Sertéskaraj sajtzsebekkel / vadrózsa
Egy egész karajt be kell vagdosni 1 cm-enként. Bepácolni magyaros fűszerkeverék, pirospaprika, olaj, vegeta, só, bors keverékkel egy éjszakára. Másnap a hézagokba vastagabbra szelt sajtot és szalonnát tenni. Lehet fokhagymával és hagymával ízesíteni. Átkötözöm spárgával vagy hústűvel kicsit összetűzködve és húsleves kockával, vízzel felöntve, lefedve fóliával, megy a sütőbe. A végén kicsit pirítom. Amikor kihül, ferdén szeletelem. A maradék hidegen is nagyon finom.
|
szia! én is kipróbáltam a recepted és nagyon finom volt. csak egy kérdés: kezdő háziasszony vagyok és sztem valamit elszúrtam, mert a husi rágós lett kicsit. nem tudom hol hibáztam. tudnál segíteni? köszi!