A rántott sajttal sokat szenvedtem eddig, pedig duplán paníroztam. Most, legutóbb azt sütöttem ki, hogy akkor nem folyik ki, ha nem szúrom meg a villával, és teljesen belepi az olaj (ezért készítem egész pici edényben).
Naggyon fincsi volt! Milyen ötletes :) Neked hogy sikerült ilyen szépre a panír? Láttam másik képeken is hogy milyen szépen elválik a hústól és sajttól.. nekem kicsit úgy néz ki mint a bundáskenyér, de attól még nagyon finoom :)
Én is kipróbáltam, nagyon izlett, és iszonyat laktató!!!
A vőlegényem egyik kedvence a rántott sajt, amit eddig azért nem nagyon készítettem Neki, mert mindig kifolyt, így leginkább panírozott levegőt kapott...
Tökéletes megoldásnak bizonyult a 2-3-szor panírozás (bár néha elvesztettem a cérnát és 4-szer lett panírozva, ami azért túlzás) , és hogy biztosra menjek, utána kb. 20 percre mélyhűtőbe is tettem, így egy csepp sem folyt ki!!!
Én az aldiban vettem sajtot,, azt rántottam ki. Párom nagyon válogat, de minden héten kér a sajtból. próbáltam már lilben vásárolt sajtal is, de az nem izlett annyira. Köszi a receptet.
Barbara
2010.10.14. 11:28
Lilla
Szia Andi!
Nagyo finom így.Most már mindig ezt fogjuk csinálni sima trapistasakt helyett.
köszi szépen!
2010.10.09. 22:29
Betti
Szia Andi! Megcsináltam a medvéket, nagyon finik lettek! A család úgy döntött, nyugdíjazzuk a trappista rántott változatát, marad a macis verzió!
Megcsináltam, és a fele kifolyt, pedig úgy csináltam, ahogy le volt írva. Aztán már ki is vettem őket az olajból, igy a másik oldala nem annyira sült meg, mint kellett volna. Nekem és a fiamnak nagyon ízlett, férjem kettő után eltelítődött tőle, és a lányomnak nem ízlett.
Mi nagy medve sajt imádók vagyunk. De legközelebb azért is megpróbálom mégegyszer.
Ma kipróbáltam én is, hát mit ne mondjak, nagy sikert arattam vele a férjemnél :)
Magamnak a borsólevesből kihalászott karfiol- és karalábé darabkákat is kirántottam, hogy én mit hagytam ki az életemből.... pff, a karalábé isteni rántva!
Nagyon fineom volt a rántott medve sajt, és nagyon laktató. Mindenkinek ízlett, "csak ennyi volt?" -kérdezték a gyerekek. :-)) Nagyon jók a receptjeid, már sokat elkészítettem. Gratulálok!
szia andi alex vagyok 10-éves.szakács szeretnék lenni,és a te oldaladon pöpec kaják vannak.ezért mindig a te recepteidet fogom főzni mert szerintem te vagy a legjobb avilágon
2010.08.22. 12:07
Renáta
Szia Andi!
Már nagyon sok receptet megsütöttem az oldaladról,mindig sikerültek.Ez a medve-sajtos meg igazán jó ötlet ,mindenképpen kipróbálom!Köszi a remek recepteket és sok sikert továbbra is!
hétvégén ez lesz az ebéd már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy tipp a trapista sajt kirántásához: ha bepaniroztuk többször(2v3szor szoktam)akkor egy tányéron jó 20-30percre beteszem a mélyhütőbe és utána forró olajba kisütöm. Nem fog kifolyni,azóta már nagyon szeretem a rántott sajtott elkészíteni!!!!!!!!!!!!!!!!Ezt csak azért írtam le,mert többen jeleztétek,hogy kifolyik a sajt és gondoltam ha Andi nem bánja megosztom veletek!
Szia Isteni ez a sajt rántva,de csak a medve sajt jó így,mert más kifolyik..De ez NAGYON FINOM
2010.06.22. 09:50
martus
Szia Andi.Én most csatlakoztam az oldalhoz,de már régebben nézelődtem itt,volt is recepted amit kiprobáltam.Azt szeretném kérderzni,hogy a medve sajt az a hagyományos dobozosbol készül, vagy abbol amit rudban lehet kapni.És még annyit,hogy neked nem szokott sütéskor kifojni?Én akármikor sütök rántott sajtot mindig kifolyik.Már mindenhogy probáltam de nem sikerül.Amugy tök jo oldalad van.
Nagyon finom imádom.Az a érdekes h magamtól jöttem rá h kell csinálni.
2010.06.17. 14:09
zsuzsi
Szia! én lisztérzékeny vagyok; gondolod, hogy a panír jó kukoricaliszttel is? vagy az nem lenne elég? a rántotthúst is kétszer panírozom vele.
Szia! Nem szoktam kukoricalisztet használni, így sajnos nem tudom, hogy mennyire használható sajt panírozására. Ajánlom, hogy próbáld ki egy darabon, hogy megfelelő lesz-e, és csak azután készítsd a többit. Üdv. : Andi
Már régóta szemeztem eme recepteddel, most volt is rá alkalom és elkészítettem. Nekem még sosem sikerült sajtot kirántani, de ez most ment. Egy dobozzal csináltam meg, igaz ebből kettő kicsit kifolyt, de a többi szuperül sikerült. Sült krumplival isteni volt, és nagyon laktató!
Köszönjük a receptet,nekünk nagyon bejött. Mi a szülinapi bulimra csináltuk meg és ízlett mindenkinek. Nagyon laktató étel. További sok sikert az oldalhoz!
Én 3 féle sajtból csináltam:Medve natúr,Karaván füstölt,és Lidl-s vegyes.Nálunk (3 gyerkő) a Lidl-s jött be :)Sütni is azt volt a legjobb.Nem folyt ki,ellenben a másikakkal.Köszönöm szépen az ötletet,hogy megosztottad velünk.
Most regisztráltam az oldaladra, bár már hosszabb ideje szorgalmas látogatód vagyok. A ma esti vacsoránk a rántott Medve sajt volt. Hát mondhatom, szuperul sikerült. (Egyébként még soha nem tudtam sajtot kirántani). Gratulálok a recepjeidhez, csak így tovább!
Az egyik fiú ismerősöm mutatta ezt az oldalt, ami mostanra a kedvencem lett. És a rántott medvesajttal egyszerűen nem tudok betelni, anniyra finom. köszönöm!
2010.03.23. 16:13
Reny
Szia Andi !nagyon jó az oldalad én is nagyon szeretem a sajtos dolgokat ez nagyon ötletes bizti kipróbálom:)Én még főzés terén kezdő vagyok sütni imádok!
2010.03.12. 11:17
zsuzsika79
Szia Andi, nagyon klassz dolgokat csinálsz, sokat járok erre, mert mi is nagyon sajtosak vagyunk és nálad aztán lehet különleges kajákat találni. Ritka pontossággal, nagyon szépen dolgozol, gratulálok. Egy östehetség vagy! Kívánok még sok-.sok sajtos receptet (nem csak) Töled.
Szeretettel üdvözöllek!
Kedves Zsuzsika, köszönöm a hozzászólásod, akkor ezek szerint nálatok is sok sajt fogy. Üdv. : Andi
Még nem próbáltam ki, de nagyon tetszik! Bááár lehet, hogy nem próbálom ki, mert előtted már 187 oldalon is láttam már ezt a receptet! és így már nem is finom!!! És a dobos tortát sem Te találtad feeel?! Már az sem kell! Na viccet félretéve csak az alábbi üzeneten akadtam ki! Nekem ez az oldal az első, ha nincs valami itt, tovább keresek, de engem nem zavar, ha másik 600-an kipróbálták és leírták a receptet. Hááááááát nem?
Ez annyira jó,és gyors,hogy amikor sietni kell,akkor mindig ilyet adok enni.Sikere is van,és nem éhesek utánna.
A receptjeid mindig tökéletesek,várom az ujabbakat!!
2010.03.08. 17:33
esztiklock
Nagy sikere volt a gyerekeknél! Prézli helyett kukoricadarába paníroztam, jó beton lett :)
2010.03.03. 12:32
Anna
Upsz!
Andi ez a saját ötleted? Mert egy gasztroblogon már jóval a Te közlésed előtt található volt egy ilyen recept. Vagy lehet, hogy csak teljesen egyformán gondolkodtok...
Üdv.
Kedves Anna! Hát akkor ezek szerint egyformán gondolkodunk. De ha igen, akkor probléma? Vagy netalán valaki által le lett védve? Üdv.
Sziasztok!Hétvégén ki fogom próbálni remélkem sikerül majd és nem folyik szét mint általában Nekem szokott.Hannah,Én több üzletben is láttam csípőspaprikás változatban még,szerintem Te is találsz!
Ki fogom próbálni, mert nagyon ötletes, és van otthon egy csomó "kocka" sajt. :)
Egy kérdésem viszont lenne. A kétszer panírozást hogy kell? Víz, liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa? Vagy víz, liszt, tojás, morzsa, víz, liszt, tojás, morzsa?
Szia! Másodszorra a liszt már nem kell, felesleges. Üdv. : Andi
Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!
Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi
Sziasztok!
A rántott sajttal sokat szenvedtem eddig, pedig duplán paníroztam. Most, legutóbb azt sütöttem ki, hogy akkor nem folyik ki, ha nem szúrom meg a villával, és teljesen belepi az olaj (ezért készítem egész pici edényben).