[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Szia Andi!Gratulálni tudok az oldaladhoz,nagyon jó:)Én megcsináltam a csirkemell őzgerinformában,nagyon finom és laktató.További sok sikert:) |
Szia Andi !
Megcsináltam a tiramisus pudingporral lerakott kekszet, de a Nutellát, még a meleg pudingba kevertem bele !
Sajnos képet sem tudtam csinálni, mert amikor megérkezett a majd 30 fős társaság, akkor már annyi dolgom volt, hogy erre nem volt időm, de valószínű, hogy finom volt, mert mind egy szálig elfogyott , pedig nem kis tepsivel csináltam !
De újabb segítséget szeretnék kérni !
Csináltam már sok omlós tésztás sütit, de még külön lapokat, nem mertem sütni, ezért úgy gondoltam, megpróbálkozom vele ! Mire kell ilyenkor figyelni, milyen hőfokon kell sütni a lapokat, és mennyire (pl. rózsaszínre) ? Még melegen kell összeállítani a lapokat a krémmel, vagy nem baj, ha kihűlnek? Kérlek írj meg mindent, és én akkor meg merek vele próbálkozni !
Segítségedet előre is köszönöm: Erika az ercsihamiról !
Kedves Erika!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de rengeteg dolgom volt, sajnos nem értem rá. Az omlós tésztát ugyanugy kell sütni, mint mondjuk a linzert, éppen csak annyira kell megsütni, hogy színt kapjon. 180-200 fokon, melegen ne töltsd meg a tésztát, csakis hidegen. Különben a lapok összenyodnak és a krém is elolvadhat. Üdv. : Andi |
Szia Andi!
Csodálatos az oldalad eddig bolyongtam, + ajánlottam az ismerőseimnek, hisz oly sok minden van nálad. Valószínüleg még sokat jövök, kellemes hetet, hűsítő italokat ÜDV Tina
Kedves Tina! Szeretettel várlak bármikor! Kellemes hétévégét! Andi |
Szia Andikám! Ma a te recepted alapján készített leveles tésztából csináltam hab rolót. Nagyon finom lett. Tudod itt vannak az unokáim nyaralni a héten, és mindennap sütünk főzünk együtt. Négyen vannak. Tegnap egy kiló kekszből csináltunk görög dinnye sütit. Jaj de élvezték csinálni.Le kell őket foglalni kint meleg van. egy 8 egy 11 és két 5 évesek. a kicsik közt van három hónap külömség. Na szóval minden finom és szépek is. Köszike hogy meg halgattál. Puszi Pircsi.
Kedves Pircsi! Nagyon örülök, hogy ilyen sikered van a leveles tésztával és ennyi mindent készítesz belőle. Gondolom a dinnye süti már el is fogyott, elhiszem, hogy a gyereket elfoglalták magukat a készítésével. Nem egy mindennapi és megszokott süti. Szép hétévégét Nektek is! Andi |
Szia Andi !
Tegnap megcsináltam a sajttal töltött virslit, szalonnába tekerve, és nagyon finom lett, csak egy kicsit kifolyt a sajt, de ez az én hibám, mert a végén is bevágtam !
Tanácsot szeretnék kérni !
A puncsos keksz szelet mintájára, szeretnék készíteni, egy rakott kekszes sütit. Találtam a kamrám mélyén két csomag tiramisu ízű pudingport, és el szeretném használni.
Szerinted milyen lenne, ha abból főznék pudingot, és csak ezzel a krémmel raknám le a kekszeket, esetleg egy kis Nutellával is megbolondíthatnám ?
Várom válaszodat: Erika az ercsihamiról !
Kedves Erika! Köszönöm a visszajelzést a sajttal töltött virslire. A végén nem szabad kivágni, akkor a sajt sem tud kifolyni. Én nem szeretem a tiramisut, de ha ti szeretitek akkor nyugodtan próbáld ki azzal elkészíteni. Szerintem nem lenne vele rossz. Ha nutellával is meg akarod bolondítani, akkor azt egy kicsit a mikróban melegítsd fel, mert különben a kekszen nem fogod tudni elkenni. Üdv. : Andi |
Kedves Andi!
Ez az oldal egyszerűen fantasztikus. Jó pár süteményt megsütöttünk,ezzel a családtagoknak nagy örömet szerezve. Még tini vagyok,de ezek a receptek számomra is nagyon könnyen elkészíthetők, pedig én eddig nem szerettem sütni :) További sok sikert,és még várjuk a többi újjabb receptet :)
Üdv: Petra
Kedves Petra! Köszi a hozzászólást, örülök, hogy sikered volt az eddig elkészített sütikkel. Gyere máskor is receptért és írj nyugodtam kommentet a receptek alá is. Üdv. : Andi |
Kedves Andi!
Nagyon tetszik az oldalad és a receptjeid! Ezer köszönet értük!
Puszi:
Zsanna
Kellemes hétvégét!
|
Szia!
Nagyon jó az oldalad!és a receptek..fantasztikus!!!!!párat ki is próbálok :)
ha van kedved cserélhetnénk bannert is vagy ikont!
Üdvözlettel: Szonja és Matilda
|
Szia!
Nagyon jó az oldal. Imádom. |
Szia!
NAgyon tutika az oldal! Pusy Petra és csak így tovább!
Kedves Petra! Köszönöm a dícséretet! Igyekszem! Andi |
Szia!
Imádom a wboldalat nagyon sok hasznos információval gazdagodtam és sok kipróbált receptet kaptam tőled.Csak így tovább ezért meg is ajándékozlak nézz be hozzám.
www.gnika70.freeblog.hu
Köszönettel nika
Kedves Nika! Köszönöm, hogy kedvenceid közé tartozom és örülök, hogy sikerrel jártál eddig az oldalamról készített receptekkel. Gyere máskor is! Üdv. : Andi |
Szia Andikám!!! Ma elő vettem a fagyasztóból kettő darab leveles tésztát, és meg sütöttem úgy három sarokra hajtva kemény lekvárral. elég sok lett belőlle. Nagyon finom lett igaz nekem nem annyira nyílt ki mint neked, de talán azért mert én elégé le nyomkodtam a lekvár miatt, nehogy ki filyon belőle.Tudod szét nyílt az de nem teljesen. A következőt nem nyomom le annyira. De én annyit ettem belőle, nesze neked fogyó kúra ..... isteni finom. ténleg leveles. mindenkinek ajánlom. Nagyon szépen köszönöm Andikám. Még van a fagyóba, de még fogok csnálni tartalékba legyen mihez nyúlni váratlan helyzetbe...
Kedves Pircsi! Nagyon örülök, hogy sikerrel jártál a leveles tészta készítésével. És köszönöm, hogy megírtad a véleményed róla. Puszi : Andi |
Szia Andi!
Andi vagyok és csak ámulok, bámulok, hogy milyen gyönyörűen el tudod készíteni az ételeket! Az embernek rögtön megjön az étvágya, na és rögtön ki szeretné próbálni az összes receptet...!
Ha éttermem lenne, könyörögnék neked, hogy te legyél a főszakács...komolyan mondom!! Biztosan volt már hasonló felkérésed! Mert ha nem, azon csodálkoznék!
Egyébként tanultad a sütést-főzést, vagy csak az ősöktől lested el a fortélyokat, esetleg magad fejlesztetted erre a színtre tehetségedet?
Komolyan mondom, nem találok szavakat!
A görgdinnye sütit ki fogom próbálni, szeptemberben lesz barátosném lakodalma, arra szeretnék majd "sütni" egy jó pár adagot. A vendégek biztosan el fognak ájulni!
(Addig még van időm gyakorolni, hogy ilyen szép formásak legyenek, mint a tiéid!)
Pussz!
Töttike
Kedves Töttike! Köszönöm a szép szavakat, örülök, hogy találtál olyan recepteket amik szimpatikusak. A dinnyéket ajánlom a lagzira, biztosan megleped vele majd a vendégeket. Az én esküvőm is szeptemberben lesz, az Apukámmal készítjük majd a süteményeket és én is tervezem a dinnyék elkészítését. Egyébként tanultam is a sütés - főzést, de Apukámtól tanultam a legtöbbet, aki cukrász. Majd írd meg Te milyen sütiket készítesz a lagzira. Üdv. : Andi |
Kedves Andi!!Nagyon örülök,hogy rátaláltam az oldaladra!Egy szóval :SZUPER.!Már megsütöttem a meggyes-rizses szeletet,ami nagyon finom volt!Igaz először a Príma konyha Újságban találtam rá,és szerencsére ott volt a portal címed aminek nagyon örültem,mert nem hittem volna.hogy ennyire gyönyörű fotok vannak fent,meg nem beszélve arról,hogy milyen ügyes vagy!!!!GRATULÁLOK!Tudnál nekem segíteni?Szeretnék Sütni majd Somlói tortát,szeretném a segítségedet kérni!Előre is köszönöm!Cristha
Szia Christa! Köszönöm szépen Neked is a dícséretet! Örülök, hogy az újságon keresztül rám találtál. Somlói tortát még nem készítettem, de tervben van, ha elkészítem fel fog kerülni az oldalamra. Üdv. : Andi |
szia andi ildicica2 vagyok eloszor isgratulalok az oldalhoz en 28 eves vagyok most jelenleg erdokertesen elunk a parommal es a 2,5 eves kisfiammal aki most jelenleg beteg elkapott valami virust hanyas hasmenest pentek ota beteg nem eszik semit ebben szeretnem ha tudnal valami segitseget nyujtnani hogy mit fozzek neki mar probaltam sos burgonyat kekszet sos ropit es semmit nem eszik meg pedig a burgonyat azt nagyon szereti barhogyan legyen elkeszitve most is csak alszik varom hogy felebredjen es vigyem az orvoshoz a parom most kapta el ezt a virust es nem tudom hogy most neki is mit fozzek ha van valami jo recepdted legyszi segits a parom husimado de most azsem kell neki de ha jobban lesz eskuszomami husos rececepdted van mindet megcsinalom neki ui.aki olvassa a levelemet es van valami hozza szolasa irjon batran koszonom szepen elore is puszi minden andi konyha olvasoknak es neked andi
Szia Ildicica! Köszönöm Neked a hozzászólást és a dícséretet! Remélem már meggyógyult a család és már készíted nekik a húsos recepteket! Üdv. : Andi |
Szia Andikám! Még csak ma jutottam oda ,hogy meg csinájlam leveles tésztát. még hajtogatom de nagyon tetszik. Utánna irány a fagyó.Majd jönnek az unokák nyaralni, és találom. Köszönöm neked.Puszi Pircsi.
Kedves Pircsi! Remélem sikerült végül a leveles tésztát elkészítened, majd számolj be róla. Szép vasárnapot! Andi |
Minden nagyszrű és jó. Gratulálunk
2009.06.23 19:15 Laczy Erzsébet „Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a kitünő oldalt.Minden elismerésen a Tied. Csodálatosak a receptek, finomak, gyorsak és tökéletesek. Én már nem vagyok annyira fiatal / 56.év / de minden tiszteletem és elismerésem ezért a ragyogó ötletért és finom ételekért. Szívből gratulálok és nagyon sok sikert kívánok az elkövetkező hosszú évekre.Köszönöm szépen, számomra ez egy élmény és boldogság. Üdv. Erzsó” |
Gratulálok az oldaladhoz! Szuper! 4 gyerkőcöm van,így aztán sokat sütök. Jobbnál jobb receptek vannak itt, aminek nagyon örülök! Köszi szépen! |
Szia Andi, gratulálok!
Ma keveredtem ide, már vagy 50 receptet végigolvastam/néztem, kb. ötvenszer kezdett el csorogni a nyálam és kb. ötvenszer mondtam, hogy na ezt biztos kipróbálom! A gyerekeknek már be is jelentettem, hogy készülhetnek, az eddigieknél is több finomság lesz a közeljövőben!
Kedves Bongyi! Remélem sikerült a gyerekeket már elkápráztatnod a jobbnál- jobb finomságokkal! Üdv. : Andi |
Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam ezt a kitünő oldalt.Minden elismerésen a Tied. Csodálatosak a receptek, finomak, gyorsak és tökéletesek. Én már nem vagyok annyira fiatal / 56.év / de minden tiszteletem és elismerésem ezért a ragyogó ötletért és finom ételekért. Szívből gratulálok és nagyon sok sikert kívánok az elkövetkező hosszú évekre.Köszönöm szépen, számomra ez egy élmény és boldogság. Üdv. Erzsó
Kedves Erzsó! Köszönöm szépen a jókívánságokat! Viszont kívánom én is! Üdv. : Andi |
[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
|