♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Vendégkönyv
Vendégkönyv : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Sziasztok!

Noémi, a méhkas süti tölteléknek szerintem próbáld ki a piramis süti töltelékét. ( a piramis süti receptnél megtalálod ) Vagy talán valami lazított gesztenyekrémmel is lehetne még tölteni.

Amy, örülök, ha tényleg naponta benézel hozzál. Neked is ilyen csíkos pulcsid van? 

Zita Keton, szuper, hogy még az USA- ban is készülnek az oldalamon található receptekből sütik! Nagyon örülök neki. Légyszi, ha készítesz valamit akkor beszámolhatnál róla hogy sikerült az amerikai alapanyogokkal. Pl. élesztő vagy túró.... Kiváncsi vagyok nagyon. Köszi.

sziszi, nem lehet, hogy nagyon-nagyon kevés vajat használtál? Mert akkor viszont nincs ami összefogja a masszát és lehet azért esik szét.

Sissy, örülök, hogy nektek is ízlik a rákóczi túrós és kinder bueno. Köszönöm, hogy másoknak is ajánlod az oldalam. Cserébe hoztam Neked egy Berliner receptet, igaz még nem próbáltam, de szerintem rossz nem lehet, a neten találtam.

Berliner

Hozzávalók : 10 dkg cukor, 30 dkg liszt, 15 dkg Rama margarin, 1 db tojás, reszelt citromhéj, 15 dkg darált mandula, vagy dió, 3 dkg kakaó, 15 dkg cukor, 3 db tojás, fahéj, barack lekvár

A 30 dkg liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a 10 dkg cukrot, az 1 db tojást, a reszelt citromhéjat és meggyúrjuk a tésztát. A tészta kétharmad részét kinyújtjuk, betesszük a tepsibe, kissé megszúrkáljuk és előmelegitett sütőben félig megsütjük. A darált mandulát elkeverjük a kakaóval, a 15 dkg cukorral, a fahéjjal, a tojások sárgájával, majd hozzáadjuk a tojások felvert habját. A félig megsült tésztát megkenjük baracklekvárral, majd rákenjük a mandulás masszát. A maradék tésztából pálcikákat sodrunk és a tésztát berácsozzuk. Visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.

Zsuzsa, Anita, Gabó, Ica, Niko7504, Zsu, Nektek is nagyon köszönöm a pozitív hozzászólásokat!

Bozsimama, kriszdom konyhájában tényleg megtalálható az Éva szelet. Én nem ismerem, sohasem készítettem. Itt megtalálod: //kriszdomkonyhaja.gportal.hu/gindex.php?pg=29382999

Edit, //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=29121851  

Zsuzsi, köszönöm az elismerő szavakat. Elárulod az oldalad címét? Bekukkantanék....

pihe37, a krumplisprószát zala megyében tócsinak hívják, én legalábbis annak ismerem. Így szerepel az oldalamon is, szalonnás változatában. Parancsolj : //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28771373

kriszdom - Éva, köszönöm az oldalad linkjét, tetszik de még jobb lenne, ha lennének fotók. Gratulálok, csak így tovább!

cicus, nagyon örülök, hogy ilyen sikere volt a feketeerdő muffinnak. Én még nem készítettem el, de nagyon megtetszett a recept és azért raktam fel az oldalra. Én is el fogom készíteni.

 

Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]

2023.01.06. 09:33
Gastrocrutch

Kedves Andi,

Nagyszerű gyűjteményt hoztál itt létre. Nem semmi energiabefektetés lehetett ez, szóval respekt. Kiírtad magadból már az összes receptet❓😉

ℹ️ Ha szeretnétek 🔗 blogírással pénzt keresni és ezzel párhuzamosan szinten tartani az angol nyelvtudásotok, akkor nézzetek rá a linkre, amit előbb mutattam. 

A blogger felületen amit ajánlottam @gastrocrutch néven megtaláltok. Részben tervem, hogy a külföldieknek egy pici szeletet adjak a hazai gasztronómia világából, részben meg szeretném kripto meglátásaim közvetíteni.

✅ Egy példa, amit ezen az említett blogger felületen írtam. A 🔗 lecsó receptjét osztottam meg a külföldiekkel és tetszett nekik 😊  

--

Üdvözletem,

Tamás


2022.12.25. 07:07
Karacsony.gportal.hu
Halihó cuclik! Gyertek az oldalamra! Minden hajnalban pikáns beszélgetések a csetben! Néha még Kiszel Tünde is feltűnik! Várlak titeket cuclik! karacsony.gportal.hu

2022.01.27. 07:21

Szia Andi !

Nagyon szeretem a receptjeidet , rengeteget ételt,süteményt.. készitettem már erröl az oldalról és szinte mind tökéletessen sikerült.

Azt szeretném kérdezni, hogy már jó ideje nem látok új recepteket az oldalon vagy csak nálam nem frissül ???🤔 

Üdv: Margó


2022.01.11. 18:21
Vendég
🙂🙂🙂🙂

2022.01.11. 18:21
Vendég
Tisztelt Szerkesztő! Boldog Új Esztendőt kívánok. Vendég

2021.11.01. 09:56

Szia Andi! 

Csak annyit szeretnék írni, hogy ha jó receptet keresek, rögtön a te oldalad nézem meg!

Eddig még mindig minden nagyon finom volt!


2021.05.05. 10:05
Vendeg
Utólag Boldog névnapot kívánok. Vendég

2020.05.22. 16:46
Vendég
Középső
2020.04.19 20:25
Sasvári Rita Anita

„ Szia,most készítem a mákos meggyes pitét, a kérdésem az lenne,hogy mely sütési módot válasszam,alsó-felső vagy hőlégkeveréses.Köszi szépen:Rita


2020.04.19. 20:25
Sasvári Rita Anita

Szia,most készítem a mákos meggyes pitét, a kérdésem az lenne,hogy mely sütési módot válasszam,alsó-felső vagy hőlégkeveréses.Köszi szépen:Rita


2020.04.18. 17:20
Vendég
Boldog névnapot kívánok! Vendég

2020.04.18. 17:19
Réka
Jó az oldal! Boldog névnapot kívánok neked! Réka

2020.02.25. 10:59
Vendég
Nagyon jó a recept! Gratulálok! Üdv: Vendég

2020.02.16. 12:47
Szia! Ma kipróbáltam az oldaladról a császármorzsát. Valóban nagyon nehezen készült el. Szerintem a tej volt sok. Úgy saccolom , hogy 3 dl elég lett volna. Annyit változtattam , hogy fél adag reszelt citromhéjjat tettem bele. Azt is belekevertem a búzadarás tejbe. Megküzdöttem vele , de nagyon finom lett. Jó sütést mindenkinek! Üdv.

2019.09.28. 01:29

Szuper és lenyűgöző sütik. Kerestem valami ihletet, meg amúgy ha nem követek receptet, akkor eléggé ügyetlen vagyok, de szerencsére rátaláltam az oldalara. https://www.ujsagomat.hu/auchan/ a hozzávalókat pedig ezen az oldalon megtaláltam akciósan


2018.12.29. 14:51
Lóci

Kedves Andi!

Tetszenek a receptjei. Szilveszterre a Burgonyás rakott karajt fogom megcsinálni. A jó Isten tartsa meg egészségben, hogy tudjon még ilyen finom recepteket közreadni.

Köszönettel: Lóci


2018.10.30. 19:28
Fruzsi
Szia Andi! Az albert kekszes sütivel kapcsolatban lenne kérdésem:ha nem csokipundingot használok, hanem vaníliásat vagy tejszíneset, a krém ugyan olyan sötét lesz, vagy esetleg világosabb? Köszi a választ!

2018.10.28. 08:50
szia Andi, evek ota sutok az oldaladrol a csalad nagy oromere. szeretnek tobbet tudni arrol, hogy melyik suti fagyaszthato. jo lenne ha tudnal erre tippeket adni a receptekben, nagy segitseg kulonosen Karacsony elott. koszonom szepen, Gabi

2018.09.23. 15:36

Szia Andi!

Szeretnem megkerdezni,hogy  a vanilia pudinggal töltött muffin dupla adagbol esetleg tortat nem lehet sutni belöle?


2018.06.19. 18:26

Kedves Andi! Az epres gyümölcskrémes a recepted alapján Isteni finom lett és már többször elkészítettem. Az a kérdésem, hogy más idény gyümölcsből, például meggyből vagy málnából elkészíthető e? Attól félek, hogy a málnától, illetve a kimagaozott meggytől is elázik a piskóta. Várom a válaszodat, illetve a javaslatodat. Köszönöm, üdvözlettel: Schmidt Andrea


2018.06.16. 15:03
Szia Andi! Most ettük meg a mustáros fűszeres csirkemájat,isteni! Minen recepted nagyon guszta, jön szépen sorban mind! Szeretettel üdvözöllek Marcsell

[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Orosz krémtorta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa