  
	Bögrés  Raffaello 
	  
	1 bögre  =  3 dl  
	Hozzávalók : 2 tojás, 1 bögre tej, 2 bögre rétesliszt, ½ bögre olvasztott vaj, 1 csomag sütőpor, 1 bögre porcukor 
	A tetejére :  1 / 2 bögre porcukor ( de lehet kevesebb is ),        1 / 2  bögre kókuszreszelék, 1 bögre folyékony habtejszín 
	Elkészítés : a tojásokat egészben felverjük, simára keverjük az 1 bögre  porcukorral, majd az olvasztott vajjal is. Adjuk hozzá a tejet, és a sütőporral elkevert réteslisztet.  
	Egy 32 * 24 cm-es, sütőpapíros tepsibe simítsuk a masszát, szitáljuk rá a 1 / 2  bögre  porcukrot, és szórjuk rá a fél bögre kókuszreszeléket is.  
	Előmelegített sütőben , kb. 180 fokon 15 – 20 perc alatt megsül, de végezzünk tűpróbát. A megsült forró sütire locsoljuk rá az 1 bögre tejszínt, és hagyjuk kihűlni a sütit! A tészta szépen magába fogja szívni a tejszínt.  
	Ha kihűlt nagyon vékonyan szórjuk meg porcukorral, és kókuszreszelékkel.  
	Nem ajánlom kisebb tepsiben sütni, mert akkor magas lesz a süti, és nem tudja rendesen magába szívni a tejszínt.  
	Nagyon egyszerű, gyors, és nagyon finom süti! Próbáljátok ki!  
	  
	  
	  
	  
 | 
Én habosra szoktam előtte keverni a tojást a cukorral fehéredésig.