[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Szia Andi! Nagyon szeretem az oldaladat! Nagyon jó! Érdeklődnék a mozart tortának nem tudod véletlen a receptjét! Egy cukrászdában ettem és valami pisztáciás és nugátos krém volt benne. Isteni volt! Szia! edina
Szia! Sajnos nem tudom. Üdv. : Andi |
SZia Andi!Gratulálok az oldaladhoz nagyon szuper .
Köszi!! Andi |
Szia Andi! Új vagyok még az oldalon, szeretném a segitségedet kérni, vettem egy 167mmx167mm-es tortaformát. A tortareceptekben megadott mennyiségek (ha nincs külön megjelölve) felét kell ennél számolni? Köszönöm előre is.
Szia! Sajnos nem ismerem ezt a méretű tortaformát. Ez négyzet alakú? Csak azt tudom ajánlani, hogy ki kell próbálnod egy fél adag normál recepttel, és azután látni fogod, hogy mekkora a különbség köztük. Üdv. : Andi |
szia Andi ! örülök,hogy rá találtam erre az oldalra,már régota sütöm a receptjeidet de még csak most tudtam irni neked.Amiota rá találtam azota minden hétvégén kiprobálok egy receptett,már a fiam is sütött egy -kettöt pedig csak /16 éves/,azota talán 1-2 kiló is fel ment,de nem baj.Már a negyedét ki nyomtatuk ,hogy mindig kéznél legyen de most mondta a fiam az egészet ki kell és egy kis könyvet csinálni bellöle ,hogy mindig ott legyen a konyhába..Még egyszer kösszi ezt az oldalt több lehetöséget adtál a fözésbe és a sütésbe
Szia! Sok sikert a további receptek kipróbálásához is! Üdv. : Andi |
szia Andi!én még csak most regiztem az oldaladra,de már egy ideje probálgatom a receptjeida csirkelmel őzgerincformában az emeletes élvezeten át a tejfölös csodabogárig mindent megcsináltam és nagyon-nagyon-nagyon jol sikerültek és finomak voltakúgyhogy azért regisztráltam hogy köszönetemet és gratulációmat fejezzem ki,csak így tovább!üdv:béniné
Köszönöm! Üdv. : Andi |
Szia Andi!!
Volna egy kérdésem. Nemrég feltettem egy sütireceptet a ,,Ti küldtétek ,, rovatba képpel együtt. Az a problémám , hogy ha ráklikkelek az ,, Olvasoim által beküldött receptek fotoi ,, -ra az én képemet nem találom ott. Nem tudom, hogy miért. Talán oda külön kell feltenni?????
Szia Ildi! Ha a Gertrúd szeletre gondoltál akkor pótoltam a hiányosságot. Igazán kár lenne, ha szerepelne ott, mert nagyon guszta egy süti! :) Üdv. Andi |
Kedves Andi!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat, de az a helyzet, hogy igen, előmelegített sütőbe teszem a kifliket.
üdv.: Marcsi |
Szia Andi!
Bocs hogy az email címedre írtam neked, de nem tudtam hozzáférni az "új hozzászólás" lehetőséghez, ezért zavartalak abban a formában!
Azonban most már sikerült, ezért itt is leírom a problémámat, hátha mások is okulnak belőle, vagy tudnak tanácsot adni!
A vaníliás kifli isteni, egy bajom van vele, hogy nem maradnak szép gömbölyűek, hanem mire megsülnek, szétterülnek kb. duplájukra és laposak lesznek.
Ezt nem tudom, hogy miért lehet?!
Ha esetleg valaki tudja, segítsen nekem ebben, előre is köszi: Marcsi.
Kedves Marcsi! Csak egy dologra tudok gondolni, hogy miért lapulhatnak el. Előmelegített sütőben sütöd? Ha nem, akkor ez lehet a gond. Most néztem meg a receptet, igaz nem szerepel benne, de ez általában minden sütinél fontos dolog. Várom válaszodat! Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Nagyon jó az oldalad! Kedvencem lett! Csak itt keresek ezentúl recepteket! További sok sikert és jó egészséget kívánok neked!
Üdv: Edit
Kedves Edit! Köszönöm a hozzászólásod! Sok sikert kívánok a receptek kipróbálásához. Várom a véleményeidet is az elkészített ételekről vagy süteményekről. Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Köszönet az oldalért !
Sok mindent ki próbáltam már innen és minden nagyon finom volt.
Folytasd igy tovább
Szia! Sok sikert a további receptek kipróbálásához is! Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Szeretnék feltolteni képet a receptek mellé amit bekuldok.Segíttenél,hogy hogyan csináljam?Elore is koszi a válasod. mary
Szia! Légysz küld el az email címemre és én felteszem a recept mellé. Üdv. : Andi |
Szia Dóra!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe? Ehhez is te kellettél! :)
De még mindig nem értem a tepsi méretét! :)
Pedig én akkorába csináltam, mint Andi, mégis nagyon alacsony lett (nagyon-nagyon).
Na, most már biztos sikerül! Egy sütivel ennyit még nem szenvedtem soha, de majd jól megmutatom! A családom már kész van attól, hogy minden héten máshogy néz ki ugyanaz a süti, de csak eszik és eszik hétről hétre! :)
Egyszer már csak olyan kinézetű lesz, amilyennek lennie kell...
2010.08.05 13:24 Baledo „Kedves Zsani!
Nem haragszol meg, ha megosztanám Veled a saját tapasztalatomat az emeletes élvezettel kapcsolatban?
Amikor én először csináltam úgy voltam vele én is, hogy túl lágy a krém. Nem szerettem volna ha szétfolyna ezért tettem hozzá habfixálót és úgy vertem még tovább. Bevált. Azóta én mindig így csinálom. Volt hogy kerek tortaformában készítettem és egyben maradt. Ilyen célra egyébként a zselatinfix is nagyon jó. Andikának a citromos álom receptjét - mielőtt rátaláltam volna erre az oldalra - kaptam meg egy kolléganőmtől és abban volt a zselatinfix. Nagyon szeretek vele dolgozni, mert annyira jó állagú krémet lehet vele készíteni, hogy nyugodtan lehet szeletelni nem folyik szét. Az emeletes élvezetnél viszont csak a sima Dr. Oetker-es habfixáló is bevált.
Ha gondolod próbáld ki, rosszabb biztos nem lesz és szerintem nem fogsz csalódni .
További szép napot kívánok!
Dóra” |
Szia Andi!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. A párom nagyon szereti a gofrit. Itt megtaláltam a megfelelő receptet. Elkészítettem már a tejfölös csodabogarat, az emeletes élvezetet és a sportszeletet. Nagyon örülök, mert jól sikerültek és a családom is megdicsért.
Köszönöm Neked
Szekeresné
Szia! Köszönöm a visszajelzést! Örülök, hogy sikered volt az elkészített sütikkel.
Üdv. : Andi |
Kedves Zsani!
Nem haragszol meg, ha megosztanám Veled a saját tapasztalatomat az emeletes élvezettel kapcsolatban?
Amikor én először csináltam úgy voltam vele én is, hogy túl lágy a krém. Nem szerettem volna ha szétfolyna ezért tettem hozzá habfixálót és úgy vertem még tovább. Bevált. Azóta én mindig így csinálom. Volt hogy kerek tortaformában készítettem és egyben maradt. Ilyen célra egyébként a zselatinfix is nagyon jó. Andikának a citromos álom receptjét - mielőtt rátaláltam volna erre az oldalra - kaptam meg egy kolléganőmtől és abban volt a zselatinfix. Nagyon szeretek vele dolgozni, mert annyira jó állagú krémet lehet vele készíteni, hogy nyugodtan lehet szeletelni nem folyik szét. Az emeletes élvezetnél viszont csak a sima Dr. Oetker-es habfixáló is bevált.
Ha gondolod próbáld ki, rosszabb biztos nem lesz és szerintem nem fogsz csalódni .
További szép napot kívánok!
Dóra |
Szia Andi!
Én is 31*23-as tepsiben csináltam, de az emeletes élvezetet elnézve még ennek a fele is lehetne a tepsi, hogy ilyen szép magas a tiéd. Jó, a krémet tovább verem, bár már nekem 3 perc után is jónak tűnt. Tényleg kell 12 percig verni?? Annyit nem bírok ki! :) A túró bakonyi túró (zsírszegény tégelyes), a legjobb szerintem. Lehet, hogy az meg túl lágy állagra? Milyet ajánlasz? Köszi előre is a segítséget!! Harmadjára már csak fog sikerülni! Ha nem , hát leteszek erről a sütiről, csinálok másikat. De én ilyet akarooooooooook!!!! :)
Zsani
Zsani, szerintem a túró fajtával semmi gond,én is hasonlót vagy ilyet használok. Ha nem is 12 percig, de én is elég sokáig vertem, de nem kézzel, hanem gépi mixerrel, ki lehet bírni :) Sajnos nem tudom így látatlanban, hogy mit az ami nem jó, mitől lesz lapossabb a sütid. Remélem azért már sikerült újból elkészítened. Üdv. : Andi |
Csodálatos oldal... képek rendkívül étvágygerjesztőek :-) gratulálok
üdv, aniko
Köszönöm Anikó!!! Üdv. : Andi |
Kedves Andi!
