♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Sertéskaraj sajtzsebekkel

Sertéskaraj sajtzsebekkel / vadrózsa

 

Egy egész karajt be kell vagdosni 1 cm-enként. Bepácolni magyaros fűszerkeverék, pirospaprika, olaj, vegeta, só, bors keverékkel egy éjszakára. Másnap a hézagokba vastagabbra szelt sajtot és szalonnát tenni. Lehet fokhagymával és hagymával ízesíteni. Átkötözöm spárgával vagy hústűvel kicsit összetűzködve és húsleves kockával, vízzel felöntve, lefedve fóliával, megy a sütőbe. A végén kicsit pirítom. Amikor kihül, ferdén szeletelem. A maradék hidegen is nagyon finom.

 

 

 

13 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2011.10.10. 11:22
angel25

szia! én is kipróbáltam a recepted és nagyon finom volt. csak egy kérdés: kezdő háziasszony vagyok és sztem valamit elszúrtam, mert a husi rágós lett kicsit. nem tudom hol hibáztam. tudnál segíteni? köszi!

2011.08.18. 14:33
serika

Megcsináltam keresztelőre! Nagyon finom lett, pillanatok alatt elfogyott!

2011.06.30. 13:59
serika

Szia Andi!

Ezt a karajt szeretném megsütni egy családi ünnepre és lenne egy-két kérdésem!

Milyen mélyen vagdosod be a húst? Teljes szélességében vagy csak középen, hogy oldalt ne folyhasson ki a sajt? Bacont teszel bele vagy más szalonnát?

Nagyon szeretem az oldalad, gratulálok hozzá! Te vagy az egyetlen, akinek a receptjeit úgy is bevállalom alkalmakra, hogy akkor készítem először. Legyen az süti vagy étel egyaránt.

A Kinder Bueno torta nagy kedvence az egész családnak, meg a gesztenyés sütik, a sportszelet, a boci szelet, madártej szelet, csirkemell őzgerincben, a sajtkrémes hal...

Köszönet érte!

Szia! Köszönöm szépen a dicséretet!  Teljes szélességében bevágom, nem folyik ki a sajt. Kb. a vastagságának a 3 / 4 részéig szoktam bevágni, és bacont szoktam használni. Remélem ízleni fog! Üdv, Andi

2011.01.23. 14:32
Éva

Szia Andi!

Nagyon tetszik az oldalad, és már sok mindent készítettem róla. Most azt szeretném kérdezni, hogy mennyi vizzel kel felönteni a húst?

Köszönöm válaszod!

Szia! Egészen pontosan nem tudom megmondani, de 1 - 2 cm biztosan kell, hogy legyen minek elpárolognia. Üdv. : Andi

2011.01.01. 16:58
cagnese

Még a fiam ballagására elkészítettm, óriási sikere volt, nemcsak mutatós, hanem nagyon finom is! Nem folít kis a sajt, átsült a hús is, semmi gond nem volt az elkészítéssel sem!

Köszi a receptet!:)

2010.11.26. 17:02
keremarti

Szia Andi! Kicsontozott karajjal készíted?

Szia! Igen.

2010.08.27. 10:36
fjutti

Szia Andi!

Szívesen elkészíteném ezt a finomságot, csak egy kicsit félek, hogy mire a karaj átsül, megpuhul a sajt szanaszéjjel folyik mindenfelé....Ugye azért beletelik jó 1,5 órába, mire a hús átpuhul a sütőben. Az lenne a kérdésem, hogy milyen sajtot lehet használni hozzá, hogy ennek a veszélye ne álljon fent? Vagy azért annyira nem folyik ki belőle a sajt? Köszi a választ!

Szia! Ha jól bevagdosod a húst akkor nem fog a sajt kifolyni. A hús vastagságától függ nagymértékben, hogy mennyi ideig kell sütni. Én sima trapista sajtot használtam. Üdv. : Andi

2010.07.05. 12:57
kovács zsófia

egy baj van nem tudunk belépnikérlek segítsetek

2010.06.27. 14:47
Sz.Ági

Sziasztok!

Ez a finomság volt a mai ebéd.Nemcsak küllemre szép,de ízre is nagyon finom.Ajánlom mindenkinek a figyelmébe.

Ági

2010.03.20. 17:14
Evica

Szia Andi!

Ezt is elkészítettem és nagyon ízlett a családnak. Nézegetem az oldalt és nem tudom eldönteni, hogy melyik étel legyen a következő.

2010.01.13. 12:04
kovacsgabi

Megcsináltam a családnak vacsorára,nem maradt belőle másnapra:)Finom volt és gusztusosan jól nézett ki.Köszönöm a lehetőséget!

2009.12.17. 17:03
z néni

Hol a kötél????????????

2009.06.05. 22:27
katalin08

Én kipróbáltam.Ezt is,meg sok mást is:)Nagyon finom,és mutatós.Próbáljátok ki

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa