♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Buktatorta

 

Buktatorta

 

Hozzávalók : 50 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 3 evőkanál porcukor, 1 mokkáskanál só, 2 evőkanál olvasztott vaj, 3 dl langyos tej

 

A töltelékhez  :  25 dkg baracklekvár

 

A kenéshez : 1 db tojássárgája

 

Elkészítés :

Az élesztőt a langyos tejnek kb. egyharmad részével, csipet cukorral felfuttatjuk,  és a tészta többi hozzávalóval összegyúrjuk és duplájára kelesztjük VAGY  beletesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába az összes hozzávalót, a felfuttatott élesztővel együtt. Tészta dagasztás-kelesztés programon elindítjuk a gépet. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe.
Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só, rá a liszt, és az egyéb járulékos anyagok, legfelülre pedig az élesztő!

Mikor megkelt, lisztezett asztalra borítjuk a tésztát, nyújtófával egy kb 30 cm-es sugarú körré nyújtjuk. Fánkszaggatóval, vagy üvegpohárral köröket szaggatunk ki belőle és mindegyik közepébe teszünk egy diónyi nagyságú lekvárt. Alul összecsípve a tésztát, gombócokat formázunk belőlük. Egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaformát kivajazunk, és egymás után beletesszük a bukta gombócokat úgy, hogy az oldalukat szintén megkenjük olvasztott vajjal. Ez azért szükséges, mert így sülés után könnyen szétválnak a buktácskák. Ezután a tojás sárgájával lekenjük a buktasereget. Előmelegített sütőben, 180 C-on, kb 35 perc alatt, pirosra sütjük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd porcukorral meghintve tálalhatjuk.

 

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
56 hozzászólás
2023.04.09. 09:01
Gellért Mónika

Kedves Andi! Tudtam, hogy létezik ilyen, csak... No a te recepted olyannyira tökéletes, hogy 3 napon belül már másodszor kell sütnöm, :D Annyit módosítottam , hogy csak falanyi kis buktagolyók lettek, lehet ezért fogy olyan gyorsan...A harmadik kör közkívánatra Nutellás lesz.

2015.10.26. 15:31
Paréj Nikolett

Kedves Andi!Nagyon szépen köszönöm a receptet. Nekem is sikerült elkészítenem, pedig a kelt tésztával nem igazán vagyunk jóbarátok, eddig soha semmi nem sikerült amihez kelt tészta kellett. Ez a recept azonban "összehozott "minket, óriási a sikerélményem, újra bátor lettem, a kelt tésztával pedig barátságot kötöttem. Köszönöm mégegyszer is a receptet és további sok sikert kívánok! Niki 

 

2012.08.27. 10:56
Zsuzsiiii

Most sültek meg a bukták,én is ilyen formára sütöttem.Nekem nagyon tetszik a recept,finom,könnyű vele bánni,hálás köszönetem a receptért.

2012.04.25. 18:58
noncseeh
Kedves Andi! Már évek óta sütök a te oldaladról és valami isteni finom receptjeid vannak. Köszönöm szépen! :) A válaszod is köszönöm elkészítettem a buktákat és nagyon finomak lettek. Nagyon hamar el is fogyott. Még egyszer köszönöm a recepteket remélem hogy még sok ilyen lesz fent!! Sok puszi! Noémi
2012.03.03. 09:28
noncseeh

Szia Andi!!

Lenne egy olyan kérdésem hogy  tortaforma nélkül is meglehet csinálni?

Üdv: Noémi

Szia! Persze, tedd bele egy kisebb tepsibe. Üdv, Andi

2011.04.08. 20:06
Havasi Gyöngyi

Szia drága Andi!

Ma pedig megcsináltam a buktortát. Isteni finom lett!!!!!!!

2011.03.13. 14:01
Balogh Gabi

Kedves Andi!

Megsütöttem a buktatortát fenséges lett. Én tettem a tésztába egy tojást is. Különféle töltelékkel - vegyes lekvár(ralsütésálló), dióal melyet kristálycukorral és egy pici tejjel, mazsolával megmelegítettem, mákkal, melyet szintén kristálycukorral és egy pici vízzel melegítettem és végül vaniliás, maszolás túróval  töltöttem meg. A tölteléket váltogatva raktam össze a tortát, így meglepetés, hogy ki milyen buktát kap.Már alig várom, hogy jöjjenek az unokáim és újra süthessem.

