Szia Andi. Nagyon örülök hogy rátaláltam az oldaladra nemvagyok egy nagy süti készítő de már kiprobáltam eddig kettő sütidet a lajcsi szeletet ami kitünően sikerült,és most csináltam meg a kekszes krémesedet kiváncsian várom az eredményt kinézetre jól sikerült de remélem szeletelni is tudom majd ha megpuhul.köszönöm neked a recepteket és a sikerélményeket amit a sütieid okoznak a családomnak.üdvüzlettel gamoni76
Kedves gamoni76! Köszönöm a beírásod, remélem a kekszes krémes is sikert aratott. Gondolom nem volt gond a szeleteléssel, ugye? Sok sikert a további receptek kipróbálásoz is! Üdv. : Andi
Szia Judit vagyok!Én ma találtam meg az oldalad,nagyon jó szuper receptek vannak,biztos minél hamarabb megcsinálom őket.Órák óta itt ülök a gép előtt nem tudok betelni a receptekkel,csak nyomtatom ki egymás után őket!!!!Nem régóta van netünk ezért nem igazán megy még a dolog,ezért itt szeretném megkérdezni,ha nem vagyok indiszkrét,hogy hány éves vagy,melyik városban élsz,dolgozol?Nagyon tudhatsz sütni-főzni,hogy ilyen szépen készíted el a sütiket és ételeket!!!le a kalappal előtted csak így tovább.Előre is köszönöm válaszod!!Üdv.Judit
Kedves Judit! Neked is köszönöm a dícséretet! Ha nem haragszol, akkor itt nem szívesen írnám le a mindennapi életem, de e-mail-ben szívesen írok magamról, ha írsz az e-mail címemre. ( balra a menüben ) Üdv. : Andi
Édesanyám ajánlotta figyelmembe az oldaladat, ő rendszeres látogatód és nagy rajongód, rengeteg receptedet kipróbálta már, és tudja hogy imádok sütni. Főzni , na azt nem (dehát muszáj), mert nem szeretek ácsingózni a fakanállal a kezemben, elvesztegetett időnek tartom. Ezért is sütök szívesebben, összekészítem, beteszem a sütőbe és már csak a csilingelésre jövök vissza .
De amit én művelek, az a nyomodba sem érhet! Én leggyakrabban a kollégáimnak sütök, általában névnapra, szülinapra, ünnepnapra. Korábban már megcsináltam a Kinder buenó sütit, de nem a Te oldaladról néztem le, hanem e-mailen kaptam, de a Te recepted volt. Kerek 12 perc alatt tüntettük el az egész tepsi tartalmát, hozzátenném heten voltunk rá! Azóta is könyörögnek, hogy csináljam meg újra. Persze külsőre a közelébe se értem a Tiédnek, de az íze kárpótolt. Majd gyakorlok! Ígérem!
Hát, Csajszi, ez nem semmi, amit Te alkotszt! GRATULÁLOK!
Mostantól én is a rajongótáborodhoz tartozom! Köszönet és hála!
Vigyázz magadra és süss még sokáig!
Üdvözlettel: Anikó
Kedves Anikó! Nagyon köszönöm a dícséretet, örülök, hogy ennyire tetszik neked az oldalam és, hogy ilyen sikered volt az elkészített receptekkel. Az ilyen hozzászólások miatt érdemes tovább fejlesztenem az oldalt. Köszönöm mégegyszer! Sok sikert a további receptek kipróbálásához! Üdv. : Andi
Szia Andi! Előszőr szeretnék Neked minden egyes receptet és tanácsot megköszönni, már mindennapos vendég vagy a konyhámban és mondhatom igen sok elismerő szót szereztél már nekem (amely inkább téged illetne)! A gyermekeim (mind a hárman) és a párom is nagyon szereti azokat az ételeket, sütiket, amiket itt nálad találok!
Most a segítségedre volna szükségem. Megsütöttem a kardinálist, nagyon szépen feljött a tészta a sütőben, de mikor kivettem a sütőből teljesen összeesett, lelapult! Mit ronthattam el, tudnál tanácsot adni!
Előre is köszönöm! Anita
Kedves Anita! Köszönöm a dícséretet, de sajnos nem nagyon tudok segíteni kardális ügyben, mert nekem sem volt vele sok sikerélményem. Nekem is eléggé lapi lett. A cukrászdai kardinálisok azért olyan szépek, mert tele vannak fújatóporral. Szóval szerintem az otthoni soha nem lesz olyan szép mint a cukrászdában kapható. Nekem eléggé elment tőle a kedvem. Háát gondolom most sokat nem segítettem neked. Üdv. : Andi
Csak én nem találom,vagy nem lehet a recepteket elmenteni magamnak,hogy később megtaláljam!?így lehet egyszerűbb másoknak is!De azért nem nagy baj!:-))
Nagyon tetszik az oldal és a formák is,szeretném tudni mennyibe kerülnek!
Előre is köszi!
Üdvözlettel:Dné Kati
Kedves Kati! A gportal oldalakon sajnos nincs lehetőség arra, hogy külön elmentsd a recepteket. Azt javaslom, hogy mentsd el magadnak word dokumentumokba. A formákkal kapcsolatban légyszíves írj az e-mail címemre. ( bal oldalt a menüben ) Üdv. : Andi
Szívből gratulálok Neked ehhez a fantasztikus oldalhoz!!! Nagyon sok receptedet kipróbáltam már, főként süteményeket, és mindegyikkel kivétel nélkül sikert arattam! :) Úgyhogy ezúton szeretném megköszönni a recepteket, és további sok sikert kívánok az oldaladhoz (ami egyébként szerintem profi)!
Üdvözlettel: Zsuzsi
Kedves Zsuzsi! Nagyon köszönöm a soraidat! Az ilyen hozzászólásokért érdemes az oldalt fenttartani és bővíteni. Köszönöm mégegyszer és én is sok sikert kívánok a további receptek kipróbáláshoz is! Üdvözlettel : Andi
Szia,üdvözöllek! Most 3-ra írok Neked,remélem ezt a levelem meg kapod,és válaszolsz is.Tegnap este regisztráltam magam az oldaladra,mert nagyon jónak találom.Örülök,hogy írni is lehet Neked és kérdésekre is válaszolsz.Nekem lenne egy kérdésem,még pedig,vad disznó húsom van,száraz pácban szeretném tenni,de nem tudom,hogy sót tegyek e a pácba.Már sokan mondták,hogy a só nem jó,mert a hús akkor nem,vagy nehezen fog meg puhulni.Te mit tanácsolsz? Át nézegettem a recptjeidet és úgy vélem sokat ki is fogok próbálni,most elöszőr is,az őzgerncformában sült csirkemellét fogom elkészíteni.Hét végén vendégeim lesznek és a vad húst,meg a mellét akarom nekik feltálalni.Köretnek mit ajánlasz a 2 ételhez?Üdvözlettel,Dóra.
Kedves Dóra! Időközben már e-mail-ben megbeszéltük a kérdéseidet, remélem minden úgy sikerült ahogy szeretted volna. Írj, ha kérdésed van! Üdv. : Andi
Nem rég találtam rá az oldaladra. Történt ugyanis, hogy a Donnán nézelődtem, és akkor olvastam, hogy valaki a Te receptedet és képedet használta az engedélyed nélkül. Elég csúnya dolog ez! Kíváncsi voltam, és benéztem ide. Nagyon megörültem és rögtön regisztráltam is. Mi hárman vagyunk a családban. A férjem és a kisfiam gyakran mondogatják, hogy úgy ennének valami finomat. Hát itt válogathatunk kedvünkre. Ma a leveles tepertős pogácsát sütöttem meg. Nagy sikere volt! Régebben már próbálkoztam vele, de nem volt ilyen finom.
Az is nagyon jó még itt az oldalon, hogy ha valamit nem tudok, hogyan csináljam, meg tudom nézni a folyamatot képekben. Pl. hajtogatás stb.
Sok sikert és szép napokat kívánok! Üdvözlettel: Andi
Kedves Andika! Örülök, hogy az első recepttel már sikered volt. Tudnál esetleg nekem a Donnára meghívót szerezni? Sok sikert kívánok Neked a további receptek kipróbálához is! Üdv. : Andi
Most tévedtem először az oldaladra, még nem is volt időm alaposan megnézni, de abból amit láttam, szerintem elszméletlenül jó. Nemcsak,hogy nagyon jók a receptek, de a fotók is mind szépek. Én ma kezdtem blogot irni, ugyancsak gasztronómiai témában, de én még nagzon "kicsi" vagyok. Mindenesetre biztos jó pár receptet ki fogok próbálni innen. Minden tiszteletem és csak igy tovább!
Üdvözöl Kati, Nagyváradról
Kedves Kati! Sok sikert a receptek kipróbálához és a blogoláshoz! Üdv. : Andi
A kisunokám talált rá erre az oldalra és nagyon őrülők neki már megsütőttem a tengerész piskotát nagyon jol sikerült és finom kőszi neked ANDI egy tisztelőd ERDÉLYBŐL
Szia Elzadenes! Remélem a kisunokád örömére majd tovvábbi recepteket is kipróbálsz. Köszönöm a visszajelzést és a dícséreted! Üdv. : Andi
Szia Andi! Több receptedet is kipróbáltam, minden sikerült a leírásod alapján. Most a virslivel töltött kiflit próbáltam ki, szenzációs, mindenkinek bátran ajánlom, a család még tízóraira is ezt vitte. Munkádat én is köszönöm, várjuk az újabb ötleteket.
Kedves Piri! Köszönöm a visszajelzésed, örülök, hogy eddig sikered volt az oldalról elkészített receptekkel. Igyekszem minden héten valami újat hozni. Üdv. : Andi
Köszönöm a sok jó receptet,nagyon sokat kipróbáltam már és nagyon jók!!!!!!!!
Most derült ki ,hogy a kislányom tej és tojásérzékeny. Tudnál nekem olyan recepteket küldeni amibe nem kell tejes dolog és tojás!!!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm előre is!!!! Üd; marcsi
Kedves Marcsi! Sajnos ( vagyis nekem szerencsére ) nincsenek ilyen receptjeim. Ha beírod a google-ba biztosan sok ilyen receptet fogsz találni. Üdv, : Andi
Mivel van egy jó családom és 3 három gyerekem,ezért mindig valami újdonsággal kell elállnom.Ezt az újdonságot nálad mindig megkapom korlátlan mennyiségben...
Köszi!
Kedves Szuperanyu! A 3 gyerköc nevezett el így? Biztosan mindig finomságokat készítettél nekik és azért. Viccet félretéve nagyon köszönöm a soraidat! Sok sikert a további receptek kipórbálásához! Üdv. : Andi
Nagyon jók a receptjeid, szívből gratulálok :-). A kérdésem az lenne, hogy hogyan vonod be a csokival a sütiket. Nekem valahogy sosem lesz szép, de még csak a sütire önteni is nehéz, sűrű massza az egész . Általában tortabevonót használok, de úgy sem nagyon sikerül. Mennyi olaj kell egy táblához? Kérlek, magyarázd el lépésről, lépésre. Előre is köszönöm!
Kedves Claire! A képgalériában vagy egy olyan rovat, hogy olvasztott csokoládé készítése. Ott megtalálod a legfontosabb dolgokat a készítésről. Hogy egy táblához mennyi olaj kell ez teljesen a csokoládétól függ. Üdv. : Andi
Régebb óta használom, keresgélek oldaladon. Hivatásos szakácsként használva is, gratulálok az oldal kiválló minőségéhez. Mind a kereső, mind a megjelenés profi munka! Gratulálok! Ha bármiben segítségedre lehetek, szívesen teszem! Üdvözlettel Jochef!
Kedves Jochef! Köszönöm, jól esnek egy hivatásos szakács elismerő "szavai" . Üdv. : Andi
Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!
Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi