Rántott sajt szalonna köntösben 
  
Teljesen egyedi ötlet alapján készült, konkrét recept nincs hozzá, így csak egyszerűen leírom, hogyan készítettem.  
A trappista sajtot kb. 5 * 5 cm-es kockákra vágtam ( vagy kb. akkorára mint a szalonna csíkunk szélessége ) és  olyan vastagságúra amilyenre a sima rántott sajtot szoktam. Minden sajt kockához egy szalonna szeletet használtam fel. A szalonna szeletet középen elfeleztem és a sajt kockát mindkét oldaláról a két fél szalonna csíkkal befedtem.  
A szokásos módon bepaníroztam, a széleket jól benyomkodtam, nehogy a sajt kifolyjon. A biztonság kedvéért duplán paníroztam.  
  
Nagyon finom, pikáns ízt adott neki a szalonna. Ajánlom mindenkinek ezt az újdonságot, aki szereti a rántott sajtot! 
  
  
  
Panírozás elött :   
  
  
 | 
Nagyon jól néz ki !
 remélem sikerül ,ma elkészítem :