[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Dimanika!
Köszönöm szépen a dícséretet!
A piramis formát edény és háztartási boltokban, piacokon, vásárokon de én múltkor az 1 euros boltban is láttam.
Üdv. : Andi |
Szia Marcsi!
A vízet, a zsíradékot, a cukrot és a sót felforralod, hozzáadod a lisztet, láng fölött addig kevered amíg el nem válik az edénytől. Keverőtálba teszed és egyenként adod hozzá a tojást, hogy a végén sima krém szerű massza legyen. Az egész tojásokat kell használni.
Átvariáltam a receptet, nézd meg mindenképpen mert több tojás kell bele mint 6 ! A képek alá beírtam a receptnél az előfordulható hibákat is!
Majd írj, hogy sok sikerült!
Andi |
Andi!
Szeretném kérdezni,hogy a Piramis sütihez,hol lehet formát kapni.
üdv: dinamika |
Szia Andi!
A legnagyobb tisztelettel GRATULÁLOK!! az oldaladhoz. Remek.
Ma találtam rá és egyből regisztráltam,nagyon,de nagyon sok jó dolgot találtam amit kipróbálok és biztos vagyok benne,hogy tetszeni fog a családomnak. Szeretjük a sok finom ételt és süteményt.
Üdv: dinamika |
Hol tudnák a méhkas sütihez formát venni?
Köszönöm mindenkinek szépnapot
|
Szia andis1!
Megkerestem Neked a receptet, én még nem készítettem. Remélem erre gondoltál. A recept alá belinkelem, hogy hol találtam, ott meg tudod nézni a fotóját is, Sütis néne oldaláról való.
Bagolyszem- ahogy én látom, és sütöm / sütis néne receptje
Hozzávalók:
- 5 tojás
- 5 ek. cukor
- 2 ek. kakaó
- 4 ek. liszt
- 1 cs. sütőpor
A tojásokat szétválasztom-minő csoda és meglepetés.....
A fehérjéből kevés sóval kemény habot verek, míg a cukrot óvatosan adagolom hozzá.
Ezután óvatosan belekeverem a tojások sárgáját, a kakaót és a sütőporos lisztet.
Egy akkora tepsit bélelek ki sütőpapírral, mint amekkora a sütő nagysága-már ami pont beleillik a sütőbe/de ha nincs ilyen, akkor is törekedjünk rá, hogy minél nagyobbat használjunk/!
Ezután belesimítom a masszát, majd 165 fokon, 15-20 perc alatt megsütöm.
Ha elkészült még melegen felcsavarom és hagyom hűlni.
Töltelék hozzávalók:
- 1 cs. tejszínes, vagy vaníliás pudingpor
- 4 db banán
- és most az én esetemben a hitelesség végett egy kevés mazsola-elvégre szemekről beszélünk, és ehhez szembogár is dukál...........
Elkészítem a pudingot- a leírás szerint-, a tésztát kitekerem, ráhelyezem a banánokat- alias szemeket- erre ráöntöm a pudingot, és az egészet felgöngyölítem.
Máz hozzávalói:
- 10 dkg étcsoki
- 7 dkg cukor
- kevés víz
- 5 dkg vaj
A csokoládét felolvasztom cukorral és a vízzel, majd belekeverem a vajat.
Ráöntöm a tészta tetejére, és hagyom kihűlni.
Az elkészült szem másnap a legfinomabb, mikorra a puding átveszi a banán aromáját.
Tehát javaslom várjunk vele- ha tudunk... :-)
|
Szia Andi!
Szuper ez az oldal, és hogy vannak fent sütés nélküli sütik, imádnivalóak, nagyon köszönöm, gabi Debrecenből! |
Szia Andi!
Gratulálok az oldaladhoz, nagyon színvonalas! Már több sütit kipróbáltam, mindnek nagy sikere volt !!! Nem győzöm ajánlani másoknak az oldaladat!
Köszi: Szilvi |
Szia Orsi!
Örülök, hogy sikered volt az egyszerű banános sütivel!
Andi |
Szia Andi! Hát egyelőre még csak azt az egyszerű banános sütit csináltam meg de az nagyon izlett mindenkinek! Nagyon finom és mutatós is! De még fogok sütni jó sokat! szia! Orsi
|
Szia Andi!
Éppen csak bekukkantottam erre az oldalra,de csodálatosak a sütis képeid,biztosan nagyon finomak is.Még tovább nézelődöm,szerintem találni fogok egyéb jó dolgokat is.
Grtaulálok,nagyon szép!
Márti |
Napsugár Ékszer
Ha benne lennél egy banner vagy button cserében akkor jelezd a vendégkönyvembe.
www.jewellery.gportal.hu
|
Kedves Orsi!
Köszönöm a dícséretet, örülök, hogy tetszik a receptgyűjteményem!
Ha elkészítesz valamit majd írd meg, hogy hogyan sikerült!
Üdv. : Andi |
Orsi voltam az előbb csak véletlenül lemaradt!
Szia! |
Szia Andi! Ez aztán igen! Hatalmasan jó ez az oldal! Még csak 20 éves vagyok de az tuti hogy nagyon sokat fogok sütni innen! Nagyon szépek a sütik meg minden!Sajnos most nem tudok sok mindent megnézni mert suliban vagyok de amint hazaérek az lesz az első!Csak így tovább! Szia |
Gratulálok ehhez a rengeteg finomsághoz.Kár hogy nem lehet
rendelni belőlük,mert nagyon kivánatosak!
Üdvözlettel Zsuzsa |
Kedves Cicamama!
Köszönöm a kedves szavakat és a dícséretet! Örülök, ha még Neked is tudok újat mutatni. Látogass el máskor is az oldalamra!
Üdv. : Andi - a szerk. |
Kedves Andi!
Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, igazán nagyon tetszik. Konyha-mániás vagyok, szeretek sütni, főzni, gyakran bújom a netet ezügyben. Kevés ilyen jó oldallal találkoztam, főleg az tetszik, hogy nemcsak kész állapotban mellékelsz képeket, meg hogy néha hozzáfűzöd személyes véleményed, és ami nagyon fontos, közlöd a sütőedény méretét.Bizony nem mindegy, hogy a megadott adagot mekkora tepsiben sütjük. Nekem - bár igen nagy gyakorlatom van - új sütiknél ez szokott gondot okozni. Köszönöm a jó recepteket, és további sikeres munkát kívánok!
Üdv: Cicamama |
Szia Andi!
Ügyes ez a méhkas sütid, gondolom az íze is annyira jó, mint a formája!
Nagyon ötletes!
/Receptvilág/
|
[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
|