♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Étel receptek
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
[44-25] [24-5] [4-1]

2010.01.12. 16:49

Rakott csirkemell

Hozzávalók:

» 70 dkg csirkemellfilé
» 15-14szelet húsos szalonna és csirkesonka
» 20-20 dkg reszelt trappista és füstölt sajt
» 3 db tojás
» 8 dkg liszt
» 2 dl tejföl
» só
» örölt bors

 

Elkészítési módja:

 

Ezt az ételt előző nap kell elkészíteni,mert 1 napot állni kell hűtőben,hogy összeérjenek az ízek!!

A csirkemellfiléket 5 dkg-s szeletekre vágva besózzuk és borsozzuk. Egy kb.. 17 centi átmérőjű és 10 centi magasságú tepsit kibélelünk szalonnával úgy, hogy a tepsi peremén annyi szalonna lelógjon,hogy később a rakott étel tetejére rá tudjuk hajtogatni. A besózott és borsozott húst először lisztbe, majd felvert tojásba és legvégül a kétféle sajt keverékébe forgatva 1 sort a tepsibe helyezünk. Erre rakunk néhány szelet sonkát, majd ismét bundázott csirkemell követi, ezt a rétegezést addig folytatjuk amíg a hozzávalók tartanak, de úgy hogy a tetejére hús kerüljön. Rálocsoljuk a tejfölt és ráhajtogatjuk a lelógó szalonnát. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 45 percig sütjük,majd még kb.15 percig sütjük fólia nélkül. Amikor megsült, megvárjuk míg kihűl és 1 napra hűtőszekrénybe tesszük. Másnap deszkára boritva felszeleteljük és mikrohullámú sütőben vagy sütőben megforrósítjuk, de hidegen is kiváló. Olyan laktató, hogy csak saláta vagy savanyúság kell mellé.

Hidegen és melegen is fogaszható:

Jó étvágyat!


2009.12.27. 01:42

SZIASZTOK!

Szeretenem veletek megosztani a Brazil sajtkenyer receptjet.Eredeti neven: Pao de Queijo.

Hozzavalok:

-500ml tej

-12 dkg vaj

-120 ml etolaj

-25 dkg tapioka liszt

-4 tojas

-15 dkg reszelt sajt

-1 teaskanal so

Elkeszites:

Melegitsd elo a sutot 180 fokra.

Keverd ossze a sot, tejet, vajat, olajat egy labasban es forrald fel. Vedd  le a tuzrol es keverd bele a lisztet.

Ezutan add hozza a tojasokat es a sajtot.Alaposan dolgozd ossze! Hagyd hulni kb.30 percet.

Lisztezett kezzel golyokat (5dkg sulyu)formalunk belole.

Sutopapirral fedett tepsire tesszuk a golyokat es 20-30 perc alatt megsutjuk.Az utolso 5-10 percben kezdenek csak a  golyok emelkedni. A belseje kremesen sajtos marad.

Melegen kinaljuk.

 


2009.12.11. 16:38

Morzsa rakottas  /J L/

 

„Morzsa napon”, maradékból készül. Főtt rizs, krumplis ételek, tészta, tarhonya, székely v. töltött káposzta, lecsó, pörkölt, sült hús, fasírt maradék, füstölt kolbi, szalonna, zöldségek, savanyú káposzta átvagdalva. Rétegezzük, olajjal meglocsoljuk, fűszerezzük, sajttal megszórjuk, vagy fokhagymás tejföllel leöntjük, és pirosra sütjük.


2009.12.11. 16:37

hagymás-Tejfölös krumplisaláta

 


Hozzávalók:

1,5 kg héjában főtt krumpli, 1 kg tejföl, 1 kg karikákra vágott vöröshagyma, pár gerezd zúzott fokhagyma, 1 dl olaj, só, vegeta, majoránna, bors,

Az olajon a fűszerekkel és a sóval megdinszteljük a hagymákat, (nem kell nagyon megfonnyasztani, inkább kicsit ropogós maradjon), felforraljuk a tejföllel, majd még melegen óvatosan beleforgatjuk a karikára vágott krumplit. Melegen és hidegen is finom, húsokhoz, vagy önálló ételként. Ízlés szerint tehetünk a mártásba majonézt is.


2009.12.11. 16:35

csóringer kolompér /J L/

 

Morzsa napon” célszerű készíteni, mikor akad némi ételmaradék a konyhában. A közepes nagyságú, gömbölyded burgonyákat héjában megfőzzük, (ne főjön szét.) Meghámozzuk, félbevágjuk, belsejét kiskanállal kikaparjuk úgy, hogy 4-5 mm-es pereme maradjon. Kizsírozott tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, majd az üregeket egyenként megtöltjük. A töltelék lehet pörköltmaradék, sülthusi kockákra vágva, hagymán lepirított darált hús, maradék körözött, füstölt kolbász, bacon szalonna, felkockázott, fűszeres főtt tojás, sajt… Ha száraz, kissé még meglocsoljuk zsírral, majd fokhagymás tejfölt kanalazunk rá. 200 fokon 45 perc alatt pirosra sütjük. Ha lecsóval töltjük, a sütő elzárása előtt ráütünk egy-egy tojást, s ha rezgősre sült elzárjuk.


2009.11.04. 07:56

Sziasztok, leírom az EXTRA RÁNTOTT SAJT  receptjét:

Hozzávalók:

- 40 dkg Trapista sajt 

-20 dkg füstölt sajt

- 6 tojás fehérje

- zsemlemorzsa

Először is reszeljétek le a sajtokat, a tojásfehérjét pedig verjétek fel kemény habbá. (Amúgy ahágyszor 10 dkg sajt = annyiszor 1 db tojásfehérje kell! ) Ha kemény a hab, a sajtreszeléket finoman tegyétek bele és keverjétek össze.

Só nem kell, a sajt kellőképpen sós. Készítsetek a masszából kb. 1-1,5 cm vastag pogácsákat, vagy kockákat, kinek hogy tetszik és forgassátok bele a zsemlemorzsába!

Ha ezzel készen vagytok, mehetnek is a sajtpogik a forró olajba!

Azért nem kell duplán panírozni, mert a tojásfehérje összetartja a sajtkavalkádot!

Jó étvágyat kívánok hozzá!


2009.11.04. 07:49

Van egy tutti rántott sajt receptem, szeretnéd, ha megosztanám veled ill. veletek?

Nagyon finom, én csak extra rántott sajtnak hívom!

Aki eddig elkészítette, már nem csinálja dupla panírral a rántott sajtot.

Szia, Dia


2009.09.22. 12:34

              Keresztanyu Borsós tokánnya.                            


hozzávalók:500dkg zöldborsó,75dkg csirke vagy pulyka mell,1 nagyobb


  1. vöröshagyma,só,ételízesitö,piros paprika.                                                  

A csirke mellet egyszerü pörkölt alapnak megfözöm,izesítem só ételízesitövel.Amikor elkezd jol föni akkor hozzá adom a zöldborsót is.Ez egy egyszerü föfogás vagy vacsora.Lehet a végén egy két tojásbol galuskát szaggatni bele,így mégfinomabb.Jo étvágyat!


2009.09.15. 17:29

SÜLT RIZSES CSIRKE

Hozzávalók: 2db csirkecomb(alsó-felső része), 20dkg rizs, fél marék borsó, fél dl olaj, 1 pohár kefír, 1 pohár tejföl, só, bors, ételízesítő.

A combokat négyfelé (de lehet apróbbra is) vágom és megsózom.Az olajban kb.20 percig párolom a húst.Utána az előzőleg megmosott rizst ráteszem.Megkeverem, meghintem borssal. Ha van otthon, hozzáadok fél marék mirelit vagy friss zöldborsót. A kefírt és a tejfölt összekeverem, és ráöntöm az egészre. Megszórom ételízesítővel vagy sóval. Úgy rendezem lábasba vagy tepsibe, hogy a hús a rizs tetején legyen. Öntök alá 1 dl vizet ,és alufóliával lefedem. Forró sütőbe 1 óra alatt megsül.Csemegeuborkával tálalhatjuk.


2009.08.18. 16:14

Tandoori csirkecombok:
Hozzávalók:
8 alsó csirkecomb
1 dl joghurt(lehet tejfol is)
1 tk őrölt római kömény
1 tk  őrölt koriander mag
0.5 tk  őrölt paprika
1-2 csepp piros ételszínezék (opcionális)
1 gerezd fokhagyma
Elkészítés
A csirkecombokat többszörösen összeszurkáljuk egy éles késsel.
A joghurtot elkeverjük a fűszerekkel és a fokhagymával, hozzáadjuk a színezéket.
Egy nejlonzacskóba tesszük a csirkecombokat, leöntjük a joghurtos keverékkel, jól összerázzuk. 2-3 órán keresztül a hűtőszekrényben pácoljuk majd grillsütőn vagy grill alatt barnára sütjük.
Tippek
 Előző éjszaka is bepácolhatjuk
 A páchoz adhatunk 1tk kurkumát is  ettől narancssárgás lesz a színe.

Tikka rák falatok:
Hozzávalók:
4 ek növényi olaj
2 ek zöldcitrom friss leve
1 kis piros chili, magtalanítva
1 gerezd fokhagyma, aprítva
2 cm gyömbér, reszelve
2 tk garam masala por
1 tk kurkuma por
24 garnéla rák (félig pucolva, vagy pucolatlanul)
Elkészítés:
Fapálcikákat vízben beáztatunk.
Az olajat, gyömbért, chilit, fokhagymát, zöldcitromleves és a fűszereket egy kézi turmixszal eldolgozzuk. A garnélákat megmossuk, félig megtisztítjuk (vagy nem) majd egy fagyasztózacskóba töltjük. Leöntjük a fűszerpasztával,  a zacskóra csomót kötünk, és jól átnyomkodjuk, bedörzsöljük a rákokat a pasztával.
 30 percen át pácoljuk a hűtőszekrényben.
Amikor a grillsütőt megfelelően előkészítettük, a rákokat pálcikákra húzzuk, és  grillsütőn 2-2 percig mindkét oldalon megsütjük. Akkor jó, amikor a rákok rosé(pirossas) színre változnak.
 Melegen tálaljuk.

Souvlaki(az eredeti):
Hozzávalók 4 személyre:
sertéscomb 80dkg
souvlaki vagy görög fűszerkeverék 2ek.
nyárs 8-12db
olívaolaj 1dl
paradicsom 4db
lilahagyma 2fej
Elkészítés:
A húst két centis kockákra vágjuk, majd nyársra vagy kihegyezett hurkapálcára húzzuk, jó szorosan. A fűszerkeveréket az olajjal összekeverjük és ezt a nyársakra, locsoljuk úgy, hogy mindenhol érje, majd letakarva, hűtő-szekrényben egy éjszakán át, érleljük.A nyársakat forró rostsütő lapon vagy serpenyőben, többször megforgatva kb. 10perc alatt, megsütjük, de elkészíthetjük 200fokon sütőben 18-20 perc alatt is.
 Tipp:
Bármilyen húsból készíthetjük. (csirkecomb, pulykacomb, báránycomb, sertéscomb)
A nyársakra húzhatunk felváltva zöldségeket is (hagyma, gomba, paprika)

Gyros(az eredeti):
Hozzávalók 4 személyre:
pulykacomb 80dkg
gyros fűszer 2ek.
citrom 1db
olívaolaj 2ek.
paradicsom 40dkg
lilahagyma 40dkg
burgonya 60dkg
Elkészítés:
A görög-török ételspecialitást eredetileg szabadtéri sütésre szánták, olyan alkalmakra, amikor sok vendéget kell jóllakatni.
A hagyományos gyros javarészt birkahúsból készül, de közé vegyítenek borjú- és baromfihúst is. Lényege, hogy a szeletekre vágott húst fokhagymás, borsos, kakukkfüves, bazsalikomos, olívaolajos és citromleves pácban kell érlelni két-három napig, majd soronként váltva egymásra helyezni a hússzeleteket, összepréselni és függőlegesen forgatva megsütni.
A felszeletelt húst szórjuk be a készen kapható gyros fűszerkeverékkel, és hagyjuk másnapig pihenni, hogy puhuljon és átvegye a fűszerek izét. Serpenyőben süssük ki hirtelen, majd ha kisült vágjuk vékony csíkokra. Ha szükséges pirítsunk rá.


2009.08.18. 12:25

Csirke (ahogy én szeretem)

Hozzávalók:(4főre)

4csirkeszárny

4csirkecomb(alsó és felső is)

só, bors

fűszerek izlés szerint ki milyet használ((én sültcsirkefüszert v tanyasi rpogós fkeveréket)

ketchup, mustár

cukor

olaj

csipősarany

vöröshagyma

 

Elkészítés:

A csirkehús befűszerezem és hagyom állni kb:fél órát.Közben a vöröshagymát félkarikákra vágom.A húst tepsibe rakom és egy kis olajat öntök alá majd rárakom a vöröshagymát. a tepsit lefeden alufóliával majd sütöbe rakom.amig a hús sül elkészítem a kencét.egy pohárba öntök kb 1dl olajat rakok bele kg 2evőkanálnyi ketchupot egy kicsi mustárt valamint 2teáskanálnyi cukrot(a legjobb a porcukor mert hamarabb elkeverhető)és izlés szerint csípősaranyit ki mennyire csípősre szeretné.ha a hús majd nem kész akkor egy kis szaftot rekunk a kencéhez. a szószt jól összekeverjük hogy az állaga egyneműsödjön.Ezután rakenjük a husikra a szószt és visszarakjuka a tepsit a sütőbe fólia nélkül kb 10-15 percre hogy a szósz rásüljön egy kicsit. Tálalhatjuk petrezselymes krumplival vagy rizzsel tesóm pl. krumplipürével szereti.

remélem mindenkinek izleni fog! jóétvágyat hozzá!

 


2009.07.20. 09:05

Fűszeres tepsis hús

Hozzávalók 4 személyre:

8 szelet tarja,
1 kg krumpli,
2 csomag újhagyma,
3 dl tejszín,
1 csokor snidling,
1 csomag fűszerkeverék grill és /vagy steak,
20 dkg reszelt sajt.


 

A krumplit héjában megfőzzük, lehűtjük és pucolás után felkarikázzuk. A tarja szeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel és kevés olajon megsütjük. Az újhagymát is felkarikázzuk.

A tepsibe a hús sütésből visszamaradt olajat bele öntjük ha túl kevés, picit tehetünk hozzá. A karikára vágott krumplit beletesszük és rászórjuk az újhagymát és a felaprított snidlinget.
A fűszerkeverékből szórjunk egy keveset a krumplira és öntsük rá a tejszínt. Tegyük a sütőbe Kb. 1/2 órára. A megsült tarjaszeleteket rendezzük el a tepsiben és a sajttal megszórva süssük míg a sajt megolvad.

Mivel most az újkrumpli szezonja van, elég csak tisztítás után  belekarikázni a tepsibe, mert a tejszínben hamar megpuhul.

Ez a recept az én találmányom, remélem ízleni fog annak aki elkészíti!


2009.06.03. 18:09

Spenótos tészta

hozzávalók: 5-6 gerezd fokhagyma, 1 zacskó felolvasztott parajpüré, 2 dl tejszín (lecserélhető tejre) 6 dl tej, 40 dkg csirkemáj, 1/2 kg csavarttészta vagy ízlés szerint más formájú. só, bors, reszelt sajt a tetejére

elkészítés: a csirkemájat lesütjük és félretesszük. A fokhagymát megdinszteljük, beletesszük a spenótot, esetleg egy kis lisztet szórunk rá, ez elhanyagolható, tejjel, tejszínnel felöntjük, ízesítjük sóval, borssal, összefözzük. Amikor kész, beletesszük a fele átsütött májat, összeturmixoljuk, a színe nem lesz valami szép zöld. Majd hozzárakjuk a maradék csirkemájat felaprítva. Ez lesz a szósz. Kifőzzük a tésztát a megszokott módon. Összekeverjük a szósszal, majd reszelt sajttal meghintve tálaljuk. Ha valaki úgy gondolja össze is lehet sütni sajttal a tetején, de az csak teljesen frissen jó. Nálunk a család is és a baráti kör is nagyon szereeti.


2009.06.03. 17:51
Andi konyhája

Sajttekercs

 

Németh Jánosné / Éva beküldött receptje

 

Hozzávalók: 30 dkg trapista sajt, 5 dkg margarin, 10 dkg krémsajt, 2dbfőtt tojássárgája, só, fehérbors, szerecsendió, 30 dkg aszalt gyümölcs vegyesen.

Elkészítése: Egy fazékba vizet teszünk forrni, ha felforrt, takarékra állítjuk és beletesszük a sajtot. 10 percig lassú tűzön főzzük. Közben elkészítjük a tölteléket. A krémsajtot kikeverjük a főtt tojássárgájáaz olvasztott margarint, sót, borsot, szerecsendiót. A sajtot szűrőlapáttalkiszedjük a vízből egy márványlapra. (Nem kell megijedni, hogy foszlányokban van, mert összeáll egynemű masszává!) Nyújtófával összeállítjuk és 2 db téglalappá sodorjuk, majd megkenjük a krémsajtos masszát aszalt gyümölcsöt és feltekerjük. Fóliába csomagoljuk és betesszük a hűtőbe. Másnap kicsit ferdén szeleteljük és fogyaszthatjuk is.

 


2009.05.11. 19:03
Töltött dagadó
 
1 fej hagymát aranysárgára pirítunk, majd beletesszük az összevágott petrezselymet. Kevés pirospaprikát teszünk bele, de csak később, azzal már nem pirítjuk, nehogy keserű legyen a paprika. Sót, borsot, delikátot, majorannát teszünk bele.
Összekeverjük. 4 csirkemájat ledarálva hozzáadjuk a fűszeres hagymához, de ezt együtt már nem kell melegíteni. Kb. 20 dkg darált sertéshúst teszünk hozzá. 2-3 tojással és 2 beáztatott, jól kinyomkodott zsemlét adunk hozzá.
Ne legyen se túl híg, se túl kemény, tölthető legyen! Ha híg, adhatunk hozzá zsemlemorzsát. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a sertés dagadót.  Az sem jó, ha nagyon sok benne a töltelék, és feszül, mert széptrepedhet. A végét 2-3 hústűvel le kell zárni.

Én köretnek mexikói keveréket szoktam alá tenni, tetejére bacont fektetek és pataki tálban szoktam megsütni.

 

2009.04.16. 17:41

Váradi sonkás kocka

 

Hozzávalók:

20 dkg nagykocka tészta

20 dkg darált sonka vagy tarja (pl. húsvétról megmaradt)

1 dl tejföl

3 db tojás

10 dkg reszelt sajt

bors, só, sütőforma kikenéséhez egy kevés margarin

 

Elkészítése:

A tésztát bő, sós vízben kifőzzük. A darált sonkát összekeverjük a tejföllel, és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd óvatosan beleforgatjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét is. Margarinnal kikent tepsibe vagy jénai tálba simítjuk, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, s előmelegített sütőben ropogós pirosra sütjük. (Én villanysütőben 160 fokon lefedve sütöm 40-45 percig, majd kb. 5 percig 250 fokon grillező programmal megpirítom a tetejét. Így átsül a közepe, de nem szárad ki, a teteje pedig szépen megpirul.) Nagy kockákra szeletelve tálaljuk.

             

               


2009.04.06. 13:40

Majoránnás aprópecsenye

 

60 dkg csirkemell filé

1 kg krumpli

4-5 gerezd fokhagyma

majoránna

bors

1 ek liszt

olaj

 

A burgonyát félig megfőzöm, és dobókocka nagyságúra darabolom.

A húst is hasonló nagyságú kockára vágom. Egy serpenyőben kevés olajat forrósítok (legyen nagyon forró!) és a húst fehéredésig sütöm, kevergetve. Ekkor sózom, borsozom, bőven majoránnázom és a reszelt fokhagymával együtt jól összekeverem. Ilyenkor már enged egy kis levet. Lefedem és a saját levében puhára párolom. Zsírjára sütöm, megszórom a liszttel, kicsit meg is pirítom, majd kb. másfél dl vizet öntök rá, annyit, hogy legyen egy kevés szaftja. E nélkül nagyon száraz lenne.

Közben a kockára vágott burgonyát bő olajban pirosra sütöm, és a hússal jól összekeverem.

 

  

 


2009.03.23. 14:36

TORTILLA

 

 

Tésztához: (30 db-hoz)

 

1 kg finomliszt

1 csapott kiskanál sütőpor

15 dkg Rama sütőmargarin (a zsírból is ugyan olyan jó lesz)

1 mokkáskanál só

5 dl langyos víz

 

A sót meleg vízben feloldod, a többivel összegyúrod. 15 perc pihentetés után egyenlő darabokra elosztod, meggömbölygeted, majd, 15-16 centi átmérőjű kerek lapokká nyújtod.

Teflonserpenyőben zsiradék nélkül(!) egyenként megsütöd.

Amikor az egyik oldala megsült (kb. fél perc), megfordítod, és a kész oldalára sajtot reszelsz. Így amíg sül a másik oldala, az szépen ráolvad.

Jó tanács: néha a serpenyőt papírtörlővel ki kell törölni, mert a liszt ráég.

 

Töltelék: a sajttal szórt részébe

 

Kell bele, kb. egy evőkanálnyi tartármártás (majonéz+tejföl+citromlé+mustár+só, vegeta)

Még finomabb, ha barbecue vagy gyros vagy valami egyéb pikáns fűszer is van benne.

 

És kell bele még:

-         Maradék husi vagy felvágott, párizsi kockákra, csíkokra vágva

-         lilahagyma összekockázva (én nem szeretem a hagymát, de ebbe kell)

-         és amit még szerettek: kukorica, paradicsom, paprika, ubi/savanyú ubi, főtt tojás, gomba, stb.

 

És félbehajtva megeszitek. Jó étvágyat hozzá!


2009.03.15. 17:02

CIGÁNYPECSENYE (Férjem így szereti)

A sertéshúst szeleteket (comb, tarja) kiklopfoljuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük. Állni hagyjuk pár órára, vagy 1 éjszakára. 

Szeletelt szalonnát bevagdossuk, kakastaréjnak kisütjük. Paprikás lisztbe megforgatjuk a húsokat és a szalonna zsírjában,  olaj hozzáadásával kisütjük.

Köretnek lehet sültkrumpli, rizibizi. Tálalásnál tükörtojást, kakastaréjt teszünk a sült húsra. 


2009.03.12. 20:11

MUSTÁROS SZELET

4 személyre: 4 szelet, kicsontozott sertéshús (karaj, comb, tarja), 1 pohár tejföl, 100 g reszelt sajt, 4 ek. mustár, 4 gerezd fokhagyma, grill fűszer, ételízesítő, liszt, étolaj

A kikloppfolt hússzeleteket fűszerezzük, ételízesítővel megszórjuk. A fokhagymát tisztítás után apróra vágjuk, forró olajban megfuttatjuk, majd a húst, liszbe forgatjuk, és mindkét oldalát elő sütjük. Az elősütött hússzeleteket jénai tálba rakjuk, ráöntjük a fokhagymás olajat és kb. 150 ml vizet. Minden szelet húsra egy-egy ek. mustárt kenünk, majd ételízesítővel összekevert tejföllel meglocsoljuk, végül reszelt sajttal megszórjuk. A tálat alufóliával befedjük és forró sütőbe tesszük.15 percig sütjük, ezután a fóliát leszedjük. Szép pirosra sütjük. Kukoricával dúsított rizzsel tálaljuk.


[44-25] [24-5] [4-1]

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa