Sárgabarackos muffin / 12 db
Hozzávalók : 8 db közepes méretű sárgabarack ( felaprítva kb. 30 dkg lett ), 15 dkg vaj vagy margarin, 12 dkg porcukor, 3 tojás, 30 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 1 cs. vaníliás cukor
Elkészítés : A barackokat magozd ki, és kockázd fel apróra. A puha margarint keverd ki a porcukorral,vaníliás cukorral, és egyesével add hozzá a tojásokat, alaposan keverd el. A sütőporral elkevert lisztet kisebb adagokban add hozzá a masszához, majd végül keverd bele az aprított sárgabarackot is. A muffin papírokat háromnegyedig töltsd meg, előmelegített sütőben, kb. 180 fokon 20 – 25 perc alatt süsd készre. Végezzél tűpróbát!
|
Szia Andi!Ez a maffin recept nagyon szuper!Imádjuk a receptjeidet mindig sikeresek !Üdv Gyöngyi