Köszönöm ezt a finom receptet, s remélem a többi recepted is ilyen finomra fog sikerülni.

Üdvözlettel: BGabi

 

2011.02.24. 19:28

Kedves Andi!

Már nagyon sokat sütöttem az oldaladról,többek között a bukta torta nevezetűt is.Véleményem szerint a receptből hiányzik a tojás (legalább kettő)na meg egy kicsivel több margarín sem árt! Megjegyzem eleinte úgy sütöttem ahogy írtad de próbáld ki mennyivel jobb tojással!!

Gratulálok az oldalhoz szeretem! Üdv:Icu

2011.02.10. 09:56
noraenci

Szia Andi,nagyon szeretem ezt az oldalt,nagyon sok mindent kiprobaltam,nagy sikere volt a receptjeidnek,nagyon guszta a Bukta is alig varom hetveget ,hogy en is elkeszitsem,koszonom a receptet biztosan tobszor fogom elkesziteni ezt is.Gratulalok csak igy tovabb.Szia ENCI

2011.02.05. 14:07
m.viki

nagyon finom  lett, dupla mennyiségből csináltam így 3 tortám lett. királyak a receptjeid, még várom az újabb ötleteket :)

2011.02.04. 22:10
m.viki

nagyon jól néz ki, holnap megcsinálom

2011.01.31. 19:31
J

 Örülök, hogy segíthettem! :) Ezt szoktam alkalmazni hosszú szöveges dokumentumokban, vagy egy-egy netes oldalon is. Például: Nálad! :) Szóval szívesen! Én pedig nagyon köszönöm a sok jó receptet! Még csak bő féléve ismerem az oldalt, de sokmindent elkészítettem már innen, Férjem és persze saját magam örömére. :) További jó sütést-főzést és recept-megosztást kívánok Neked!

Üdv: Judit

2011.01.30. 11:19
J

A kereséshez egy kis segítség (aki esetleg nem ismerné ezt a módszert):

Ha konkrétan (vagy nagyjából) tudjátok, hogy mi a süti vagy egyéb étel neve, és gyorsan szeretnétek megtalálni, akkor segíthet a CTRL+F billentyűkombináció. A megjelenő fehér "sávba" beírhatjátok a keresett recept nevét (vagy abból egy részletet) és legkésőbb az enter lenyomásával (de már lehet, hogy írás közben is), színesen kiemeli a szöveges részekből a beírt szót.

Köszönöm! Ezt a módszert én sem ismertem. Üdv. : Andi

2011.01.09. 18:08
páró gyuláné

Ma megsütöttem,egyszerre 3rom adagot,csináltam mákos,diós lekváros,isteni lett,nagyon izlett vittem a szomszédba is kérték a receptet,de máskor le forrázom a diót mákot mert a fiam szerint száraz a töltelék! ja és még kakaósat nagyon könnyü atésztával dolgozni én nagy gáztepsibe sütőttem ,könyü puha szóval nagyon finom !mindig innen sütögetek és mindig sikerül és sikere van ,még a szoszédban is!köszönöm a receptet!Éva

2010.10.17. 17:55
berimo

Az életben nem hittem volna hogy én ezt meg tudom csinálni de ma már a harmadikat kell sütnöm mert a kis vércséim:-)ugy eszik ahogy sütöm...most csokival probáljuk.A nagyfiam azt mondta minden nap ezt visz suliba csak gyözzem csinálni:-)Ezt a receptet mindig köszönni fogom:-)

Szia! Örülök, hogy ekkora sikere lett a családodban! Üdv. : Andi

2010.10.07. 00:08
Mona

*5-ös a recept!!!

2010.10.02. 17:18
botoska

Szia Andi!   Ismét tuti receptet atál,a lányom már nyüstöl régóta,hogy csináljak neki buktát. De valahogy mindig halasztotam ,hogy majd.De ma megtaláltam nálad a tuti receptet alig kell bele valami és isteni. Már alig vártuk ,hogy kicsit hüljön és tudjuk enni. Nagy sikert aratot!  Csak így tovább Andi tuti recepteid vanak. Akármit készítetem mindig sikerem volt! Köszi Szia Botoska!

2010.07.27. 13:59
melinda

Szia!

Ki kell jelölni a kinyomtatni kívánt felületet. Megnyomod a Ctrl - t és a "p" betűt egyszerre (tehát: CtrlP). Bejelölöd, hogy a kijelölt területet nyomtassa (mert magától az egész oldalt ajánlja fel) és nyomtatás.

Én így szoktam.


2010.03.26 15:42
Deák István László

„szia!:) Jónak tűnik,de az oldallal van egy kis baj! Nincs nyomtatási felület,magyarul más oldalon egy kattintással lelehet szedni a recepteket de itt sajnos hiába kerestem a másik féle kimentése pedig elég macerás:S Ha tudsz ezen valamit változtatni annak nagyon örülnénk:) köszönöm szia

Kedves István! Ha a gportal-on lenne kereső funkció, akkor én is alkalmaznám, de sajnos nincs és nem tudom, hogy miért. Tehát nem rajtam múlik a dolog. De ettől függetlenül a receptek nyomtatása, igaz nem 1, de 2 kattintással megoldható word-ben. Üdv. : Andi

2010.07.02. 23:37
Ibus

Nagyon jól néz ki ez a süti, én is elszeretném készíteni, csak elötte azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora átmérőjű pogácsaszaggatóval kell kiszaggatni a tésztát?

Szia! Én fánkszaggatóval szaggattam, ami 8 cm átmérőjű. Andi

2010.06.20. 09:42
Moncsi

Kedves Andi!

A héten csináltam meg először, azóta még 2 adagot sütöttem. Isteni finom, és agyon dícséri mindenki! Szeretnék túrósat is csinálni, de kezdő "szakácsként" nem csináltam még, leírnád, hogy te a buktába a túrót milyen arányokban, miből készítenéd? Nagyon megköszönném!

Moncsi

Kedves Moncsi! Örülök, hogy buktatorta.  1 kg túróhoz kell 2 tojás, 10 dkg cukor, 1 van.cukor, 10 dkg búzadara, citromhéj, mazsola. Andi

2010.06.16. 22:51
Moncsi

Kedves Andi!

Ismét kipróbáltam egyet a receptjeid közül és nem csalódtam. Valami isteni lett. Féltem nagyon, mert a kelt tésztás dolgok (pl pogácsa még sosem sikerült) nem nagyon sikerültek. Na de azért megcsináltam. És fincsi lett! Jelentem este 8-ra már nem volt belőle semmi sem, pedig mi csak ketten vagyunk. Szülőknek is vittünk egy kis kóstolót, de a nagyját mi ettük meg! 

Köszönöm a receptet, biztosan többször is fogok sütni!

További jó konyhatündérkedést!

2010.04.12. 12:47
Deák István László

Szia Andi.Valóban,és köszönöm a válaszod! Ma megint elkészítjük a tortát,de az előzőnél nekem a közepe nem sült át és kicsit mancsos volt...Ha lejjebb veszem a hőfokot hogy ne kapja meg olyan gyorsan az megoldaná a problémát?

nem légkeveréses a sütőnk,de attól félek,ha lejjebb veszem akkor kiszárad a végén.

Nagyon finom a süti csak ajánlani tudom:)

Szia! Ha lassabban sütöd az nem gond, akkor biztosan könnyebben át tud sülni a közepe is. Gondolom közben már el is készült. :) Üdv. : Andi

2010.03.28. 20:58
GABI0925

Szia!

Ma megsütöttem és nagyon isteni lett.Finom omlós a tésztája.Nagy segítség hogy a receptekhez van kép,így van fogalmam legalább,hogy hogy kell kinézni a sütiknek és az ételeknek.Köszi   Gabi

2010.03.26. 15:42
Deák István László

szia!:) Jónak tűnik,de az oldallal van egy kis baj! Nincs nyomtatási felület,magyarul más oldalon egy kattintással lelehet szedni a recepteket de itt sajnos hiába kerestem a másik féle kimentése pedig elég macerás:S Ha tudsz ezen valamit változtatni annak nagyon örülnénk:) köszönöm szia

Kedves István! Ha a gportal-on lenne kereső funkció, akkor én is alkalmaznám, de sajnos nincs és nem tudom, hogy miért. Tehát nem rajtam múlik a dolog. De ettől függetlenül a receptek nyomtatása, igaz nem 1, de 2 kattintással megoldható word-ben. Üdv. : Andi

2010.03.16. 13:54
Erzsibaba

Kedves Andi!

Bárcsak én is ilyen jól tudnék sütni főzni mint te.Már sok receptedet kipróbáltam nem mindegyik sikerült pont olyan szépre mint neked,de ízre mind nagyon finom.A buktatortát is megsütöttem,egy kicsit puha lett a tésztája,ezért nehezebb volt vele dolgozni,féltem is,hogy ez a kukában landol majd.Hát tévedtem mert 5 perc alatt kiürült a tál.Allig tudtam megmenteni magamnak egyett,hogy megkostoljam.Isteni fincsi lett!Különössen örülök a sok új receptnek és ételképeknek,mert ezek ismét meghozták a kedvem a "kísérletezéshez".Arrol nem is beszélve ,hogy már csak a képek láttán összecsordul a nyál a számban.Szeretném megköszönni a sok jó ötletet,ami kicsit megváltoztatta a szürke hétköznapokat az ebédnél.Itt a tálalásokra célzok.További sok sikert és jó ötleteket kívánok,hogy legyen mit lemásolnunk rólad!Köszönet a sokmindenért a családom nevében is.Erzsibaba

2010.02.09. 15:20
Bea83

Én kapásból dupla adaggal indítottam, és mit ne mondjak így is mind egy szemig elfogyott...

Isteni puha a tészta- még másnap is- bár akkorra nem sok marad belőle.

Mive dupla adagból szoktam készíteni egy magasabb falú gáztepsibe rakom, és így szép négyszögletes lesz és egyszerre meg tudom sütni.  A család egyik kedvence.

köszönöm a receptet!

2009.12.22. 14:22
boniko

Kdeves Andi! én is elkészitettem a buktatortát! nekem icipici batyuk lettek. te mekkora pogácsaszaggatóval készíted?

az ize viszont mennyei!szinte szétomlik a számban!  köszönöm!!!!!!!

2009.12.07. 18:00
Zsuzsa

Kedves Andi! A kelt tészták nem nagyon mennek nekem, egy receptedet megpróbáltam, az sikerült, de ez nem.. Porélesztővel készítettem, de szépen megkelt. Viszont a teteje, alja kiszáradt.. NEm tudom mi lehetett a hiba? 180 fokon sütöttem... Tudsz valami ötletet adni, vagy esetleg más? Zsuzsa

Kedves Zsuzsa! Nem lehet, hogy túl gyorsan és erős lángon sütötted? Andi

2009.12.07. 10:16
Jutka mama

Nnyon jól sikerült a bukta torta,mutatós ,tetszett a családnak,barátoknak.Nagyon szeretek Nálad kalandozni,nagyon ötletes és nem utólsó sorban ügyes vagy.Sok mindent ellesek Tőled.Gratulálok!j

Jutka mama

2009.11.30. 14:27
nasz1985

Szia Andi!

Ebből a tésztából rendes buktát is csinálhatok ugye?

2009.11.28. 19:15
Erika70

Szia Andikám !

Most lettem kész a bukta tortával, isteni finom lett és gyönyörű.

Köszi a receptet!

2009.11.27. 11:04
Gyongyom77

GRATULÁLOK Andi nagyon jó az oldal. Csak igy tovább.

2009.11.21. 15:21
Marcsika

Én is meg süttötem nagyon finom lett.Köszönöm Andi.

2009.10.28. 11:25
zita-mami

Szia Andi!

Gratulálok az oldaladhoz, nagyon tetszik. Már elkészítettem a buktatortát, nagyon finom lett és pont olyan, mint a képen. Még másnap is nagyon puha volt. Köszi!! További sok sikert az új receptekhez:) szia

2009.10.25. 19:42
Varga-Lévai Natália

Szia Andi!

Én már csináltam kelt kalácsot,de ez a buktatorta,ez valami mennyei volt.

Olyan finom puha lett,hogy csak na.Három éves manómnak is ízlett.

Köszönöm a receptet.

2009.10.05. 12:17
Lilla

szia Andi!

Nagyon finom volt a sütemény.

Köszi a receptet.

Üdv:Lilla

2009.09.29. 18:55
Kriszta

Az előbb csináltam meg. Még csak hasonlót sem sütöttem és el sem tudtam képzelni, hogy ilyen kevés hozzávalóból lehet bármit is készíteni. Hát, isteni finom lett!!! Nem tudtuk abbahagyni az evést.

Köszönöm a receptet.

Kriszta

2009.09.19. 23:09
enyko

Kedves Andi! Életem első buktáját a Te recepted alapján készítettem el,hát megkell mondjam nagy sikeret lett.Szeretném megköszönni,hogy ilyen egyszerűen,és érthetően leírod a recepteket /már több mindent kipróbáltam/ Több ismerösömnek ajánlottam már a honlapodat,és nagyon dicsérik.További jó recpteket várunk!!!!

2009.08.05. 10:03
Micsi

Nagyon finom lett! Jó az oldalad, gratulálok!!!

2009.08.04. 16:29
Erika1

Szia Andi!

Eddig azt hittem, hogy csak a nagymamám tud lekváros buktát sütni.....tegnap kiderült, hogy már én is!

Köszönöm ezt a klassz receptet, Erika 

2009.07.19. 15:20
skeepy

Sziasztok

Ha rendes lekvárral készül, nem folyik ki a tésztából???

köszi

2009.07.17. 14:12
Némethné

Hát nagyon jól néz ki...

2009.07.15. 18:45
Andi68

Sziasztok !

Hát ma 40 fok ide 60 fok oda, megsütöttem életem első buktáját. (Pedig már sütöttem az eltelt "pár" év alatt ezt-azt, de a kelt tésztával mindig volt valami bajom-:)) Ilyen finomat még sosem ettem(tünk)  Minden úgy lett, ahogy a receptben leírtad Kedves Andi !

Köszönöm szépen

Vargáné Andi

2009.07.07. 09:25
gju915

Sziasztok!

Tegnap én is megsütöttem a buktát. Próbálkoztam már többféle kelt tésztával, de ezt egyikhez sem lehet hasonlítani. Egyszerűen tökéletes! Könnyű vele dolgozni és nagyon finom! Ma ismét megsütöm estére, csak lekvár helyett diós és gesztenyés tölteléket teszek bele. (Erzsi ötletét ellesve lehet nutellás is lesz) Andinak csak köszönet jár a sok-sok jó receptért!Üdv. mindenkinek: Lili

2009.07.04. 08:21
ERzsi

Szia Andi megsütöttem a buktát nagyon finom lett izlett az egész családnak kipróbáltam turóval is és mogyorókrémmel is igy is nagyon finom  köszi a sok jó receptet  Erzsi

2009.06.11. 23:20
Eneh

Délután elkészitettem  én is a buktát,nagyon finom és puha lett.Pár óra alatt nállunk is elfogyott.Egyébként az eddig kiprobált receptjeid mind jól sikerültek és finomak is!!!Gratulálok,Andi!!!

2009.06.08. 14:13
bnorsi

Ez egy tökéletes recept! Nagyon finom és egy egyszerű bukta ízléses tálalása! A tésztával nagyon könnyű és jó dolgozni. Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Orsi

2009.06.02. 18:56
Szilvi25

Kedves Andi!Elősször is fogadd gratulációmat az oldaladhoz:))CSODÁS!!

Tegnap pünközsd hétfőn megsütöttük anyukámmal ezt az isteni sütit,egyből duplad adagot!

KB 2 óra hosszat élt a süti, mert a család férfi tagjai egyből befalták

További szép napot neked! Szilvi

2009.05.31. 17:57
Anyamonyocska

Kedves Andi!

Ma elkészítettem ezeket a fincsi buktákat, isteni finom lett!

Gratulálok az oldalhoz, nagyon ügyi vagy!

Brigus

2009.05.30. 07:18
csupata

  Megcsináltam  nagyon finom lett, bár én kenyérsütőgéppel dagasztottam be a

   tésztáját, egyszerű és finom recept. Reggel mielőtt a kislányom suliba megy ezt reggelizik itthon.

2009.05.21. 12:41
Dini

Nagyon finom lett!

2009.05.19. 16:16
Dori

Andi!

Különösen jó érzéked van a klassz receptekhez. Ma elkészítettem,  fantasztikus lett köszi

Dori

2009.05.18. 12:38
SzekeresAgi

Most tömöm magamba a langyos lekváros buktákat. Egy egész élesztőt használtam, és növeltem a többi hozzávaló adagját is. Így majdnem dubla adagnyi lett, fele lekváros, fele csokis. Talán marad vacsira... Köszönet a receptért, mert tényleg jobb, mint a korábban próbált recept.

2009.05.16. 11:04
Ági

Megcsináltam!!!Isteni jó lett,ajánlom mindenkinek!!!Jobb mint  a sima bukta és mutatosabb:)))

2009.05.15. 16:09
Ági

Fu de jól néz ki!!Ezt tuti holnap megcsinálom!!!:)))

2009.05.15. 16:09
Ági

Fu de jól néz ki!!Ezt tuti holnap megcsinálom!!!:)))

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa