♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Virslivel töltött kiflik

 

Virslivel töltött kiflik / 12 – 13 db

 

Hozzávalók a tésztához : 50 dkg liszt, 1 kis doboz kefír, 3 db közepes méretű burgonya, 3 evőkanál olaj, 0.5 dl tej, 3/ 4 kocka élesztő, 1 teáskanál só,

 

12 db virsli, 12 szelet szalonna, sajt

 

Elkészítés : A burgonyákat főzzük meg és törjük össze.

A fél dl tejben az élesztőt futtassuk fel egy kevés cukorral. Ezután a tészta hozzávalóit gyúrjuk össze és kelesszük a tésztát a duplájára.

Közben a virsliket tekerjük körbe egy szelet szalonnával. A sajtot vágjuk hosszú vékony darabokra.

A megkelt tésztát nyújtsuk ki és osszuk el 12 darabra úgy, hogy a szalonnás virsliket be tudjuk a tésztába göngyölni. A virsli két oldalára a feltekerés előtt tegyünk a sajtdarabokból.

( de készülhet akár sajtkrémmel is )

 

A feltekert kifliket tegyük sütőpapíros tepsire , kenjük le őket egésztojással, szórjuk meg reszelt sajttal, köménnyel vagy akár szezámaggal. 170 – 180 fokon süssük őket kb. 30 percig aranysárgára.  

 

Nálam most dupla adag készült, az egyik adag csak virslivel és sajttal lett töltve, a másik pedig szalonnás virslivel és sajttal. Egyébként a Töki pompos tészta receptjéből készült. Ajánlom mindenkinek, nagyon finom!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
63 hozzászólás
2013.06.10. 20:39
Zsuzsiiii

Köszi Andi.Közben meg is csináltam és tényleg nagyon jó lett.Annyira finom a tésztája , na és én pirított  kockázott baconnal töltöttem.Hát valami csodás.Mégegyszer köszönöm.

2013.06.10. 18:31
Zsuzsiiii

Kérdezni szeretném,hogy fél dl tejjel összeáll a tészta ?

Szia Zsuzsi, igen összeáll, ott van a kefír is hozzá. Sokszor készítem, nem szokott vele gond lenni. Üdv, Andi

2012.05.12. 06:40
csendeaniko

Kedves Andi!

Tegnap sütöttem meg ezt a csoda kiflit és isteni finom lett :) Én is tejfölt tettem bele a kefír helyett, de nem rontotta el :) Tejfölös fokhagymásra kentem a belsejét, a virsliket pedig császárszalonnába tekertem. Nagyon köszönöm a receptet, rengeteg jó étel van itt fent, örülök hogy rátaláltam az oldaladra :)

2012.03.07. 20:31
Diamond3

Mennyei lett, kár hogy képet nem lehet csatolni :)))) Én fél adagot csináltam, mindent lefelezve, kivéve a só mennyiségét, abból maradt az 1 teáskanálnyi(én nem tettem bele bacont). Kefír hiányában tejfölt használtam én is. A kelesztésre egy tipp: a sütőt melegítsétek be csak egy picit (kb 35-40fokra), majd kapcsoljátok ki(!!!!), és oda tegyétek be keleszteni a tálat, konyharuhával letakarva, vagy radiátorra. Pik-pak megkel a langyos levegőben, a duplájára. Sűtőpapír helyett pedig tökéletes a szilikon lap. Sok sikert mindenkinek, nagyon fincsi ez a kifli!

2011.10.20. 22:27
kincsem212

Köszi a segítséget ,mindenképpen lecserélem a sütőpapírom !

2011.10.15. 19:40
kincsem212

Jah és én is tejfölt használtam kefír helyett és tökéletes így is:)

2011.10.15. 19:29
kincsem212

Készen lettek e kiflijeim !Szépen megkelt és finom is, viszont a sütőpapírt nagyon nehezen tudtam leszedni az aljáról, legközelebb csak kizsírozom a tepsit.

Szia! Örülök, hogy jól sikerültek a kiflik!  Viszont minden bizonnyal nem jó fajta, és minőségű sütőpapírt használsz ugyanis nem ragadhatna rá egyáltalán....Vegyél legközelebb Alufix nevű sütőpapírt vagy szuper jó még a Lidl -ben kapható is. Üdv, Andi

2011.10.15. 17:34
kincsem212

Már a múltkor kinéztem ezt a receptet ,na de most már be is dagasztottam!Kíváncsi leszek, hogy sikerülnek a kiflijeim:)beszámolok majd a végeredményről és  remélem ízleni fog a páromnak

2011.08.28. 15:32
tatika

Én leveles tésztából szoktam készíteni,de idén szilveszterkor tutira ez lesz a befutó!

2011.04.12. 17:51
pasztorkatalin59

Elkészítettem a kifliket nagyon jól sikerült, nagy sikere volt!

2011.02.25. 13:30
nuffy

Szia Andi!

Megcsináltam a kifliket,bár a tészta nem kelt meg renedesen de nagyon finom lett így is 

2011.02.07. 10:52
winniefo

Kedves Andi!

Nagyon szép és jó az oldalad!Ezer köszönet érte!Továbbra is kívánok hozzá sok erőt, kedvet, egészséget!

Egyet kérdeznék ezzel a recepttel kapcsolatban:

pontosan  hány gr. a 3/4 kocka élesztő? még nincs akkora tapasztalatom és nem szeretném elrontani, hogy esetleg többet v. kevesebbet teszek bele.

ne haragudj a buta kérdésemért:-)

válaszodat előre is köszönöm!winnie

Szia! Bocsi, de sosem mértem le, hogy hány gramm  3 / 4 kocka élesztő. Szemmel mérd ki, semmit baja nem lesz, ha egy picivel többet vagy kevesebbet teszel bele. Üdv. : Andi

2010.12.19. 10:01
Kaleidoszkop

Sziasztok!

Kenyérsütőben kevertem, dagasztottam, kelesztettem. Nagyon jó álagú lett a tészta. Most sűl, bár csak sima kiflik töltelék nélkül. Jól néznek ki. :)

2010.12.13. 18:35
p-edina

Szia Andi!

Megsütöttem a kifliket,de nekem nem kelt meg a tésztája rendesen.De attól nagyon finom lett!:)

2010.10.04. 13:05
annamari16

Szia Andi!

Megsütöttem a kifliket, igaz először teljes kiörlésű lisztből, ami alig kelt meg, így elég masszív lett a tészta. Ennek ellenére elfogyott mind.
Másnap megsütöttem az eredeti recept szerint finomliszttel, isteni finom lett. Ez még gyorsabban elfogyott, mint az előző!

Köszönjük a receptet! További jó sütést, főzést mindenkinek! Üdv. Annamari

2010.09.29. 14:06
annamari16

Szia Andi! Először is nagyon köszönöm a sok-sok receptet, amit feltettél az oldaladra, már többet nagy sikerrel elkészítettem. Most épp ezt a kilit kerestem és ma meg is sütöm, majd megírom milyen lett.

Tudsz róla, hogy az alábbi oldalon valaki sajátjaként tette fel a receptedet? A képek ugyan hiányoznak, de a szöveg egy az egyben a Tiéd.

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hotm_id=37435&a_id=710903&h_id=122417

2010.09.21. 17:49
zsyke

Szia Andi :)!

Írtad hogy dupla adagot csináltál....vagyis ez a recept duplázva van?:)

Én szerintem teszek a tetejére szezánmagot és sajtot is nem fog megégni mire elkészül???

Szia! A recept normál adagra, 12 - 13 db-ra szól. Andi

2010.09.11. 12:48
Viki

Kedves Andi!

Az eggyik ismerősöm úgy csinálja hogy nem egy egész virslit rak bele hanem csak egy kissebb darabot(úgyértem felszeleteli a virslit és annak az eggyik darabját).És hogyha csak egy darab virslit rakok bele,akkor is mondjuk ennyi liszt kell a tésztába?

Köszönettel:Viki

2010.06.23. 21:34
Kataanya

 Kedves Andika!

Kata-ból Kataanya lettem, mivel a gép a bejelentkezéshez kevésnek találta a betűket.

Szóval, több dolgot megcsináltam már. Nem voltunk édesszájúak soha, de ezek a sütik szépek is és jók is. Csodálkozik a családom, hogy sütök, mert inkább iszonyú sokat főztem, abban vagyok inkább jártas.

Egy dolog, ami nem megy. A kenyér. Többször sütöttem gépben. Nekem, ill. nekünk az sem az igazi.

Szeretném azt az ízt visszahozni, amit régen ettem, Te gyerekkorodban, én régebben. Azt a tömör, kissé "savanykás" ízű kenyeret nem tudom eltalálni. Venni nem lehet sehol.

Kérlek, ha tudsz, segíts!

Köszi, üdv. kata

2010.06.23. 16:05
jupet

Kedves Andi!

Tegnap találtam rá erre a jó kis oldalra! Meg is sütöttem a túrós batyut, ami Isteni finom lett!   Ma megsütöttem a a virslivel töltött kiflit! Hát a 2.5 éves lányaim gyűrték befele, jó volt nézni .Köszönöm hogy a segítségeddel konyhatündér lehetek! Gratulálok!

2010.06.15. 18:26
Kata

 Kedves Andi!

Ezt harmadszor is megcsináltam keménysajttal. Az is kiolvadt, felszívódott.

Így is nagyon nyam-nyam lett. Igen fínom ez a tészta. 

Jobb, ha én ezeket az oldalakat nem annyit nézem, mivel szinte minden tetszik.

Jönnek a kilók, annyira finomak.

2010.06.02. 12:25
sziszi34

 SZIA ANDI! KIPRÓBÁLTAM ÉS NEM HITTÉK EL, HOGY ÉN CSINÁLTAM A KIFLIKET. OLYAN VOLT MINTHA A PÉKSÉGBŐL HOZTAM VOLNA! KIADÓS, LAKTATÓS ÉS NAGYON GUSZTA!

2010.05.18. 17:54
judita.m

Bocs Andi!

Megtaláltam a szemüvegem!!!!!!!!

Üdv: Jutka!

2010.05.18. 15:57
judita.m

Szia Andi!

Ennél a receptnél azt irod, hogy a töki pompos tésztájából készül, de ott nem irsz 0,5dl tejet, itt pedig igen. Én most készitem, összegyurtam a tésztát az élesztős tejen kivül nem raktam hozzá több tejet és ugy gondolom, hogy most pont jó a tészta állaga. Légyszives ird meg, hogy ez csak véletlen elirás, vagy Te igy készited! Köszönöm szépen!

A méhkas sütit elkészitettem és nagyon finom lett!!

Pénteken pedig a sonkás-sajtos-tejfölös csigát szeretném elksziteni!

Mégegyszer köszi!!

Üdv: Jutka!

2010.05.18. 12:45
Kata

 Kedves Andi!

Ez a recept nagyon népszerű lett.

Először az egészhez fél kg darált pulykát vettem, amit pörkölt-szerűen megcsináltam, majd kihülés után hozzátettem 3-4 keménytojást(összenyomkodva). Ezután bele: bors, só, kecsap (fon), mustár, kis reszelt sajt. Majd a tetejére is reszelt sajt. Szupi lett.

Másodszor, sok-sok reszelt sajtot tettem bele. Finom volt, de a belsejében csak egy nagy lyuk keletkezett, ezek szerint a sajtot felszívta a tészta és ki is folyt. Ezzel együtt jó ize volt, meg guszti is.

Szerinted ebből egy fínom pogiszerű is készülhet.?

üdv.

Kata, örülök, hogy elkészítetted már többféle változatban, ízesítésben is. Pogit a tésztából? Hát nem tudom, csak azt tudom mondani, hogy ki kellene próbálni. Üdv. : Andi

2010.05.15. 07:55
rajongo

A krumpli  burgonyapehellyel helyettesíthető? Hány dekát tegyek bele?


2010.01.25 15:54
maca

maca

Kedves andi!!

Ha én dupla adagot szerenék sütni akkor mindenböl a duplája kell?????

Természetesen!!

2010.05.01. 11:26
Mazugné Ibolya

Szia Andi! Kipróbáltam már pár receptet, nagyon jók. Szeretném a virslivel töltött kiflit meg csinálni és kérdezném hogy ha előző este elkészítem és hűtőbe rakom,majd reggel sütöm ki akkor is jó lesz?  Köszönettel Ibolya!

Kedves Ibolya! Sajnos nem tudom, még nem próbáltam, fogalmam sincs, hogy az élesztő hogyan viselkedne. Andi

2010.04.25. 18:09
MuchaJudit

Szia!

Ki szeretném próbálni ezt a receptet, de lenne 2 kérdésem: 1. kenyérsütőgép dagasztó-kelesztő programon is összeállítható ez a tészta? 2. szárított élesztővel is jó lesz?

Köszönöm!

2010.04.21. 18:53
Vadászné Adrienn

Kedves Betti!

 Akkos felezed el az elkészített tésztát és helyezed a fagyasztóba, amikor a kelesztésen már túl vagy?

Köszönettel

Adrienn


2010.01.14 08:59
DemeterBetti

„Sziasztok!

Én most készülök kipróbálni ezt a receptet, ergo még nem fagyasztottam a tésztájából, de fogok, az biztos. Ugyanis én minden kelt tésztás dolgot dupla adagban szoktam készíteni, és az egyik részét teszem is be a fagyóba, legyen az édes vagy sós, mindegy (pogácsatészta, lángostészta, fánktészta, stb.) Így a következő alkalommal időt spórolok magamnak. Annyi a titka, hogy előző este ki kell venni és reggelre kiolvad, utána pedig ugyanúgy lehet vele dolgozni, mintha akkor készült volna.Egyáltalán nem lesz vizes a tészta. Próbáljátok ki bátran. Ha esetleg nem bíztok a tapasztalataimban, próbáljátok ki először kicsi adaggal, én is úgy kezdtem ismerkedni ezzel a dologgal, és megérte.

Üdv Mindenkinek!

Andi Neked pedig leírhatatlanul hálás vagyok - az egész családommal együtt! Köszönet Neked, Te egy Csoda vagy!

Betti”

2010.03.25. 22:23
Bodri Jánosné

Amit még elfelejtettem az előbb: a sütőpapíromat sajnos nekem is le kell "cserélnem".De ez már részletkérdés...

2010.03.25. 22:18
Bodri Jánosné

Nagyon-nagyon finom vacsora lett a kiflikből,gyermekeim,akik 11,5,2 évesek olyan élményt adtak mikor ették ,hogy azt nagymama koromban is látni fogom!!!

Kedves Andi!!!Köszönet és hála nemcsak ezért a receptért,hanem azért hogy vagy nekünk.Sok-sok finomsággal vendégeltem már meg családomat és barátaimat is.

További sok siker Neked!!!...mert megérdemled!

Egy négy gyermekes anyuka

Ui:a legkisebb még nem kóstolhat ,3 hónapos

Szia! Örülök, hogy ekkora élményben volt részed az elkészített kiflikkel. Én pedig a 4 gyerkőchöz gratulálok! Andi

2010.03.22. 01:10
Gigi

Sziasztok!Ismet sutom a kiflit,nagyon finom,Andi mar New Yorkban tobben is probalgatjak receptjeidet nagy orommel!Isteni lett a kifli,ma ismet sutom,a meggyes pitet is kiprobaltuk,mennyei!!!Gondolkozom a receptjeidbol nyitok itt egy cukraszdat:))Picurkanak uzenem,en multkor a toltott kifi tesztajat kefir hianyaban tejfolel helyettesitettem,es isteni fini!

2010.03.11. 10:38
Picurka

Sziasztok! Kerdeztem tegnap, hogy lehet-e esetleg helyettesiteni a kefirt tejfollel. Kiprobaltam es igy is fincsi lett! Koszi a receptet!

Udv:Picurka

2010.03.10. 19:20
Kis Györgyné

Sziasztok!!!!!!!!!

Megsütöttem és nagyon izlett, főleg a kisunokámnak, aki nem is gondolta hogy ezt is szereti. Másnap mis vitt belóle az iskolába, mert még másnap is nagyon finom puha

Kösuönöm   Csidi

2010.03.10. 12:58
Picurka

Szia Andi, sziasztok! En is nagyon szeretnem megsutni ma ezt a finomsagot. Az lenne a kerdesem, hogy a kefirt lehetne-e helyettesiteni tejfollel, vagy joghurttal, mert nalunk kefir nem kaphato... Elore is koszi a valaszt! Imadom az oldalt!

Szio: Picurka

2010.03.07. 02:15
Gigi

Szia Andi!Isteniek a receptek a Fanta Tortaval kezdtem kisfiam 1 eves szulinapjara.New Yorkban elunk es allandoan sutok fozok,vegre talaltam egy oldalt amin minden recept nagyon fini.Most epp ezt a kiflit sutom,a tortanak nagy sikere volt.Ajanlom mindenkinek a tarsasagunkban.Udvozlettel es koszonettel a sok sok finomsagert,Gigi

Kedves Gigi! Örülök, hogy még New York-ból is olvassák az oldalamat és készítik a magyar süteményeket. Sok sikert a kiflikhez is. Üdv. : Andi

2010.03.04. 19:55
Amy

Kedves Andi!

Már rengetegszer megsütöttem ezt a kiflit, egyszerűen nem tudok annyit csinálni hogy elég legyen. Ráadásul mindenki kéri a receptet:) Nagyon szeretjük, isteni finom. Persze a tölteléket mindig variálom, de a hagymás fokhagymás tejfölös sonkás verzió megy nálunk a legjobban. Ma is sütötem persze /dupla adagot!/ és gondoltam 1 merészet:)  .. .. .hogy mi lenne ha kipróbálnám mint pizzatésztát is. Tökéletes hozzá!!!!

Nagyon hálás vagyok a receptért! Köszönöm Neked! Már több receptedet kipróbáltam az oldalról, eddig minden tökéletesre sikerült!!! Lehet hogy mégis tudok sütni????

Kedves Amy, örülök, hogy ekkora sikere lett nálatok. Jó ötlet a tejfölös - sonkás verzió, én is ki fogom próbálni. Szerintem tudsz sütni!  Üdv. : Andi

2010.03.03. 10:47
edit0710

 Óriási sekere volt köszi a receptet:-)

2010.02.24. 11:32
maca

maca    Szia andi!!

Nálunk nagyon nagy sikert aratott a kifli .Szinte minden héten kel csinályak a párom is nagyon szereti ..Köszönöm andi!!!!!!!!

2010.02.18. 09:13
boros zoli

cya andi én meg csináltam ezt a vislis töltöt kiflit nagyon finom let csak nem jön fel de mér de szerintem nem az élesztö a  baj

2010.02.03. 12:21
Niki

Kedves Andi!

Elkészítettem a kifliket és mondhatom Isteni lett!Annyit ettünk belőle, hogy mindenki megrontotta a gyomrátEgyébként én is csak sajtot tettem bele, de így is nagyon laktató lett, s azon gondolkodtam, hogy legközelebb kipróbálom azt, hogy megkenem a tésztát mustárral és úgy teszem rá a virslit, de sajt és bacon nélkül, s ha kihülés után a tetejét levágjuk, egészen hot dogos feelingje lehetne...!

Gratulálok Andi, zseniális receptjeid vannak, már többet is kipróbáltam!Köszönöm, hogy vagy!

Niki

2010.02.01. 14:31
Baledo

Kedves Andi!

Isteni ez a recept ! Tegnap elkészítettük, hát alig tudtuk kivárni, hogy kihüljön . Mivel jó hosszú és vastag virsliket kaptam ezért én negyedeltem őket így 24 db lett. Én "csak" sajttal tekertem be a őket a szalonna lemaradt, de így is nagyon laktatós lett.

A szilikonos sütőpapírt ajánlom én is, évek óta csak azt használom. Abban biztos, hogy nem ragad le semmi és egyben lejön a süti aljáról.

További szép napot Mindenkinek!

