♥ Menü
 
♥ Képgaléria
 
♥ Sütemények
 
♥ Étel receptek
 
♥ Muffinok
 
♥ Sütés nélküli sütik
 
♥ Húsvéti receptek
 
♥ Leveles tésztából......
 
♥ Torta receptek
 
♥ Update receptek
 
♥ Epres finomságok
 
♥ E-mail értesítő új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
♥ ♥ ♥ ♥
 
♥ Vendégeim
Indulás: 2008-01-20
 
♥ Vendégeim
 
Andi konyhája Receptverseny
 
♥ Ti küldtétek..... Olvasóim kedvenc receptjei
 
Receptek nyomtatása

Egy klikkelés és már nyomtatódik a recept.....hogyan? Jelöld ki a nyomtatni kívánt szöveget, majd kattints erre a linkre, állítsd be, hogy csak a kijelölt szöveget nyomtassa és már mehet is! Ilyen egyszerű!!!!

 
Linzer és isler

Linzer és isler / saját recept!

Hozzávalók: 60 dkg liszt, 40 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1.5 zacskó sütőpor, 2 zacskó vaníliás cukor, 2 db tojássárgája, reszelt citromhéj 

A hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, 3 - 4  mm vastagságúra nyújtjuk és kör alakú szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapíros tepsire helyezzük és 180 fokon pár perc alatt megsütjük.

A linzerhez a "tetőt" úgy készítsük, hogy a kiszaggatott tészta közepét a habzsákunkon használt csővel szúrjuk ki és úgy süssük készre.

Ha kihűlt, töltsük meg őket habzsákból kinyomott baracklekvárral. A linzert porcukorral tálaljuk, az islert mártsuk olvasztott csokoládéba.

Ebből a mennyiségből kb. 1.5 kg kész sütemény lesz.

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Szia Andi!

Ma megsütöttem  az islert,és elmondhatatlanul hálás vagyok érte!!

Nagyon finom lett!!!!!! A recept teljesen tökéletes!

Köszönöm szépen,hogy megosztod a receptjeidet!!!!

A 3 gyerekem kedvence lett!!!!!!

További jó sütést-főzést kívánok!

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
86 hozzászólás
2024.06.23. 15:52
Ági
Szia Andi Szép esik a tészta amikor megkóstoltam olyan mint a fũrészpor Miért?köszi
2023.07.21. 13:14
Keszenheimer Tímea
Sziasztok. Megkérdezhetem, hogy a pár perc sütés mit takar? Tudom, sütőfüggő., de egy kb. Időre gondolok, 10-15 perc? Nagyon köszönöm 🤩
2022.12.10. 08:44
Molnár Gáborné Judit

Mai napig kedvenc, sokszor elkészítettem már. A férjem nagymamája aki 90 éves és nagy kritikus, azt mondta világbajnok ez a süti. Holnap jótékonysági süteményvásár lesz, ezért ma délután is sütök egy nagy adagot! :) 

2013.01.20. 11:41
Zsuzsiiii

Fél adagot sütöttem, ez valami isteni finom..Hálás köszönet érte!

2012.12.18. 15:43
timuci

Szia Andi! Nagyon finom a linzer recept, már többször kiprobáltam. szeretném most kakaosan elkésziteni ugyan ezt a receptet! Szerinted  plusz kakaót rakjak bele vagy a lisztből annyit vegyek el amennyi kakót teszek bele? köszi válaszod! Timi

Szia! Igen, kb. annyi lisztet vegyél el belőle amennyi kakaóport teszel bele. Üdv, Andi

2012.12.01. 11:17
dzsera

hat halli-ho! :) mar kilen ora ota a konyhamban vagyok h linzert süthessek,es meg mindeg van egy tepsim ami ki kell süljön,nah meg aztan a töltögetes... ez aztan idöbe teli munka :D de finomnak nagyon finom lett,igaz en ledaraltam a cukrot,mert nem volt ithon eleg pzukrom,sajnalatos modon az en daralom nem pcukrot csinalt  belölle,hanem daraltcukrot..kicsit igy ropogosabb,de igazan finom.... kenyes munka,de megeri! sok sikert mindenkinek,es boldog adventi ünnepeket.  puszi a szerkesztönek a fincsi receptert ;)

2012.09.15. 13:00
zseva1953

Szia Andi! Most sütöttem meg a linzert,de nem lett szép.megdagadtak,mire kisültek,s a  cakk sem látszik,csak sima kerek lett.Mit rontottam el?Ugyanúgy csináltam mindent,mint ahogy leírtad. Igaz a sütőport  2 zacskóval tettem bele,nem 1,5,ahogy írtad.

Köszönöm,ha válaszolsz.További szép napot kívánok:Éva

Kedves Éva! A sütőpor sajnos nagyon sok lett bele, nem szabadott volna mindet beletenni, ez miatt dagadtak meg annyira, hogy a formáját is elvesztette. Üdv, Andi

2012.08.16. 14:02
enci99

Szia Andi! Az islerhez hogyan kell a csoki mazat meg csinalni???

Szia! Itt megtalálod : //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=29086019   Üdv, Andi

2012.08.15. 14:32
giguka

Szia Andi !

Köszönöm szépen ezt a remek receptet !Már többször elkészítettem :)Egyszerűen remek !!!

2012.05.26. 09:16
baddyy

Szia Andi!

Tudnál adni a linzerben a lekvár helyett valami csokikrém receptet? A kisfiam a lekvárt nem igazán szereti sütikben, és olyan krém kéne bele a lekvár helyett, ami összefogná, nem csúszna szét!

Előre is köszi! :)

2012.04.08. 08:01
anitakalo

Szia Andi!Sokszor próbáltam Linzert és Islert készíteni de sosem sikerült.A te recepted alapján megcsináltam most húsvétra és mindenkinek tetszik.Nagyon finom lett Köszönöm a receptet.

2012.02.18. 23:29
Nyuszi22

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy légkeveréssel is jó lenne???

Nincs alsó-felső sütési mód a sütőnkön.

Szia! Természetesen azzal is jó lenne. Üdv, Andi

2012.02.18. 15:30
anyeszka26

Szia!Az lenne a kérdésem,hogy mennyi ideib ál el kb. a linzer,ha fémdobozban tárolom?Nagyon szuper az oldal,gratulálok hozzá :-)

Szia! Hűvős helyen tárolva, dobozban, 2 - 3 hétig nyugodtan elteheted. Üdv, Andi

2012.02.03. 23:01
pancsi009

Kedves Andi! 

Imádom a receptjeidet!

Ezt a sütit ma próbáltam ki először, holnap a vendégeim által lesz tesztelve. Persze már ma muszáj volt megkostólni, nem is kell mondanom, hogy sikert aratott! 

Gondoltam megosztom Veled, és a honlap böngészőjivel az én általam elkészített aprósütiket.

További jó sütést-főzést Neked, és a Többieknek is! :)

Üdv: Pancsi

2012.01.11. 19:51
Zsuzsiiii

Azért aki ilyen formára meg tudja csinálni az már nem semmi. Szerintem nagyon ügyesnek kell lenni,hogy ez a tényleg finom süti szép is legyen.Nagyon jó a recept de idő,türelem is sok kell hozzá,hogy szép is legyen.

Majd egyszer megint nekiállok mert imádom.

Zsuzsiiii

2011.12.27. 11:44
timi773

Kedves Andi !!!Nagyon jó  ez az oldal,sok mindent készítettem innen ,és mind szuper.Most a linzert csináltam meg és isteni lett.Köszönöm

2011.11.23. 17:11
szenila39

Kedves Andi!

Nagyon-nagyon finom lett a linzer, ízlett az egész családnak. :-)

Gratulálok az oldalhoz, nagyon mutatós, finom sütik és ételek vannak fent. Sokat elmentettem a receptkönyvembe és mihamarabb el is akarom készíteni őket!

Köszönöm szépen!

Szabina

 

2011.10.07. 20:12
Timcsi76

Andi! Ha vajat teszek bele es nem margarint ugy is azt a finom izt kapom? Vagy inkabb maradjon a rama? Koszi Timi

Szia Timi, tehetsz bele vajat is nyugodtan. Üdv, Andi

2011.09.16. 16:07
happyhippiflower

Egy adag linzer vagy isler -ből kb hány DB lesz?

Szia! Pontos db számot nem tudok mondani, de kb. 1.2 kg kész süti lesz belőle. Üdv, Andi

2011.07.09. 17:07
bzsuzsanna1

sziasztok nagyon finom!!

2011.07.05. 22:21
jaki8

Szia Andi!

Ma megsütöttem  az islert,és elmondhatatlanul hálás vagyok érte!!

Nagyon finom lett!!!!!! A recept teljesen tökéletes!

Köszönöm szépen,hogy megosztod a receptjeidet!!!!

A 3 gyerekem kedvence lett!!!!!!

További jó sütést-főzést kívánok!

2011.06.30. 19:14
mviki

Én csak a feléből csináltam meg. nekem összenőttek és ami lyukas lenne az is benőtt, szív alakút szerettem volna de olyan lett amilyen, VISZONT a tésztája nagyon finom lett!!!

családban marad :)) senki nem nézi milyen lett, olyan kör alakú :D

2011.06.06. 13:52
Tunci85

Szia Andi!

Az én egyik kedvenc sütim az isler és úgy gondoltam megpróbálkozok házilag is elkészíteni. A te receptedet alapján próbálkoztam az első sütéssel, és meg kell mondtam, hogy tökéletes lett!!! Akár csak a bolti süti. Finom omlós.

Mindenkit lenyűgöztem vele.

Köszönöm!

2011.05.18. 14:12
Dorka

Szia Andi!

Elvesztettem a régi isler receptem, így megsütöttem a tiédet. Kicsit furcsállottam, hogy nincs a tésztájában sem dió sem fahéj, mint az igazi islerben, de gondoltam kipróbálom így, mert annyian dicsérték. De sajna tapasztalnom kellett, hogy ez a tészta így az islerhez nem jó. :(  Így ez nem isler csak csokis teasüti. Mindenképp kell bele legalább 10-15 dkg lisztet dióval vagy mogyoróval helyettesíteni és kihagyhatatlan belőle a fahéj! Ha így kipróbáljátok, tényleg isteni lesz.

A lekváros linzerhez viszont jó a recept és még finomabb, ha a citromhéj mellé még teszünk a tésztához pár csepp citromlevet is!

2011.05.05. 18:29
monkaa

Szia,

Örülök hogy rátaláltam a honlapodra, ezt a sütit sütöttem meg először, a recept így tökéletes ahogy van! Köszönöm!

További sok jó receptet!

Üdv,

Móni

2011.04.26. 20:34
vargakriszta8

Fantasztikusan finom! Csak fél adagot sütöttem, de 1 órán belül elfogyott... Köszi!

2011.04.09. 13:44
Kisviki

Sziasztok, 

nekem nem volt itthon sütőporom, 2 kk szódabikarbónával helyettesítettem, és így is isteni lett!

2011.04.08. 14:01
Hédi

Szia Dóra!

Ha aktuális még (ha meg nem, akkor meg azért, mert nagyon finom):

Szerintem csináld  "Felhő szelet"nevű sütit. Ez nem más, mint a klasszikus krémes. Nekem nagyon bevált!

Javaslat - először a pudingot főzd meg, mert teljesen ki kell hűteni, különben nem lesz elég könnyű a süti.

 

Jó sütögetést!

2011.03.19. 23:01
Dóra

Szia!

Nagyon jó az oldal de én versenyre szeretnék az iskolába sütni én egy 14 éves csajszi vagyok de nagyon ügyes a konyhába és szeretnék az osztályfönökömnek megmutatni h én tudok sütni nem ahogy ő állítja be h nem tok tudsz nekem ebbe segíteni?Olyan recept kellene ami egyszerü de mégis finnom és jól néz ki valami krémes de egyszerüen meglehet enni mert az iskolába kell!!!! Köszönöm!!!!

2011.01.27. 18:58
Virágné Posztós Viktória

Szia Andi.Nagyon szépen köszönöm neked, ezt a jó sok receptet!Edig is szerettem Sütni főzni de ezekkel még jobb és változatos az étel!!!Nagyon szereti az egész család!! VIKI 

2011.01.23. 11:30
Ancseszta

Szia Nagyon jó ez az oldal! Vannak benne finom és olcsó sütik is!!

2010.12.20. 17:40
Melinda

 Nagyon köszönöm a receptet,igazán jó lett.A porcukor helyett én kristálycukorral csináltam mert mi szeretjük ha úgy rocog egy kicsit.Viszont abba a hibába estem,hogy a 3 mm az bő 3 lett és így olyan vastagocskák lettek.Legközelebb vékonyabbra nyújtom.A lényegen semmi nem változtat nagyon finom lett.Még egyszer köszönöm.

Melinda

2010.12.19. 18:39
banhegyesine

szia andi!

nagyon jól néz ki ez a  süti.a lányom örül neki mert imádja kiszaggatni.4 éves.

kb.mennyi lesz ebből a mennyiségből.köszönöm.

üdvözlettel:gabi

2010.12.12. 06:24
évike

Kipróbáltam a receptet és isteni. Jól lepuhul 1 éjszaka alatt. A kisfiaim imádják. Ilyet sütök az óvodába karácsonyi ünnepségre.

Köszönöm.Évike

2010.11.03. 15:46
Marta Bancov

hogy lehet ezeket kinyomtatni mert nem biromn nmindegyiket mert csak vaegyet!Kinyomtatn i!

2010.10.28. 14:24
Magdika

Szia!

Nagyon szépen köszönöm ezt a receptet is. Ma sütöm meg 4x 1 hét alatt. Könnyű, finom és nem drága sütemény.

Köszönöm a munkádat, és a finom recepteket!

2010.10.19. 16:14
Kriszti

Sziasztok! Pénteken én is megsütöttem az islert...mennyei lett! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszi Andi! Asszem ez egy állandó gyöngyszem lesz a családi összejövetelekkor:) Egy éjszaka kell szerintem neki, hogy megpuhuljon és akkor tökéletes lesz!

2010.10.13. 09:19
zooé

Szia Andi!Én már nagyon sok isler receptett  kipróbáltam,de ez olyan mind a cukrázdákba isteni finom.Gratula ehhez az oldalhoz!!!!!

2010.10.07. 06:57
5iandi

 Szia!

Mindent a recept szerint mértem ki, még egy kérdés. Milyen lisztből csinálod?Lehet az a hiba.

Amugy az oldal isteni!!!!

Köszi, 5iandi

Szia! Sima, fehérlisztből. Andi

2010.10.06. 15:23
5iandi

Kedves Andi!

Nagyon jóaz oldal már nagyon sok mindent megsütöttem, viszont ezzel a linzer tésztával nem boldogulok. Már megsütöttem kétszer a tésztát, ízre tökéletes imádjuk, csak a tésztával vannak problémáim egyszerűen szétesik, hiába teszem a hütőbe,  nagyon nehezen tudom kiszaggatni, mert szakad.  A nyújtásról már nem is beszélve. Mi lehet a probléma? Nem gyúrom sokáig és a vajat is morzsolom bele tehát az se olvasztott.

Előre is köszönöm

Üdv: 5iandi

Szia! Biztosan jól méred ki az anyagokat hozzá? Sajnos nem tudom mi lehet a gond, mert a recept tökéletes. Andi

2010.08.18. 15:56
angyalka

Szia Andi !! Nagyon örülök hogy megtaláltam a honlapodat fantasztikus kiprobáltam az isler receptedet és tökéletes én mint cukrász tudhatom mégegyszer szeretném megköszöni kitarto munkádat mindenki nevében nagy segitség vagy gratulálok !!

2010.08.10. 22:30
Tündi

Kedves Andi!

Ezzel a sütivel szeretnék kedveskedni a barátaimnak a hétvégén. Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy meg kell-e sütni előre néhány nappal a fogyasztás előtt, vagyis kell-e puhulnia a tésztának. A másik kérdésem, hogy hogyan szoktad a csokibevonót készíteni.

Köszönöm előre is! Üdv: Tünde

Kedves Tünde! Jobb, ha elöző nap elkészíted, mert akkor szépen vissza tud gyengülni a lekvártól. A csokoládé olvasztásáról itt olvashatsz :

//andi1976.gportal.hu/gindex.php             Üdv. : Andi

2010.07.22. 10:02
Heni

Szia Andi!

Tegnap vettem egy kész linzer tésztát,(Tante Fanny) amiről úgy gondoltam, hogy gyors, egyszerű és elronthatatlan! Háááát.... tévedtem! Jó lett, de nem az igazi.

Ezért vettem a bátorságot, és megcsináltam a Te recepted alapján még az este folyamán.

NAGYON finom lett!! Félek, ma újabb adagot kell sütnöm a családnak, de már bátran fogok nekilátni!

KÖSZÖNÖM!

Heni

2010.07.07. 16:39
Erika

Azt hiszem,az interneten ennél jobb oldalt nem igen olvastam!!!Köszönjük meg Andinak,a sok szép receptet. A szakácskönyv,már a múlté.Ezentúl itt fogok,finom sütikre,és ételekre vadászni!Üdv: 

2010.07.02. 18:58
Kiset

Szia Andi!

Sokadszorra sütöttem meg azt a sütit, általában egyszerre 4 adagot sütök, mert nagyon szereti a család csak úgy üresen, kekszként is ropogtatni. Most a lányom ovijába vittem be szülinapra, nagy sikere volt, linzeresre szagattam és a felső virágot bevontam fehér ill. barna Oetker-es bevonóval és színes tortadarával szórtam meg, úgy ragsztottam össze a feleket. Az ovisok versenyt ették, a lányom csak úgy ragyogott az örömtől. Az egyik kisfiú köszönés helyett annyit mondott a mellettem álló anyukájának, ma volt a legjobb nap, mert sütiztünk és olyan finom volt. Azt gondolom ez a dicséret Neked is szól!!

Magunknak hagyományosan ischlert csináltam. Korábban nagyon szerettük a "benei ischler"-t és nem tudtam ilyet sütni, most baracklekvárral és tejcsokis Oetker-es bevonóval pont olyan lesz, erdei gyümis lekvárral és étcsokis bevonóval pedig a férjem örömére olyan "nagyon cukrászdás".

A múltkor nagy sikert arattam vele egy írországi vendégségben is, ahol többségében magyarok voltak és mindenki örült egy kis hazainak. Mondanom sem kell, percek alatt elfogyott. :-))))))

Hálás köszönet a szuper receptért, hétvégére a lányom már a habos változatot kéri! Jó hétvégét és köszi a nagyszerű recepteket!!! Vera

Kedves Vera! Köszönöm szépen a részletes hozzászólást, örülök, hogy sikered volt a sütivel. Sok sikert a további receptek kipróbálásához is! Üdv. : Andi

2010.06.03. 13:39
teteci

Valami isteni finom lett. A tésztát tényleg sokáig kell gyúrni, nem egy-két perces munka. De megérte. Nálunk a sütés után két nappal lett igazán jó. Akkorra értek össze úgy az ízek, hogy nem találtam túl édesnek. Persze ez lekvárfüggő, én málnával csináltam. Legközelebb meggylekvárt teszek bele vagy, ha találok, "Hitler-lekvárt". Köszönöm a receptet!

2010.05.28. 17:02
heni

Szia Andi!

A hétvégén sütőtem linzert de nem jól sikerült. Túl kemény lett. A tiedet most sütőttem ki. Nagyon jó lett. Puha és finom. Sok érdekes receptet találtam nálad ki próbálom szinte mindet. Köszönöm a sok receptet!

Üdv: Heni

2010.05.15. 19:37
nyanyus53

Szia Andi.

Szeretek ide jönni ,mindig sikert aratok a receptjeiddel.

A süti nagyon finom .Eddig nem szerettem a linzert mert sose sikerült ,most másnap finom puha ,a család kedvence.A sütőporral vigyázzni kell.Figyelni kell a csomagoláson hány gramm.Vannak 15 gramosak és akkor bizony sok bele a másfél.

2010.04.30. 10:24
reni

Szia Andi!

Hát én megcsináltam az islert és  rossz lett sajnos. Nagyon sütöporos izt kaptam, szerintem sok az a 1.5 zacsko süt9por. Vagy nem?

Szia! Ha jól eldolgoztad a tésztába a sütőport akkor nem lehet sütőporos az íze, mert pont ennyi kell bele. Andi                                  

2010.04.20. 11:56
huncutka

Szia Andi!M egsütöttem az islert!Szuper lett!A családom imádja!Végre a csoki is jó lett!Most már csak a te receptjeidből sütögetek!Köszönöm a sok jó receptet!Huncutka

2010.04.16. 09:25
ogavos

Kedves Andi!

A hozzávalóknál a "margarin" Ráma margarint jelent, vagy lehet bármilyen más margarinnal is készíteni? Te mit használsz nagyobb előszeretettel?

Csilla

Kedves Csilla! Én általában Ráma margarint használok, de természetesen bármilyen sütőmargarinnal elkészíthető. Üdv. : Andi

2010.04.12. 14:51
Erika

Ez a recept tökéletes ilyen finom puha linzert még nem tudtam csinálni.A sütésre azonban nagyon oda kell figyelni tényleg csak 10perc,de ami egy kicsit nekem is tovább sült másnapra megpuhult persze lekvárral megtöltöttem.Köszi a receptet és a segítséget!

2010.04.02. 21:21
Nikosz

Ma megsütöttem és tökéletesre sikerült!

Köszönöm a receptet!

2010.04.01. 15:43
Meli

Kedves Andi!

Csak a Te oldaladról sütögetek, az összes recepted fantasztikus! A linzert most sütöttem meg,tökéletes lett. Egy kérdésem lenne:lefagyaszthatom a kigyúrt tésztát?Mert csak fél adagot sütöttem meg, és nem tudom ma befejezni. Várom válaszod. Vagy esetleg hűtőben meddig tudom tárolni? Köszönöm.

2010.03.29. 18:28
Happy73

Ez a recept (is) hibátlan.Megsütöttem, és imádta a család.  Nyamiiiii!

2010.03.27. 01:50
mara

jól elrejtettem, és megmenekült pár darab a hétvégére, de már látom, hogy végtelen órákon át fogom ezt is sütni :D tökéletes recept, bárki is találta ki, még sosem sikerült ennyire jól :) azt tapasztaltam, mivel nekem sincs mérő a sütőmön, hogy kb a 3.ik fokozaton éppcsak kicsit kell sütni, úgy 10 - 15 percet . amint kihűl, máris jó, bár nekem nem puha, hanem inkább porhanyós, de ez az igazi :)

2010.03.26. 09:44
mara

tegnap megsütöttem a sütit, azt már nem érte meg, hogy csokival bevonjam, mert a 3 gyerek langyos állapotában befalta mind :)  tehát most elmentek suliba, így nekilátok ismét, hátha ez már megéri az estét :) köszi Andi :)

2010.03.15. 16:56
nonoka99

Szia

Sajni nekem magas let pedig 3-4 mm gyurtam,és talán kicsit kemény is .Mikor ki vettem puha volt . kigyurás után a tészta töredezet az miért lehet? és érdeklödnék kb meddig kell sütni nekem nincs fok a sütömön igy nem tudom hol is süsem maga a tészta ize jó lett.Puhulni a kellene ugye,? nekem állt a hutöbe kb fél ó. ha valaki tud ezekbe segiteni megköszöném de nem adom fel ujbol meg csinálom:))) üdv nonoka99

Szia! Tényleg csak pár percig kell sütni, amíg egy kis színt kap. Töltsd össze lekvárral, talán visszapuhul egy kicsit. Szerintem egy kicsit túl sokáig sütötted. Üdv. : Andi

2010.03.14. 21:07
Móni

Kedves Andi!

Szívből gratulálok a csúcsszuper oldaladhoz! Fogyizni szerettem volna egy kicsit ,de most,hogy rátaláltam a lapodra,úgy néz ki nem fog menni

Minden nap innen főzök,sütök,a családom nagy örömére

Sajna ezt a receptet viszont elszúrtam Végül csak sikerült összehoznom pár "értelmes" db-ot,de nagy szenvedések árán... A vajam folyékony ráma volt,és ez lehetett a bibi.A tésztám esett szét nyújtás közben...Gondoltam teszek hozzá még lisztet,de nem volt jó5let, Most olvastam,hogy hidegre kellett volna tennem egy kicsit. Így csak viszonylag vastagra tudtam szaggatni,de így is megették a gyerkőcök és a férjem is  Remélem legközelebb ügyesebb leszek!

A főmenü az őzgerinces csirkemelled volt,háááát az nagyon fincsi lett,és szép is :)

Hálás köszönet! További sok sikert kívánok!

Egy új rajongód!

2010.02.04. 15:46
Csobánné Török Szilvia

szia!!A margarin után kimaradt valami,vagy úgy jó,ahogy le van írva?Köszii!!

2010.01.28. 15:04
Claire

Kedves Andi!

Tegnap megsütöttem az islert és nagyon finom lett!!! A párom kedvence és sokféle receptel próbálkoztam, de ez tökéletes:)

És most először az olvasztott csoki is gyönyörű rajta! Köszönöm

Claire

2010.01.25. 21:09
Katja

hát megcsináltam ezt is (+ van.pudingos muffinokat csokipudinggal,mert úgy kérte)a gyerkőcnek a suliba (születésnap)!!!  jobb amit eddig valaha ettem!! csak most ahogy nézem reggel el ne felejtsem porcukorral megszórni:D:D 1x küldtem a fiammal sajtost,és megkérdezték,h. hol vette:) remélem erre is rákérdeznek.

nincs itthon nyomózsákom,így nurofenes gyógyszer felszippantójával csináltam (kicsit tágítottam a lyukán).

még 1x kösz a receptet,

üdv Katja

2010.01.19. 00:53
Bea

 Szia Andi!

Más honlapon találtam ehhez hasonló recepteket fele mennyiségben, és egyikben sem volt sütőpor. Mi történik, ha kihagyom?

Kell kihagyni helyet a tepsiben a dagadásnak, vagy nem lesz nagyobb a sütőpor miatt a süti?

Köszönöm a segítséget! Üdv: Bea

Szia Bea! Ha olvastad az elötted lévő hozzászsólásokat akkor láthattad, hogy ez a recept így tökéletes ahogy van. Azok a receptek amiben nincs sütőpor, azok nem "igazi" linzer receptek. Nyugodtan beleteheted, nem kell különösen nagy helyet kihagyni egymás között, mert nem fog akkorát nőni, de tartsd be a nyújtásnál írt 3 - 4 mm-es tésztavastagságot. Üdv. : Andi

2010.01.18. 14:12
Claire

Közben megtaláltam, hogy hogyan kell a csokit elksézíteni a sütik tetejére. Köszönöm! Claire

2010.01.18. 14:08
Claire

Szeretném megsütni ezt a sütit, de hogyan csináljam hozzá a csokit?

Előre is köszönöm a választ!

2010.01.12. 11:01
Nora

Elkészítettem a linzert a recept alapján és nagyon finom lett!!!!!! A családban is mindenki szerint nagyon jó lett!!! Nagyon tetszik, hogy minden finomság képen is látható!!

2010.01.10. 10:53
Kati néni

Még most ismerkedek az Internettel, karácsonyra kaptam. Nagyon teszik a honlapod. Majd többet írok legközelebb.

Szia!

2010.01.08. 16:49
Csilla

Szia Andi!

Most végeztem a sütikével. Egyszerűen nagyon fincsi lett. Már egy pár linzer receptet kipróbáltam, olyat is amibe tejföl kellett, merthogy attól lesz puha. De ez baromság, mert eddig mindegyik kemény lett.

De ez fantasztikusan puha, porhanyós, ez a recept tökéletes.

Nagyon köszönöm! És további nagyon sok sikert kívánok!

Üdv: Csilla

Kedves Csilla! Örülök, hogy bevált ez a recept. Sajnos nem tudom miért terjedt el, hogy a linzertésztába tejfölt kell tenni, mert ez egyáltalán nem igaz. Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet. Üdv. : Andi

2009.12.30. 22:25
Erika

Szia!

Tegnap megsütöttem és nagyon tuti lett,először csináltam linzert de sikerült!Köszi ezt a sok finomságot!

BUÉK!

2009.12.21. 18:08
Lia

Nagyon szuper ez a recept is , tökéletes.

2009.12.21. 15:16
hellóó

szia, isteni lett, de valamit nem hagytál ki belőle? ha ezeket összegyúrom száraz por marad. tejföllel áll össze nem? köszi a választ

Szia! Tejföl a linzer tésztába? A hozzávalókat  jól össze kell dolgozni.Tejföl nem kell hozzá. Andi

2009.12.21. 15:01
keremarti

Szia Andi! Az lenne a kérdésem,hogy a tésztát kell-e hütőben pihentetni? Más recepteknél be kell rakni a hütőbe vagy elöző nap összegyurni.

Szia! Ha esetleg nagyon puhára gyúrtad, vagy túl puha volt a margarin, akkor lehet egy kicsit a hűtőben pihentetni, de nem muszáj. Üdv. : Andi

2009.12.16. 16:33
anddii

jó a recept nagyon finom

2009.12.15. 12:54
Icuka

Köszönjük ezt  a sok jó receptet. Továbbiakban is sok  sikert kívánok és az kellemes pihenést az ünnepek alatt és  persze sok jó ötletet kívánok.

Üdvözlettem : Icu

2009.12.08. 14:25
magdi

Szia Andika!

Nagyon finom lett a zserbó, flamingó szelet. Igen nagy sikere  volt. Először féltem, hogy milyen lesz. Fiam  esküvőjére sütöttem, de mindenki el volt ájulva tőle, hogy milyen ügyes vagyok. / de nem én, hanem Te, mert nagyon jó a recept./  Nagyonszépen köszönöm.

Kedves Magdi! Örülök, hogy sikered volt az esküvőn a sütikkel! Üdv. : Andi

2009.11.20. 11:36
pirko

Szia Andi! Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a linzer receptet mert a családom is szereti.Kipróbáltam nagyon finom lett úgy hogy már csak ezt fogom készíteni.A csoki mázas is szuper még egy pár szem deckor gyöngyel megszórtam nagyon mutatós.

Köszi és sok sikert kívánok!

2009.11.18. 15:52
Buzás Anna

Olyan a linzer a képen, mint a cukrászdába. Nagyon ügyes vagy. Nekem mindig keményre sikerülnek a linzerek, de ezt kipróbálom.

2009.11.15. 10:54
kety

Kedves Andi,

Koszonom szepen a sok jo receptet!!

Nagyon ugyes vagy!

2009.11.12. 23:02
botani

Köszönöm a receptet!!!!!!

Nagy sikere volt!!!

Kiadós mennyiség, laza, s tényleg porhanyós sütemény lett. S a saját készítésű baracklekvárommal, amit másodszor is sikerrel készítettem, csillagos 5-ös!!! A kétéves kisfiam is azt mondta, hogy ilyet többször is készíthetek majd.

Nagyon aranyos volt, ő is gyúrta a tésztát, ahogy én, bár nem engedte, hogy megsüssem a kiszaggatott linzereit. Ő inkább gyönyörködött a nyers tésztában. Majd a következő alkalommal talán megengedi, hogy megsüssem az általa készített finomságot.

2009.11.06. 15:01
Györkösné Ildi

Ma megsütöttem a linzerkarikát

Nagyon szupi lett,finom porhanyós már azonnal.Alig várom ,hogy hazaérjen a családom és megkóstolja.Legközelebb még vékonyabbra merem majd sodorni és akkor ennél is gusztább lesz.Nagyon köszi ezt a receptet,mert eddig mindig keményre sikerült a linzerem,de ennek most vége!Mégegyszer köszönöm!Ildi

2009.10.24. 12:24
Szandi

Király receptek!

2009.10.17. 17:12
Pásztor Klaudia

Csokolom Andinéni

Én még csak 14 éves vagyok de megcsináltam ezeket a sütiket és nagyon izlettek a családtagjaimnak!Köszönöm szépen az ötletet

Üdv:Klau

2009.09.25. 18:21
Molnárné Éva

Szia Andi!

Felíratkoztam Én is az új receptek küldésére, azért mert gyönyörü az oldal és szenzációsak a receptek. Eddig azon gondolkodtam, hogy írjam meg Neked, milyen precíz, pontos, átlátható az oldal, nem összevissza van oda rakva.Látszik nagyon gondos munkád van a főzés terén és az oldal összeállításán is.

Köszönöm szépen a fáradozásodat.

További sok sikert kíván egy nyugdíjas nagymama.

2009.09.23. 16:25
csupata

Szia Andika!

Valami gyönyörűek a sütik imádom a fényképeket hozzájuk.köszönöm a sok jó receptet.További sok sikert a sütikhez.

  üdv Edit

2009.09.22. 12:16
aladin

 Szia Andi! Én az isler tésztájába keverek kakaóport és egy kis fahéjat is.Több receptet is kipróbáltam az oldaladról, mind nagyon jól sikerült és nagyon finom.Köszönöm!

2009.09.22. 05:23
Nikolett

De szépek így együtt!

Én eddig is sokszor sütöttem linzert, islert. A változatosság kedvéért vettem mindenféle formát a szaggatáshoz. Régen még az ovis ünnepségekre is csináltuk közösen a gyerekekkel, nagyon élvezték!

Kérdésem: nem túl sok a margarin bele? Én eddig 2 és 1 arányban tettem bele lisztet és margarint ( 50 dkg liszthez 25 dkg margarin) és úgy is finom omlós lett.

Egyébként mindenkinek fennhangon ajánlgatom az oldalt, mert itt minden receptből az lesz, aminek készült!!!

További sok sikert és sok receptet (nekünk)! Nikolett  :))

 
♥ Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök Mindenkit a honlapomon és kellemes nézelődést kívánok! Várom véleményeiteket, tapasztalataitokat a vendégkönyvemben. Bármi kérdésetek van, írjatok bátran!   

Ha Neked is vannak bevált, kedvenc receptjeid, és szívesen megosztanád az olvasóimmal, akkor a bal oldalon lévő Ti küldtétek....Olvasóim kedvenc receptjei rovatban megteheted! Üdv, Andi

 
♥ ♥ ♥
 
♥ Sós sütemények
 
♥ Túrós sütemények
 
♥ Fánk receptek
 
♥ Legújabb receptek

Receptért kattints a képre!

Tojáskrém

Békebeli Oroszkrém torta

Puncsgolyó

Gesztenyés keksz szalámi

Stefánia  vagdalt

Diós - vaníliás kiflik

Kókuszos  keksztekercs

Baconos - sajtos fasírt muffin

Karajba zárt csülök

Túrós - meggyes pite

Habkönnyű  túrógombóc

Vaníliás - fahéjas rúd

Sajtgolyó

10 perces fánk

Darás  túrószelet

Bögrés  Raffaello

Tejszínes  kókuszkocka

Cseresznyés  pite

Húsvéti  töltött  csirkemell

Húsvéti  töltött  tojás

Gesztenyés  mézes  krémes

Citromos - túrós muffin

Kakaós - pudingos szelet

Túrós  táska

Pudingos - tejfölös sütemény

Meggyes - mákos lepény

Sütőtök golyók

Almafánk

Pudingos  keksz

Füstölt  sajtos  pogácsa

Baconban  sült  szűzpecsenye

Banángolyók

 

Burgonyás  pogácsa

Meggymártás  pirított  darával

Tejfölös  kekszes - sütés nélkül

Pehelykönnyű  túrós  pite

Pudingos - túrós csigák

Foltos  mákos

Sonkás töltött tojás II.

Túrós zserbó

Burgonyás rakott hús

Almarózsa