[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Szia Andi!
Először is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!Köszönöm hogy megnézted az oldalamat,és hogy tetszik.Kezdő vagyok még én ebben a dologban.Képeket igyekszem majd feltenni,még most kezdem fotózni az elkészített ételeimet,süteményeimet.Bár sajnos még azt sem tudom hogyan kell feltölteni.Ha tudnál segíteni,nagyon megköszönöm.
Üdv:Éva
Szia Éva!
Köszönöm szépen a köszöntést! Ahhoz, hogy a receptekhez képet tudj feltenni, elöszőr a modulkezelőben képgalériát kell létrehoznod, oda feltöltened a képeket és utána onnét tudod átmásolni a receptek alá. Ha nem sikerül akkor szólj, de elég nehéz elmagyarázni. Üdv. : Andi |
Sziasztok!
Noémi, a méhkas süti tölteléknek szerintem próbáld ki a piramis süti töltelékét. ( a piramis süti receptnél megtalálod ) Vagy talán valami lazított gesztenyekrémmel is lehetne még tölteni.
Amy, örülök, ha tényleg naponta benézel hozzál. Neked is ilyen csíkos pulcsid van?
Zita Keton, szuper, hogy még az USA- ban is készülnek az oldalamon található receptekből sütik! Nagyon örülök neki. Légyszi, ha készítesz valamit akkor beszámolhatnál róla hogy sikerült az amerikai alapanyogokkal. Pl. élesztő vagy túró.... Kiváncsi vagyok nagyon. Köszi.
sziszi, nem lehet, hogy nagyon-nagyon kevés vajat használtál? Mert akkor viszont nincs ami összefogja a masszát és lehet azért esik szét.
Sissy, örülök, hogy nektek is ízlik a rákóczi túrós és kinder bueno. Köszönöm, hogy másoknak is ajánlod az oldalam. Cserébe hoztam Neked egy Berliner receptet, igaz még nem próbáltam, de szerintem rossz nem lehet, a neten találtam.
Berliner
Hozzávalók : 10 dkg cukor, 30 dkg liszt, 15 dkg Rama margarin, 1 db tojás, reszelt citromhéj, 15 dkg darált mandula, vagy dió, 3 dkg kakaó, 15 dkg cukor, 3 db tojás, fahéj, barack lekvár
A 30 dkg liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a 10 dkg cukrot, az 1 db tojást, a reszelt citromhéjat és meggyúrjuk a tésztát. A tészta kétharmad részét kinyújtjuk, betesszük a tepsibe, kissé megszúrkáljuk és előmelegitett sütőben félig megsütjük. A darált mandulát elkeverjük a kakaóval, a 15 dkg cukorral, a fahéjjal, a tojások sárgájával, majd hozzáadjuk a tojások felvert habját. A félig megsült tésztát megkenjük baracklekvárral, majd rákenjük a mandulás masszát. A maradék tésztából pálcikákat sodrunk és a tésztát berácsozzuk. Visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
Zsuzsa, Anita, Gabó, Ica, Niko7504, Zsu, Nektek is nagyon köszönöm a pozitív hozzászólásokat!
Bozsimama, kriszdom konyhájában tényleg megtalálható az Éva szelet. Én nem ismerem, sohasem készítettem. Itt megtalálod: //kriszdomkonyhaja.gportal.hu/gindex.php?pg=29382999
Edit, //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=29121851
Zsuzsi, köszönöm az elismerő szavakat. Elárulod az oldalad címét? Bekukkantanék....
pihe37, a krumplisprószát zala megyében tócsinak hívják, én legalábbis annak ismerem. Így szerepel az oldalamon is, szalonnás változatában. Parancsolj : //andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28771373
kriszdom - Éva, köszönöm az oldalad linkjét, tetszik de még jobb lenne, ha lennének fotók. Gratulálok, csak így tovább!
cicus, nagyon örülök, hogy ilyen sikere volt a feketeerdő muffinnak. Én még nem készítettem el, de nagyon megtetszett a recept és azért raktam fel az oldalra. Én is el fogom készíteni.
|
Szia Andikám! te egy zseni vagy, tetszik a mini töltött fánkod is. ezt is biztos meg fogom sütni. Még a szakállast nem sütöttem meg, de ami késik nem múlik.Majd beszámolok róla amint meg sütöm. Az ímél címemet azért nem írom meg mert nem tudok írni sem fogadni sem.Mióta új gépem van. meg kell nézetnem és ha jó lesz meg írom. Puszi Pircsi.
Kedves Pircsi!
Köszönöm szépen, de azért a zsenitől még messze vagyok. Ma hoztam egy újabb finomságot, remélem majd ezt is kipróbálod! Üdv. : Andi |
Szia Andi.Nagyon sokat olvasgatom a receptjeidet, sokat ki is jegyzeteltem.Tetszik az egyszerű érthető elkészítési mód, ahogyan azt megadod, nem beszélve a képekről.Nagyon nagy segitséget adott nekem például a sajtos roló elkészítésénél.Köszönöm.Ratalics istvánné-Orosz Teréz Debrecen.
Kedves Teréz! Köszönöm szépen a pozitív hozzászólást, örülök, hogy segítségedre lehettem a sajtos roló készítésésnél. Gyere máskor is! Üdv. : Andi |
Szia Andi!
"A modul tartamát a szerkesztő pillanatnyilag nem teszi elérhetővé" - olvasom a legújabb sütireceptnél a képre kattintva (a mini töltött fánkok). Miért nem tudom megnézni? Az alatta lévő körözöttes fánkocskák rendben megjelnnek receptileg:)
Köszönöm válaszod: Fagyi
Szia Fagyi! Köszi, hogy szóltál, valószínüleg csak rosszul linkeltem a kép alá és azért nem jelenítette meg a receptet, javítottam. Üdv. : Andi |
SZIA ANDI! Nagyon hálás vagyok a jó recepteidért,mert egyébként is elég sokat sütök,de most itthon van a lányom ,mert vizsga időszak van és a Te receptjeid közül választ és én sütök neki. Nagyon nagyon finomak: Tegnap az Almás táskát sütöttem és még ráadásul a tésztát is én készítettem el hozzá! Hát a családom el volt ájulva ,olyan finom volt.Nagyon finom az almatöltelék ahogy ott te leírtad. A töltött pizza is nagy sikert aratott,de mindegyik recetről ezt írhatom: Sokat szoktalak emlegetni a jó receptekért.Ha tudsz valami jót és újat feltétlen tedd fel légyszi! Üdv: Dinamika
Szia Dinamika! Örülök, hogy ízlett az almás táska és a töltött pizzának is sikere volt. Igyekszem, majd mindig valami újat kipróbálni és azt közzé is fogom tenni! Üdv. : Andi |
Kedves Andi!
Köszönöm válaszodat. Üdv:Edit
|
Kedves Andi!
Még csak 13 éves vagyok de nagyon szeretek sütni!.A receptjeid közül már párat meg is csináltam. Főleg muffinokat sütök.A vaníliapudingos nagy sikert aratott.Most a pizzás csigát tervezem Különben nagyon jó az oldal, sokszor járok ide.Csak gratulálni tudok hozzá!!!
egy fiatal rajongód |
Kedves Andikám! Én is így gondoltam az egészet, de úgy gondoltam jobb ha meg kérdezem. öszike a választ. És be számolok rólla ha megsütöm. Megint egy újjab süti, nagyon tetszi. Ügyes vagy.kössz.Még annyti, hogy ha jövök a géphez te vagy az első és alig birok el menni innét.Puszika Pircsi. |
Keves Andi!!! Szeretném ha ezeket a recepteket elküldenéd nekem,ha megvan neked:Croissant,Tortellíni,Goffri,Köszike előre is.Üdv:Edit
Kedves Edit! Ilyen kipróbált receptjeim nincsenek. De szerintem, ha beírod őket a google-ba, akkor rengeteg receptet fogsz találni. Üdv. : Andi |
Kedves Andikám! Ne haragudj, hogy zavarlak. De kérdeznék valamit a szakállas pogácsával kapcsolatban.ott hogy a késfok vastagsárúra kinyújtani, pogácsa szaggatóval ki szúrjuk meg kenjük tejfölös tojás sárgával, reszelt sajtal meg szórni sütni. Na innentől nem értem: A maradékot össze gyúrni lisztezés nélkül,kihűlve egymásra rakni mert törik. Ezt a maradék tésztát nemkell kinyújtani ,kiszaggatni,és sütni? És még azt kérdezném, hogy azt a sajtkrémet amit gőzfelett elkészítünk két pogácsa közé kenni?Kérlek szépen válaszolj légyszives ha érted mire gondolog. Nagyon szeretném megsütni. nagyon szép is remméllem az enyém is jól fog sikerülni. Köszönöm mgétésed előre .puszillak Pircsi.
Kedves Pircsi! Elég hülyén volt fogalmazva a recept, ki is töröltem belőle amit nem értettél. Mert ugye az teljesen egyértelmű, hogy a leesett darabokat a végén újra összegyúrjuk és kiszaggatjuk. Valamint az is egyértelmű, hogy kihűlve rakjuk egymásra a pogikat. A sajtkrémet pedig a két pogácsa közé kell kenni úgy, hogy összerakva a szélén is legyen sajtkrém, hogy rá tudjon ragadni a reszelt sajt, vagyis a szakáll. Majd írj, hogy sikerült! Üdv. : Andi |
Kedves Andi! Katus hozzászólásáról jutott eszembe egy régi eset a barack sütivel kapcsolatban. Sok évvel ezelőtt mi is többször készítettük a családi összejövetelekre.Sógornőm még ki is díszítette igazi baracklevelekkel, anyósomékhoz mentünk , a sütivel teli tálcát, amíg pakolt fötette a kocsi tetejére, persz e elfeledkezett róla, elindultak, nem értették, hogy miért integet a többi autós, azt hitték sebességellenőrzés van. Amikor odaértek, hatalmas hahota, mert a süti ott volt épségben, csak a leveleket vitte el a szél. Már nagyon régen volt,akkor még nem volt ilyen forgalom, a Skoda teteje meg biztosan egyenes volt.-----Most , hogy láttam a képet az oldaladon ,- elhatároztam- a legközelebbi alkalomra megsütöm. Majdnem elfelejtettem, megcsináltam a túrós gombócot tejbedarából-nagyon fincsi lett! Még sokszor jelen leszek ezen az oldalon! Szia- szia, sok jó sütést-főzést! Jucus.
Kedves Jucus! Köszi a történetet, jót nevettem rajta! Ha elkészíted a barackokat légyszi írd meg milyen lett, kiváncsi vagyok Nektek, hogy ízlett.
Üdv. : Andi |
Andikám biztos hogy meg csinálom a szakállas pogit. Úgy meg örütem, hogy , megint van új sütike, már figyelgettem. Köszike puszi Pircsi.
Kedves Pircsi! Nagyon örülök, hogy sikerült a gesztenyés tekercs és ízlett is a családnak. Igen, ma hoztam egy új, finom sajtos sütit, próbáld ki, biztosan ízleni fog Nektek is. Puszi : Andi |
Kedves Andi!
A gesztenye sütését kerestem, és ennek kapcsán jutottam el az oldaladra. Legalább 30évvel ezelőtt kezdő háziasszonyként volt egy isteni sütemény receptem, amit kétszer megsütöttem, és aztán eltűnt. Sokmindenkitől érdeklődtem utána, kaptam is hasonló receptet, de az nem olyan volt, mint ami az emlékeimben élt. Hát most itt megtaláltam ugyanazt a receptet, még kinézetre is olyan, csak én aromával szineztem, ez pedig a "Barack"
Örülök, hogy idetaláltam, mert úgy látom, hogy itt minden megvan amire egy háziasszonynak szüksége van.
Köszönettel: Katus
Kedves Katus! Bátran ajánlom a barack receptet, nagyon finom, nekünk nagyon ízlett. Ha elkészíted akkor légyszi írd meg, hogy olyan lett-e mint amire számítottál. Üdv. : Andi |
Drága Andi !!
Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok !!!
További sikert az "oldalhoz."
Puszi
Eszti
Kedves Eszti! Én is egészségben, boldogságban gazdag új évet kívánok az egész családodnak! Puszi : Andi
|
Szia!
MÉTERES KALÁCS/ahogy nagymamám készítette/:4 tojás sárgáját,26dkg porcukorral habosra keverünk,10dkg étolajat,10 dkg langyos vizet kicsinyenként hozzákeverünk,majd 26dkg lisztet,1 sütőport és végül a 4 tojás kemény habját hozzákeverjük.2 részre osztjuk az egyikbe 2 dkg kakaót keverünk,és zsírozott,lisztezett őzgerincsütőbe sütjük.KRÉM:1 ramat,15 dkg porcukorral habosra keverjük.2 csg puncspudingot előírás szerinti tejben megfőzzük,ha kihült a kettőt összekeverjük.A tésztát szeleteljük,krémmel felváltva a sárga és barna tésztaszeleteket,összeragasztjuk.MÁZ:7,5dkg ramat,3 evőkanál porcukorral,3 evőkanál kakaóval,2 evőkanál langyos tejjel felmelegítjük.Jól kihűtjük,mert akkor jól lehet szeletelni.Srégen szeleteljük.
Arra a narancs szeletre gondoltam amit email-be küldtem,ami úgy néz ki készen,és szeletelve,mintha fél szelet narancs lenne.Így emlékszel rá?Ha még nem próbáltad ki,próbáld ki légyszives.Kíváncsi vagyok a véleményedre.Köszi:Kunné Éva
Szia Éva! Köszönöm, hogy beírtad a receptet. Neharagudj, de annyi levelet, meg receptet kapok, hogy sehol nem találom a narancs szelet receptjét amit küldtél. Elküldenéd nekem mégegyszer? Mindenképpen kipróbálom valamikor. Köszönöm előre is : Andi |
Szia Andi!
Nagyon tetszenek a receptek!Egy párat meg is csinálok holnap!
Köszönöm a ötleteket
szia lencsike
Kedves Lencsike! Köszöntelek az oldalon, majd írj, hogy mi finomságot készítettél. Üdv. : Andi |
Mindenkinek Boldog új évet szeretnék kívánni.
Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek a segítségét, a recept miatt, nekem ez nagyon fontos lenne.
Tanuló gyerek
Cékla
Szia Cékla! Majd írd meg, hogy végül mit sikerült összehoznod, melyik receptből készítetted, milyen lett....... Üdv. : Andi |
Szia Andi.
Én is tegnap készítettem el a pizzacsigát. Én egy kis kaporlevéllel is megszoktam szórni, mielőtt a sajtot ráteszem.
B.Ú.É.K. minden konyhatündérnek.Erika! Köszi az ötletet, Neked is BÚÉK! Andi |
Drága Andikám! Ma meg sütöttem a gesztenyés roládodat, Két adagot. Isteni finom lett és ugyan olyan szép mint a tied. Nagyon örülök neki. Mondtam is a férjemnek a cukrádából hoztam. Hi-hi-hi. Na viccből mondtam neki.Puszillak.Imádok sütni,gondolom te ismert ez látszik . |
[746-727] [726-707] [706-687] [686-667] [666-647] [646-627] [626-607] [606-587] [586-567] [566-547] [546-527] [526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
|