[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Kedves Andi! Az epres gyümölcskrémes a recepted alapján Isteni finom lett és már többször elkészítettem. Az a kérdésem, hogy más idény gyümölcsből, például meggyből vagy málnából elkészíthető e? Attól félek, hogy a málnától, illetve a kimagaozott meggytől is elázik a piskóta. Várom a válaszodat, illetve a javaslatodat. Köszönöm, üdvözlettel: Schmidt Andrea
|
Szia Andi!
Most ettük meg a mustáros fűszeres csirkemájat,isteni!
Minen recepted nagyon guszta, jön szépen sorban mind!
Szeretettel üdvözöllek
Marcsell |
Szia Andi
Soha semmit nem sikerült sütnöm de a te recepteid nagyon jók és egyszerüen nmegtudom csinálni.
Nagyon ügyes vagy köszi hogy létre hoztad ezt az oldalt.
Legyen szép az életed
Cony
|
Kedves Andi!
Kb. 3 napja találtam rá az oldaladra, és azóta éjszakába nyúlóan órákat töltök itt el. Olvasgatom a receptjeidet, jó sokat már ki is másoltam, amit el akarok készíteni.
Most éppen a Rákóczi túrósnak állok neki.
Nagyon örülök, hogy vannak ilyen emberek, akik megosztják másokkal a tudásukat, tapasztalatukat.
További sok sikert kívánva üdvözlettel: Kata
|
Kedves Andi!
Régi olvasója vagyok már a portálodnak, és egyúttal meg is ragadom az alkalmat, hogy gratuláljak hozzá. Remek receptek és guszta fotók sorakoznak itt, én mindig szívesen jövök böngészni hozzád.
Családunk egyik kedvence a Gesztenyekocka, amit tavaly húsvétkor készítettem el először, és hatalmas sikere volt nálunk, és a vendégeink között is. Idén húsvétkor is tervezem, hogy megsütöm.
Néhány hete magam is elkezdtem egy gpotálos honlapot készíteni, ahová természetesen kilinkeltem a honlapod elérhetőségét.
Ha a sütés-főzés mellett kertészkedni is szeretsz, akkor néha látogass be hozzám a Lila Tulipán Portál -ra.
Minden jót kívánok Neked, és várom a további remek recepteket, amiket megosztasz velünk, olvasókkal.
|
Szia Andi.
Ma megsütöttem a meggyes pitét.......igaz, vaníliás pudingom nem volt itthon, így eperpudinggal helyettesítettem......nagyon finom pikáns ízt adott neki.
Finom lett nagyon.
|
Nagyon szuper az oldalad!
Milyen méretű tepsi kell a meggíes pitéhez???
Köszi Marcsi.
|
Gratulálok, nagyon jó az oldal, szuperek a receptek!
|
Szia! Nagyon tetszik az oldalad!
Sok sikert a továbbiakban is! :)
És egy ilyet is adnék:
Tendo02
|
Szép napot Kedves Andi!
Most már muszály volt bejelentkeznem, hogy elmondhassam, hogy a Te bejglid a legeslegjobb bejgli, amit sütöttem, kóstoltunk és gyorsan el is fogyott!!! :-))
Sok receptet próbáltam már, de ez A nyertes! Köszönöm, hogy megosztottad és így részesei lehettünk a gasztro-süti-csodában! :-)
Már jó sok receptedet kipróbáltam, körülöttem is sokan ismerik az oldaladat, sokunknak szerzel így kellemes és finom sikereket!
Még1szer Nagyon köszi! Boldog Új Évet kívánok Neked és Kedves Családodnak, és kívánom, hogy jövőre is sok-sok finomsággal ajándékozz meg minket, "net-fan"-okat!
Üdv., és BUÉK!
Finci és jóllakott családja és barátai
|
Szia Andi!
Szeretném megkérdezni, hogy ha a napokban nekilátok a bejgliknek, a te recepted szerint, el áll karácsonyig? Nagyon jó az oldalad, imádom, már sok süterményt megsütöttem tőled. Gratulálok hozzá. Várom válaszod! Erika
Kedves Erika!
Nyugodtan neki állhatsz már a bejgli készítésnek, hűvős helyen semmi baja nem lesz Karácsonyig. Sok sikert az elkészítéshez, és Boldog Karácsonyt!
Üdv, Andi
|
Kedves Andi!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra, sok sok hasznos receptet találtam, és párat már ki is próbáltam és mindegyik nagy sikert aratott otthon :).
Az érthető és részletes leírásokat pedig külön köszönöm, hiszen nem olyan rég kezdtem el a konyhában sütni-főzni, és én, mint kezdő háziasszony, nem vallottam kudarcot, hála Neked.
Minden jót kívánok
Beatrix
|
Szia Andi!
Én a sajtos roló receptjét keresném, de csak a készítésről szóló képeket találtam meg.
Elnézést ha Én bandzsultam el valamit!
Köszi a segítséget és gratulálok az oldaladhoz, mert nagyon szupi!
Üdv. Tünde :)
Kedves Tünde! Bal oldalt lefelé, a leveles tésztából készült süteményeknél található a receptje, itt a linkje :
//andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=25627409
Sok sikert hozzá!
Üdv, Andi
|
Szia Andi !
Kérdezni szeretném,hogy a Hulala habalapot beletehetem-e habszifonba ?
Szia! Persze, beleteheted nyugodtan! Üdv, Andi
|
Szia Andi!
Csak isméteni tudom a rengeteg előttem szólót: fantasztikus az oldal, nagyszerűek a receptek! Ha biztosra akarok menni, csak Hozzád fordulok, még soha nem csalódtam, innen mindig, minden recept biztosan sikerül!
Egy kérédésem volna: kenyeret nem szoktál sütni? Nem találtam kenyér recepteket - vagy csak én voltam figyelmetlen?
Üdv: Déni
Szia! Köszönöm szépen a dicséretet! Nem szoktam kenyered sütni, így nincsenek az oldalon kenyér receptek. Üdv, Andi
|
Kedves Andi!
Legelőször is szeretnék gratulálni,ehhez a sok finom,és könnyen készíthető receptekhez! Már nagyon sok ételt,és sütit készítettem az oldaladról,és mind jól sikerült.Nagyon örülök hogy "Rád" talátam és már csak innen készítem a remekműveket,mint például a Karácsonyi Bejglit. További sok sikert,és Élményekben Gazdag Új Évet Kívánok!
Kedves Judit! Nagyon köszönöm a jókívánságokat! Sok sikert a további receptek elkészítéséhez is! Boldog Új Évet kívánok! Üdv, Andi
|
Kedves Andi!
Köszönöm szépen a gyors választ!!!! Viszont a sütőre nem válaszoltál :) ,hogy elő kell e melegíteni??? Hagyományos gázsütőm van. Válaszod előre is hálásan köszönöm! Üdv: Móni
Igen, elő kell melegíteni a sütőt. Üdv, Andi
|
Kedves Andi!
A bejgli receptben ha 3-3 akarok akkor a tölteléket is felezem amennyiben jól értelmezem,ugye? Tehát 42,5-42,5? És a sütőt elő kell melegíteni? Hálásan köszönöm segítségedet és a receptet is . Remélem sikerülni fog. Kellemes Ünnepeket! Üdv: Mónika
Kedves Mónika! Igen, jól értelmezted! Sok sikert kívánok az elkészítéséhez, és Boldog Karácsonyt! Üdv, Andi
|
Kedves Andi!,
Jók a receptjeid, és érthetők ami fontos. Sokat sütök, szeretjük az egyszerű, nagymamáim által készített sütiket, és ezeket itt megtalálom. Két fiam és a férjem jó kritikusok, eddig mindig minden elgogyott.
Sok sikert továbbra is!!!!
Sára
|
Kedves Andi!
Már vasárnap éjjel van,mikor irok ide, de annyira jó,szuper az oldalad, hogy teljesen belemerültem a nézelődésbe.:))) El kell ,hogy mondja, hogy egész du-án olyan 4 óra óta olvasgatom a recepteket és egy pár receptet ki is irtam, amit majd ki fogok probálni.
Ez egy olyan nagyszerű oldal, sok-sok finomabbnál finobabb receptekkel ellátva és részletes leírással, hogy muszály voltam beregizni, pedig nemigen szoktam recept oldalakra, mert csak olvasgatok és nézelődök általában.
Nekem is van egy oldalam, ahová töltök fel minden félét, többek között recepteket is.
Mivel nagyon jónak tartom a lapodat,ezért feltettem a http://www.pandastart.com/lap.php?id=19757&mt=1347618866
oldalra,valamint ki fogom rakni a honlapomra is, de csak majd a jövő héten, mert most már nagyon későre jár és korán kell kelnem.
Még egyszer gratulálok az oldaladhoz! További sok sikert kívánok!
|
[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
|