Juhtúróval töltött gomba
A receptet Snöcy oldalán találtam.
Hozzávalók :
6-8 db nagyobb gomba, 15 dkg juhtúró, 3 ek. kanál tejföl, 1 szál újhagyma, 3-4 szelet baconszalonna, kakukkfű, só, bors.
Elkészítés :
A gombák tönkjét kitörjük,kiskockára vágjuk.A gombafejeket megmossuk és besózzuk. Az újhagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a túrót a tejföllel, borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, belekeverjük a gombaszárat és a hagymát. A gomba fejeket kiolajozott tűzállótálba teszük, mindegyiket megtöltjük töltelékkel, és egy fél szelet baconszalonnát teszünk rá. Forró sütőbe addig sütjük amíg a szalonna megpírul.
|
szia Andi,
azt szeretnem megkerdezni, hogy le tudnad e irni annak a krumplis finomsagnak a receptjet amivel a toltott gombat talaltad. Elore is koszi
Ivett
Szia Ivett! Ez egy készen vásárolt röszti burgonya. Üdv. : Andi