Nagyon szeretem az oldaladat, elég sok süteményt már kipróbáltam nagyon finomak voltak. Én rendszeresen keresem a sütéket, ételeket, és megpróbálom átalakítani őket, mivel a kislányom cukorbeteg.
Nem lenne kedved diabetikus sütiket készíteni? Én próbálkozom, de pl. a piskóta tészta nekem soha se sikerül úgy ahogy kellene.
Válaszodat előre is köszönöm.
További szép napot kívánok !Üdv. Évi
Kedves Évi! Mivel eddig nem volt rá szükségem, hogy diabetikus sütiket készítsek, így nem igazán vannak receptjeim. Egy - kettőt kívéve amit az update recepteknél megtalálsz. De ha esetleg Neked vannak bevált receptjeid akkor szívesen indítok egy Diabetikus sütik topikot a Ti küldtétek rovatba. Oda felkerülhetnének az általad már használt receptek és bizom benne, hogy esetleg mások is csatlakoznának és írnának hasonló, általuk bevált diabetikus recepteket. Várom válaszodat! Üdv. : Andi |
HELLO ITT A SZIDI ANYU FÉRJE!!!!
DRÁGA ANDI. NAGYON JÓ HOGY VAGY ÉS LÉTEZIK EZ AZ OLDAL MERT A FELESÉGEMNEK ANNYIRA TETSZIK ÉS AKKORA ÖRÖME VAN EZZEL HOGY ÖRÖMÉBEN NEKEM IS MINDENT KI AKAR PROBÁLNI ÉS ENNEK MEG ÉN ÖRÜLÖK!!!! MÉLY TISZTELETTEL : EGY BOLDOG FÉRJ!!!!!!
Kedves Szidi anyu férje!
Nagyon örülök, hogy ilyen boldogságot okoztam a családban az oldalammal. Remélem még sok mindent fog a feleséged kipróbálni és elkészíteni, amit majd Neked kell tesztelni! Sok sikert kívánok hozzá! Üdv. : Andi |
SZIA ANDI !NAGYON JÓ AZ OLDAL ÖRÜLÖK HOGY RÁTALÁLTAM MÁR SOK SÜTIT KI PROBÁLTAM ÉS MINDEGYIK NAGYON JÓL SIKERÜLT. ÜDV ORSOLYA
Szia Orsolya! Sok sikert a receptek kipróbálásához! Andi |
Sziasztok!
Eddig 2X csináltam meg az EMELETES ÉLVEZETET és mondhatom isteni lett, mind a kétszer máshogy sikerült, de rájárt mindenki így is. Viszont! Egyáltalán nem úgy néz ki, mint a képen. Szeretnék megkérni valakit, hogy akinek tökéletes lett, az magyarázza el nekem (mint a dedósnak), hogy hogyan csinálta, milyen és mennyi alapanyagból. Nem tudom hol rontom el, de nagyon próbálkoznék és addig úgyse nyugszom, míg "Andis" nem lesz!!:) Az Aranka krém nem lesz magas és kicsit szét is folyik, 5 percnél tovább nem is vertem, mert már úgy gondoltam jó kemény lett. Lehet itt a baj? Az alsó kekszes réteg vékony, a túró se jó állagú... Szóval kérem, segítsetek!!! Előre is köszönöm (MINDENKINEK!) és ha sikerül tökkkéletesre, akkor ha ráérsz, meghívlak a 14. kerületbe egy délutáni kóstolóra! :)
Zsani
Kedves Zsani! Ha az alsó kekszes réteg vékony, akkor bizony túl nagy tepsiben készítetted. A krémet szerintem még tovább kellett volna verni. Nem szabadott volna szétfolynia. Milyen túrót használtál, hogy nem volt jó állagú? Hát remélem legközebb jobban és szebben sikerül majd ! :) Andi |
[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
|