♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Kinder bueno

 

Kinder bueno

Hozzávalók: 6 db tojásfehérje, 6 evőkanál kristálycukor, 1 evőkanál étolaj,      2 evőkanál liszt, 2 evőkanál zsemlemorzsa, 1/ 2 csomag sütőpor, 15 dkg vágott dió, kb. 1/2 üveg mogyorókrém, háztartási keksz

Krém: 1/ 2 liter tej, 6 db tojássárgája, 25 dkg cukor, 1 csomag vaníliás puding, 3 evőkanál liszt, 10 dkg csokoládé, 25 dkg margarin

A tészta elkészítése:

A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az étolajat, a sütőporos lisztet és zsemlemorzsát. Tepsiben vagy tepsi hátulján ( kb. 32 * 24 cm ) sütőpapírra tesszük a masszát, megszórjuk a vágott dióval, majd 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük. A meleg tésztát megkenjük mogyorókrémmel.

A krém elkészítése : a tojássárgáját, a pudingport, a lisztet a fél literből egy kevés tejjel simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszához öntjük és folyamatos keverés mellett besűrítjük. A kapott krémet elfelezzük.

A krém egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét. Kihűtjük. A margarint két részre osztjuk és gépi habverővel belekeverjük a sárga és a csokis krémbe.

Összeállítás : A mogyorókrémmel megkent tésztára rákenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel, erre jön a csokis krém, a tetejére a 3 - 4 dl tejszínből vert kemény habot tesszük.

Édesszájúaknak ajánlom! Ha valaki nem szeretné olyan édesre készíteni, az ne tegye bele a krémjébe mind a 25 dkg cukrot. A mogyorókrémet könnyebb a tésztára rákenni, ha előtte mikróba egy kicsit megolvasztjuk.

 

Tortaformában

 Karácsonyi díszítésben

 

 

 

 

 

150 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2015.03.09. 15:42
zsozsobaba

Szia Andi.

Én is sok recepted kipróbáltam és nagyon nagyon finomak :)

De viszont egy kérdésem lenne: ebből a kinderbuenos  sütiből tortát csinálok addig megy... erre a tortára rá lehet e húzni fondantot és formázni azt úgy h ne essen szét a torta! mert bevallom h csináltak már ilyet cukrázdába kostoltam is de marcipánból, én mivel allergiás vagyok a marcipánra sajnos nem ehetek viszont a fondantot igen! Szóval a lényeg a lényeg h lehet e ebből a sütiből anélkül h szétesne fondantos állatfigurás tortát csinálni?!

válaszod előre is köszönöm!

2013.12.22. 22:27
susie76

szia!

Háztartási keksz helyett vajas kekszet is rakhatok bele? köszi, Zsuzsi

Zsuzsi, olyan kell bele ami nem ázik el, ha csak az van otthon próbáld ki, talán nem lesz gond, de én mindig csak háztartási keksszel készítettem. Üdv, Andi

2013.02.24. 20:50
tercsyke

Kedves Andi!

Az lenne a kérdésem,hogy mennyi ideig kell várni még szépen szeletlheto lesz?

Ha mondjuk egy éjszakát várok a tejszínt másnap tegyem rá?

Amugy tortaként szeretném elkészíteni.

Válszod elore is koszonom.

Szia! Kb. egy éjszaka elég neki. Ha Hulalát használsz rátehet a készítéskor, ha más tejszínt akkor inkább fogyasztás előtt tedd rá. üdv, Andi

2013.02.14. 14:09
ildi90

Kedves Andi! Ma megsütöttem a gyerekeimmel a férjem névnapjára és egyben Valentin napra ezt a remek süteményt!Teljes kiőrlésű liszttel és csak 18 dkg cukorral!Nagyon finom lett!Nagy sikere volt!Köszönöm!

További jó egészséget!

2012.10.28. 21:29
nyogarka

Kedves Andi,

 

Ez volt az első recept , amit elkészítettem az oldaladról.Nagyon köszönöm, ez most a favorit.Mindenkit levesz a lábáról!!!Szuper, és egy kis rutinnal kicsit több , mint egy óra alatt kész.Köszönöm!!!

2012.02.05. 19:23
klepieva

Kedves Andi!

Én is megsütöttem ezt a nagyon fincsi sütemény. Az előző sütés tapasztalatai alapján és nem 6 tojásból, hanem 8 tojásból készítettem el az alaptésztát, valamint egy kicsit kevesebb cukrot használtam a krémekhez. Így talán nem lett annyira édes, de szerintem így sokkal jobb lett.

Én nagyon várom a további hasznos receptjeidet.

2012.01.22. 18:57
Alexa1113

Kedves Andi!

Az lenne a kérdésem,hogy tudtad ilyen szépen kivenni

a sütit a tepsiből?? Van kerek kapcsos tortaformám,

de inkább szögletesbe csinálnám meg.

Van szögletesbe is kapcsos,vagy a sütőpapír segítségével lehet kiemelni?

Fantasztikus receptek vannak az oldalon

Szia! Nem tepsiben készítettem, hanem sütőlapon. A piskótát szépen meg lehet sütni tepsi nélkül is, utána pedig már lehet  rá rétegezni a krémeket, a kekszet, tejszínt.. Üdv, Andi

2011.12.27. 14:33
Nimsz Edit

Sziasztok!

Elkészítettem tortaformában ( 26 cm-es), kerek keksszel, és 4 dl Hulalával. A többi a recept szerint készült.

2011.12.03. 20:14
kincsem212

Elkészítettem ezt a finom sütit ,igaz én a csoki pudingos rész helyett is vaniliásat tettem mert a párom nem szereti a túlzottan a csokisat így inkább a tetejére reszeltem a csokit ,nagyon mutatós lett és finom:) kincsem

2011.11.17. 07:31
kincsem212

Szia Andi  szeretném hétvégén megcsinálni ezt a sütit ,és azt szeretném kérezni mennyi dkg háztartási keksz kell hozzá ha 32x24-es tepsiben csinálom? köszi a választ előre is !Szép napot kívánok!üdv kincsem

Szia, dekára pontosan nem emlékszem most, de szerintem egy kisebb csomag elég szokott lenni. Üdv, Andi

2011.09.15. 15:20
simine

5:20 simine: Ezt a sütit én már többször megsütöttem.1,5 adag pont egy gázsütő méret, nem sütöm külön sütőpapiron a tepsire rakom és abban rétegezem.Fantasztik
usan finom!!Kicsit sok vele a mosagatás de érdemes megcsinálni és nem is olyan bonyolult.Köszönöm!M
arcsi

2011.08.27. 20:08
scarlett

Szia! Sziasztok!

Ehhez eredetileg a Vajdaságban kapható "plazma keksz" kell(ene), az viszont a babapiskótához jobban hasonlít, mint ízben, mint állagban, a receptet ismerem, bár itt-ott másképp csinálom, mindenesetre finom süti :)

nekem ilyen lett:

http://scarletsite.com/news.php?item.81.13

2011.05.28. 19:26
Sotus Ilcsi

Elkészitettem a sütit a családom főleg a párom imádja az édességet,

nagy sikere volt, szeretek ide benézni mindig találok valami finomságot.

2011.05.22. 18:32
Évi

Isteni finom ez a süti!Nagyon nagy sikere volt!Gratulálok az oldaladhoz!

2011.05.20. 14:06
Judit

Kedves Andi!

Elkészítettem a torta változatát, szülinapi meglepetésnek szántam és sikerült is! Nagyon finom lett, a család újabb kedvenc tortája!!! :)

Köszönöm szépen a hasznos információt és a nagyszerű receptet!!!

Üdv,
Judit

2011.05.09. 13:35
Judit

Kedves Andi!

Szeretném megsütni ezt a finom sütit. Kérdésem a tetején lévő habbal kapcsolatos. A 2dl tejszínhez mennyi cukrot adjak, mert a receptben csak ennyi szerepel: "...2 dl tejszínből vert kemény habot a tetejére tesszük".

Köszönöm előre is a válaszod!

Üdv, Judit

Kedves Judit, az eredeti recept szerint 2 dl kell hozzá, de én 3 - 4 dl tejszínt használtam, cukrozott Hulalát, így külön nem tettem bele cukrot. Üdv, Andi

2011.05.05. 21:21
Zsanett

Nem olyan vészes. A konyha se úszott a csokimázban utána. Én rosszabbra számítottam. :-)


2011.04.19 14:07
névtelen

Ezt a sütit nagyon sok idő megcsinálni, nem??

2011.05.05. 21:19
Zsanett

Nekem tökéletes lett a piskótaalj is. Az volt a trükk hogy alávágtam egy éles késsel a zsírpapír és a tészta közé, és elvált egymástól!

Viszont teljesen felesleges az a rengeteg cukor bele, így is nagyon édes süti. Én a 25 dkg ramat se tettem bele a krémbe, össz vissz 10 dkg-val készítettem (5-5 deka) és tökéletes lett az állaga, felesleges ennyi vajat belenyomni.

Imádom ezt a sütit, mennyei.

2011.04.30. 15:13
Lorababa

Ja! még valami. az oldal szuper, nekem ha recept kell nem nézelődök sehol jövök ide és sütök :) IMÁDOM

2011.04.30. 15:09
Lorababa

Nagyon finom lett. ISTENI!!!!! ha valakinek macerás szerintem nem rontja el, ha a krém csoki és vaníliapuding. nemsokára megint elkészítem, mert egy perc alatt elfogy.

2011.04.23. 10:29
ági

Már csak azt mondja meg valaki hogy a kinder bueno tésztáját hogyan lehet megsütni, ha a hab sütőben mindjárt  összeeseik,benne a cukor azonnal  leég és mivel lisztet se lát a tészta "2kanál" igy vakarhatod ki a tepsiböl!!!!!!!!!!!!!!!!a sütő pedig takaréklángon,nem éget........................

Ági, a tésztát kell megsütni, a krémet, a kekszet, a habot csak utána kell rá rétegezni...

" A tészta elkészítése:

A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az étolajat, a sütőporos lisztet és zsemlemorzsát. Tepsiben vagy tepsi hátulján ( kb. 32 * 24 cm ) sütőpapírra tesszük a masszát, megszórjuk a vágott dióval, majd 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük "

Üdv, Andi

2011.04.19. 14:07
névtelen

Ezt a sütit nagyon sok idő megcsinálni, nem??

2011.03.26. 09:48
Anita

Andi!Köszönöm a válaszodat! Azt látom, hogy a sütinél csak 1 réteg tészta van. De Én a tortáról kérdeztem. Sajnos arról nincs szeletelt kép. 

Szia!Anita

Szia! A torta ugyanúgy készült mint a süti. Andi

2011.03.20. 23:28
Anita

Szia Andi!

Amikor tortaként csinálod, a tortalapot  2 vagy 3 részre vágod? Minden emeletet a teljes bueno krémmel(nutella,keksz, krém, hab...) kened meg, vagy hab nélkül és azt csak a tetejére és az oldalára?Köszönöm a választ!Szia!Anita

Szia! A tésztát nem kell vágni egyáltalán. A tésztát megkenjük mogyorókrémmel, majd rákenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel, erre jön a csokis krém, a tetejére a 2 dl tejszínből vert kemény habot tesszük. Ez a első és a második képen is jól látszik. Üdv, Andi

2011.03.14. 14:16
M.Andi

Kedves Andi!
Nagyon tetszik az oldalad, a receptek is nagyon jók. Most lettem kész a Kinder Buenoval!:) Még nem kóstoltam meg, de biztosan nagyon finom lesz. Egy  problémám volt, hogy a krémem csomós lett.Mi lehetett a baj szerinted?
Üdvözlettel: Andi

Szia! Kellően kikeverted pudingport a lisztel, a tojássárgájával, és egy kevés tejjel habverővel? Simára keverted? Andi

2011.03.14. 05:45
fklara25

Kedves Andi és mindenki!

Sok dolgot sütöttem már, inkább sósat mint édeset, ezért kicsit féltem tőle de bátraké a szerencse:D. Kicsit több pudinggal és kevesebb tésztával csináltam meg, mivel kissé odakapott az alja. Szülinapra készült. A Csukrászdai sütikből úgyis kisórolják a krémeket nem igaz?

Mogyorókrém sajnos nem volt a boltban, ezért azt csokipudinggal helyettesítettem. Így még "ütősebb" lett ha szabad így fogalmazni.

A családban sok az édesszájú és elég nagy is ezért nagy sikert aratott. fél tepsivel eltűnt egy óra alatt:DDD!

Köszönöm Köszönöm! Bánné klári!

 

2011.03.02. 14:16
Erdősné Veronika

Szia Andi!

Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldaladra, torta receptek után kutattam mivel a kisfiam februárban volt 10 éves. Rátaláltam a kinder buenó receptedre amit azonnal meg is sütöttem. Torta formában készítettem el isteni finom lett!!! Köszönöm neked , nagy sikert aratott a család körében, mivel mindenki a saját készítésű tortámat kostolta, ette, és dicsőitette. A további munkáidhoz sok sikert, jó sütögetést. kívánok neked.

További szép napot Puszi : Vera

2011.02.28. 15:22
Nóri

Andi!

 

Ez a recept szerintem ngyon nagyon jó!!!!!

 

 

 

2011.02.27. 21:19
Tünde

Andi!

Elkészítettem én is a gyerekeknek kevesebb cukorral,de még így is édes lett legközelebb még kevesebbet teszek bele, amúgy nagyon finom süti már nagyon sok receptedet kipróbáltam és még fogok is!!!!!!!!!!!!

2011.02.21. 00:11
Erika

szia!

megsütöttem a sütit és nagy sikert aratott, két nap alatt el is fogyott!

2011.02.20. 18:05
Kunkori

Nagyonfinoom, guszta és csokis :D Köszönöm// Köszönjük Andi ezt a receptet finoom  volt :D 

2011.02.11. 12:10
Gica

Kedves Andi!

Szupi az oldal és a receptek.Viszont egy kérdéssel fordulonék hozzád/hozzátok lehet hogy furi na de ez van milyen háztartási kekszet ajánlasz ha torta formát választok az elkészítéshez?? Előrre is köszi a választ Gica

Szia! Én úgy tudom, hogy van kör alakú háztartási keksz is. Andi

2011.01.22. 11:05
Nora

Sziasztok!

Nekem is a kedvenc sütim, a kinder bueno. Én 1,5 adagot szoktam készíteni, nagy a család, és az 1 adag kevésnek bizonyult. (35x25ös a tepsim. Én nem hulala tejszínt használok, mert nálunk senki sem szeretni, hanem dr. Oetker tejszínhabport, ami tejjel készíthető, és nagyon finom. Ebbe sem kell fixáló, gyönyörű hab lesz belőle, és nem esik össze több nap után sem. Persze, ha kitart addig a süti. Többen a tejszínhabról kérdeztek, ezért gondoltam írok, hogy én mit használok! Bátram merem ajánlani,annak aki nem szereti a Hulalát.

Andi szupi az oldalad! Csak így tovább!

2011.01.16. 11:31
anysz

Szia!

Azt szeretném kérdezni, hogy a tésztát hány fokon és kb. mennyi ideig kell sütni?

Köszi szépen!!!:)

Szia! 180 fokon, kb. 15 perc alatt. Üdv. : Andi

2011.01.14. 14:32
Kitka Jánosné

Szia Andi.

Elkészítettem a kinderbuenót.

Nagyon guszta lett.A habot holnap rakom fel rá.

Én a tepsibe hagytam,remélem így is fel tudom majd szeletelni.

Köszi  a receptet.

Erzsó.

2010.12.18. 16:04
Marcsi

Igen kedves Andi ezt én is szeretném megtudni, hogy milyen tepsihez elegendőek a hozzávalók??

Köszi: Marcsi

Kedves Marcsi!  32 * 24 cm-es tepsiben készült. Üdv. : Andi

2010.12.13. 20:04
Zsuzsi

Szia Andi!

Az szeretném kérdezni, hogy ezek a hozzávalók mekkora tepsihez elegendőek?

Válaszod köszönöm

Zsuzsi

Szia! 32 * 24 cm-es tepsiben készült. Üdv. : Andi

2010.12.12. 21:36
Brigi

Szia Alíz!

 A tejszínhab nem esik össze, ha raksz bele habfixálót. Én nem 2 dl-ből, hanem 0,5 l-ből szoktam készíteni, mert mi úgy szeretjük. Csak 0,5 l-es HULALA tejszínhabot használok minden süteményhez, mert az cukrozott és nagyon finom. Ehhez 2 csomag habfixálót kell tenni, és addig verni a habot, amíg szinte krém nem lesz belőle. Több napig eláll a hűtőben.

Kedves Brigi! Én is mindig Hulala tejszínt használok, de még soha nem tettem bele habfixálót. Egyáltalán nem kell bele. Könnyen fel lehet verni, és több nap után is olyan mint ahogy most a képeken látod. Üdv. : Andi

2010.12.12. 21:31
Brigi

Szia Andi!

 Én már nagyon sokszor csináltam kinder buenot, mindig nagyon finom lett. Imádja az egész család. Csak abban szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan tudom ilyen szép egyenesre elkenni a tejszínhabot. Van valami technikája? Nekem mindig úgy néz ki, mintha csak rá lenne öntve, nem tudom szépre elkenni. Köszönöm szépen előre is.

Habkártyával lehet szépen elkenni a tejszínhabot, és a krémeket is a süteményeken. Andi

2010.12.11. 12:30
gida

Szia!

Meg szeretném kérdezni,mekkora méretű tepsiben készült?

Köszönöm.

Gida

2010.11.25. 19:20
Éva

Szia!

Hát ez isteni lett!! Már sok mindent sütöttem az oldaladról. Kedvencem a töki pompos és a kinder.

Remélem még nagyon sok új receptet raksz fel,legközelebb az új krémest próbálom ki.

Köszi

Éva

2010.11.18. 08:24
mityu

Detto. Nekem sem sűrűsödött be a krém. Mi lehet a gond???

Ha nem sűrűsödött be, akkor csak az lehet a gond, hogy a tojássárgás masszát nem főzted elég sűrűre. Andi

2010.11.17. 13:41
Alíz

szia!

Szeretném megcsinálni ezt a süteményt csak az lenne a kérdésem, h. a végén a tejszinből vert hab nem fog összeesni a tetején? köszi

2010.11.05. 22:12
Kisvirag

 En most fejeztem be  ennek a sutinek az elkesziteset. Ahoz kepest, hogy mar milyen regota keszultem elkesziteni, hat nem is jott ossze:) valamit elronthattam, mert a krem nem akart besurusodni. Szepen folydogalt a sarga krem, ratettem a kekszet, lefolyt rola az osszes :)

jenaiba megforditottam az egeszet, keksz kerult alol a kremmel, majd piskota, tetejebe a maradek csokis krem, de a hulalat mar nem tettem ra:) majd kikanalazza a csalad holnap.

Sajnalom, hogy nem jott ossze nekem, mert egy nagyon finom sutemenyrol van szo:)

2010.11.04. 11:10
Laloohussy

Kedves Andi!

Szeretném vled közölni hogy az a sütemény isteni finom ez a legjobb süti amit életemben ettem köszi a receptet isteni finom

2010.10.29. 08:27
hanna-

mekkora tepsi kell a kinder buenohoz? közepes vagy inkább nagy?

2010.10.23. 13:48
Eszti

Szia Andi!

Ezt a sütit holnap szeretném elkészíteni, de lenne pár kérdésem. Ha délelőtt csinálom, délutánra összeáll annyira, hogy szeletelhető? valaki írta, hogy 12 óra után a legfinomabb.Ha kapcsos tortaformáben sül, gondolom nincs szükség sütőpapírra. De ilyenkor a krémeket úgy kenem rá, hogy már kiszedtem a formából? szívem szerint végig a tortaformában hagynám és csak tálaláskor szedném szét. De akkor nem kerül hab a torta oldalára...Ha mégis a tepsit választom akkor leszedem a lapról a sütőpapírt és egy tálcán összeállítom?

Köszönöm: Eszti

Kedves Eszti! Ha délelött készíted nem fog délutánra a keksz miatt annyira megpuhulni, hogy szépen lehessen szeletelni. A krémeket a tortaformában kell a tésztára helyezni, és a végén levéve róla kell az oldalát is bevonni tejszínhabbal. Ha tepsin sütöd a tésztát akkor utána egy tálcán kell összeállítani a sütit. Üdv. : Andi

2010.10.19. 18:24
jasmine

Szia Andi!

Elkeszitettem en is ezt a sutit es nagyon nagy sikert aratott a paromnal! egyszeruen oda volt erte! Tenyleg isteni finom! Sajnos nekem nem lett olyan szep mint Neked, de sebaj, meg gyakorolnom kell! Ma a Madartej szeletet fogom megcsinalni, alig varom, nagyon kivancsi vagyok!

Koszi a sok jo receptet, sokat bongeszek az oldaladon es mindig talalok valami fogunkra valot!

Tovabbi minden jot!

Jasmine

2010.10.17. 13:48
Kállai Renátó

Szia Andi!

Azt azeretném megkérdezni, hogy meddig kell sütni A Kinder Bueno-t mert az nincs semelyik hozzászóláshoz se írva csak az, hogy 180°- on?

Kérlek írj vissza!!!

Kállai Renátó

2010.09.17. 19:30
Mészáros Hajni

Kedves Andi!

Isteni lett ez a süti!!!!! Tortaformában sütöttem, az egész család nyalogatta mind a 10 ujját!!!

Tényleg kellett a kekszet tejbe mártogatni,  bár amivel én készítettem, az a D+D illatszer s édesség diszkontban kapható, olcsó keksz, ami kicsit puhább a háztartásinál, de édesebb is, így nem tettem bele mind a 25 dkg cukrot!

Nagyon köszi az előző gyors válaszod és a sok-sok finom receptet!

Imádom ezt az oldalt, s nagyon sok embernek ajánlottam már.

Minden jót! Üdv.:Hajni

2010.09.15. 14:58
M.Hajni

Szia Andi!

Csak két kérdés:

1.-A kekszet muszály belemártogatni a tejbe? Nem lesz túl "plöttyedt"? Csak azért gondolom, mert a puding, pár óra alatt alapból is bepuhítja a kekszet, nem?

2. Illetve lehet más natúr, édes kekeszből is készíteni? (Csak azért, mert nekem van itthon: Ani Petit Beurre nevezetű lyukacsos kekszem, s nem vennék mást, ha nem muszály!?)

Holnap próbálom ki, kíváncsi vagyok, majd beszámolok!!

Választ előre is köszi! Hajni

Szia Hajni! A háztartási kekszet szerintem egy kicsit mindenképpen bele kell mártani a tejbe. A másik kekszhez viszont nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem, és nem is használtam még a háztartási keksz helyett más fajtát. Üdv. : Andi

2010.09.09. 10:51
LYA

Szia Andi!

26-os tortaformához is ez a mennyiség kell?

Köszönöm: L.

Szia! Én a képen látható tortát a megadott mennyiségekkel, 28 cm-es tortaformában készítettem. Üdv. : Andi

2010.09.06. 16:12
Claudia

Keresztelőre készítettem a receptet, sok finomság volt még, de mindenkinek az "én" sütim ízlett a legjobban. Minden családdal meg kellett osztanom a receptet!

Köszönöm!!!!!!

Ja, és anyukám leadta a rendelést: az ő szülinapjára is ezt kell készítenem  

2010.08.22. 20:05
ildiko77

Szia Andi !

Elkészítettem a kinder buenot  torta formában. Hát mit mondjak....

Ez valami fantasztikus süti. Annyira finom, hogy nem bírt ki 24 órát sem. Szinte azonnal elfogyott. Köszi a receptet és további sok sikert.

2010.08.22. 10:06
Lilla

 Szia Andi!

Csak annyit írok, hogy nálunk a rokonságban ez  a süti " a Süti" !!!

Szóval köszönöm a receptedet! Ezeket a sütiket amik az oldalon fent vannak egyébként te kísérletezted ki ?

Klassz az oldal! és köszi!

2010.08.16. 18:13
M.J.

Imádom ezt az oldalt egyszerűen fantasztikusan csodálatos!!!

2010.08.14. 11:55
Andi

Szia Andi!

Írtad,hogy kb. 180 fokon kell sütni a tésztát, de kb. mennyi ideig? Kérlek, válaszolj mielőbb, mert szülinapra sütném ma a inder buenot, de most sütök először.! Köszi!

2010.07.14. 18:38
Noraa24

Szia Andi!

Utólag is köszönöm a választ. A sütőpapír amit használok ALUFIX. Szerintem elég jó márka.  Tudom, hogy nem kell nagynak lennei, de nekem annyira összeesett, hogy szinte nem is lehetett észrevenni hogy van piskótája is. Gázsütőm van 2-es fokozaton sütöttem, és 15percig.

A  második próbákozásom egy fokkal jobb lett. De ismét teljesen összeesett a tészta. Gyönyörű habot vertem, ahogy a sütőbe tettem teljesen összeesett. Most is ráragaadt a sütőpapírra, de valamennyire le tudtam szedni.Most 1-es fokozaton sütöttem. Nem tudom mi lehet a gond. Eddig minden sütim sikerült, és már csináltam hasonló tésztát is. Majd legközelebb. De nagyon finom volt ettől függetlenül. Férjemnek és apukámnak dobogós. :-)

Nagyon jók a recepjeid!

Üdv.  Nóra

2010.07.10. 07:53
Noraa24

Szia Andi!

Tegnap megpróbálkotam a sütivel, és sajnos az alsó lap nem sikerült. Nem tudom mi lehetett a gond, de egyszerűen nem akart megemelkedni sem, illetve a sütőpapírról nem tudtam leszedni. Ráadásul meg is égett az alja. Szóval kuka. Ilyen még soha nem fordult elő velem. Nem most sütök először.  Ma ismét megpróbálnám.  Te hogy csinálod? Mit teszel a tepsibe?

Köszi

Szia! Gondolom már elkéstem a válasszal, ha tegnap akartál vele újra próbálkozni. Milyen sütőpapírod van? Mert szerintem nem túl jó minőségüt használtál, és az miatt ragadhatott rá. Ha az alja megégett akkor túl erős hőfokon vagy sokáig sütötted. Ennek az alsó rétegnek ( piskótának ) nem kell túl magasnak lennie, túlzottam megemelkednie. Üdv. : Andi

2010.06.22. 12:49
Rozgonyiné

Szia Andi! Nagyon finom lett a torta, ügyesen el fogyott. Le is fotóztam, de sajnos nem tudom bemásolni ide:S Nem csak finom szép is lett. :) Sajnos tejszín hab helyett habportól vert had került a tetejére mert amit vettem tejszínt túró lett belőle amikor elkezdtem felverni:S Legközelebb Hulalával csinálom.

Nagyon-nagyon köszönöm a receptet, sokszor meg fogom sütni az biztos, nagy kedvenc lett nálunk :) Minden jót kívánok neked

2010.06.18. 16:28
Rozgonyiné

Szia Andi!

Épp most készítem a torta verziót a párom előszülinapi bulijára :) Remélem tetszeni fog neki, nem annyira édes szájú, úgy van vele, hogy rikán kívánja az édeset, de akkor nagyon :D  Ha elkészült le fotózom és elküldöm neked (ha tudom) :) Köszönöm a receptet. Üdv. Anita

2010.06.04. 11:07
katica

Szia Andi és mindenki!Ezt a tortát a hugom kislányának a szüli napjára készitettem el.Óriási nagy sikere volt,még apukám aki nagy kritikus a tésztákban nem eszik meg akármit azt mondta hogy kenterbe veri a Budapesti Dougner(nem tudom hogy kell leirni)cukrászdákban lévő sütiket.Könnyü elkésziteni és gyors!Köszönöm neked Andi hogy ilyen finomságokat osztasz meg velünk!!!

2010.05.26. 20:28
szilvia75

Szia Andi!

A bátyám és az én szülinapomra készítettem el a tortát. Hatalmas sikere volt. Még soha ne csináltam tortát, ez külön szuper volt számomra, hogy sikerem volt vele. A gyermekem bulija kómost lesz szombaton, ismét ezzel szeretnék kedveskedni 18 gyrek számára. Köszi a receptet.

Szilvi

2010.05.07. 22:59
claudefrollo

Kedves Andi!

Másodjára próbálkoztam a recepttel, egy barátom szülinapjára meglepetésként sütöttem. Óriási sikere volt, azt hiszik a többiek, hogy konyhatündér vagyok, pedig elég messze állok tőle...

Nagyon hálás vagyok a receptért és a részletes leírásért. Remélem, még sokáig leled örömödet az oldal fejlesztésében!

Ági

2010.05.05. 15:43
Kiset

Szia Andi!

Hálásan köszönöm ezt a szuper receptet, nagyon bevált!

Annyira pontosak a receptjeid, hogy bármit meg merek most már csinálni élesben. A recept szerinti mennyiséget használtam mindenből és 26 cm-s tortaformába pont jó volt. Nagyon klasszul rétegezhetőek voltak a krémek is és külön-külön is nagyon finomak. 6-7 óra állás után már klasszul szeletelhető volt a torta, de az éjszakai pihenés nagyon jót tett neki és reggelre isteni lett az íze.

A férjemnek készítettem a szülinapjára Kinder Bueno-t, egyszerűen nem bírta abbahagyni, a torta 1/3-a maradt meg másnapra :-)))) Reggel azzal kelt, hogy mi lenne, ha ma tortát reggeliznénk???? Annyi észrevétele volt, hogy még egy mogyorókrém réteget  szeretne benne legközelebb. A finnyás 5 évesem és az örök evő 3 évesem versenyeztek, ki tud többet enni a tortából.

Nagyon köszönöm! Vera

Kedves Vera! Örülök, hogy ilyen sikere lett a családodban a tortának. Gondolom ezután többször fogják majd követelni :) Dupla mogyorókrémmel nem lesz már túlzottan édes? Üdv. : Andi

2010.05.05. 05:39
Florentina

Szia Andi!

Lehet buta kérdés..De ezek az alapanyagok pontosan elég egy tortának is?A páromnak most lesz a szülinapja és ezt szeretném elkészíteni!Kérlek írd meg nagyon fontos lenne!Köszike előre is!Nagyon szuper ez az oldal!!!!

Üdv:Florentina

Szia Florentina! Igen, pontosan elég egy tortához. A képen látható torta is a normál anyaghányaddal készült. Üdv. : Andi

2010.04.30. 13:46
Szandi

Szia Andi!

Ez a sütemény nagyon jól nézki biztos finom is.A madártej szeleted az nagyon bevált nekem,akkor biztos ez is jó lehet.

2010.04.29. 12:13
MMagdi

Szia Andi!

Ez a recept szuper a nagyfiamnak ezt kell sütnöm mióta megtaláltuk a receptedet.

Köszönöm.

Magdi

2010.04.28. 21:20
andi

isteni finom mindenkinek  csak ajánlani tudom

2010.04.18. 14:38
tucsicica

 Szia Andi!

Ezt a sütit akarom megsütni a keresztfiam első szülinapjára gondoltam előtte kipróbálom hogy sikerül e.És sikerült.

Nagyon egyszerüen elkészíthető és nagyon nagyon finom mindenkinek ízlett.

Reméllem a torta is sikerülni fog .

Köszönöm a sok szupi receptedet.

Tündi

2010.04.14. 20:11
BONI

Sziasztok! Nagyon szeretnék segítséget kérni tőletek,hogy ha torta verzióban szeretném elkészíteni,akkor hogyan kell megtölteni.Lapos lesz  és ugyanúgy kell rétegezni mint a szeletet,vagy lapokra kell vágni a tortát és úgy rakni közé a cuccokat?S.O.S. fontos lenne a válasz,mert a kislányom szülinapjára csinálnám meg.Köszke              Boni 

Kedves Boni! Csak az alján van piskóta, utána krémek, keksz és tejszínhab. Tehát csak rétegezni kell. Üdv.Andi                                                                                                                       

2010.04.14. 14:19
Zsuzsi

Ó, te jó ég!!Megláttam,beleszerettem,MUSZÁJ vagyok kipróbálni!!XD Majd hozom a fejleményeket!:D

2010.04.14. 11:06
Timcsi

Szia Andi! Szuper jó az oldalad!Mindent innen készítek el

 A buenorol csak annyit szeretnék kérdezni,hogy te hány fokos sütőben sütöd ki a lapot?

előre is kösznöm!

Szia! Köszönöm a dícséreted! Ugyan úgy kell sütni mintha piskótát sütnél, kb. 180 fokon. Üdv. : Andi

2010.04.06. 16:52
Kittucy

Szia! Isteni finom ez a sütemény!!! Életem legfinomabb süteménye enyhén szólva ezvolt:D igaz én nem csináltam rá a habot hanem csak simán fújósat vettem rá,de legaközelebb elkészítem rá én magam :D köszönöm! nagyon finom :) 

2010.04.06. 08:04
amaltheia

Megsütöttem, nagyon finom lett, férjem szemében kenterbe verte a kedvenc cukrászdai süteményét, amit eddig még nem sikerült felülmúlni.

Eddig minden, amit az oldaladról sütöttem, extra finom lett, bármelyiket ki merem próbálni élesben is(mármint vendégségre - ezt eddig soha nem tettem, ), mert tudom, hogy sikerül.

Köszönet a tui receptekért!!!!!

2010.03.21. 20:43
Tündi

Én is meg sütöttem  ezt a tortát és tényleg nagyon finom lett .Nagyon örülök ennek az oldalnak .Nagyon sok jó recept van itt. Nagyon finomak és mutatósak.GRATULÁLOK .

2010.03.20. 19:31
zita

Mi itthon vállalunk tortasütést megrendelésre, így sok tejszíneset készítünk, tehát tutira mondom, hogy a  Hulalához semmiképp sem kell habfixáló. Egyszerűen fel kell verni és kész. Ha nem fogy el mind, én még napok múlva is szoktam belőle tenni a kávémba és ugyanolyan jó az állaga. Szóval felejtsétek el a habfixálót.

2010.03.18. 15:08
Sziszó

Kedves Andi!

Ma én is megcsináltam ezt a sütit, hááát ...., isteni finom!!!:-)) Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon finom sütemény, és mutatós is!Gratulálok az oldaladhoz, sok jó receptet találtam, ami felkeltette az érdeklődésemet, és ki fogom próbálni!

Üdv.: Sziszó

2010.03.12. 10:50
Besszi

Szia Andi!

Nagyon szeretem az oldalad  és ezt a sütit is tutira ki fogom próbálni!

Imádom a Buenot!!

A kérdésem csupán annyi, h. hol lehet ilyen kis csokipasztillákat venni, amiket a tortára raktál dísznek? Én sehol sem láttam még ilyet!

Köszi a válaszodat előre is!!!   Üdv, Besszi

Kedves Besszi! Köszönöm Neked a dícséretet! A karácsonyi csokikat az Aldiban vettem. A tortán lévő pedig az apukám készítette nekem olvasztoit csokiból. Sajnos nem igazán látni ilyeneket a boltokban. Üdv. : Andi

2010.03.11. 16:50
szilvi

Szia Andi nagyon guszta a sütid érdekelne hogy a kerek torta forma mekkora és hogy annyi alapanyagot használtál fel mint a nagy totához?

Várom válaszod előre is köszi:)

Szia! 28 cm-es tortaformában készült és ugyan azzal az anyaghányaddal amit a receptben látsz. Üdv. : Andi 

2010.03.07. 23:17
Pécsi Barbi

Sziasztok!

A növényi alapú tejszínekhez, nem kell habfixáló. Így a Hulalához sem kell. Ráadásul a felbontott Hulala hetekik eláll a hűtőben.

2010.03.07. 19:25
Sasa

Sziasztok!

Na én például úgy jártam tegnap, hogy tettem habfixálót a Hulalához. Ezt tényleg nem szükséges hozzá, mert mire észbe kaptam vajat vertem belőle. Alig tudtam elkenni a sütin, de csokival lereszeltem és végül nem tünt olyan csúnyának. Attól független úgy ettük, hogy majd megfulladtunk olyan finom süti.

Köszi Andika!

2010.03.06. 19:54
Virág

Kedves Zsuzsa !

Szerintem ( és tapasztalatom szerint ) a Hulalához nem kell habfixáló,mert soha nem esik össze. Ha mégis,akkor nem verted fel a habot kellőképpen. Két nap után is nagyon jó az állaga !

2010.03.05. 21:27
Zsuzsa

Sziasztok!

Ha hulalát használtok, ahhoz mindig vegyetek habfixálót, bele kell keverni, attól fog majd megkeményedni a hab. Nekem mindig beválik, egyetlen egyszer sem esett még össze, az oroszkrém tortán is gyönyörűen megmarad. 2dl tejszínhez egy csomag habfixáló kell, de kizárólag csak Dr. Oetker-t vegyetek, az a legjobb. Remélem segítettem nektek :)

2010.02.27. 15:58
monyka78

Sziasztok! nagyon finon a süti egy nap alatt elfogyott és ujra meg kelett sütnöm én a tejszinhabba belekevertem egy habfixálot és ugy jo kemény maradt a tetején a hab!!! Köszi a receptet Andi!

2010.02.26. 17:57
E

Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy a habot a tetejére nem tudtam elkenni a sütin, szét csuszokált közben.Majd másnap csinálok egy új habot és megkenem azzal, gondolom úgy jó lesz.Nagyon jól néz ki ez a sütemény, remélem, hogy finom is.

2010.02.22. 19:25
Zsozso

Kedves Zsuzsa!

Én nem 2, hanem 4dl hideg tejszínt vertem fel egy cs. habfixálóval. Addig vertem a géppel,amíg kemény hab lett, de nem tovább, mert akkor összeesik. Én sem szeretem a Hulalát, nem is próbálkozom vele egy ideje... A habfixálótól gyönyörűen megáll és nem esik össze... Nagyon fini süti, de sztem a Kinder Maxi King név jobban illik rá.Ja, és sztem az íze kb 12 óra elteltével az igazi!Sok sikert hozzá!Üdv! Zsozsó

2010.02.13. 19:59
Zsuzsa

Szia Andi! Nagyon jól néz ki ez a süti!!!!!!!Ezt szeretném megsütni a kislányom szülinapjára, csak van egy kis gondom. Nekem soha nem sikerül a sütik tetején a tejszínhab, állandóan összeesik mire felverném. Hulalát használtam eddig, de annak még sincs olyan jó íze, mint a tejszínnek. Szóval Te milyen tejszínt használsz, és hogy vered fel, hogy ilyen kemény, és ilyen gyönyörűen mutat a sütin, meg a tortán is?

Előre is köszönöm a válaszod! Minden jót! Zsuzsa

Kedves Zsuzsa! Én Hullalát használok mindig. Nekem bevált, az ízével sincs gondunk, az állaga pedig kifogástalan. Mást nem is szoktam vásárolni. Üdv: Andi

2010.02.03. 21:11
claudefrollo

Mi valamit elronthattunk, mert a sárga meg a barna krém békésen folydogált a tepsi alján, de még így is nagyon finom lett :)

Ági

2010.02.03. 11:56
Mariann

Munkahelyemen is meg otthon a szüleim is a párom szülei is könyörögnek hogy adjam meg nekik a receptet :D

Ajánlom még a dió mellé mandula darabkákat. Diót nem darálva tettem bele hanem diót apró darabokra törtem össze.. Álom...

2010.01.30. 12:31
nóri

szia Andi! ez a süti egyszerüen fantasztikus!!!

és a gyermekeimnek nagyon izlett!!!.....

és azt mondták hogy ez a legjobb süti a világon!!!

és persze a férjem -nek is nagyon izlett!!!!.....

és azt mnodta hogy még 1-et süssek mert nagyon

fincsi lett!!!!! aszem ez tényleg nagyon jó süti!!!!

és az egész családnak nagyon izlett!!!!!

kösszy hogy feltetted ezt a sütit !!!!.....

és még remélem hogy továbbra is fenn tartod ezt

az oldalt,!!!, és remélem hogy sohasem lessz vége

ennek az oldalnak!!!!! ......

üdv:nóri

2010.01.28. 21:10
Szandi

Szia!Én már ezt a receptete megcsináltam szuper!Finom íze van neki!

2010.01.28. 11:17
betti5555

Szia!

Nem tudom kaptál e már választ, én bátorkodom írni, hogy süteményekhez én mindig csak HULALA növényi alapú cukrász tejszint használok. TESCOba mindig lehet kapni 1/2 literes, literes és talán még 2 dl-es kiszerelésben is. Ezt mindig fel tudom verni a megfelelő állagúra (ELŐTTE BE KELL TENNI HŰTŐBE LEGALÁBB 3ÓRÁRA MERT AMÚGY ÖSSZEESIK)és úgy is marad valamint tényleg hihetetlen de 2 dl-ből is sok hab van.

Szia Betti


2009.03.19 20:44
Erzsike

„szia

azt szeretném megkérdezni hogy 2 dl tejszinböl hogy lehet ilyen sok és kemény habot verni?

én még kezdö vok és persze fiatal is16 éves de imádok sütni

ezt szeretném megcsinálni,csak ezen a 2 dl tejszinen akadtam ki!

választ elöre is köszönöm

Erzsébet”

2010.01.23. 17:38
Zsozso

Szia Andi!

Én ma csináltam meg ezt  a sütit, életem első komolyabb (krémes) sütijeként... Hát mit mondjak... Naddon fini lett, bár kissé  elszúrtam, nagy lett a tepsi amiben készítettem! Már legalább tudom melyikben nem kell!

Amúgy nagy sikert aratott! Köszönöm szépen, már ki is néztem a következő receptet! Nagyon jó az oldal! További sok sikert!!

2010.01.19. 18:44
Lillu

Szia!

Elkészítettük a sütit anyukámmal, szerintem biztos nagyon finom lesz.

Bár, a piskótáról valahogy nem akart levállni a sütőpapír, nem tudom mi lehetett a gond!?. De azért megoldottuk. :)

Köszönjük, és jó az oldal  

2010.01.14. 20:22
csili08

Szia Andi!

Ez a süti a favorit!Karácsonykor versenyt evett belőle a család és majdnem vita volt belőle kié legyen az utolsó szelet! Szombaton lesz a barinőm szülinapja és meglepem a Bueno tortával!

2010.01.01. 19:40
Teddy9

Sziasztok! 

Szilveszter napján sütöttük meg ezt a sütit. :) Mindenkinek nagyon ízlett. Igaz a tejszínhabot a tetjére nem sikerült rendesen megcsinálni de megbocsájtható :) Legközelebb is biztos fogom sütni, mert nagyon finom volt. De lehet hogy csak fele fele krémmel fogom csinálni mert nekem kicsit krémes, de am. ISTENI. :)

Mindenkinek ajánlom!

2009.12.24. 23:28
Erika Mateuti

Szia Andi!

Elkeszitettem Karacsonyra ezt a sutit. Nagyon finom, foleg a ferjem imadja, o nagyon edesszaju! A gondom a tesztaval volt, nagyon vekonyra sikeredett, vajon a tepsim volt tul nagy? Es nem is nott a sutoben semmit...de azert finom lett, koszonom a receptet. Esetleg lehetne  a receptekhez odairni, kb. mennyi ideig kell oket sutni es kb milyen meretu tepsiben/formaban?

Elore is koszonom!

Boldog, Bekes Karacsonyi Unnepeket kivanok mindenkinek!!!

Erika

2009.12.21. 21:47
Erika

Elkészítettem a sütit isteni lett olyan volt mint a képen!Örülök hogy vannak képek és jók  a leírások is !

2009.12.14. 11:48
szabina333

Szia Andi!!!

Köszönöm ezt a receptet, a kisfiam 3. szülinapjára megcsináltam tortaként, és nagyobb sikert aratott, mint az anyósom tortája szóval hihetetlen hálás vagyok érte! Nagyon-nagyon finom, mindenki dícsérte! Az elkészítése pedig egyszerűen pofonegyszerű! Íme a kép, én így csináltam

2009.12.12. 16:21
Gizi

Szia Andi!

Kinder Buenot csináltam. Én Hullalát tetteem a tetejére, könnyebb volt vele dolgozni. Nagyon finom lett!!!

Köszi: Gizi

2009.12.10. 19:15
Kata

Szia Andi!

Egyszerűen fantasztikus ez a süti és az egész oldalad!!!!!!!!!!!!

csak remélni tudom hogy soha nem fogsz leállni , és ez az oldal megmarad örökre!

csak gratulálni tudok!!!!!!!!

hála neked, imádok sütni! :))

2009.12.10. 07:19
Rienn

Köszönöm Marta!

2009.12.09. 18:18
Marta Porteleki

Szia Rienn!    Remelem nem baj, hogy Andi helyett valaszolok, en is megsutottem a sutit,  egy kozepes nagysagu tepsiben. Remelem egy kicsit tudtam segiteni!

2009.12.09. 12:07
Rienn

Szia Andi és Mindenki aki már sütötte a Kinder buenot!

Kérlek írjátok meg mekkora tepsiben sütöttétek a tésztát !

Köszi

Rienn

2009.12.08. 14:24
Adrienn

Szia Andi!

Ez a sütemény mennyei!!!

Gratula hozzá!

Adrienn

2009.11.28. 16:36
szidonia

Hello  ANDI!!!!                                                       Nagyon finom recepteid van kiprobáltam belőle sokat és mindenkinek nagyon ízlett.  Csak így tovább, es mindenkinek nagyon tecceni fognak a recepteid, és meglátod hogy mindenki dícsérni fog értuk....  Én és a családom nem mondhatunk mást csak anyit ,hogy ISTENIEN   FINOMAK ! ! !               

2009.11.24. 11:44
Sagika

Sziasztok! Én is megcsináltam már sokszor ezt a receptet és MENNYEI!!! ÍZORGIA!!!  Én ugyanezt az adagot csinálom 26 cm átmérőjű kerek tortaformában, Hulalá tejszínnel, de ha azt nem kapok a többi fajtával is finom! És én többféle mogyorókrémmel kipróbáltam, és bármelyikkel finom! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Sajna én a Donna.hu oldalon találkoztam most ezzel a recepttel és még a fotót is ellopták!!! Az biztos hogy én Andi receptje alapján csináltam ezt, és ez a legjobb recept!!!

2009.11.23. 23:44
Marta Porteleki

Szia Andi!  En is elkeszitettem ezt a finom sutit.  Egyszeruen gyonyoru lett. Ma csalodottan talalkoztam a Mindmegette oldalan a Karacsonyi sutik kozott , ugyanezzel a recepttel, keppel egyutt, csak a bekulo neve mas........

2009.11.23. 22:29
ICUS

KÖSZI A RECEPTET MEG SÜTÖTTEM NAGYON FINOM. ÜDV:

2009.11.12. 12:36
Baráthné Kocsis Erika

Szia Andi!

Ezt a sütit is elkészítettem a férjem szülinapjára és nagy sikert aratott!Igaz elszúrtam a habját,mert nem használtam hozzá habfixálót de korrigáltam és másnap reggel vettem fixálót+tejszínt és újra csináltam,azt is ráhúztam a tetejére és úgy már szép lett!Senki nem vette észre,hogy el lett előzőleg szúrva...!

Köszönettel.Üdv.E

2009.11.11. 18:00
Lona

Sziasztok!

Ma megcsináltam én is ezt a süteményt. Szerintem is inkább jobban hasonlít a Kinder Maxi King ízére,de én és a férjem ennek csak örülni tudunk,mert rajongunk a Maxi King-ért! Egyszóval Isteni ez a süti!

2009.11.08. 20:19
Kata

Hát elkészült ez a süteményem. Azért sütöttem meg, mert alapból imádom a kinder buenot, de ennek az íze sokkal inkább hasonlít a kinder maxi kingére.  Detto olyan. A baj az, hogy az utóbbit nem szeretem, így csalódtam, viszont a család többi tagjának ízlett. Ráadásul a tésztával is szenvedtem, hogy hogy sikerült nem tudom. De szó sincs arról hogy rossz lett volna, csak az ízét illetően nem erre számítottam.  De ettől függetlenül fogok még innen sütit sütni.:)) Kata

2009.11.07. 19:39
Ildikó

Kedves Andi!

Szeretném megkérdezni,hogy ezeket a karácsonyi figurákat hogyan készítetted!Üdv.Ildikó

Szia Ildikó! A karácsonyi figurákat készen vettem tavaly az Aldiban. Üdv. : Andi

2009.11.06. 08:57
Kata

Köszönöm!

  Akkor Nutellával készítem, remélem ízleni fog a vendégeknek is!:)

2009.11.05. 08:04
Kállai Katalin

Szia!

  Olyan sok jót írtok róla, hogy én is kipróbálom! Azt viszont megkérdezném, hogy milyen mogyorókrémet használjak? Nutella? Ti mivel készítettétek?

Köszi, Kata

Szia Kata! Én Nutellával készítettem, de gondolom bármelyik jó hozzá. Üdv. : Andi

2009.10.02. 12:45
Pinky

Köszönöm a kedves válaszokat! Én is kipróbálom majd a Hulalával! =)

2009.09.30. 12:34
Andi

Szia!

Én most próbálkozom előszőr ezzel a sütivel és olyan kérdésem lenne hogy milyen tepsibe sütöd te és hogy ki e kened valamivel?

Szia! Én nem kentem ki semmivel, sütőpapíron sütöttem, sütőlapon. Üdv. : Andi

2009.09.27. 10:49
Paula Csákvárról

Köszönet Andinak a kitűnő leírásért pontosan úgy sikerült nekem is mint a képeken sok sikert a további receptekhez is.Pinkynek üzenem:én 2csg Oetker habporból és 3csg habfixálóból készítettem a habot és garantáltan állni fog neked is üdv Paula

2009.09.21. 13:35
Antal Ildikó

A tejszihab készitéshez azt tanácsolom nektek, hogy  tegyetek bele tejszinhab fixálot, a felvet habhoz és még utána 5 percet kell mixerezni. Soha nem esik össze a hab, nekem igy mindég sikerül.

2009.09.20. 17:17
Hajni33

Kedves Pinky!

A legjobb tejszínhab és a legolcsóbb is a HULALÁ.

minden nagyobb üzletben lehet kapni, és nagyon tartós.

2009.09.20. 15:27
Pinky

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti milyen tejszínhabból készítettétek el?Milyenből érdemes, olyan ami nem esik össze???

2009.08.25. 09:27
Fruzsika

 ANDIKA!

Minden elismerésem! Nagyon tartalmas és igényes a honlapod, a receptjeid mindegyike kíváló!

Ezzel a Kinder Buano szelettel Zalától - Zemplénig az országot reprezentáló vendégeim körében hatalmas elismerést szereztem/szereztél. :-)

Nem egy túl ismert recept, de az lesz hamarosan!

Gratulálok és köszönöm!

2009.08.16. 13:32
Andi

 Szia Andi!

Isteni finomak!! nagyon jo sütik vanak benne ajálom az öszes ismerösömnek. el vanak töle ájulva !!nagyon köszi. most már törzs vendég leszek.

2009.08.04. 19:36
erika

szia andi!

 szeretném megsütni ezt a sütit, de könnyebik változata nincs.

nekem még van olyan receptem mint a paradicsomos szelet, de abból a 3 lapot krémel kell megtölteni, és finom, puha.

 én sztek sütni, de könnyüek legyenek, ha van kedved tegyél nekem párat. köszi . erika voltam.

2009.08.03. 15:53
gamediver123

Én is elkészítettem és nagyon ízlett!!

2009.08.02. 21:30
Marika

Azt szeretném megkérdezni, hogy a tortaforma milyen átméröjü legyen. Köszi szépen! Én még nem sütöttem meg, de a barátnöm rendszeresen elkészíti és mondhatom, hogy nagyon finom.

Marika

2009.07.22. 14:57
Szilvi

Szia Andi!

Az oldal nagyon csodás! Jó párat már kipróbáltam.

A Kinder buenot már háromszor sütöttem, de sajna nekem a legalsó lap sehogy sem jö össze. MIndig csak kisunyi vastag. Te hogy csinálod?

Köszi a választ.

Szilvi


2009.05.31 10:16
racz emese

„szia andi en most fedeztem fel ezt az oldalt (a sutikel) es mondhatom regota csinalom (ugyanis ezzel is foglakozom).a kinder bueno a fiam egyik kedvence .en csak anyit szolnek hozza hogy probald meg a vanilias puding helyet a karamelas pudingot ,en azzal csinalom es merem mondani hogy nagyon finom .ha kiprobalod kivancsi lennek a velemenyedre.ja es en 7 tojasbol csinalom  .de kulomben az enyem is ugy nez ki mint a tied . en a tortat fogom ki probalni azt a valtozatot meg nem probaltam ,de majd meg irom hagy miljen lett szia emese romaniabol”

2009.07.16. 21:23
Bea

Kedves Andi!

Most találtam rá erre a lapra, és nagyon tetszik. Főleg, hogy képek is vannak a receptekhez, és lépésről-lépésre követni lehet a készítés módját. Azt szeretném kérdezni, hogy a receptben szereplő mennyiség milyen méretű tepsiben készítendő el, hogy jó legyen. Ez a tejszínhabréteg, ami a képen látszik 2 dl tejszín? Ez volt gyanús, ezért kérdezem. Hogyan készíted a tejszínhabot? Nekem van egy rögeszmém, hogy a tejszín összeesik a tetején, és ezért nem mertem eddig vállalkozni rá, hogy ilyet készítsek. De most kipróbálnám. Legfeljebb kiskanállal esszük. Előre is köszi a segítséget, és még egyszer gratulálok az oldalhoz.

Bea

Kedves Bea! Köszönöm a dícséretet! Hulala tejszínnel készítsd és azt szépen keményre fel lehet verni. De persze tehetsz rá több tejszínből felvert habot is. Egy közepes méretű tepsiben kb. 32 * 26-os tepsiben készült. Sok sikert hozzá! Üdv. : Andi

2009.07.12. 17:33
magdika09

MEGCSINÁLTAM ÉS NAGYON FINOM LETT.

TEGYÉTEK EZT TI IS MEGÉRI.

A HÁROM GYERKŐCÖM ODA VAN ÉRTE.

KÖSZI A JÓ RECEPTEKET.

2009.07.05. 18:06
Malacka

Szép jó napot mindenkinek!

Sajnos ez a recept nekem nem sikerült, illetve eleinte a piskóta készítése remekül ment, nagyon guszta és szép lett, de a krém készítése több ponton is gondot okozott számomra.

"A tejből, tojássárgájából, cukorból, vaníliás pudingporból és a lisztből krémet főzünk." Hogyan? Először összekevertem az alapanyagokat, majd elkezdtem főzni, de állandó, intenzív kevergetés mellett is leégett az egész... Másodja is próbálkoztam, ezúttal óvatosabb voltam, összekevertem a száraz alapanyagokat (cukor, liszt stb.) és rendkívül nagy precizitással próbáltam elkészíteni. Szintén leégett...

Végül csokis és vaníliás pundingpor főzésével oldottam meg a dolgot, de azért nem volt az igazi...

Mi a krémkészítés titka? Előre is köszönöm, további kellemes délutánt kívánok!

Kedves Malcka! Kiegészítettem a receptet a krémkészítéssel. Pontosan leírtam, remélem így már menni fog és legközelebb sikerül. Üdv. : Andi

2009.06.02. 20:33
galamb istvánné

ERIKA

Szia Andi!Én csak azt szeretném kérdezni,hogy a tortát is ugyanúgy készíted mint a sütit már úgy értem,hogy ugyanakkora adagból?Nem lesz túl vastag a tésztája? Előre is köszi a választ.Nagyon jó az oldal sok sütit kiprobáltam már.

2009.05.31. 10:16
racz emese

szia andi en most fedeztem fel ezt az oldalt (a sutikel) es mondhatom regota csinalom (ugyanis ezzel is foglakozom).a kinder bueno a fiam egyik kedvence .en csak anyit szolnek hozza hogy probald meg a vanilias puding helyet a karamelas pudingot ,en azzal csinalom es merem mondani hogy nagyon finom .ha kiprobalod kivancsi lennek a velemenyedre.ja es en 7 tojasbol csinalom  .de kulomben az enyem is ugy nez ki mint a tied . en a tortat fogom ki probalni azt a valtozatot meg nem probaltam ,de majd meg irom hagy miljen lett szia emese romaniabol

2009.05.27. 19:12
Kitti

Én is megsütöttem és nagyon finom lett!!!!

2009.05.11. 19:58
birodora

Szia Andi!

Nagyon jól néz ki. Ezt én is kipróbálom!

2009.05.10. 20:32
Én

Szia Andi!

Nagyon finom ez a torta!Születésnapomkor ezt a tortát sütötte anyukám, ehető gyöngyökkel a tetején!Az ő szülinapján Madártej torta volt, az is isteni!:)Szia!:)

2009.05.10. 20:28
Tímea

Szia Andi!

Nagyon finom volt ez a torta a barátnőm anyukája ezt sütötte és anyira ízlett hogy rögtön meg s kerestem az interneten most anyukámat is megkérem hogy süsön

2009.04.30. 16:16
kállai dóra

Szia Andi!!

Már én is kipróbáltam ezt a süteményt .. 4x...

És az egyiket egy bulira sütöttem és mind el fogyott 1 perc alatt nagyon finom volt...♥<3

2009.04.30. 15:16
HAJNI

Szia Andi! Először is,gyönyörű és isteni finom dolgok vannak itt.Sokmindent kipróbáltam és le is fotóztam csak úgy magamnak. Kérdezni is szeretnék.A 10dkg csoki totrabevonó is lehet? Holnap szeretném megsütni.Ha valaki tudja a választ, ő is üzenhet! Köszönöm!

2009.04.23. 14:34
Ditti

Szia Andi!

Anyukám sokszor szokott csinálni ilyen sütiket és nagyon  ízlettek!!!

Köszi a jó recepteket!!!

                Üdv.:Dittike

2009.04.17. 21:31
Erika

Húsvétra elkészítettem ezt a sütit. Nagy sikere volt.A kakaós krém valami fenséges.Most megcéloztam a Tito pitét.

Klassz az oldal, mindig itt kötök ki.

2009.03.29. 17:06
cicus

nagyon jó

2009.03.29. 15:00
valika

Szia andi! gondolom nagyon finomak ezekek a sütik    hétvégén ki is  probálom

2009.03.27. 16:23
ÉVA61

Andika! Ez az egyik kedvenc süteményem.Nagyon örülök hogy itt rátaláltam a tortás változatára is húsvétra elkészítem. Köszönet érte. Üdv. Éva

2009.03.19. 20:44
Erzsike

szia

azt szeretném megkérdezni hogy 2 dl tejszinböl hogy lehet ilyen sok és kemény habot verni?

én még kezdö vok és persze fiatal is16 éves de imádok sütni

ezt szeretném megcsinálni,csak ezen a 2 dl tejszinen akadtam ki!

választ elöre is köszönöm

Erzsébet

2009.03.07. 11:04
Andy

Szia Andi!

Nagyon finom ez a suti, karacsonyra es szilveszterre ezt sutotem, es most a csalad husvetra is ezt szeretne....

2009.03.06. 18:17
Ildikó

Szia Andi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora tepsiben sütötted? És nem kevés az a 2 kanál liszt? Feljön rendesen a tészta? Köszi előre is.

Ildikó

2009.03.03. 16:51
Árvai Ildiko

Szia Andi!

Hétvégén megsütöttem ízlett az egész családnak! 

Köszönöm a receptet!

Ildikó

2009.03.02. 07:00
Cicus

Szia!

Nagyon fincsi lett.Már látom előre,hogy a család egyik kedvence lesz és sokszor kell majd készítenem.

2009.03.01. 17:00
Scherlyn

Szia Andi!

Tegnap megsütöttem, nagyon egyszerű elkészíteni; nekem 25 dkg cukorral sem volt túl édes. :) Köszönöm a receptet!

Üdv,

Scherlyn

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa