07.30. 13:45
Hajni

Szia! Én 15 éves vagyok és ma csináltam meg elöszőr, a családnak viszont nagyon izlett, szóval csak annyit szeretnék mondani hogy nagyon szépen köszi a receptet nagyon fincsi!!! xD

2010.07.22. 22:30
Sziszi

Köszönöm szépen a segítséget,megpróbálom mégegyszer!!!!!


2010.06.28 23:48
Sziszi

„Szia!

Én is megcsináltam,nekem sok lett a krém,vagyis nem mertem mind rátenni!De nem is lett ilyen szép mint a képen!Segítenél,hogy kell a krémet rátenni?Gondolom nem egyesével!

Köszi előre is! Sziszi!

Sziszi, a receptben szerepel is, hogy lassan a kekszre rá kell kanalzni a krémet. Nem szabad önteni, mert akkor a kekszek elmozdulnak. Egy éjszakát állni kell hagyni, csak utánna szabad szeletelni. Andi

2010.07.16. 14:14
Sametti

 Szia Andi!

Én a zselatin után érdelkődnék, hogy mit jelent/változtat, ha többet, vagy kevesebbet teszel bele? A múltkor elkészítettem a sütit, de étkezési zselatint vettem, annak tettem bele a felét, ami jóval több. Isteni finom volt. Épp ma készülök megint készíteni, és most láttam a hozzászólásokban, hogy csak a kicsi csomagosnak kell a fele.   

2010.07.04. 08:06
Tóth Timea

Szia! Épp most készitettem el.de én puncs pudingból. Nagyon guszta igy is és remélem a családomat sikerül meglepni ezzel a finomsággal. Köszönöm Neked ezt a jó receptet! Szia! Timi

2010.07.01. 16:18
TAncsykaaa

Ez is isteni,akár a többiSőt!!!A 14 éves fiam is könnyedén elkészíti!!!

2010.06.28. 23:48
Sziszi

Szia!

Én is megcsináltam,nekem sok lett a krém,vagyis nem mertem mind rátenni!De nem is lett ilyen szép mint a képen!Segítenél,hogy kell a krémet rátenni?Gondolom nem egyesével!

Köszi előre is! Sziszi!

Sziszi, a receptben szerepel is, hogy lassan a kekszre rá kell kanalzni a krémet. Nem szabad önteni, mert akkor a kekszek elmozdulnak. Egy éjszakát állni kell hagyni, csak utánna szabad szeletelni. Andi

2010.06.28. 14:54
Zagi

Szia.

Megcsináltam a sütit ezzel az anyagmennyiséggel és akkora tepsibe kevés a krém, szóval elmondanád te hogy csinálaltad azt ami a képen van?

Üdv. Zagi

Szia! A képen látható sütit ezzel a recepttel készítettem elhiteted. Gondolom valamit elrontottál, mert ha elolvastad az elötted lévő jó pár hozzászólást akkor láthatod, hogy senkinek nem volt ezzel gondja. Andi

2010.06.11. 08:22
Nagy Barbara

 Szia Andi!

Nekem 25 gramos zselatinom van abbol menyit kell belereakni?

2010.06.06. 20:29
szcsandy

A hétvégén elkészítettem, fantasztikusan finom a süti. Én még csokimázzal bevontam a tetejét. Így is kapós volt. Az oldal rendszeres látogatója leszek ezentúl!

2010.06.03. 19:54
Eszter1994

Szia Andi! Nagyon finom lett ez a sütemény! Tényleg nagyon egyszerű megcsinálni. Nagyon jó ez az oldal sok receptet kiírtam már innen! :D

Üdv.:Eszter

2010.05.23. 13:19
huncutka

Szia Andi!Tegnap elkészítettük 2ésfél éves kislányommal a sütit egyből a kedvence lett!Nagyon fini de én nem raktam bele zselatint így is szépen lehet szeletelni!Köszönjük a sok receptet!

2010.05.23. 11:55
Hajni86

Ezt már én is elkészítettem jó volt, de nekem jobban izlenek a habos sütemények :)

Mindenesetre gyorsan megvan ha valaki megéhezik egy kis nasira

2010.05.13. 18:49
anettke

Szijja Andi!

Tegnap megláttam ezt a receptet és egyből a szívemhez nőtt!Mindjárt meg is csináltam és nagyon jól sikerült!Köszönöm szépen!

U.i.:nagyon tetszik az oldal

2010.05.06. 11:28
fincsirecept

Szia Andi. Kérdésem az lenne, hogy a kekszes krémes receptnél milyen zselatin kell bele, hogy keressem a boltban? Köszi. ui.még kezdő vagyok sütésben, de igyekszem:) megakarom csinálni holnap:) köszike!

Szia! A pici zacskós zselatin felét kell használni. Olyan zacsiban van, mint a sütőpor. Üdv. : Andi

2010.04.27. 22:04
Picúr

Ma elkészítettem, a férjem azt mondta, hogy ezzel megrakva visszaadhatom a szomszédasszonynak a kistányérját...

Nem bírtuk a másnapot kivárni, míg teljesen megpuhul, csak néhány órát.

Nagyon finom, köszönöm a receptet!

Picúr 

2010.04.24. 12:04
Selena

Kedves Andi!

Szuper az oldal! Nagyon sok jó receptet találtam, ami nekem mint kezdőnek is tökéletesen sikerül.  Ebből a kekszes krémesből nem tudok eleget csinálni, mindenki oda van érte:)

2010.04.18. 13:36
Ritus71

Sziasztok!

Ezt a fajta kekszes krémest én úgy is szoktam csinálni,hogy lereszelem az almát kb.1-2kg.-ot és beleöntök 3 zacskó vaniliás pudingport,majd főzőm sűrűsödésig.Ezt halmozom a keksz tetejére,majd csokimázzal leöntöm.

Nagyon finom

Üdv Ritus71

2010.04.17. 19:02
tina73

régóta nézegetem a receptjeidett, nagyon szeretem nézegetni ,ez valami csoda amiket láttok, eszt a receptedet is kipróbáltam nagyon tecet mindenkinek .szia

2010.04.10. 11:45
bodrogi.klara

Szia ! Ma elkészítettem,ezt az édességet nagyon finom köszönöm,további jó munkát.

Klári

2010.03.27. 18:36
Natu

Jelentem elkészítettem, 2 cs pudinggal.. és a tetejét gyümölccsel díszítettem és gyümölcskocsonyával leöntöttem. Így könnyebben puhult, nem kellett másnapig várni rá.. mert úgysem bírtuk volna ki.. :D Nagyon finom lett.

2010.03.15. 10:48
gamoni76

kedves Andi megcsináltam a sütit nagyon jól néz ki és ízre is finom bár én több cukrot tettem bele mert édesszájuak vagyunk még most lett kész bár én a habot nem gőz felett vertem fel ez baj lehet????

2010.03.05. 21:20
peszter

Kedves Andi,

Bettynek emilben leirtad a gőz fölött vert hab készitését. Mivel a süteményben ez az egyetlen nehezebb feladat, kérlek, oszd meg velünk is. Köszönöm peszter

2010.03.03. 22:18
BCs

 http://szejne.mindenkilapja.hu/?m=3077923

Ezen az oldalon itt van a kekszes krémesed képe receptje a neved nélkül. 

2010.02.09. 14:21
Renáta

Szia Andi!

Ezt is megcsináltuk és ez is fincsi!

2010.01.12. 19:37
Ancsa

Szia!

Köszönöm a receptet,nagyon fincsi,nálunk most ez nagy kedvenc lett!!

Bár más úton jutottam a receptedhez,de nagyon jó a gyüjteményed!!

Örülök,hogy idetaláltam,és köszönet érte! MIndenkinek csak ajánlani tudom az oldalad és persze ezt a fincsi receptet!

További szép napot neked!

Ancsa

2010.01.09. 14:32
Marta Porteleki

Masodjara keszitettem el! Nagyon fini. Most egy kicsit valtoztattam a recepten,  2 cs. pundingot foztem, 8 dl tejjel+ 1 k. liszt,  viszont a zselatint kihagytam.  Nem szeretjuk a zselatinos sutiket, es igy is tokeletes lett.     Koszi a receptet!

2010.01.05. 16:01
Kata

Sziasztok!

Tegnap délután megcsináltam. Bevallom őszintén tegnap este már vittem a páromnak egy kis kostolót belőle. Igen finom, nagyon ízlik. Ezt a receptet a párom Anyukája adta, Ő is megcsinálta már és nekik is nagyon ízlik. Ilyet sokszor fogok csinálni, de előtte még más recepteket is kipróbálok. Nagyon jó ez az oldal. 

Hello.

2010.01.05. 11:45
meli

Szuper lett...nagyon edes sajak vagyunk...ugy hogy a kis csaladom imadgya!!!

Sok pusi...Paris'bol

2009.12.24. 20:09
aranita71

Én a krémet mézeslapra szoktam tenni nagyon finom vele. A krém kitünő vetekszik az igazi krémessel.:)

2009.11.29. 09:42
lazarnemargo

probálta már valaki babapiskotával a keksz helyett?  mert énnekem a keksz nem olyan finom. viszont a krém kitünő 

2009.11.18. 12:52
Balogh Tímea

Sziasztok!Én is kipróbáltam,és nagyon finom,és mutattós,köszönöm.

2009.10.18. 12:21
lénárt kitti

SZIASZTOK?


NAGYON SOK KRÉMES KEKSZES ÉS NAGYON FINOM? 

2009.10.06. 13:36
Lászlóné

        1 csomag keksz ? 1/4 kg ,vagy 1/2 kg.Miért így  kell ezt megadni , csomag ,marék,bögre.     ?  dkg ,kg, nem tiszta dolog ?

Köszi és ne haragudj.Jó az oldal sok finom receptet kinéztem magamnak,és el is fogom készíteni .

2009.10.04. 18:27
teri

Ma ezt is "megsütöttem".Falja a család.Köszönet érte.Most csokis pudinggal készült a krém és csokimázat is tettem a tetejére.

2009.09.22. 08:42
Brigi

Sziasztok!

Nekem nincs akkora tepsim csak kisebb vagy sokkal nagyobb!Ha ennél kisebbe csinálom akkor is jó lesz?

2009.09.17. 14:39
Anett

Sziasztok!

tényleg nagyon jó recept,és isteni finom is!

Itthon mindenki dícséri!!  :)

Én is próbáltam más ízű pundigokkal is, és ugyis  nagyon finom :)

2009.08.24. 16:37
ágika

a tojás fehérjét ki kell keveri és ugy mig forr a puding bele kell rakni?????? vagyis ugy hoggyyy fözés közbe kell bele rakni nem fog össze esni???? 

2009.08.15. 10:16
gju915

A recept tökéletes! Több cukorral ehetetlen lenne.

A héten három adagot készítettem. Próbáltam vaníliás és csokis pudinggal.

Mindkettő nagyon fincsi. Már beszereztem a karamell és puncs pudingokat is, legközelebb azzal készítem. A pudingport nem felezem, simán beleteszem a két csomagot. (a fél csomag úgy is kárba menne)

2009.08.13. 09:02
bettyke7

Sziasztok!

Megcsináltam a sütit, nagyon jól néz ki, viszont nekem nem ízlik :( kár, hogy nem raktam bele több cukrot, nagyon édes szájú vagyok, s ez nekem így kicsit íztelen. Remélem a barátaimnak ízleni fog, mivel ők lesznek a próbakóstolók.

Betty

2009.07.11. 16:23
Fanniii

Sziasztok!

Anyutól tanultam ezt a receptet pár éve. Múlt héten csináltam 3 nap alatt két nagy gáztepsinyi adagot a szomszédasszonyomnak, mert mentek hozzá többen babát látogatni. Hamar elfogyott, én meg sem tudtam kóstolni, hogy milyen lett. Meg szoktam díszíteni Dr. Oetker dekor csokival (akár étcsoki is lehet), a megadott módon felmelegítem és rácsurgatom. Nagyon mutatós és isteni finom!

2009.07.11. 12:30
patrik

Nagyon jó lett csak egy picit  lapos

2009.07.10. 14:09
judit

Sziasztok! Kipróbáltam ezt a sütit. A család szerint mennyei. Puncspudinggal  és csokival is nagyon fincsi. Már 2 ismerősöm is kérte a receptet.

2009.07.06. 10:31
zizi

Sziasztok! én is megcsináltam ezt as sütit, és nagyon finom lett, igaz nem lett ennyire mutatós, de az íze kárpótolt mindenkit. Köszi ezt az egyszerű, de nagyon finom sütit!

2009.06.16. 23:08
kiskori

Gratulálok az oldalhoz! Remek dolgokat lehet találni! Csak kitartást a további munkához, hogy önző módon még több finomságot készíthessek!!! Ez is főnyereméyn lett,ráadásul a kisfiammal lehett együtt készíteni!

Ági

2009.05.25. 13:47
márti

Ez is finom,igaz csoki pudingal csináltam mert csak az volt ithol.

Jöhet a kukucskálos.Már a cime miatt is.

                                                                                                             Márti

2009.05.03. 15:26
egri
sziasztok!!Mindenki imádja nálunk
2009.04.20. 22:06
Kata

Sziasztok. Nagyon jó az oldal. Szoktam innen sütit és egyéb finomságot készíteni. Én ezt a sütit (hütit) máshogy csinálom, nagyon jó recept próbáljátok ki.3 cs háztartási keksz a sütiformától függ, hogy kerek vagy kocka alakút választasz. 1 kg alma , reszelve vagy szeletelve. 3 cs vaniliás pudingpor. 25dkg cukor, kevés citromlé, fahéj.

Az almát kompótnak kell megfőzni kb 7dl vízben izlés szerint cukorral fahéjjal és citromlével, nem tartom be az arányokat, mert néha sok lehet. a cukor. Amikor már majdnem készen van hozzáöntöm az előzőleg 3 dl vízben elkevert pudingport, és összesüritem, itt főzni már nem nagyon kell.Langyos állapotában rétegezem háztartási keksz közé, amíg van a krémből, tetszőleges vastgaságban. A tetejére olvasztott csoki kerül. Másnap lehet fogyasztani, Isteni finom, és azok is szeretik, akik az almát nem eszik.( rengeteg van belőle, ha 1 kg almából készíted. Nagy tepsiben rakd össze, vagy készíts több kisebbet.) Jó étvágyat hozzá.

Kedves Kati! Köszi a receptet. Igen, ez az almás krémes receptje. Én is készítettem már, legközelebb fotózom is. Andi

2009.04.12. 15:21
Judit

Ezt készítettem az egyik húsvéti süteménynek. Nagyon finom lett, annyit módosítottam rajta, hogy a tetejére nem kekszet, hanem meggyet raktam és piros tortazselével öntöttem le.

2009.04.11. 09:17
Jutka

Szia. Szeretném húsvétra megcsinálni ezt a sütit. Jól értelmeztem, hogy a zselatinnal együtt főződ a krémet? Csak azért kérdezem, mert én az anyukámtól úgy tanultam, hogy a zselatint nem szabad főzni, csak melegíteni. Meg fog úgy is szilárdulni a krém, ha együtt főzőm vele? Bocsi az akadékoskodásért, csak nem szeretném elrontani. Előre is köszi. Judit

Szia Judit! Igen, ezt együtt kell felfőzni, meg fog szilárdulni annyira amennyire kell. Remélem közben már sikerült is elkészítened! :) Andi

2009.03.08. 09:37
kata

sziasztok!

Én is elkészítettem a sütit,a munkatársaimnak és anyukáméknak is nagyon ízlett.Anyukám a következőképpen készítette el:

1. keksz

2. tuttifrutti krém

3.keksz

4. vaniliás krém, majd keksz.

Épp most ettem belőle.ISTENi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009.03.07. 18:00
csaba

ez tényleg nagyon jó és könyen elkészíthető

2009.02.28. 07:39
melcsi666

Sziasztok!Nálunk is nagyon kapós lett,a gyerekeim is nagyon szeretik,de én tettem rá kivit-banánt felváltva sakkszerűen és leöntöttem zselatinnal!Nem kellett sokat ennem belőle?3 gyerekem megette!:-))

2009.02.28. 01:17
mezike68

sziasztok ! Én már három variációját készítettem el a sütinek.

1. Tortabevonóval öntöttem le a tetejét.

2. A tetejére gyümölcsöt raktam és gyümölcskocsonyát öntöttem rá.

3. A langyos krém felét ráöntöttem a kekszre, majd gyümölcsöket raktam rá és a krém másik felét is rátettem, végül a kekszet.

Hetente kétszer kell csinálnom dupla adagot mert annyira ízlik nekik.

2009.02.16. 14:55
egri
nagyon jó!!!
2009.02.09. 13:17
Zsuzsi

Sziasztok! Nagyon szupi könnyen elkészíthető sütike!!! Kisfiam is imádja :)

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa