♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Pizzás csiga

Pizzás csiga

Hozzávalók: 50 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 1 púpos evőkanál tejföl, 1 evőkanál olaj, 2,4 dl víz, 2 kiskanál só, 1 kiskanál cukor

Töltelék: pizzakrém, kb. 15 dkg gépsonka, 10-15 dkg reszelt sajt

A hozzávalókat összegyúrjuk, vagy dagasztógépbe tesszük, ha megkelt, téglalapra nyújtjuk.
Ráteszünk a pizza krémet, a sonkaszeleteket, és a reszelt sajt 3/4-ét.

Feltekerjük mint a rétest, és 2 ujjnyi vastagra vágjuk.
A korongokat tepsire helyezzük, és sajttal megszórjuk.

Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.

Megjegyzés : Én nem csak gépsonkát, hanem apróra szelt bacont is szórtam rá és füstölt sajtot is használtam. Én a tésztából 2 nagy téglalapot készítettem. ( így nem volt olyan vastag a tészta ) 

 

Sütés elött :  

 

 

 

 
 
Print
 
 
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Szia Andi!

Nagyon tetszik az oldalad!Már pár sütit megsütöttem róla.:D

Holnap vendégeink lesznek, így az italozás mellé a pizzás csigát szeretném megsütni.Megírnád nekem hogy a recept alapján mennyi csiga lessz kb?

Köszönöm válaszod és további jó munkát kívánok az oldalhoz!

Suso

Szia! Pontos darabszámot nem tudok írni, dea fenti képen látható mennyiség lett  a receptből. Üdv. : Andi

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
76 hozzászólás
2023.08.24. 08:01
Szabácsik Andrea

Köszönöm a receptet! Nagyon egyszerűen elkészíthető és finom sütemény:)

Nagy kedvenc lett a család körében .

2017.07.31. 10:48
Köszönöm a receptet! Én hàzilag gyàrtott pizza szósszal készítettem. Nagyon finom lett. Recept elmentve. :-)
2017.01.31. 09:02
-

férjem kedvence. bármennyit megtud belőle enni 

2016.12.19. 09:50
Zoltánné Kalmár

Halihó !

Finom , gyors , kiadós és nagyon egyszerű recept , most lett kész ! Többször fogom készíteni . Köszönöm !

Üdv. Zsuzsa

2016.12.10. 23:45
Emily
Hali Nagyon jó az oldal, gratula hozzá Én házilag csinálok pizza krémet, nagyon egyszerű: sűrített paradicsom (kecskeméti a legjobb minőség, utána ami még jó az aranyfácán, sparban szoktam őket venni) kb 3 jó evőkanál sűrített paradicsomot egy kis lábasba teszek pici vízzel, lassú tűzön rotyogtatom, keverem és teszek bele maximum fél kiskanálnyi oregánót, bazsalikomot, petrezselymet és lestyánt. A legjobb frissen de jó a szárított is. Még egy picit rotyog el is főtt a hozzáadott víz és kész, lehet kenni :) ilyen finomat boltba nem kapni :) A csiga isteni lett, köszönet érte :)
2016.01.13. 19:24
Tomika

Kedves Andika !

 

Fini , de 20 perc alatt nem sül meg :) 

2012.10.13. 12:26
eszterosz

Kedves Andi! A tésztát csak simán összegyúrom, vagy úgy kell mint egy hagyományos kelt tésztát? De akkor nem kellene meleg tej hozzá? Előre is köszönöm a válaszod! Üdv: Eszter

2012.08.15. 22:39
fedzsu

Kedves Andi                                                                                                                                              Ma reggelire  megsütöttem és nagyon isteni lett. Köszi a receptett.

 

2012.07.08. 15:12
zsu4

Kedves Andi!

Szeretném megkérdezni hogy milyen pizzakrémet szoktál használni? A bolti tubusosat vagy saját készítésüt?

Válaszodat előre is köszönöm!

2012.06.05. 18:05
Ercsyke

Sziasztok!

Mindenkinek ajánlani tudom ezt a receptet.Csuda könnyű a tésztával dolgozni,ami nem utolsó sorban isteni finom,én egy héten belül másodszor sütöttem meg,éppen ma a kenőmájasos változatot,amit egy vendég írt  le,hogy Ő így készítette el.Szuper lett kenőmájassal is.

Szóval nyugodtan lehet próbálkozni,Nem fogtok csalódni!

Üdvözletem Andinak-és mindenkinek

Ercsyke

2012.04.14. 12:38
csmisi

Sziasztok!

Legutóbb tettem fel képet a pizzás csigámról, most azonban kissé átvariáltam a receptet, más tölteléket kapott :) A tészta ugyanaz, de...: Miután kinyújtottam a tésztát, megkentem kenőmájassal, megszórtam reszelt sajttal, erre szórtam az előzőleg hagymával lepírított gombát. Feltekertem, felvágtam szeletekre, tepsibe raktam, megkentem a tetejét felvert tojással, és sajt helyett szezámmagot szórtam rá! Nagyon finom lett, bátran merem ajánlani mindenkinek a gombás- májas csigát! :))) Persze képet erről is hoztam nektek! Jó étvágyat! Üdv, Misi

2012.04.05. 14:22
Andi39

Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy milyen pizzakrémmel érdemes megcsinálni a csigát? A bolti tubusos változatokban nem igazán bízom. Amit azonban én pizzára szoktam használni, az szerintem túl híg ide, félek, hogy kifolyna. Van valami jó ötletetek? (Esetleg valamelyik tubusos mégiscsak hasznavehető?)

Köszönöm!

2012.03.08. 11:11
dzsera

hello!!

Imadom...most 20perce sült ki az elsö adag, a gyerekeim csak ugy faljak egyiket a masik utan :)

nem is gondoltam volna, hisz az elsö adag  keszitesenel a teszta igen nagyon (lagy) volt a feltekeres közben, a masodik adagot mar vastagabbra nyujtottam es kukoricaval feltuningoltam

Laktato finomsag

Köszi a receptet es a kepet hozza, mert az keltette fel az etvagyamat.

2012.01.18. 19:27
Zsuzsiiii

Ügyes ez a fiú.

2012.01.08. 09:35
csmisi

Kedves Andi!

Ez egy szuper recept, amint az én példám szemlélteti még egy férfi is meg tudja csinálni :) Nagy kedvenc! Hoztam egy képet is:

2011.10.22. 17:08
incipincitunci

Szia Andi!

Én most próbáltam ki először ezt a receptet de sajna nem futtatam fel az élesztőt tejben! Remélem azért jó lesz! Nagyon várom már hogy készen legyen!

Köszönöm!

Üdv: Tündi

2011.06.10. 14:53
Moncsa81

Sziasztok!Szeretném megkérdezni miylen pizza szósz a legjobb ehhez szerintetek?És mennyi kell hozzá?Köszönöm a választ!

2011.06.07. 13:54
barbika

Sziasztok

Én még nem sütöttem meg majd most szeretném csak nem tudom ,hogy a  pizzakrémet lehete helyetesíteni valamivel és ha nem akkor mennyi kell a pizzakrémből?

KÖSZÖNEM ELÖRE IS

2011.05.20. 15:06
Kata

Szia Andi!

Köszönöm, hogy megosztottad a receptet velünk is. 13 éves lányom a vele egykorú barátnőjével készítették el.

Nagyon finom lett.

Kata

2011.05.16. 16:27
Vancsii .

Szia Andi

Én már 5-szöre sütöm meg a pizzás csigát! Nagyon isteni az egész család kedveli!!!!

Mindig azt kérik csináljak nekik.

Köszönjük a remek receptett!

Szerbusz Andi!

2011.05.02. 19:38
Andika06

Szia!

Nagyon jó lett,nagy sikere volt!!!Szerintem igy is jó lett!

Annyi baj volt vele,hohy kevés pizzakrémet raktam bele,

de nem baj legközelebb többet teszek bele!

Szép estét!

Andi.

2011.04.29. 09:34
Andika06

Szia Andi!

Akkor Én lehet hogy most elrontottam a tésztát,tejjel helyettesitettem a vizet....!??? Remélem azért nem lesz ehetetlen!!!!

Köszönöm a gyors választ!!!  Andi.

Szia! Milyen lett végül? Üdv, Andi

2011.04.29. 09:01
Andika06

Sziasztok!

Valaki segitsen....

A 2.4 dl viz mihez kell??? Az élesztő felfuttatásához???

Köszönöm. Andi.

A tészta összegyúrásához kell a víz, az élesztőt nagyon kevés tejbe kb. fél dl futtasd fel. Üdv, Andi

 

2011.03.10. 18:07
Zsumika

jajj, nem frissítettem az oldalt, látom közben Andi is válaszolt 

2011.03.10. 18:06
Zsumika

Szia! Persze, hogy kell keleszteni! (nekem most sül az első adag), de a receptben is benne van! Ha megkelt, téglalapra nyújtjuk...

2011.03.10. 17:30
Edina

Ez a tészta valami isteni! Még másnap is puha maradt (az a 2 db, amit még meg tudtam menteni a családtól ) Köszönöm a receptet, beírtam a saját szakácsfüzetembe!  Legközelebb dupla adaggal indítok! 

 

Tina: szerintem érdemes hagyni megkelni a tésztát, miután összegyúrtad. (Bevallom ha nincs időm, akkor én egyből dolgozok a keltes tésztával, mert a tepsiben úgyis feljön, de az igazit  keleszteni kellene, azért is "keltes" a neve... Csak én néha gaz, galád vagyok. ) Ha keleszted, akkor simán kijön a két tepsi, mint Andinak. 

 

 

2011.03.09. 08:08
Tincso

Sya,egy pici segítségre lenne szükségem,ha elkészítettem begyúrtama  tésztát,akkor nem kell állni hagyni h megkeljen??egyből tőlthetem bele a sonkát meg mindent????előre is köszönöm a gyors választ!!!üdv:Tina

Szia! De igen, kell keleszteni. Szerepel is a receptben, hogy ha megkelt akkor nyújtjuk téglalap alakúra. Üdv, Andi

2011.02.10. 22:41
Dorka

Isteni lett a csiga.Ma megcsináltam vacsira . Első próbálkozás ellenére finom lett és még jól is néz ki :)

2011.02.08. 08:49
Bujdosóné Tarcsi Erika

Már többször elkészítettem a pizzás csigát nagyon finom könnyen elkészíthető család kedvence csak gratulálni tudok

2010.12.31. 11:57
adel24

ez lett belőle hála neked Andy.A párom szakács,nehéz elkápráztatnide ezzel sikerült.köszi mg 1x.jah,ezt ma is meg kell sütnöm:)

2010.12.19. 17:58
Szabóné Török Anett

Szia!

Nagyon finom! Tényleg!!! Én innen tanultam meg háziasszonyként főzni (21 vagyok, feleség, és anya) és mindenki a lábaim előtt hever. Bátran hívunk bárkit vacsira, mert a jól bevált receptjeid aratnak nálunk is!

Köszönöm Neked!!!

Üdv.: Anett


2010.06.01 20:27
Máténé Andi

Kedves Andi!

Tegnap kiprobáltam ezt a pizzás csigát és nagyon jól sikerül,finom volt,mert hamar elfogyott.A legkisseb fiam azt mondta anya holnap is csinálsz.Nagyon szépen köszönöm ezeket a remek recepteket már sokat kiprobáltam és finomak.Remélemlesz még sok jó recept. Szia Andi”

2010.12.10. 20:10
ancsus73

Én ma regisztráltam és próbátam ki a pizzás csigát! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Isteni! Az én kisfiam is azt mondta, máskor is csináljak ilyet. Viszont: a bolti pizzakrémet (én Univereset vettem) nagyon nem javaslom, borzasztó rossz íze van:-( Én a normál pizzára mindig a saját készítésű, Stahl Judit féle pizzaszószt használom, az nagyon tuti!:-)

2010.12.09. 20:33
adel24

kipróbáltam,és nagy sikert aratott.le is fotóztam ,de nem tudom hol kell feltölteni..köszi a receptet:)

2010.10.31. 13:24
Mariann

Szia :)

Most vagyunk túl egy névnapi ünneplésen.

Pizzáscsigát készítettem el. Kíváncsi voltam tényleg igaz e az amit az előttem szólok írtak... Úgy elfogyott hogy én meg se tudtam kóstolni :D :D :D

Imádom a receptjeidet :)

2010.10.14. 12:22
Erika

Szia!!!Nagyon jók a peceptjeid!!A pizzás csiga nagyon bejött itthon!!!Szia.

2010.09.27. 17:56
Marika

Nagyon finom köszönöm a receptet!

2010.09.13. 15:32
fjutti

Szia Andi!

Elkészítettem ezt a csigát és elmondhatom, hogy nagyon finomra sikerült, ízlett is mindenkinek, csak egy problémám volt vele, mégpedig az, hogy nem tudtam szép szabályos karikákra vágni őket. Sajnos összenyomódtak, eldeformálódtak szeletelés közben, ami kicsit elkeserített, de végülis csak szépséghiba volt, az íze, állaga remek lett. Mégis, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy talán kicsit puhábbra dagasztottam a tésztát a kelleténél? És az hiba lehetett, hogy vízben futattam fel az élesztőt tej helyett? Ugyanis van egy pizza receptem, aminél szintén csak vizet kell használni, lehet, hogy rosszul gondoltam, ennél is működik!? Pedig úgy érzem eléggé othon vagyok kelttésztákban.....Legközelebb a lángos fog sorra kerülni! És ezer köszönet a sok-sok kiváló receptért! Bevallom, itt találtam meg a családom ízléséhez legközelebb állókat!  

Szia! Valószínű, hogy lágyabb lett a tésztád a kelleténél. Nem tudom, hogy gond lehetett - e a vizben futtatás, én még soha nem használtam. Köszönöm szépen a dícséretet! Sok sikert a további receptek kipróbálásához is! Andi

2010.09.04. 11:29
Irénke

Szia Andi! Ez a recept nagyon finom , már kiprobáltam és a lányomnak nagyon izlik és azt mondta hogy töbször csináljak ijet ugy hogy még kifogom probálni az öszeset ami van és ami bejön a családomnak , köszönöm ezt a finom receptet

2010.07.27. 13:05
Eszter

Szia Andi!

Nagyon finik lettek. Eszméletlen jól sikerül. Csak egy kérdésem lenne: Hogy csináltad ilyen nagyokra? Nekem olyan kicsik lettek... Ami a képen van az egy adag vagy kettő?

Üdv: Eszter

2010.06.22. 19:25
szabob

Kedves Andi!

Ez a recepted (is) kitűnő! a csigák puhák és azok maradnak másnap is. Már ha marad belőlük.

Én a mindmegettés Prücsi-féle pizzakrémet készítettem el hozzá, de talán jobb is így, mint boltival; és sonka helyett maradék húsos szalonnát reszeltem rá a tésztára a sajt előtt.

A lányaim ezt is imádták.

Holnap reggel a lángost fogom kipróbálni... szerintem abban sem fogok csalódni.

Üdv.:

szabob

2010.06.04. 15:24
Timi77

Drága Andi!

Most lettem készen a Pizza csigával,és Isteni lett!!Nagyon jó az oldal,Köszi!Holnap Sport szeletet készítek!

Puszi:TIMI

2010.06.01. 20:27
Máténé Andi

Kedves Andi!

Tegnap kiprobáltam ezt a pizzás csigát és nagyon jól sikerül,finom volt,mert hamar elfogyott.A legkisseb fiam azt mondta anya holnap is csinálsz.Nagyon szépen köszönöm ezeket a remek recepteket már sokat kiprobáltam és finomak.Remélemlesz még sok jó recept. Szia Andi

2010.05.20. 12:07
SzisziTiffany

Szia Andi!

Irorszagbol irok.En is nagyon orulok,hogy ratalaltam erre az oldalra.tegnap keszitettem el ezt a pizzas csigat.mindenkinek nagyon izlett.En raktam bele egy kis kukoricat is es ugy tekertem fel.Koszonjuk szepen!

Szilvi

2010.05.06. 19:45
tgtghz

nagyon jó a pizzás csiga

2010.05.01. 20:30
huncutka

Szia Andi!Ma ebédre megsütöttem a pizzás csigát!Ez a recepted is tökéletes!A kislányom nemgyőzte enni!Köszönöm a sok receptet!Én már csak a te receptjeidből sütök-főzök! Köszönöm!huncutka

2010.05.01. 11:18
Claudia

Szia Andi!

Nagyon szupi az oldalad, gratulálok hozzá! Nemrég találtam rá, de már sütöttem, főztem Tőled!

Ma megsütöttem a pizzás csigát, annyi változtatással, hogy a tésztájába tettem kicsi oreganot, és bazsalikomot, illetve, mikor kinyújtottam, megkentem olajjal, négybe hajtottam, újra kinyújtottam, újra megkentem olajjal, újra kinyújtottam, és ekkor töltöttem meg.

Isteni finom lett!!

Köszönöm!

ja, és nekem 35 db. lett belőle, két gáztepsivel.  

2010.04.19. 20:43
Suso

Szia Andi!

Nagyon tetszik az oldalad!Már pár sütit megsütöttem róla.:D

Holnap vendégeink lesznek, így az italozás mellé a pizzás csigát szeretném megsütni.Megírnád nekem hogy a recept alapján mennyi csiga lessz kb?

Köszönöm válaszod és további jó munkát kívánok az oldalhoz!

Suso

Szia! Pontos darabszámot nem tudok írni, dea fenti képen látható mennyiség lett  a receptből. Üdv. : Andi

2010.04.14. 18:02
igna

 Szia Andi!Kipróbáltam én is,épp azt falatozom.Eszméletlen finom!Alig várom,hogy hazaérjen a párom,ez a kedvence.Köszönöm!

2010.03.23. 19:10
ICUS

Szia Andi! Megsütöttem nagyon finom:) Köszi a receptet!

2010.03.19. 19:34
morci74

Szia!

Megcsináltam a csigákat, és szuper lett!Köszi a receptet!

Kati

2010.03.16. 10:50
zsike

Szia!!

Nagyon guszta ,úgyhogy én neki is látok az elkészítésének...

A fanta tortát már megcsináltam ,a család nagy kedvence lett!!

Tök jó az oldal!!Mindenkinek kellemes sütögetést kívánok!!!

2010.03.05. 22:46
Hajni

Szia Andi!Ma délután megsütöttem ezt a csigát és nagyon finom lett.Köszönöm ezt a receptedet is!

2010.02.12. 23:07
Gabi Pécs

Szia Andi!

Fantasztikus lett a csiga.Ma találtam rá az oldaladra,és össze futott a nyál a számba.Gyorsan elrohantam a boltba,és megsütöttem a csigát,hát volt sikere.Már a következő recept kipróbálásán gondolkozok:o).Köszi,nagyon tutik a receptek,a képekről ne is beszéljünk.

2010.02.10. 19:36
Ági

Andi!

Ez a recept nagyon jó!Igazán finom lett, mindenkinek nagyon ízlett.

2010.02.04. 19:01
Zsófi

Szia Andi!

Kis kezdő vagyok még,azt szeretném megkérdezni,hogy az élesztő mindegy,hogy milyen?Fel kell futtatni?Ha igen akkor azt a vízben kell?:S

Előre is köszönöm a választ.Nagyon jól néz ki a csigusz.:)Jó lenne,ha sikerülne.

Zsófi,

A pizzás csiga receptnél rendes élesztőt ír a receptet, ami ugye 5 dkg egy kocka. Abból kell felhasználnod majd 3 dkg-ot.
A megadott mennyiségű élesztőt összemorzsolod mondjuk egy csészébe és annyi langyos tejjel felöntöd, hogy ellepje.
A langyos tej nagyon fontos, mert nem lehet hideg, de meleg és forró sem.
Ekkor egy kiskanál kristálycukorral megszórod és hagyod pihenni. Kb. 15 perc.
Attól függ, hogy mennyi idő, hogy milyen hőmérsékleten tárolod. Ha melegebb a levegő gyorsabban " felfut".  Akkor kész amikor szépen megnövekedett a térfogata.
Ezután már nyugodtan lehet vele dolgozni, belegyúrni a tésztákba.
2010.01.21. 07:27
hennymami

Andi!

Hálás vagyok ezért a receptért, mert valami isteni! Tegnap találtam rá, este 7kor nekiálltam a tésztát megcsinálni és megsütöttem egy adagot. próbaként, a tésztát pedig hűtőbe tettem, hogy ma megcsinálom majd a többit is. Nagyon finom lett, el is fogyott párom legnagyobb sajnálatára, aki ma vinni akart reggel be a munkahelyre. Ezért  a tegnapi maradék hűtőbe tett tésztát ma reggel fél 5-kor kivettem és hajnalban frissiben megcsináltam neki, hogy tudjon vinni. Nagyon-nagyon finom lett.

Mindenki hálás Neked a csláadba érte!

Heni

2010.01.06. 15:20
Lola

Andi, ez a csiga ISTENI !!!  Megcsináltuk karácsonykor, és annyira bejött, hogy tegnap ismét meg kellett sütni. Nagy sikert aratott, nagyon finom!!  Köszi

2010.01.05. 10:07
hajnyi

Szia Andi!

Megsütöttem és isteni lett annyira jó lett hogy másnap dupla adagot kelett sütnöm!!!!Kösszi!És utolag  is Kellemes ünnepeket kívánok!!!Hajnyi

2010.01.04. 12:29
Szilvi

Szia Andi.

Örülök, hogy megtaláltam az oldalad. Eddig nem tudtam sütit sütni. Valamit mindig elrontottam, de  most kipróbáltam a pizzás csigádat és SIKERÜLT. Nagyon örültem neki és a családnak is izlett. Köszi. Igy tovább. Szupi.

Szilvi 

2009.11.29. 18:44
Vivi85

Szia Andi!

Köszönöm a receptet, nagy sikert aratott.

Üdv: Vivi

2009.11.24. 18:36
Vikica

Szia Andi!

Most csináltam meg ezt a csigabigát nagyon finom lett,köszönöm ezt a receptedet is!

Üdv.Vikica

2009.11.20. 19:02
Kata

Ezt nem értem.. én pont azt írtam, hogy nem kell a helyesírásba belekötni.. mind1..


2009.11.20 14:41
egy lány

„sztem nem kéne ennyire szemét hülyének lenned te egoista(katára gondolok)biztos űrlény vagy mert te nem hibázhatsz!!enyii volt!!!”

2009.11.20. 17:17
Andi konyhája

Lányok, hogy ne ez legyen itt a fő téma ezért javítottam a helyesírási hibákat. :) Andi

2009.11.20. 14:41
egy lány

sztem nem kéne ennyire szemét hülyének lenned te egoista(katára gondolok)biztos űrlény vagy mert te nem hibázhatsz!!enyii volt!!!

2009.11.16. 10:14
Kata

Kedves Erika!

Először is szerintem ez nem egy helyesírási oldal, másodszor meg valószínű másolta a receptet valahonnan.. Egyébként meg így is lehet érteni a receptet..szerintem.

2009.11.11. 13:16
Erika

Hello!

Jó a recept, csak máskor kapcsold be a Word-ben a helyesírás ellenőrzőt, mert 1 perc alatt kb. 8 hibát véltem felfedezni. Nem tesz túl jót az ember személyiségének, ha ennyire nem ad arra, amit kiad a kezéből.

2009.10.06. 21:27
Husi

Hétvégén sütöttem meg, nagyon ízlett mindenkinek! Könnyen elkészíthető csak az a baj vele, hogy hamar elfogy! :)

Köszi a receptet!

2009.09.02. 09:41
Linda

EZ EGY SZUPER JO RECEPT!!! A tegnap keszitettem el, gyorsan elkeszitheto nagyon izletes masfel adagot keszitettem belole mert kevesnek tartottam az egy adagot!!Mar el is fogyott!Koszi a receptet!

2009.07.11. 17:12
Fanniii

Anyutól én úgy tanultam ezt a receptet, hogy ő Maggi Bolognai Fix-et felfőz kevesebb vízzel, mint ami rá van írva az elkészítési módra, azzal keni meg a csigákat és leszórja sajttal. Isteni finom, még langyosan el szokott fogyni, öcsém és apu meg sem bírják várni vele az ebédet, mindig ellopkodják.

Szoktam úgy is csinálni, hogy olvasztott vajba rakok apróra vágott vagy áttört foghagymát, snidlinget, sonkát vagy mindenféle hűtőben található szalámi-felvágott maradékokat, ízlés szerint szinte bármit és úgy sütöm meg.

Ha meg valaki édesen szereti, csinálhatja kakaóval, pudinggal, kókuszosan, a variációk szinte végtelenek.

2009.06.22. 14:22
zsani

Nagyon finom lett. :)

Köszii a receptet

2009.05.13. 18:45
Zsuzsa

Szia Andi!

Most lehet, hogy én vagyok buta, de nem értem, hogy az élesztőt a vízben futtatom meg, vagy csak "összerakom" a hozzávalókat, az élesztőt is beleértve és csak összegyúrom!

Előre is köszönöm válaszod!

2009.05.01. 20:49
ili

Szia Andi.   Tegnap megsütöttem a pizzás csigát,és természetesen dupla adagot, Nagyon-nagy sikere volt és nem is maradt belőle.Köszi a receptet                                                                                                                              

2009.04.29. 10:37
gyöngyi

Szia Andi!

elővettem a pizzás csigát a fagyóból és megsütöttem, ugyanolyan finom volt mint frissiben. Köszi  :) Gyöngyi

2009.04.19. 14:06
AGI

Megkeszitettem a tegnap a pizza csigat ,finom es tetszett a fiamnak is.Gyorsan es konnyen elkeszitheto.KOSZI

2009.04.17. 20:07
gyike64

Szia Andi!

Ma megcsináltam a pizzás csigát, dupla mennyiséget, a felét kisütöttem, a másik felét lefagyasztottam. Megpróbálom egy hét múlva előveszem és kisütöm, remélem akkor is ilyen finom lesz.  A tészta az isteni. Köszi a receptet!Gyöngyi

2009.03.05. 13:13
Ildikó

Már többször elkészítettem, a családom minden tagjának, és nekem is nagyon ízlett. Bekerült a kedvenceink közé! Köszönöm a receptet!

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa