Húsvéti töltött tojás
Hozzávalók : 6 db keményre megfőzött tojás, 6 vékonyabb szelet füstölt sonka, 1 póréhagyma, 1 evőkanál tejföl, só, bors ízlés szerint, 5 dkg reszelt sajt
Elkészítés : a megpucolt tojásokat vágjuk ketté.
Szedjük ki a sárgáját, és reszeljük le egy edénybe. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, sonkát, keverjük ki a tejföllel, és ízesítsük a fűszerekkel ízlés szerint.
Egy kanál segítségével töltsük vissza az elkészített masszát a tojások fehérjéibe, szórjuk meg őket reszelt sajttal, és grill sütőbe pirítsuk rá a sajtot.
Egyszerű, de nagyon finom kiegészítője lehet a húsvéti menünek.
Megtöltés után :
|
Szia Andi!
Nagyon jól néz ki ez a töltött tojás!
Kifogom most húsvétkor próbálni.
Nagyon jók a receptjeid a gesztenyés mézes krémest megsütöttem fenomenális volt! Köszönöm a jó recepteket!
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!!
Ildikó