[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
felfedeztem egy szuper anonim chat-et a chatzy-n, ahol van magyar chat szoba is, szóval érdemes benézni!
|
Kedves Andi,
Nagyszerű gyűjteményt hoztál itt létre. Nem semmi energiabefektetés lehetett ez, szóval respekt. Kiírtad magadból már az összes receptet❓😉
ℹ️ Ha szeretnétek 🔗 blogírással pénzt keresni és ezzel párhuzamosan szinten tartani az angol nyelvtudásotok, akkor nézzetek rá a linkre, amit előbb mutattam.
A blogger felületen amit ajánlottam @gastrocrutch néven megtaláltok. Részben tervem, hogy a külföldieknek egy pici szeletet adjak a hazai gasztronómia világából, részben meg szeretném kripto meglátásaim közvetíteni.
✅ Egy példa, amit ezen az említett blogger felületen írtam. A 🔗 lecsó receptjét osztottam meg a külföldiekkel és tetszett nekik 😊
--
Üdvözletem,
Tamás
|
Halihó cuclik! Gyertek az oldalamra! Minden hajnalban pikáns beszélgetések a csetben! Néha még Kiszel Tünde is feltűnik! Várlak titeket cuclik! karacsony.gportal.hu |
Szia Andi !
Nagyon szeretem a receptjeidet , rengeteget ételt,süteményt.. készitettem már erröl az oldalról és szinte mind tökéletessen sikerült.
Azt szeretném kérdezni, hogy már jó ideje nem látok új recepteket az oldalon vagy csak nálam nem frissül ???🤔
Üdv: Margó
|
Tisztelt Szerkesztő!
Boldog Új Esztendőt kívánok. Vendég |
Szia Andi!
Csak annyit szeretnék írni, hogy ha jó receptet keresek, rögtön a te oldalad nézem meg!
Eddig még mindig minden nagyon finom volt!
|
Utólag Boldog névnapot kívánok. Vendég |
Középső
2020.04.19 20:25 Sasvári Rita Anita „
Szia,most készítem a mákos meggyes pitét, a kérdésem az lenne,hogy mely sütési módot válasszam,alsó-felső vagy hőlégkeveréses.Köszi szépen:Rita
|
Szia,most készítem a mákos meggyes pitét, a kérdésem az lenne,hogy mely sütési módot válasszam,alsó-felső vagy hőlégkeveréses.Köszi szépen:Rita
|
Boldog névnapot kívánok! Vendég |
Jó az oldal!
Boldog névnapot kívánok neked! Réka |
Nagyon jó a recept!
Gratulálok!
Üdv: Vendég |
Szia!
Ma kipróbáltam az oldaladról a császármorzsát. Valóban nagyon nehezen készült el. Szerintem a tej volt sok. Úgy saccolom , hogy 3 dl elég lett volna. Annyit változtattam , hogy fél adag reszelt citromhéjjat tettem bele. Azt is belekevertem a búzadarás tejbe. Megküzdöttem vele , de nagyon finom lett. Jó sütést mindenkinek!
Üdv. |
Szuper és lenyűgöző sütik. Kerestem valami ihletet, meg amúgy ha nem követek receptet, akkor eléggé ügyetlen vagyok, de szerencsére rátaláltam az oldalara. https://www.ujsagomat.hu/auchan/ a hozzávalókat pedig ezen az oldalon megtaláltam akciósan
|
Kedves Andi!
Tetszenek a receptjei. Szilveszterre a Burgonyás rakott karajt fogom megcsinálni. A jó Isten tartsa meg egészségben, hogy tudjon még ilyen finom recepteket közreadni.
Köszönettel: Lóci
|
Szia Andi!
Az albert kekszes sütivel kapcsolatban lenne kérdésem:ha nem csokipundingot használok, hanem vaníliásat vagy tejszíneset, a krém ugyan olyan sötét lesz, vagy esetleg világosabb?
Köszi a választ! |
szia Andi, evek ota sutok az oldaladrol a csalad nagy oromere. szeretnek tobbet tudni arrol, hogy melyik suti fagyaszthato. jo lenne ha tudnal erre tippeket adni a receptekben, nagy segitseg kulonosen Karacsony elott.
koszonom szepen,
Gabi |
Szia Andi!
Szeretnem megkerdezni,hogy a vanilia pudinggal töltött muffin dupla adagbol esetleg tortat nem lehet sutni belöle?
|
[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
|