♥ Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Rendelhető süti formázók

Információért kattints a képre!

Mézeskalács díszítő tubus !

( Többször használható, mosható )

 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny 2010
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
♥ Kedvenc gasztro oldalaim
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Ostoros kalács

 

Ostoros kalács

 

Hozzávalók a tésztához : 60 dkg liszt, 5 dkg élesztő, 3 tojássárgája, 3 – 4 dl tej, 2 evőkanál étolaj, 3 kanál kristálycukor,  csipet só

 

A tészta elkészítése : az élesztőt kevés langyos tejjel futassuk fel, és a hozzávalókból dagasszunk egy lágy tésztát. Kb. fél órát kelesszük.

 

A krém elkészítése : 25 dkg margarin, 20 dkg porcukorral gépi habverővel keverjük ki, adjunk hozzá 2-3 evőkanál kakaóport, majd a 3 tojásfehérje felvert habját is.

 

Ha a tésztánk megkelt osszuk el 6 felé, egyesével nyújtsuk ki őket vékonyra, téglalap alakúra, kenjük meg őket a kakaós krémmel, tekerjük fel, és 3 – 3 –at fonjuk össze. Helyezzük a kalácsokat zsírozott, lisztezett tepsibe. ( kb. 37 * 25 cm ) Pár percet még a tepsiben is keleszthetjük.  Sütés előtt kenjük le tojással, majd sütés közben még egyszer átkenhetjük.

Előmelegített sütőben, 180 fokon süssük kb. 10 percig, majd takarékon további kb. 25 percig.

Tipp : Fahéjjal is elkészíthető.

 

 

 

59 hozzászólás
Idézet
2014.02.27. 20:54
Mitrill

Megcsináltam...életem első ostoros kalácsa..szinte forrón elfogyott...Isteni finos, nem száraz... Köszönöm a sok sok finom receptet. 

Idézet
2013.06.05. 21:59
cloh05

köszönöm szépen a receptet, életem első ostoros kalácsát készítettem e recept alapján.nagyon finom lett....

Idézet
2013.04.05. 13:10
ocean1978

Sziasztok! Nem kezdő sütögető vagyok, rengeteget sütök, de ez a kalács nekem horroroisztikusan rosszra sikerült :( Olyan csalódott vagyok! Mindent  a leírás alapján csináltam, gyönyörűen megkelt, szépen megtudtam tölteni, feltekerni, fonni...de a sütés....orrba-szájba folyt a kakaó, szétrepedt és nem is ez a legrosszabb, hanem egyszerűen miután kihűlt darabokban, cafatokban tudtam kiszedni a tepsiből és nem tudom eldönteni, h a margarin áztatta szét a tésztát vagy pedig nyers maradt-e???? Ahhhhh el vagyok keseredve! Addig és úgy sütöttem, ahogy írva volt! Szerintetek mit és hol rontottam el??? Amúgy imádom ezt az oldalt és mielőtt bárki is azt gondolná, hogy a receptet támadom, még véletlen sem így van!!!! Szép napot Mindenkinek!

Idézet
2013.04.01. 13:40
lollippi

Kedves Andi!

Köszönöm a receptet, bár sajnos nem szerepel a leírásban, hogy tekerjük fel a 6 kinyújtott darabot miután megkentük, és csak a képről derül ki, nem ártana szerintem beleírni. :$

A másik, hogy véleményed szerint tehetnék-e egy kis margarint a tésztájába? Mert valahogy nekem nem ártana, ha kissé lágyabb lenne. :)

Idézet
2013.03.23. 17:24
Piri

Piri

Sziasztok!  Én annyival egészíteném ki az ostorosi kalács készítését, hogy a fehérjét felverem kicsit habosra, s azzal kenem meg a kalácsot, majd megszórom maréknyi durvára aprított dióval. Próbáljátok ki nem fogtok csalódni.

Idézet
2013.03.14. 09:31
szilanci

Kedves Andi!

Hosszú évek óta sütőm az ostoros kalácsot, (én csak kakós kalácsnak hívom)

nem sokban tér el a Te receptedtől de mégis más.  :70dkg liszt, 1/2 liter tej, 5dkg élesztő,  2ek cukor, ebben futtatom az élesztőt,  3 tojás sárg., pici só, 2 evő k., olaj, én kézzel dagasztok, és az olajt a végén dolgozom bele. A krémhez  25dkg margarint  25dkg porcukorral keverek ki, ( én a tojás fehérjét   nem szoktam hozzá tenni)  a kakaót pedig a megkent krémre szitálom ezt nem mérem. De legközelebb mérni fogom,de kb. 5-8 dkg lehet.

                                                                         üdv: Anci

Idézet
2013.03.02. 12:39
monica75

Sziasztok!

Megcsináltam ma a kalácsot, a tésztájába tettem egy kis citromhéjjat nagyon finom lett. A töltelék nekem is kifolyt egy kicsit annak ellenére, hogy tettem bele 1 kanál lisztet is, de nem volt vészes marad benne is:)

Aki aggódik, hogy nagyon macerás az ne féljen tőle, mert csak első ránézésre bonyolult:) 

Idézet
2012.12.03. 11:34
Inci30

Sziasztok!

Tegnap megcsináltam a kalácsot.

Finom lett,igaz a formája nem az igazi lett,de majd legközelebb.

Nagyon ízlet mindenkinek!

Gratulálok neked Andi!Sok jó recept van fenn az oldaladon!

Idézet
2012.11.06. 14:03
renaa

sziasztok!!

ma csináltam meg a sütit és nagyon gyenge tésztát kaptam...elrontottam valamit vagy ez a kelt tészta ilyen laza??

Szia, igen, ez egy gyengye, laza tészta kell, hogy legyen. Üdv, Andi

Idézet
2012.10.16. 11:42
Henriett

Nagyon fini,köszönöm :)

Idézet
2012.09.05. 10:23
Anikó

Szia Andi! A Facebook-on kaptam a hírt a sütiről, elkértem a receptet, így kerültem az oldaladra. Megsütöttem! ...és ISTENI finom lett!!! Gratulálok az oldaladhoz, azt hiszem ezek után több receptedet is kipróbálok :) Üdv, Anikó

Idézet
2012.06.24. 05:10
Gal Noemi

Szia Andi!

Ma megsutottem az ostoros kalacsot. A leiras alapjan kicsit feltem tole,hogy bonyolult de egyaltalan nem bizonyult annak. En megfogadtam az egyik hozzaszolo tanacsat es a krembe tettem egy kanal lisztet es tenyleg nem folyt ki a toltelek. Meg szep is lett nem csak finom.

Koszonom a fiam es a ferjem neveben is a jo receptet. Biztos,hogy gyakran fog ilyen suti  keszulni nalunk:)

Udv: Noemi

Idézet
2012.05.12. 13:58
Kata

Mi is imádjuk ezt az isteni kalácsot! Igaz,én a tojás fehérjét nem keverem a töltelékbe..

Ha adhatok egy tippet a sütéshez: a fonatokat őzgerinc- vagy püspökkenyér-formába szoktam tenni,így nem terül szét a tészta,hanem szépen megemelkedik :)

Ja! És rejtélyes módon nálunk is eltűnik mind egy szálig másnapra...  :D

Andi! Köszi a sok finom receptért!

K.

Idézet
2012.04.07. 18:00
mistyfy

Én ezt a kalácsot már jópárszor megcsináltam, a kakaó nem folyik ki, de, ha mégis kifolyna sem gond, mert ahogy van isteni finom. Nálunk már estére elfogy a fele, másnap biztosan a maradék is, de másnaposan is isteni. Én több töltelékkel készítenm, mint a recept, érzésre, és pont az a jó, ha túl kakós és kifolyik

Viki


2012.01.28 18:25
vaskarika

„ hát...én a hozzászólások alapján azért többet vártam volna. a töltelék valóban kifolyt és ott ahol kevés volt igencsak hiányzott belőle, illetve 2-3 nap alatt az egész kalács nagyon kemény lett... :(

Idézet
2012.02.18. 12:11
Évi

Már többször elkészítettem ezt a kalácsot, istenien finom!!!!

 

Most egy kérdésem lenne: annyira finom ez a krém amit a kalácsba kell kenni, hogy én ezt szeretném használni csokitorta krémjének. Ezt lehet? Nem túl lágy? Vagy mivel sűríthetném kicsit?

 

Előre is ksözöm ha valaki segít.

Idézet
2012.02.15. 18:55
pajko

Ez nagyon finom sokat csinálok ilyet! -szeretjük

Idézet
2012.02.11. 19:59
Livia00

Nem értem miért baj ha a töltelék kifolyik!annál finomabb!De nem volt vészes, nekem igazából fel sem tűnt!Egy-kettő elfogyott!:)))

Napok múlva kemény a kalács????Fogalmam sincs!Már másnap elfogy mindig!:D

Idézet
2012.02.04. 22:58
Kovácsné Danyi Erika

Szija Andi!! 

Nagyon sokszor megcsináltam eszt a kalácsot  egyszerüen nem lehet vele eltelni mert ojan finom!!!!Családom imádja dupla agagokat kell készítenem.... és nagyon szeretek süteni!!! Imádom a veblapodat!!

Üdv Erika

Idézet
2012.01.28. 18:25
vaskarika

hát...én a hozzászólások alapján azért többet vártam volna. a töltelék valóban kifolyt és ott ahol kevés volt igencsak hiányzott belőle, illetve 2-3 nap alatt az egész kalács nagyon kemény lett... :(

Idézet
2012.01.07. 19:55
liliomfa

nagyon szereten a receptjeidet  nert érthetöen sorba van téve minden igy könnyen elkészithetőek

 

Idézet
2011.12.24. 11:24
Elli

 Én  csak egy tippet adok az ostoros kalácshoz,nem folyik ki a töltelék,ha

 a felvert tojás fehérjét  15 perc sütés után a tetejére kenem és megszórom

 dióval,vagy kókusz reszelékkel., és úgy sütöm tovább .

 Elli.

Idézet
2011.12.18. 06:20
Zsuzsiiii

Én a kalácsokat mindig szűkebb tepsibe sütöm,hogy ne terüljön hanem felfelé emelkedjen de szerintem, nálam legalábbis így van, ennél a kalácsnál mindig kifolyik a krém. Jó kis könnyű tésztája van, így valamennyi persze,hogy kifolyik. Finom nagyon, köszönet a receptért.

Zsuzsiiii

Idézet
2011.12.12. 15:20
Kriszta

Szia Zsani!

Hogy ne follyon ki,nálam az a titka hogy keskenyebb tepsibe teszem.Így nem szétfolyik hanem magasságra nő meg és még szebb lesz! :) Kriszta


2011.09.23 15:43
Zsani

„ Szia Andi!

Most van épp a sütőbe a süti, de nekem nagyon kifolyt :( nagyon jól néz ki, igaz nagyon nagy lett. már alúlra is kifolyt a krém, mert úgy megdagadt a tészta, hogy már alig fér el a tepsün. Mit rontottam el?  Az íze biztos nagyon szuper lesz :)

Üdv. Zsani

 

Idézet
2011.11.20. 19:22
Anita

Szuper a süti!!!

Most sül éppen a mai adag! Istenien finom!

Anyukám mindig azt mondta, hogy nehéz kelt tésztát készíteni, de rátaláltam erre az oldalra és mondhatom, szinte "gyerekjáték"!!!

Köszike!

Idézet
2011.11.19. 18:24
kovács katalin

Szia Andi!Először is gratulálok az oldaladhoz,nagyon jó receptek vannak,és büszkén mondhatom,én itt tanúltam meg sütni!!!!köszönöm ezúton is a recepteket és a segítséget!

Idézet
2011.11.18. 06:15
Edit1977

Kedves Andi!

Én is megcsináltam ezt a kalácsot és nagyon finom lett!Pontosan úgy nézett ki mint a képen!A gyerekeim egy nap alatt meg is ették!Sok mindent szoktam sütni az oldaladról,nagyon jó receptek vannak!Köszönöm szépen!Shift+R javítja ennek a képnek a minőségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minőségét.

Idézet
2011.11.09. 14:36
Kovácsné Ibolya

Kedves Andi!

 

Három hét alatt háromszor sütöttem meg a kalácsot, és minden alkalommal maradéktalanul elfogyott.

Nagyon finom, és éppen olyan lett mint a képeken.

Köszönöm, és szívesen ajánlom mindenkinek!

 

Ibolya

 

Idézet
2011.11.03. 17:32
kati1965

Kedves Andi!

Ma készítettem el ezt a kalácsot, jó nagyon a recept, isteni finom lett, köszönöm.

Üdv.: Kati

Idézet
2011.10.19. 19:43
Tündi

Sziasztok!Megsütöttem én is  a kalácsot.Megkell,hogy mondjam hogy ez a recept igy tökéletes ahogy van.Nagyon nagyon finom lett.Biztos vagyok benne ,hogy még nagyon sokszor fogok ilyet sütni.Kedves Andi nagyon sok sikert kivánok neked a továbbiakban.Remélem ,hogy még rengeteg ilyen receptet megosztasz velünk.Gratula az oldaladhoz.:)

Idézet
2011.10.16. 13:07
Ági

Sziasztok, nekem nagyon lágy lett a tészta, pedig még raktam a megadotton túl is lisztet, meg nem is volt 4 dl a tej. Igaz, még nem kezdtem kinyújtani, de egyenlőre így a tálban nagyon lágynak tünik...

Idézet
2011.09.29. 14:14
Ria

Én tettem rá apróra vágott diót (édesanyám javasolta)! Így még finomabb!

Ria

Idézet
2011.09.28. 16:00
Kriszta

Hááát! Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Most sül. Csináltam már párszor ilyen kalácsot, kicsit másképpen. Tojásfehérjét még sosem tettem a krémbe. Már amikor kentem a tésztát, akkor kicsapódott. Elég bizar állaga volt. Sütés közben szinte az összes töltelék kifolyt.

Idézet
2011.09.28. 11:39
Katalina!

Szia Andi! Bocsánat az idétlen kérdésért, de még soha nem sütöttem kalácsot, és ezt szeretném megsütni! A lapokat, ha megkentem egyesével fel kell tekerni mint a beiglit, és azután összefonni 3-sával? Köszönöm a választ! Katalina.

Kedves Katalina, úgy kell ahogy írtad. Megkensz egy lapot, feltekered, ha megvan 3 tekercs összefonod, majd a másik 3 -at is összefonod. Így lesz 2 db fonott kalács. Üdv, Andi

Idézet
2011.09.23. 15:43
Zsani

Szia Andi!

Most van épp a sütőbe a süti, de nekem nagyon kifolyt :( nagyon jól néz ki, igaz nagyon nagy lett. már alúlra is kifolyt a krém, mert úgy megdagadt a tészta, hogy már alig fér el a tepsün. Mit rontottam el?  Az íze biztos nagyon szuper lesz :)

Üdv. Zsani

 

Idézet
2011.09.16. 12:59
Éva

Én is szoktam ilyen kalácsot sütni, és nemrég kaptam egy jó ötletet a krém kifolyása ellen, ha engeditek megosztom veletek.Tegyetek a krémbe egy kanál lisztet, és az megfogja, mégsem lesz más a jellege. Próbáljátok ki, nekem bevált.

Idézet
2011.09.14. 20:34
zsuzsiiii

Ma megsütöttem de nem ostoros kalácsnak hanem hagyományos kalácsnak.Ebből 2 mákos 2 kakaós-fahéjas.Valami isteni finom.Sütés végén amikor kivettem bevizeztem a kezem és ráfröcsköltem a rudakra majd konyharuhával letakartam.Tökéletesen puha lett.Mindig ezt a receptet fogom ezután használni,annyira jó.Nagyon köszönöm.

Idézet
2011.09.13. 20:29
Vanda

Ez valami isteni!A hétvégén megsütöttem,pillanatok alatt elfogyott!Nagyon-nagyon finom!!!

Idézet
2011.09.12. 21:55
Mónika

Andi!

Ezer köszönet a receptért! Isteni finom volt. Holnap más töltelékkel újra kell, hogy készítsem, mert reklamált a család, hogy keveset sütöttem (fél adag készült).

üdvözlet!

Idézet
2011.09.12. 08:51
erzsoka erdelybol

Szia Andi!En is megsutottem finom lett,a vendegeimnek is izlett.Egy kicsit a toltelek kifolyt nem tudom miert.?

Idézet
2011.09.11. 21:52
claudefrollo

Nagyon finom lett rögtön az első próbálkozásra, pedig nem vagyok nagy konyhatündér. Mindenkinek ajánlom, barátok elkápráztatására is tökéletes :)

Idézet
2011.09.09. 14:34
Andi

Sziasztok!

Sütés előtt érdemes megszórni vágott dióval! Isteni lesz!!!!!!

Idézet
2011.09.09. 13:13
zsu81

Szia Andi!    Én ma készitettem el a sütit és isteni gusztán nézz ki és az illata isteni.Reméllem a családnak is izlik,habár ilyen látványnak nemhiszem,hogy elenttudnának mondani.KÖSZI KÖSZI

Idézet
2011.09.03. 23:17
Andrea

Már háromszor megsütöttem ezt a kalácsot. Először kakaósan, azután úgy gondoltam, hogy kipróbálom nutellával. Nagyon-nagyon finom lett. Érdemes kipróbálni!! Nekem a két kalácshoz másfél üveg mogyorókrém fogyott, és forróvízbe állítottam, hogy könnyebben tudjam a tésztára kenni. Szerintem és a gyerekeim szerint is tökéletes.

Üdv: Andrea

Idézet
2011.09.03. 15:43
böbe

Nagyon  finnom   megsütöttem  ez  a  kalács  isteni  üdv: Böbe

Idézet
2011.09.01. 15:34
Tóth Judit

Imádom a recepteidet. Üdv.Juditka.

Idézet
2011.08.31. 17:48
Csibe

Gratulálok!!! Ez a kalács egyszerűen isteni, csak ajálani tudom mindenkinek.

Nálunk egy pillanat alatt elfogyott mind a két alkalommal (egy hét alatt).

Idézet
2011.08.28. 14:21
orlando

Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Idézet
2011.08.22. 23:11
zsuzska

Szia Andi!

Megírnád, hogy a takarék az hány fokos? :-)

Bocs, de nem vagyok túl gyakorlott cukrász! Azért innen gyakran sütök, mert jók a receptek és jól vannak leírva!

Kedves Zsuzska, kb. 160 - 170 fokon kell a továbbiakban sütni. Sok sikert hozzá! Üdv, Andi

Idézet
2011.08.22. 15:04
Kovács Mária

szia Andi!ez a kalács nagyon finom,nem egyszer sütöttem már meg,és sütöm azóta is.én nem teszem a krémjébe a 3 tojás fehérjét.mária

Idézet
2011.08.22. 12:12
nnyizsalovszki

Kedves Andi!:-)

Szerintem te egy zseni vagy:-)Köszönöm ezeket az isteni recepteket:-)

Niki:-)

Idézet
2011.08.21. 21:49
Fábiánné Szücs Erzsébet

Szia Andika!

Én is szoktam elég sürün sütni  az ostotos kalácsot  de én 70 dkg lisztből

szoktam mert a7 cipora osztom és a 7-ket a tepsi aljára fektetem igy ha

kifolyik a kakaó nem a tepsi lessz kakaós hanem a kalács alja. Probáld ki  ha

gondolod.                       

                            Üdv. Erzsike!!!

Idézet
2011.08.21. 15:03
Gregor Lászlóné Éva

Ez nagyon csodás, guszta, és elfogom készíteni, mihelyst kissé hűvösebb lesz az idő, még most nyaralási stádium van:-))

Mihelyst jön a suli, lassan az idő is hűvösebb lesz, és a kedvem is megjön a kelt és laktatóbb tésztás ételekhez, és az biztos, hogy elsőnek ő fog elkészülni, nagyon ügyes vagy:-))

Köszönöm, hogy megkaptam Tőled ezt a receptet:-))

Guszta, és ha nem ebédeltem volna 1 órakor, hát lehet, hogy neki is fognék csinálni, de a konyhámban totál besüt a nap, ilyenkor ott nem szabad lenni, meg nemrég volt ebéd:-))

Raktározom ám őket, külön, és csinálgatom, a csodás, találékony ételeidet, sütijeidet:-))

További jó receptek kiötlését kívánom, és még jó nyarat:-))

Éva

Idézet
2011.08.21. 14:24
katika

Ez isteni finom! Legjobb mikor az aljára kifolyt töltelék  szépen meg sül.

Idézet
2011.08.21. 11:02
Vezendi istvánné

ez is finom lehet majd meg fogom csinálni. már olyan sok van amit megszeretnék csinálni, hogy azt se tudom melyikkel kezdjem.

Idézet
2011.08.21. 10:50
Börcsök Mária

Kedves Andi! Éppen csorog a nyálam.....van ugyan egy hasonló receptem,de ezt is ki fogom próbálni, mert egyszerűen nagyszerűek a receptjeid!  További kellemes nyarat kívánok Neked!Marcsi Újvidékről

Idézet
2011.08.21. 10:40
Márta

Merem ajánlani én is, mert nagyon finom! :)

Idézet
2011.08.21. 07:37
katam50

Szia Andi!

 

Ismét nagyon  gusztusosakat alkottál  és egyszerűt ki  fogom próbálni!!

Köszönöm.

Ősze Kata

Idézet
2011.08.21. 04:40
pearl_21

húúúúúúúú! Ezt mi imádjuk és gyakran el is készítjük!

Idézet
2011.08.20. 13:26
Moncs

Kedves Andi!

Ez ismét fantasztikus alkotás :-)))

Üdv:Moncs

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Társalgó
Hozzászólás csak regisztrációval!
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa

Túrófánk

Túrós rakott palacsinta

Sós - köményes stangli

Virslis - majonézes lencsesaláta

Adventi  muffin

Diós patkó

Gesztenyés  diplomatapuding

Márványos  meggyes  piskóta

Salzburgi  galuska

Túró  szelet

Mákos guba torta vaníliasodóval

Habkönnyű  almás  sütemény

Szilvás - mandulás pite

Mustáros csirkemell kukoricás sajttal sütve

Sárgabarackos  muffin

Epres  gyümölcskrémes

Epres  túrótorta - sütés nélkül

Muffinsütőben sült sajtos csirkecsiga

Mézes - vaníliás szelet

Fagyi  szelet

Gesztenyekocka

Vendégváró  szelet

Húsvéti  nyuszikák

Diós  hókifli

Fantás - túrós kehely

Fűszeres mustáros csirkemáj

Kolbászos csónakok

Amerikai  krémes

Boci szelet

Lekváros pogácsák - leveles tésztából

 

 

Szocpol 2014 - lakástámogatás másnéven szocpol feltételei, részletei 2014 !    *****    Saját történeteim várnak, ha benézel. Írj véleményt, mert érdekel. Hamarosan: Kritika részleg :) Kattolj rám is!    *****    Te ki volnál egy korrupt túlvilágon? Lélek, angyal? Lázadó, csaló? A döntés a te kezedben van. Csatlakozz a játékhoz!    *****    PortálSzépítés - Sam-Aemy.Weboldala.Net - PortálSzépítés - Sam-Aemy.Weboldala.Net -PortálSzépítés-Sam-Aemy.Weboldala.Net    *****    Húsvét vasárnap és hétfõn egy kis minijátékkal vár a G-Portál História! Nézz be, játssz, érezd jól magad, és nyerj! :)    *****    Ragadj papírt, és rajzolj! Megéri, hisz sok KREDITET nyerhetsz vele! Akár pálcika ember stílusú rajzzal is nevezhetsz!    *****    Újra megnyílt a G-Portál Versenytár! Várunk titeket egy megújult weboldallal, versenysorozattal és még ezer dologgal!    *****    Egy tizenéves webmániás srác blogja, akit már 7 évesen rabul ejtett a weboldalkészítés! Ismerd meg, szólj be neki stb.    *****    DOLGOZNI AKARÓ ÉS DOLGOZNI TUDÓ SZAKÁCSOT AZONNALI KEZDÉSSEL FELVESZÜNK! RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON! ÉTTEREM + PANZIÓ    *****    MINDEN MÉRTÉKBEN MANCHESTER UNITED! GYERE ÉS NÉZZ BE!    *****    Gyere és vegyél részt te is Magyarország egyetlen Darren Criss rajongói oldalán a HÚSVÉTI JÁTÉKOKON! :)    *****    Új köntösben pompázik a selenagomez.gp! Gyere és véleményezd a chatben! Új köntösben pompázik a selenagomez.gp!    *****    Egy blog, amit egy tizenéves lány ír. Nézz be!    *****    Kereskedelemben jártas,munkaerõt keresünk szolgáltatások értékesítésére, jutalékos rendszerben.Jelentkezés skype: inpill    *****    Rendszeres havi jövedelme lehet! Nincs belépési díj! Nincs havi díj! Nincs tagsági díj! Gyorsan katt. mielõtt megelõzik!    *****    VANESSA HUDGENS SZÕKE LETT! VANESSA HUDGENS SZÕKE LETT! VANESSA HUDGENS SZÕKE LETT! VANESSA HUDGENS SZÕKE LETT! VANESSA    *****    MEGVALÓSÍTJUK VÁGYAIT KI NEM MONDOTT GONDOLATAIRA IS VANNAK JÓ GRAFIKAI VÁLASZAINK. SOM & FARKAS KREATÍV GRAFIKAI STÚDIÓ    *****    KEIRA KNIGHTLEY - KEIRA KNIGHTLEY- AZ EGYETLEN MAGYAR RAJONGÓI OLDAL - KEIRA KNIGHTLEY - KEIRA KNIGHTLEY - KEIRA - KATT    *****    Van egy jó fényképed, videód, történeted kedvencedrõl, amit szívesen megosztanál másokkal is? Mire vársz még? Kattints!    *****    Perfidious - Blog - Rachel