Dóra

2010.01.28. 16:40
DemeterBetti

Javaslom mindenkinek, hogy szilikonos sütőpapírt használjatok, arra nem ragad semmi, ráadásul többször felhasználható, csak kicsit le kell tisztogatni. A színe ugyan nem valami bizalomgerjesztő, de akkor is ez a legjobb. :)

Kelly szilikonos sütőpapír

Szerintem 100ft-os boltban fogjátok megtalálni (én nagykerben veszem, ezért nem tudom pontosan hol lehet kapni).

Üdv Mindenkinek!

DemeterBetti

2010.01.27. 13:27
Ildikó

Most lett kész ez a finomság!

Hát mit ne mondjak még ki se hűlt,de már alig van belőle.Legközelebb dupla adagot kell csinálnom!Köszönöm ennek a finomságnak a receptjét is.

2010.01.26. 18:10
maca

maca

Én mg scináltam a dupláját és én úgy gondolom,hogy a dupla élesztö az 1 kg liszthez sok mert ha más receptett nézek akkor az 1 kg liszt hez 1 kocka élesztö kell .Ezért kérdeztem meg ,hogy a duplája kell -e???Köszönöm a válaszod.De igy is nagyon finoman sikerült.

2010.01.26. 11:01
Ica

Sziasztok!Én a kész kifliket folpackba becsomagoltam és lefagyasztottam!A kislányomnak este előőveszem a fagyasztóból és másnap viheti tizóraira!Nem panaszkodott még hogy ne lenne jó!!!!!!

2010.01.25. 18:45
Niki

Én is megsütöttem a kifliket és szuper finom lett :) Sikere volt. Köszönöm én is a receptet. 

Viszont a sütőpapír nekem is ráragadt az aljára :P De egy kicsit megnedvesítettem és szépen le tudtam húzni.

Szia! Neked is csak azt tudom mondani mint Icának, hogy nem szabadna leragadnia. A sütőpapírod a gond, én lecserélném a helyedben. Andi

2010.01.25. 15:54
maca

maca

Kedves andi!!

Ha én dupla adagot szerenék sütni akkor mindenböl a duplája kell?????

Természetesen!!

2010.01.24. 20:34
Ica

A kiflik nagyon finomak.Máskor is meg fogom csinálni,csak egy kis malőr csúszott be mert nekem a sütőpapir ráragadt az aljára.Legközelebb zsirozott tepsibe sütöm!

Szia! Cseréld le a sütőpapírod és akkor nem lesz ilyen gond. Nekem soha semmi nem ragad le. Alufix a neve annak amit én használok. Üdv. : Andi

2010.01.24. 19:15
maca

Kedves andi nagyon finomra  sikerült a kiflim és csak köszöni tudom neked hogy meg találtalak ....Köszönöm..

2010.01.24. 14:45
Rácz Judit

Kedves Andi!

Nem rég mentem nyugdíjba, tehát nem vagyok már fiatal. Amíg dolgoztam, nem nagyon értem rá sütni, meg egyébként sem volt erősségem. A Te remek receptjeid, és könnyen érthető leírásaid, a guszta képek, felbátorítottak, hogy én is megpróbáljam. Több mindent kipróbáltam, és eddig minden nagyon finom volt. A virslivel töltött kiflik, a mai remekmű igazán jó lett. Alig várom, hogy a kedves szomszédaim a délutáni pihiből felébredjenek, hogy velük is megosszam ezt a finomságot. Sosem késő tanulni.

Gratulálok az ötleteidhez, a kreativitásodhoz, örülök, hogy rátaláltam a honlapodra.

Rácz Judit

Kedves Judit! Köszönöm a hozzászólásod és a dícséreted! Igazán örülök, hogy sikert arattál az eddig kipróbált receptekkel. Remélem ez a továbbiakban is így lesz! :) Sok sikert hozzá! Üdv. : Andi

2010.01.18. 19:50
Marianna

Szia Andi!!

Én ezt a pizzás csiga tésztájával szoktam elkészíteni.Úgy isteni!De majd kipróbálom így is!!!Nálunk mindenki nagyon szereti.

Mariann

2010.01.16. 17:51
trarita

Szia Andi!

Elkészítettem ezt a kiflit. Nagyon finom lett!

És egy kicsit újítottam melé. Főtt,füstölt csülköt kis kockákra vágtam és azzal töltöttem meg a tésztát,majd zsömlét csináltam belőle. Klassz lett az is.Ízlett a családnak. Köszi! Üdv: Rita

2010.01.14. 08:59
DemeterBetti

Sziasztok!

Én most készülök kipróbálni ezt a receptet, ergo még nem fagyasztottam a tésztájából, de fogok, az biztos. Ugyanis én minden kelt tésztás dolgot dupla adagban szoktam készíteni, és az egyik részét teszem is be a fagyóba, legyen az édes vagy sós, mindegy (pogácsatészta, lángostészta, fánktészta, stb.) Így a következő alkalommal időt spórolok magamnak. Annyi a titka, hogy előző este ki kell venni és reggelre kiolvad, utána pedig ugyanúgy lehet vele dolgozni, mintha akkor készült volna.Egyáltalán nem lesz vizes a tészta. Próbáljátok ki bátran. Ha esetleg nem bíztok a tapasztalataimban, próbáljátok ki először kicsi adaggal, én is úgy kezdtem ismerkedni ezzel a dologgal, és megérte.

Üdv Mindenkinek!

Andi Neked pedig leírhatatlanul hálás vagyok - az egész családommal együtt! Köszönet Neked, Te egy Csoda vagy!

Betti

2010.01.13. 19:41
orangeandi

Szia Andi, epp most akarnek hozzakezdeni ehhez a gusztusos kis kajahoz... nagyon jol nez ki. Viszont kefirt kell hozza keritsek. Remelem, hogy jol fog sikerulni.

Andi, Tamparol

2010.01.11. 13:16
olga

szia andi ki fogom probálni köszi

2010.01.10. 13:30
Nyitrai Imréné Pircsi

Szia Andikám! Ma megcsináltam a virslis sajtos kiflit, pont így néz ki mint a tied. Én szezám maggal is megszórtam. Nagyon fincsi lett. Már frissítő fóliába csomagolom is a lányomnak a suliba, holnapra. Nagyon ízlik neki is. És nem mindig azt a nyavajás szencsicset kell vinnie. Egy kis változatosság. Nagyon köszönöm a receptet. Gratulálok. Puszi Pircsi.

Kedves Pircsi, nagyon szívesen! Örülök, hogy tudtam ötletet adni egy kis változatosságra. Puszi : Andi

2010.01.09. 18:51
lívi

nagyon finom lett amit erről az oldalról csináltam minden sikerült és finom is lett köszi andi

2010.01.08. 20:05
Edina

Szia Andi!

Ez a fagyasztás dolog engem is nagyon érdekelne!

Köszi előre is!

2010.01.08. 11:09
almasi anamaria

szia andi hay nagyon koszonom a tipeket mind nagyon jol neznek ki es a kiflis nagyon be jott mert nem tudtam mit csinaljak .Koszike

2010.01.08. 09:51
zsu

Szia Andi!

Nagyon jók ezek a kiflik. esetleg fagyasztani nem szoktad, érdekelne, ha igen, akkor hogyan (nyersen, félig sütve, teljesen, utána mit csinálsz vele) és milyen lesz utána.

Köszi: Zsuzsi

Zsuzsi, sajnos nem tudom milyen lehet fagyasztás után. Ezt a fajtát most készítettem először és nem maradt belőle, hogy megpróbáljam fagyasztani.   Talán írd majd valaki aki próbálta már fagyasztani. Andi

2010.01.08. 09:37
evuska

Szia Andi! Már megint megleptél egy nagyon finom receptel.Ugyan is ettem már,de nem volt meg a recept.Holnap 7-vége megis csinálom,remélem nekem is sikerül:) Köszi minden jót neked! Evuska

2010.01.07. 17:25
Nyitrai Imréné Pircsi

Szia Andikám! köszike a receptet, hüm milyen jó lesz a lányomnak iskolába tízóraira is akár. Ügyes vagy puszi Pircsi.

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa